![]() |
Cevap: Bruno Zita ile yollar ayrıldı
Kaliteli bir futbolcuydu ama istikrarsızdı yolu açık olsun...
|
vallahi ben zita yi cok begeniyordum bence yanlis bir karar olmus insallah gittigi yerde basarili olur.
|
zitanın gönderilmesi,beni üzdü.
çok,teknik,kaliteli kumaşa sahip,bir oyuncuydu. hem çizgide,oynayabilen, hem orta saha içini katadebilen,çok yönlü,bir oyuncuydu. ama,fizik kuvvet olarak,bazı sorunları,vardı. ne diyelim...kadromuz çok genişledi,zaten... bu genişlik içinde,birilerinin gönderilmesi lazımdı... yolun açık olsun,bruno zita. |
Gitmesine üzüldüm iyi bir futbolcuydu,inşallah daha iyisi gelir.
|
Bencede iyi bir futbolcuydu Zita.Ama istikrarı olmayan futbolcu messi olsa ne yazar...Futbolcuda once istikrar olacak ondan sonra kalite...İstikrarı yakalayamadıysa bu futbolcu gonderilmesi bence isabet olmuş..hayırlısı
|
güle güle çikolata renkli favori adamım güle güle yolun açık olsun her şey için teşekkürler:);):);)
|
bakalim hangi takima transfer olacak..
süper ligde kalirsa sasirmam.. |
valla bu oyuncuyu seviyordum allah işini gücünü rast getire gitmsinden yana değildim ama boşver herşey sivas için
|
yolun açık olsun zita
teşekkürler |
bence doğru bir karaar :)
|
[B]Bence gönderılmemesınden yanaydım.fakat yönetım boyle bır karar aldıysa vardır bır bıldıgı[/B]
|
Oyanadıgı Bölümlerde sivasspora pozisyon bulması Kolaylaşıyordu Ama geneli Hep sakatlıktan dolayı Fazla Şans Bulamadı Bence Gitmesi Dogru Bi Karardı Umarım Gidecegi Takımda İyi İşler Yapar
|
dikiş tutturamadı.
|
yolun açık olsun zita..sezonun yarısından cogunu sakatlıklarla geciriyodun gitmende en büyük etken bu olsa gerek..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:01. |