SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30733)

cılgınsivas58 04.12.2010 19:58

Cevap: Maçı değerlendirelim

transferde orta sahaya mutlaka ve mutlakada forvete takviye yapmak lazım kısaca bütün bölge gönderilenler listesinin ilkine kamananı yazmak iyi olur kadirle beraber

eyuphulagu 04.12.2010 19:59

Sivasspor puan almaya devam ediyor....Yalnız bugünkü alınan ğuanda kaleci Ramoviç'in büyük katkısı oldu....Maçta görevini yapanlar Ramoviç,Ziya,Pedriel,Kadir olarak gözüktü..Erman ilk yarı hiç ortada yoktu;2. yarı biraz kıpırdadı golü attı,golde M. Yıldız'ında payı vardı..M. Yıldız golün dışında hiç de iyi değildi,maç boyunca takımı adeta 10 kişi oynattı...Açık konuşmak gerekirse Ankaragücünün kaçırdığı pozisyonlar daha fazla ve daha net pozisyonlardı...Kaleci Ramoviç adeta maçı kurtardı ve 1 puanı rakibin elinden aldı diyebiliriz...2. yarı oyuna giren Ceyhun'un neredeyse ayağına top değmedi .....Suarez maç boyunca 2 duruma göre 3 defans oyuncusuyla mücadele etti..M.yıldız'ın kendisine hiç katkısı olamdı...Sivasspor kaleye geldiğinde M. yııldız ağır kaldığı için çoğu pozisyonlar daha başlamadan bitti...M. Yıldız hala eski gücüne ulaşamadı,hala çok ağır....Sivassporun defansı maç boyunca rakibe 4-5 tane %100 gol pozisyonu verdi ;eğer bu pozisyonlarda Ramoviç gününde olmasa maçın skoru çok farklı olurdu...Sivasspor iyi yolda ama devre arsı mutlaka takımda mücadele edecek,ilk 11 de oynayacak 3-4 oyunuyla takviye edilmeli...Çünkü sen gerekli takviyeleri yapamazsan rakipkler mutlaka yapacak,2. yarı sivasspor daha da zorlanacak...İnşallah herşey istediğimiz gibi olur...

cılgınsivas58 04.12.2010 20:00

[QUOTE=Kokomo;672619]KADİR çok iyi oynadı. Bu oyucumuza Diallo , Ramoviç ve Pedriel'de eşlik etti.
*Yalnız Ramoviç'i fazla büyütmeyin, yediği golde çok büyük hatası vardı !

IVANOVS başta olmak üzere, Cihan , Mehmet Yıldız ve Mehmet Nas kötü oynadılar.

İyi yoldayız ama Konyaspor'u yenmemiz lazım ...[/QUOTE]

ramoviçin yediği golde bana göre hata yok adam golde bişey yapamaz kadir fikrine katılmıyorum

Abdullah DuMaN 04.12.2010 20:00

[B]Ramoviç iyi maç çıkardı deplasmanda 1 puan iyidir konyayı yenip fenerbahçeylede berabere kalsak iyi bitirmiş oluruz[/B]

fatihtuztas 04.12.2010 20:02

Maçta göze çarpanlar : Takımımız adeta yenmemek için uğraştı.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Valla Ankaragücü çok kötü olmasına rağmen bizim takım bir türlü hücumda çoğalıp da gol aramadı, kazanabileceğimiz bir maçı resmen es geçtik.

Maçın en iyisi kimdi : Sead Ramoviç ve Diallo diyeceğim.

Maçın en kötüsü kimdi :Mehmet Yıldız, Mehmet Nas, Uğur Kavuk

ErkANkaragücü 04.12.2010 20:02

Maç Hakkında Konuşulacak Pek bişey Yok Aslında İki takımda Bu Sene en Fazla Küme dümemeye Oynar Düşerlersede Şaşırmam.. Bilmem siz Nasıl Değerlendiriyosunuz Ama Sivasspor İlk yarıdaki Oyunuyla Bu sene Ankaraya Gelmiş en Kötü Takımdı Ciddi Ciddi Çok takviyeye Gerek Var Sivassporda Annemin Memleketi Olması Sebebiyle severim Sivası İnşallah 2.yarı Gerekli Yerlere Gerekli Takviyeler Yapılır Rıza Çalımbay İyi Hocadır Elindeki Malzemem İyi Olursa Başarıyı getirir..

Tribünlere Gelince 250 300 Civarı Sivaslı Arkadaş Vardı Setin Üstündeki Grup galiba Sivasdan Geldiydi Bi Otobüs Kadar Dönüş Yolundakilere Hayırlı Yolculuklar.. Dünyada Herşey Karşılıklı Derler Ya Gerçekten Öle Biz Nasılki Düşmeye Oynadığımız sene Bu Sene Şampiyon Anadoludan Diyerek Sizlerin Takdirini Kazandık Bugünde Sivaslı Arkadaşlar Gökçeğe Karşı Mücadelemizde Bizlere Gecekondu Diye Bağırarak Destek Vermiştir hepimizin gönlünde taht kurmuşlardır Seviyoruz Sizi İnşallah Herşey İstediğiniz gibi olur Kalan Maçlarınızda başarılar...

nbc 04.12.2010 20:03

ramoviç'in maç sonunda taraftara gösterdiği saygı ve bizim ona duyduğumuz sevgi herşeyin üzerindeydi...maçın sonunda gecekonduyla karşılıklı tezahuratlarımız görülmeye değerdi..bu sevda kalbime bir gecekondu

cılgınsivas58 04.12.2010 20:04

[QUOTE=kiNgSiZe58;672588][B]Maçta göze çarpanlar :[/B]
Maca göze carpan ceyhun maca girdiginde 1-3 dakka sonra sari kart yemesi.
ben birsey anlamiyorum. hakem kararini vermis geri dönüsü yok faul vermedi
sen daha neyi konusuyon be yigidom. sen oynuna bak.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B]
Bizim takim ankaragücünden GENEL olarak daha iyi oynadi. son 10 dakka ankaragücü bizden üstün oynadi. o anlarda bizim takima neoldu anlamadim, 2 oyuncu ayni anda cikti ve bizim takim cöktü resmen. ugur son dakkalardaki kop kayibi allahtan taca cikti..
Ugur genel olarak iyi oynadi sadece son dakkalarda kötüydü.

[B]Maçın en iyisi kimdi :[/B]
Macin en iyisi kesinlikle ve kesinlikle Kadir bekmezciydi. onun kadar kosan ve defansa yardim eden yok. Günün en iyi 2ci oyuncusuda Ramovic idi, kurtarislari bize 1 puan aldirdi.

[B]Maçın en kötüsü kimdi :[/B]
Macin en kötüsü ve bunun altini ciziyorum: [U]Mehmet Yildiz[/U]. cok top kaptirdi anlamiyorum akli nerde ama galiba takimda daha kalmak istemiyor.
Yoksa eski mehmet nerde.. uzaktan yakindan alaka bile yok. mehmet kendine ceki düzen vermeli ve gelicek hafta mehmetle degil kamananla baslanmali. Suarez kamananla daha iyi anlasiyor..

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :[/B]
Hamleleri okadar iyi degildi son dakkikalarda takim cökmüstü.
2 adam cikti ve takim cöktü.. hic kontra felan yok. lütfen hocam birdaha böyle olmasin. kontra yapicamiza kontra yemeye baslamistik.. Cihanin cikmasi büyük bir hataydi. Mehmetin yerine sadece kamanan girse yeterdi..[/QUOTE]

arkadaş mehmet kötü oynadı ama biz mehmetsiz pozisyona gireemiyoruz geçen seneden hatırlamak lazım kamanan çok kötü kamananla başlarsak kötü olur mehmet bu maçta oyundan çıktı takım atak yapamaz oldu bunu rıza hoca görmüştür işallah

burak58as553 04.12.2010 20:19

[B]Bence bizim kesinlikle suarez mehmet ve kamanan 3lüsüyle oynamamız lazım.Kesinlikle 4-3-3 oynamamız lazım icerdeki macları fakat dısardaki maclarda biraz daha kontrollu oynamamız gerekir.[/B]

SivasZara585858 04.12.2010 20:31

ben oyunumuzdan çok memnunum hemşerilerim takımımız açıldı hareketlendi gerçekten iyi oynuyoruz çok pozisyon yakalıyoruz ama bunları gol yapamıyoruz... ama bu senede kurtulacağımıza inanıyorum hatta ikinci yarının ortalarına doğru düşme tehlikesindende kurtuluruz çünkü harbi çok güzel oynuyoruz...Erman Mehmet Yıldız Ramovic Pedriel gibi oyuncularımızda formda haftaya Konyayı kendi evimizde çok rahat yeneriz hemşerilerim... Kadıköydende puan çıkarırsak bizi kimse tutamaz...

H_Turan 04.12.2010 20:42

Çok Basit Gol yiyoruz İlk Yarı Ne oynadık

ozledımeskıyı 04.12.2010 20:55

Ramovicı ov ov bitiremediniz gol tamamen hatalıydı a.gücünün atakları tamamen Sapara sayesındey ACABA kulupden alacak war borclarını ustlensek az bi parayla gelır mı ?(umutsuz)? '.yaraı biz daha iyidik a.gücü bulduğu pozisyonlar her maçta bulduğupozisyonlardandı:rolleyes:

FANATIK YIGIDO 04.12.2010 20:56

Maçta göze çarpanlar : kesinlikle hakemdi satilmis hakem

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :kacan 2pugan

Maçın en iyisi kimdi : mamadou diallo

Maçın en kötüsü kimdi : mehmet yildiz

Maçta göze çarpanlar : 1puganami seviniyim yoksa kacan iki pugana uzuluyummu:confused:

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : erman kilic ilk yarida pek etkili olmasada ikinci yarida orta alanda cok etkili oldu ve golude bulduk iyi oynayan bir oyun cuyu oyun dan almasina anlam veremedim yanlis deyisiklik:mad:

DoomsDay58 04.12.2010 20:57

Ben iyi oynadığımızı düşünüyorum kaçan gollerin haddi hesabı yok ama şans bizden yana değildi inşallah konyayı yeneriz oyuncularımızın düzeldiklerini gördüm bu maçta geriye çekilmeden saldırıyorlar herzaman böyle oynarsak ve skora yansıta bilirsek eski günlerimize yavaş yavaş döneriz

ozledımeskıyı 04.12.2010 21:00

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maç için söylenecek en ilginç cümle şu olur herhalde, yönetimi hocasıyla, hocası taraftarıyla kavgalı olan söylenene göre 11 aydır paralarını almadıklarını açıklayan futbolcuların oluşturduğu bir takımı yenemedik.

ARKADAŞIM PARASINI ALAMIYOR DİYE ADAM OYNAMIYACAK DİE BİR ŞEY OLMAZ İNSAN ŞAHSİYETLİYSE SORUNLARI SAHAYA YANSITMAZ A.GÜCÜ KÖKLÜ KULUP 3 BUYUKLERDE DE AYNI SORUNLAR YASANIYOR

RIZA HOCAM DUYUYORSAN litfen oyuncularla kişisel olarak çalışma yap suarez ın ustune dusss ermamna orta mehmet yıldıza futbolculuk nedir hatırlatt

Salim58 04.12.2010 21:04

[B][I]İlk yarı fazla etkili değildik fakat ikinci yarı güzel bi futbol oynadık diyebilirim.Erman maşallah sahada ayak basmadık yer bırakmadı.Ramoviç süperin üzerindeydi,Saydığım dört tane net gollük pozizsonu kurtardı.

Birkaç futbolcu dışında takım iyiydi diyebilirim,İyi olmayanları yazmaya gerek yok bunlar belli zaten...

İlerde fazla bi üstünlük sağlayamıyoruz hava toplarımızda başarı oranı çok zayıf,Yapacak fazla birşey yok bu eksiklikler giderilirse ikinci yarı bambaşka bir Sivasspor izleriz.

Gecekondu taraftar gurubunu özellikle alkışlamak istiyorum maç bitimi, Statdan çıkmadan Sivasspor tezahüratı yapmaları gurur vericiydi.Gecekondu taraftar gurubuna buradan teşekkür ederim..[/I][/B]

ozledımeskıyı 04.12.2010 21:06

Kadir i göndermek demek ne demek yha kadir yetenek li defansa çok ii yardım eden oyuncu gelişmesi lazım da onu bekleyecek wakit yok

aldair 04.12.2010 21:16

maçın genelinde fena oynamadık.bazı yorumlarda parasını alamayan sıkıntılı bir takımı yenemediğimizi yazmışlar,doğru belki ama unutmamak lazımki antrenmana iki otobüsle giden, süper ligde ikiside ilk ona oynayacak iki takımın birleştirilmiş hali olan bir takımla dışarda berabere kaldık.bence çok kritik bir puan aldık.şimdi konyayı yenip göbeğimizi kesme zamanı.

ErkANkaragücü 04.12.2010 21:18

[QUOTE=Salim58;672645][B][I]Gecekondu taraftar gurubunu özellikle alkışlamak istiyorum maç bitimi, Statdan çıkmadan Sivasspor tezahüratı yapmaları gurur vericiydi.Gecekondu taraftar gurubuna buradan teşekkür ederim..[/I][/B][/QUOTE]

Biz Size Teşekkür Ederiz Kendi Tribünlerimizin Bizi ıslıkladığı Yerde siz Bize destek Verdiniz Unutulmaz Bunlar...

DoomsDay58 04.12.2010 21:18

[QUOTE=fatihtuztas;672629]Maçta göze çarpanlar : Takımımız adeta yenmemek için uğraştı.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Valla Ankaragücü çok kötü olmasına rağmen bizim takım bir türlü hücumda çoğalıp da gol aramadı, kazanabileceğimiz bir maçı resmen es geçtik.

Maçın en iyisi kimdi : Sead Ramoviç ve Diallo diyeceğim.

Maçın en kötüsü kimdi :Mehmet Yıldız, Mehmet Nas, Uğur Kavuk[/QUOTE]

Şimdi Uğuru bende sevmem ama en kötü olucak kadar hata yapmadı ve Mehmet Nas da en kötüye giricek bir oyun oynamadı ama Mehmet Yıldız yaptığı asist dışında çok bir şey yapamadı

negro34 04.12.2010 21:34

Takım olarak özellikle ziya ve diallo bu ikisi dışında ki tüm futbolcuların kafası öyle karışıkki,sahada emanet duruyorlar gibi,son maçları, sezon bitmiş gibi,oyuna tam konsantre olamayışları,beden olarak sahada beyin olarak bilmiyorum nerdeler.zaten böyle olmasa 3 puan rahatlıkla hanedeydi kayıtsız şartsız 3 puan bizimdi.Her ne kadar son haftalarda 5 puan alınmış isede dikkat edersek puan tablosunda artık alt taraf iyice gün yüzüne çıkmaya orta sıradaki takımlarla aramız açılmaya başladı,3 puanlık sistemde az gibi gözüksede bu açılan ara,asılolan bizim takımın halen gelecek adına takım oyununu sahaya yansıtamaması ve umut verememesi olarak görüyorum.Mehmet yıldız oyundan alındı ataklarımız anında durdu,oyuna sonradan giren ceyhun kamanan hiç bir varlık gösteremeden 90 dakikayı bitirmiş oldular,ancak keita bence bu takımda en azından 45 dakika değerlendirebilir.ayrıca oyuna dahil olup hemen sarı kart gören ceyhunu şiddetle kınıyorum,böyle olmamalı..Mağlup olabilirdik bugün çok iyi bir futbol sergileyemedik genel anlamda,1 puan kalecimizin hediyesi olmuştur camiaya,dialloyu tam bir profesyonel gördüm,hocamız en iyisini bilir muhakkak ancak,oyuncu değişiklikleri bana göre gereksizdi.Yinede deplasmanda alınan 1 puan 1 puandır,fakat inanın takım, beyin olarak sahada değil,en önemlisi bu.Futbolcuların kafasında hep birşeyler var,sözün özü 2 hafta ankara deplasmanı kaybedilen 4 puan + 800 milyar.Rahat alacağımız maçları alamıyoruz bu insanı üzüyor.Futbolcular fazla değil 15,20 dakika kapasite üstü oyuna asılsalar inanın bu iki maçıda alabilirdik.üzüntümüz buna...Sevgilerle.

furfat 04.12.2010 21:41

sanki takımda biraz düzelme var gibi inşallah yanılmıyorumdur

eyuphulagu 04.12.2010 21:48

Bu maçta Suarez çok fazla kontrol altındaydı;ben de rakip takımın hocası olsam sivasspora karşı oynasam ilk kontrolünü isteyeceğim oyuncu tabiki son haftalarda her maçta gol atan Suarez olur..Sivassporun Kamanan-Suarez ikilisi ile arkasında M. yıldız ile oynaması fikrine ben de %100 katılıyorum...Suarez'i Aydın ve sarışın Çek oyuncuyla çok iyi marke ettiler..Suarez o kadar markajda kaldı ki zman zaman top alamadı için orta sahaya kadar gelip top almak zorunda kaldı..Anakaragücünün Suarez gibi sontroforu yok ama Seslak ve Sapara gibi çok iyi 2 oyuncusu var..Bilhassa Sapara nın bizim takımda olmasını çok isterdim...Sapara bana 4-5 yıl önce bizim takımda 1 yıl oynayan Hollandalı Ajax kökenli orta saha oyuncusunu hatırlattı...İnşallah sağ kanada da Ziya gibi iyi bir genç oyuncu monte ederiz....

migroArmis 04.12.2010 22:12

Ankaragücünü beklediğimden daha iyi buldum ..adamlar sahanın dikine araya iyi oynadılar..Allahtan son wuruslarda becerikli değildiler...Sivassporda ikinci yarı daha atak göründü..Ermanın goldeki cabası we becerisi gol estetiği acısından güzeldi...Ramovicide gözardı etmemek lazım bu 1 puanda epey katkısı wardı...

migroArmis 04.12.2010 22:16

[QUOTE=negro34;672651]Takım olarak özellikle ziya ve diallo bu ikisi dışında ki tüm futbolcuların kafası öyle karışıkki,sahada emanet duruyorlar gibi,son maçları, sezon bitmiş gibi,oyuna tam konsantre olamayışları,beden olarak sahada beyin olarak bilmiyorum nerdeler.zaten böyle olmasa 3 puan rahatlıkla hanedeydi kayıtsız şartsız 3 puan bizimdi.Her ne kadar son haftalarda 5 puan alınmış isede dikkat edersek puan tablosunda artık alt taraf iyice gün yüzüne çıkmaya orta sıradaki takımlarla aramız açılmaya başladı,3 puanlık sistemde az gibi gözüksede bu açılan ara,asılolan bizim takımın halen gelecek adına takım oyununu sahaya yansıtamaması ve umut verememesi olarak görüyorum.Mehmet yıldız oyundan alındı ataklarımız anında durdu,oyuna sonradan giren ceyhun kamanan hiç bir varlık gösteremeden 90 dakikayı bitirmiş oldular,ancak keita bence bu takımda en azından 45 dakika değerlendirebilir.ayrıca oyuna dahil olup hemen sarı kart gören ceyhunu şiddetle kınıyorum,böyle olmamalı..Mağlup olabilirdik bugün çok iyi bir futbol sergileyemedik genel anlamda,1 puan kalecimizin hediyesi olmuştur camiaya,dialloyu tam bir profesyonel gördüm,hocamız en iyisini bilir muhakkak ancak,oyuncu değişiklikleri bana göre gereksizdi.Yinede deplasmanda alınan 1 puan 1 puandır,fakat inanın takım, beyin olarak sahada değil,en önemlisi bu.Futbolcuların kafasında hep birşeyler var,sözün özü 2 hafta ankara deplasmanı kaybedilen 4 puan + 800 milyar.Rahat alacağımız maçları alamıyoruz bu insanı üzüyor.Futbolcular fazla değil 15,20 dakika kapasite üstü oyuna asılsalar inanın bu iki maçıda alabilirdik.üzüntümüz buna...Sevgilerle.[/QUOTE]
Süper ligde her takımın futbolcuları 15- 20 dk kapasite üstü oynasınlar maçlarını alırlar...bende ankara deplasmanlarındaki kacan 2 puanlara üzüldüm ama..unutmamalı ki bu 2 puan alınmasaydı dahada kötü olabilirdi..özellikle Ankaragücü maçında Ankaragücü maçı daha fazla istedi daha organize oynadı..bence bu maç için 1 puan iyidir..daha doğrusu Sivas deplasmanda yenmesin..ama yenilmesin derim...

58Sivaslilar 04.12.2010 22:21

rıza hocanın sayesinde artık defansta eskisi gibi hata yapmıyor ve pozisyon vermiyoruz takımı gözle görülür bi sekilde toparlamıstır hocamız..sonuna kadar destek olalım..yapılacak takviyelerle uzaklasacağız alt sıralardan..inss RIZA HOCA BU ISI CÖZDÜ ISALLAH ARKASI GELIR

58Sivaslilar 04.12.2010 22:28

BIZIM ÖLÜ OYUN SEKLI CANLANMAYA BASLADI RIZA HOCA ENERJI GETIRDI FAKAT OLÜ TOPLARDAN GOOL YIMEDEN BIR KURTULA BILSEK SIMDIYE KADAR HEP ÖLÜ YANI DURAN TOPLARDAN YENILIYORDUK HOCM ONADA BIR CARE

58Sivaslilar 04.12.2010 22:29

Maçın en iyisi ramoviçti,kötü kimseyi yazmak istemiyorum,herkes elinden geleni yaptı ,kapasitemiz bukadar,hoca maça geç müdehale yaptı,yinede alınan 1 puan çok iyi,kaybedebilirdikte,kazanabilirdikte,bu maçın sonucu, konya maçını daha degerli hale getirdi,kazanırsak çok iyiolacak,:D:D:D

58Sivaslilar 04.12.2010 22:32

Ben iyi oynadığımızı düşünüyorum kaçan gollerin haddi hesabı yok ama şans bizden yana değildi inşallah konyayı yeneriz oyuncularımızın düzeldiklerini gördüm bu maçta geriye çekilmeden saldırıyorlar herzaman böyle oynarsak ve skora yansıta bilirsek eski günlerimize yavaş yavaş döneriz;););)

sebasteia 04.12.2010 22:40

rıza hocam seni seviyoruz, sana güveniyoruz, inşallah konya maçından 3 puan fener maçından da en az 1 puan alarak devreyi kapatırız.

yerliturkuaz 04.12.2010 23:15

Maçın özetini izlemek isteyen arkadaşlara duyrulur:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=qoUyJ-ICk18[/url]

DOGU_BEY 04.12.2010 23:20

[B]ikinci yarı bazı bölümler iyiydik hele o mehmet ansla kaçan pozisyon gol olsa maçı 2-1 bitiridik ama yine de ramoviçin hakkını da teslim edelim erman geldi geleli ilk kez biraz top oynar gibi oldu ama sadece 10 dakika! uğur geldi geleli yatıyor hala öyle insan biraz orta çalışır ya bu maçta onun yerinde apo olsaydı o taraftan daha etkili olurduk zira anakragücüün sol tarafı kötüydü diallo defansta her zaman oynaması gerekn bir adam bugün dei iyiydi cihan artık potansiyelinin üsütne çıkmalı suya sabuna dokunmadan oynamayı bırakmlaı gerektiğinde riskleri almalı suarez bugün iyi marke edildi ama yine de tehlikeli bir oyuncu olduğunu gösterdi kadir bekmezci koşmana basmana bir sözümz yok ama ahhh keşke aldığın topların % 90 nını geriye oynamasan bir de! bir sözüm de mehmet yıldıza : artık aldığın ilk topları ezmeyi bırak da ilk aldığın anda tek top oyna be kaptan![/B]

eyuphulagu 05.12.2010 00:21

Çoğu arkadaş sivassporun iyi oynadığını baziları da çok çok iyi oynadığını söylüyor..Ama görünen köy de kılavuz istemiyor..Biraz önce youtube dan maçın özetini bir kez daha izledim..Ankaragücünün tam 6 tane net pozisyonu sivassporun 3 tane net pozisyonu var;1 tanesi de tam net bile değil...Ankaragücü takımı giren ve çıkanlarıyla gerçekten çok kaliteli kadoya sahip bir takım..Düşünün bir kere Trabzonsporun geleceğin yıldızı diye aldığı ve Ankaragücüne kirakladığı genç Hırvat oyuncu Gabric bile yedek soyunuyor...Bu takımda kadroya giremeyen Murat Duruer gibi iyi bir genç oyuncu ile Vittek gibi Dünya kupasında 5 gol atmış bir oyuncu bile var..Alınan puanı kesinlikle küçümsemiyorum ama sivassporunda daha dikkatli oynaması gerektiğini düşünüyorum..Çünkü eğer başka maçlarda bu kadar posizyon verilirse sonuç aynı İ.B.Şehir Beled. maçına döner diye endişelerim var...

hiko58 05.12.2010 00:29

o kötü günlerden sonra oynanan oyuna söyleyecek bir şey yok. aslında iyi oynuyoruz. orta sahamız biraz pres yapabilse topa biraz basabilse ama zamanla daha iyi olacağımıza inanıyorum. takım düzeliyor en azından mağlup olmuyoruz bunlar hep bizim rakiplerimiz hiç değilse yenilipte arayı açmıyoruz. yeni futbolculara ihtiyaç var özellikle orta sahaya hem pres yapacak hemde ayağında top tutup gol pasları verecek sağ kanatımızada futbolcu gerek yani en az üç futbolcu alınmalı

kadirakin58 05.12.2010 00:41

konya bu hafta yenilse de son 3 te olmanın psikolojik baskısından kurtulsak.. o zaman bu 1 puan da çok kıymetli olacak.

mucahitbaba58 05.12.2010 00:54

[B]yazik be maci istese alirlardi iki haftadir kayip derim ben buna
ayrica erman kilic isterse gol atsin bu takimin oyuncusu degil geldigi yere geri gitsin iki senedir iyi sabrettik
musadan daha iyi diye mehmet nasi getirdik bes para etmez oda gitsin cihan yilmazda ahim sahim bir futbolcu degil ondan daha iyileri alinabilir
bu saydigim adamlarin iyi olmasini bekleyeceksek bank asyada eminim duzelir bunlar [/B]

şarkışla 58 05.12.2010 07:07

İlk yarı iyi değildik.Anlamadığım bir nokta var.Sürekli ceza sahasına yüksek top attık bir tanesi bile bizim adamlara gitmedi ve biz vazgeçmedik bizim attığımız her top Ank.Gücü nün defansı tarafından çevrildi.İkinci yarının başlarında takım fırça yemiş olmalı ki bayağı diriydiler.Bu da fazla uzun sürmedi Ramoviç sayesinde farktan kurtulduk.Bir takımın en önemli mevkisi kalesidir.Takım kötü olabilir ama bir kaleci çıkar sana bir puan aldırır.Ancak bir kaleci bir maçta kaç pozisyon çıkarabilir.Devre arasında neler olacak bakalım.Gerç,i ben fazla birşey beklemiyorum ama umut umuttur

ozledımeskıyı 05.12.2010 08:45

Konya yı yendik mi tmm bu iş çıkartabildiğimiz kadar puan çıkmış olacak 2. yarıda umarım ucarızz ESKİ TAS ESKİŞ HAMAL OLMAZZZ;)

ozledımeskıyı 05.12.2010 08:49

Beyler bakın 3 haftadır hava topunu ya kacırıp ya da dırek kaleye olarak gol yiyoruz karabuk macı dahıl

SErbest vurustan gol yememızde ramo hatalıydı orda hıc serbest vurus olmaması lazımdı o da ramo nun hatasıydı orda adama pas atılır mı ı yhaa ;)

subasi29 05.12.2010 10:07

Herseye Ragmen Yenilmedik

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:21.