![]() |
Cevap: Şimdide Mondragon sesleri
Ramovic kötü kaleci değil süper de değil ama bize yeter ilk olarak ermanla ibrahim şahin gönderilmeli varlıkları bir halta yaramıyor çünkü ikisinin yerine 1 tane adam gibi forvet şart benim aklıma adem sarı geliyor ayrıca sedatın ne yaptığı belli olmadığı içinde defansa iyi bir adam alınabilir ama yasin çakmak gibiler alınacaksa hiç alınmasa da olur
|
mondi iyidirrrrrrr:mad:
|
aha buyur monduragon allah allah hayret ya neyapcaz arkadaşlar ramoviç iyi kaleci ama defans biloku bozuk
|
[B]yaa arkadaslar mondinin yasindan sikayet etmisinizde abartmayin lutfen adam kaleci kosturmayimi dusunuyorsunuz yada gozlerindenmi suphe ediyorsunuz
sunu bilin kalecenin yaslisi daha iyidir ,cunki onun gol yemesi daha zoruna gider ayrica ramovic iyi ama yedegi yok adamin belkide mondi yedek olacak [/B] |
ya bu haberi sadece burda duydum başka bir yerde nhiç işitmedim acaba doğrumu bu haber
|
Transfer ddikodularinin bazilari insallah gerceklesir
|
işin açıkçası mondragon 1971 dogumlu (39 yaşında) eger bu gelirse sivas biraz gülünç duruma gelmezmi..bence çok komik bir iddaa bu gerçek olması imkansız gibi
|
39 yaşındaki adam sivasspora ne verebilir, emekli maaşını alacak takım arıyor anlaşılan.. kaleciler futbolcular gibi maç boyunca koşmadıkları için kalecide yaş çok önemli değil gibi gelebilir ama yaş ilerledikçe reflekslerin de azaldığını unutmamak gerekli.
|
Bu kaleci artık tedavülden kalkmadımı gardaşlar yaşı 40 bulmuştur herhalde. Ben mondragon bize uygun değil ama Rıza Hocanın işine karışılmaz.
|
mondragon gelecek diyorlarda nasıl gelecek bildiğim kadarıyla adam oynuyor bence vermezler
|
arkadaşlara katılıyorum.mondragon yaşlanmış heyacanını yitirmiş almak fayda sağlamaz.gökhan ünal kötü oyuncu değil ama uzun süredir oynamıyor.istikrarı yok.elimizdeki forvet oyuncular daha iyi.bilica sivassporda defansın geçilmez adamıydı alırsak eski günlerdeki gibi faydalı olacaktır.adem sarı iyi futbocu alınabilirse iyi olur.fakat şu an bunları konuşmak erken.takımın önünde hayati maçlar var.dedikodularla takımın motivasyonunu bozmamak lazım.
|
bunların hepsi söylenti ve zamansız.kalan 3 maça odaklanıp en iyi dereceleri almamız lazım.bunlar devre arasında konuşulur.
|
Sivassporumuzun 1. kalecisi artık ALİŞAN ŞEKER olmalıdır. Yedek kalmayı haketmiyor. Karabük maçında da kendini iyice kanıtladı sanıyorum.24 yaşında ve daha uzun seneler Sivassporumuza hizmet edecektir. Sivassporumuzda
1.kaleci sıkıntısı yoktur. Ha ara transferde Ramoviç veya Akın'ı göndermeyi düşünüyorlarsa o zaman 20-22 yaşlarında gelecek vaadeden bir kaleci alınabilir. İngiltere milli takımında 80li yıllarda bir kaleci Shilton(Şiltın) vardı yaşı 40ın üstü olanlar hatırlar. Alişan Şekeri ona benzetiyorum. Kaleci olarak da,karakter olarak da Sivassporumuzun uzun yıllar kalesini koruyabilecek biri. Resmi sitede Ekim 2010da onunla yapılmış bir röportaj var. İlgilenen bir baksın. Mondragon gibi kalecilere Sivassporumuzda neden yer olmadığını anlarsınız. |
[QUOTE=GuVeN;671834]Bunlar şimdilik söylenti,herkezin kulağına bazı isimler geliyor tabi ama önemli olan devre arasında basın karşısına kimlerin çıkarılacağıdır. Daha ligin ilk yarısı bitmeden bu haberlerin çıkması hoş değil ama bu söylentilere takılmak da şu an lüzumsuz. Zaten yönetim 39 yaşını doldurup 40 yaşına dayanmış Mondragon'u alacak olması bana göre son derece komik:)Adı geçen isimlerden bizleri en çok heyecanlandıran ise şüphesiz Blica olacaktır.[/QUOTE]
şu an beşiktaş'tan sonra ligin ikinci yaşlı takımıyız! beşiktaş'ı geçmemiz için tek eksiğimiz mondragon'du. yanına bir de yusuf şimşek'i aldık mı yaş ortalamamızı 35'e yaklaştırarak hiç olmazsa bu alanda şampiyonluğu ilan ederiz! |
valla 3 futbolcuda güzel oyuncular bir arada kezman geliyor diyorlardı bana kalırsa hiç biride gelmezler biz bunlardan 1 tanesi alalım yeter bence.birde tshabalala.
|
oldu olacak mezardan Lev Yasin i cikarip onu getirelim bu haberleri yapanlarin hedefi ne acaba?
|
çok yaşlı artık geçti .........
|
para verilirse bal gibi gelirler artık realist değişiklikler şart bu takım da
|
kalecinin yasi olmaz arkadaslar
futbolcu 35 yasindaysa kalecide daha 45 e kadar oyniya bilir |
[QUOTE=58CeZa58;672244]kalecinin yasi olmaz arkadaslar
futbolcu 35 yasindaysa kalecide daha 45 e kadar oyniya bilir[/QUOTE] ama kaleceiye gerek duymuyorum defans kötüysa kaleciye neden suc atilyior anlamyiorum yaaa hem alisan da süper akin da ramovic de derdi neyse sivassprun gereksiz yere transfer diyorum sadece kaleci takimi kurtaramaz |
Sivasspora her oyuncu gelir para sorunu olmayan gününde paralarını alacağını bilen futbolcu sivası tercih edecektir...Rıza hoca dediklerini gerçekleştiritse kümede kalırız...***
|
inşallah bilica ve gökhan ünal'ı yönetimimiz ikna edebilir. takım ondan sonra şahlanacaktır inşallah..
|
[QUOTE=kadirakin58;672272]inşallah bilica ve gökhan ünal'ı yönetimimiz ikna edebilir. takım ondan sonra şahlanacaktır inşallah..[/QUOTE]
insallah dediğin gibi olur kardes..ancak gökhan ünal ın bursasporla anlastığı haberini aldım ..fakat su an fatih tekkeyide istiyorlar..ara transferde pazarlık kıran kırana gececek gibi görünüyor..ayrıca mondragon Sivasspor için iyi bir transfer olur.. |
Bu Haber Sakadir Herhalde :rolleyes:
|
[QUOTE=migroArmis;672274]insallah dediğin gibi olur kardes..ancak gökhan ünal ın bursasporla anlastığı haberini aldım ..fakat su an fatih tekkeyide istiyorlar..ara transferde pazarlık kıran kırana gececek gibi görünüyor..ayrıca mondragon Sivasspor için iyi bir transfer olur..[/QUOTE]
Sivasspor icin Mondragon iyimi ? Dalgami Geciyorsun Kardesim Baska Adammi Kalmadi,Bizim Takim Nerdeyse BAG-KUR Emekli Sandigina Dondu. Ayrica Gokhan Unala Egerki Bursa Bir Teklif Goturduyse Illaki Anlasirlar,Bizimkiler Paraya Kiyipta Kiyma Almazlar !! |
[QUOTE=subasi29;672341]Sivasspor icin Mondragon iyimi ? Dalgami Geciyorsun Kardesim Baska Adammi Kalmadi,Bizim Takim Nerdeyse BAG-KUR Emekli Sandigina Dondu.
Ayrica Gokhan Unala Egerki Bursa Bir Teklif Goturduyse Illaki Anlasirlar,Bizimkiler Paraya Kiyipta Kiyma Almazlar !![/QUOTE] Simdilerde Bursada Fatih Tekke nin adı daha fazla geçmeye basladı..ikisi arasında tercih yaparlarsa bence fatihi alırlar...iki forwet alacak halleri yok..mondragona gelince,süreklilik anlamında değil günü kurtarma anlamında faydası dokunacaktır...Sivasın sampiyonluğa gideceği kadroda düsünmedim bile...daha önceki transferle ilgili yaptığım bir yorumda ısrarla istediğim bir futbolcu vardı Sivasa..oda kaleciydi zaten..Ben Sivasın kalesinde serkan kırıntılıyı görmek isterim ısrarla... |
SIVASA GELMEYEN FTBOLCU OLMAZ FAKAT KENDINE GÜVENEN GEREK SIVAS SIBIRYADAN DAHA FENA DEGIL IKNA EDILMESI GEREK
|
beşiktaş teknik direktörü rüştü veya hakandan birisini gönderebilirsiniz talimatı vermiş acaba hakan arıkan bize gelse nasıl olur ? hemde 27 yaşında. tecrübesiz veya yaşlı deil
|
Yok artık 40 yaşındaki adam da alınmaz abartmayın ramovici nie aldık anlamıyrm.
|
Mondi oldugun yerde kal gocum. Biz senin gibi emekliligine az kalmis futbolculardan kurtulmak isterken bide seninle ugrasmayalim. Iyi kalecigidin ama eskiden ;) Yönetim umarim bu haber yalandir..
|
Bizim yönetim alır arkadaş yeterki ucuz olsun yeterki bonservisi elinde olsun hemen alır yaşına başına bakmadan veeeeeee bir de yıldız oyuncu aldım diye hava atar.
|
Bize futbolda basariyi yakalamak isteyen,basariya ac oyunculara ihtiyacimiz var.Riza hoca yillardan beri futbolun icinde ,genclerle basariyi yakalamanin mutlaka bilincindedir.Iki yildan beri Sivas taraftari ölüp ,ölüp diriliyor.Düsme hattindan kurtulamiyoruz yapilan transferler yanlis.Artik bazi futbolculardan Sivasspor kurtulmak zorunda ,eskiye ragbet olsaydi bit pazarina nur yagardi.
|
İvedilikle iyi bir kaleci transferi yapılması kanaatindeyim.
|
Haberin ne kadar doğru olduğunu bilemiyorum ancak gönlümüzden geçen elbette ki Bılıca nın takıma katılmasının iyi olacağı yönünde bunun yanı sıra Sivas ın öz evladı olan Rıza hocanın takım için en iyi olanı tercih ederek takımımızı en iyi seviyeye getireceği inancındayım.
|
[B]mondragon ismi sadece bir söylenti ama başka yabancı kalecilerle görşüldüğü doğru[/B]
|
[QUOTE=taraf;671843]bu isim bence uydurma böyle adamlara boşuna para verilmemeli adamın ahı gitmiş vahı kalmış işimize yaramaz[/QUOTE]
arkadasim ben almanyada yasiyorum ben futbolun icinden biriyim alman futbolunuda türk futbolunuda iyi biliyorum mondragonun katagorisinde suanda ne almanyada nede türkiyed bi kaleci yok,yasi kac olursa olsun önemli olan refleks adam süper kaleci,ha bu kaleciyi bizim sivasspor alamaz,adam almanyada ve kulübünde cok seviliyo,bu yalan haberi kim yaziyosa iyi yaziyo mondragon sivasspora geliyoda siz kabul etmiyosunuz burda bu adami begenmiyenlerde futboldan anlamiyo demektir,keske haber dogru olsada mondragon gelecek sezon bizde oynasa,sivasspora daha öle bi kaleci gelmedi,sacmalamayin.adam süper,mondragon gibi kalecimiz olsaydi ligin ilk yarisinda 31 gol yemezdik,en fazla 15 gol yerdik,yedimiz golleri izleyin simdiki hep kaleci hatasi,defans hatasi saygilar bisey biliyosaniz yazin buraya bilmiyosaniz yazmayin mondragan gelirse sivasspora ikide sevinin,sivasspora böle bi kaleci geldi diye,saygilar |
Biz artık günü kurtarma işlerini bırakmamız lazım.Mondragon un kaleciliğine birşey diyemem ancak 39-40 yaşına gelmiş bir adamdan daha kaç yıl kalecilik yapmasını bekleyebiliriz.Bize lazım olan Ramoviç in arkasına genç yetenekli bir yerli kaleci Alişan a güvenemiyorum.Çünkü elinden çok top sektiriyor ayrıca bayağı bir boy dezavantajı da var.
|
eskışehirden adem sarı mutlaka alınmalı hem sivaslı hemde gol yollarında çok feci bir silah...modragon alınmamalı çünkü yası yuksek son kocası bız oluruz elımızde kalır..bilica ve gökhan alınmalı,ceyhun-mehmet nas, gönderilmeli...ve erman,kamanan,suarez e en az 3 yıl daha sözlesme imzalatılmalı çünkü bazı anadolu kulüpleri bu 3 futbolcu ile gizli görüşmeler yapıyor...
|
BİLİCA ve ADEM SARI çok güzel futbolcular Bizim bu takımı defansta adam edecek yeniden BİLİCA olacaktır.Adamın forması dahi 58 Numara gelde bu kadar Sivasspor sevdalısı adamı bu takıma yeniden kazandırma ayrıca ADEM SARI Sivaslı bi arkadaş Rıza Hocam Es es den çok iyi tanıdığı bir oyuncu ayrıca Sivaslı düşününsene hocamla ikisi ne işler başarır...Bu arada arkadaşlar MONDRAGON Gs deyken güzel bi kaleciydi bakın diii diyorum :))) Saygılar
|
[QUOTE=karen;672701]arkadasim ben almanyada yasiyorum ben futbolun icinden biriyim alman futbolunuda türk futbolunuda iyi biliyorum mondragonun katagorisinde suanda ne almanyada nede türkiyed bi kaleci yok,yasi kac olursa olsun önemli olan refleks adam süper kaleci,ha bu kaleciyi bizim sivasspor alamaz,adam almanyada ve kulübünde cok seviliyo,bu yalan haberi kim yaziyosa iyi yaziyo mondragon sivasspora geliyoda siz kabul etmiyosunuz burda bu adami begenmiyenlerde futboldan anlamiyo demektir,keske haber dogru olsada mondragon gelecek sezon bizde oynasa,sivasspora daha öle bi kaleci gelmedi,sacmalamayin.adam süper,mondragon gibi kalecimiz olsaydi ligin ilk yarisinda 31 gol yemezdik,en fazla 15 gol yerdik,yedimiz golleri izleyin simdiki hep kaleci hatasi,defans hatasi saygilar bisey biliyosaniz yazin buraya bilmiyosaniz yazmayin mondragan gelirse sivasspora ikide sevinin,sivasspora böle bi kaleci geldi diye,saygilar[/QUOTE]
kardes senin iyi dediyin mondragonuda gordum cok komik goller yiyor sakin sakin sivastan ozak dursun akin vardar bile mondragona 5ceker:D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:51. |