SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takımı yenileyeceğiz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30598)

kaptann58 12.11.2010 20:14

Cevap: Takımı yenileyeceğiz

ÖNCELİK MEHMET YILDIZGİDECEK İBRAHİM ŞAHİN MEHMET NAS UĞUR KAVUK CİHAN KAMANAN SAİDO VUR NEŞTERİ HOCAM MEHMET YILDIZ ARTIK KENDİNİ TAKIMDAN BÜYÜK GÖRÜYOR İŞİ BİTTİ ONUN İYİ FORVETLER ORTA SAHALAR AL HOCAM ADEM SARIYI AL

karyola 12.11.2010 20:42

sıvasspor klubunu,bındıkler turkıye de az sayıda olan otobusu,evlerınden bıle konforlu tesıslerı,yasadıkları sehır sıvasımızı ve gorduklerı ılgıyı,saygıyı hak etmıyorlar gıtsınler :mad:

TS58 12.11.2010 20:44

Genç takım oynasın, ruhsuzlarda amatöre

B.DUMANLI 13.11.2010 10:32

Ilk yarinin bitmesine 6 mac kala ,Riza hocanin takimi yeniliyecegiz aciklamasi oyunculari huzursuz eder.6 mac 18 puan demektir.Ikinci yari belkide telafi edilmiyebilir.Cok talihsiz bir aciklama,talihsiz oldugu kadarda erken yapilmis bir aciklama.

mgulseven 13.11.2010 12:04

Operosyon çok güzel.Rıza hoca takımı tanıdıgı kadar degişiklige gidecek bu da güzel.Fakay satılan futbolcuların yerine yönetim daha kalitelisinimi alacak yoksa gene ucuz ve bonservisi elinde olup ortada gezenlerimi.2 cisi takımda çok büyük degişiklige gidilirse bir de bu takımın uyum dönemi olacak mutlaka bunuda göz önünde bulundurmak lazım sonra sefilleri oynamıyalım.Bence öncelik defansın ortası laçka buraya 2 futbolcu takviyesi ile birde saglam bir kaleciye ihtiyacımız var.Büyük degişim lig bitiminde yapılmalı ve o 3 aylık dönemde takım oluşturulup tabi son ana kadar beklenmeden takımın çok iyi bir hazırlık dönemi geçirirp bir birini tanıması lazım.Bu arada yapılacak hazırlık maçlarıda çok önemli olacak tabiki adam gibi takımlarla maçlar ayarlanmalı.Bir CUMHURİYET kupası düzenledigimizde bile boynumuz bükük ayrılıyoruz staddan kendi şehrimizde düzenledigimiz halde.

MaXiMuM 13.11.2010 14:16

[QUOTE=B.DUMANLI;667847]Ilk yarinin bitmesine 6 mac kala ,Riza hocanin takimi yeniliyecegiz aciklamasi oyunculari huzursuz eder.6 mac 18 puan demektir.Ikinci yari belkide telafi edilmiyebilir.Cok talihsiz bir aciklama,talihsiz oldugu kadarda erken yapilmis bir aciklama.[/QUOTE]

[I][B]Taraftar yeterince huzursuz oldu kardeşim. Bırak birazda onlar huzursuz olsun diyecem ama onlar için tın tabii. Başkanın dediği gibi bizim bir Sivassporumuz var, onların 100 lerce takımı var..[/B][/I]

mühendisburak58 14.11.2010 15:35

gerçekten rtıza hoca takımı yenilememeiz laızm belki akleci ramoviç kaalbilir geri hepsiniin gözününü yaşına bakmadan gönderilmesi lazım.hiç zman kaybetmeden vbir an önce hatta şimdi.

onur-kaan58 14.11.2010 15:36

bu nasıl takım kaptanı takımı sattı artık bunları sivas sporda görmek istemiyoruz artık ruhsuzları görmek istemiyoruz başkanim gönderbunları en büyük taraftar futbolcular sahtekar

fatih585858 14.11.2010 15:40

[QUOTE=onur-kaan58;668109]bu nasıl takım kaptanı takımı sattı artık bunları sivas sporda görmek istemiyoruz artık ruhsuzları görmek istemiyoruz başkanim gönderbunları en büyük taraftar futbolcular sahtekar[/QUOTE]

Kardeş çok haklısın adam resmen golü kasımpaşalılara asist yaparak attırdı , görünen köy kılavuz istemez .

onur-kaan58 14.11.2010 15:41

bu nasıl takım kaptanı takımı sattı artık bunları sivas sporda görmek istemiyoruz artık ruhsuzları görmek istemiyoruz başkanim gönderbunları en büyük taraftar futbolcular sahtekar

ayazoğlu 14.11.2010 15:59

Takımı bu hale getirenler Allahından bulsun

Respect58 14.11.2010 18:51

[B]Devre arasında ne yapıp edip Hasan Kabze'yi almalıyız bence.[/B]

samet35 14.11.2010 20:16

bu yönetim en fazla bank asya ligindeki yabancıları getirerek takımı yeniler...

Dağcı 14.11.2010 22:41

[B][COLOR="Navy"]Teknik direktör Rıza Hoca'nın yapması gereken takımların da ilk onbir de direk oynayan, mücadeleci, hazır bir kaç futbolcu aldırması lazım. Bu işin şakası yok artık.[/COLOR][/B]

57 Mehmet 14.11.2010 23:57

hangi ise yarayacak futbolcu bizim takima gelirki adamlar puan tablosuna bakar yine gelmez,ara transferine kadar zaten artik puan almamiz mucize olacak gibi ve ligde öbür takimlardan puan farki baya acilacak ,benim anlam veremedigim bu takim neden iyi takimlara karsi iyi mücadele ediyorda neden düsme hatdindaki takimlara karsi oynadiginda eli ayagina dolasiyor.neden böyle maclara iyi motive olamiyorlar buna bir anlam veremiyorum,bunlar Sivasspor formasini sevselerdi bugün bu durumda olamazdik diye düsünüyorum ve Sivasspordan kazandiklari bogazlarindan gecmsin diyiyorum

şarkışla 58 15.11.2010 00:51

Geçen sezonun devre arası yaklaşırken de aynı laflar dolaşıyordu.İşte Muhsin hoca AFrika yı çok iyi biliyor oradan çok kaliteli topçuları devre arasında getirecek ikinci yarı yukarılara doğru tırmanacağız. ma olmadı tırmanmayı bırakın ligde son anda kaldık.Benim içimde yine bir korku var inşallah öyle olmaz.Ben fazla birşey beklemiyorum.Biz ligi yine bu topçularla bitiririz 1-2 takviye anca olur gibime geliyor.

karyola 15.11.2010 09:09

m.ö kalma futbolcu degerlerıyle kendımızı kandırıyoruz.neymıs lıgın en degerlı bılmem kacıncı takimıyız.

ozcnalm 17.11.2010 14:14

TAKIM DA RUH DİYE BİŞEY KALMAMIŞ RIZA HOCAM BUNLARIN HEPSİNİ GÖNDERİN SAVAŞAN ADAM LAZIM RUHSUZLARLA İŞİMİZ YOK BİZİM.
BİRDE TARAFTAR DESTEKLEMİYOR DİYORLAR YA DELİ OLUYOR İNSAN GELDEN 4 GİDENDEN 3 TANE YİYEREK Mİ DESTEKLEYELİM.. YANİ TARAFTAR NE YAPSIN.
ADAM GİBİ OYUNCU ALINSIN ONUN BUNUN TOPLAMASI OLMASIN KIYSINLAR PARAYA.
SON OLARAK SEDAT BAYRAK KESİN GÖNDERİLMELİ....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:34.