SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31207)

tekdoktirin 05.02.2011 22:53

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

SIVAS SPOR FuTBOLCULAR OKUYUN BUNLARI VE ÇIKIN O İLK YARI DAKİ KARIYERİNİZİ KURTARIN

subasi29 05.02.2011 22:56

GolBasacagiz :))

şarkışla 58 05.02.2011 23:03

Bu maçda çok iyi mücadele edeceğimizden kuşkum yok.Fakat bu mücadelemizi sonuca yansıtmamız gerekiyor.

serkankeskin 05.02.2011 23:04

maçın cumartesi günü saat dörtte oynanacak olması maçın iş saatine denkgelmesi sebebiyle taraftarın stadı doldurması bakımından iyi olmamış.ama ben yinede maça büyük ilgi olacağını düşünüyor ve allahın izniyle trabzonu yeneceğimize yürekten inanıyorum.

B.DUMANLI 05.02.2011 23:16

Defanstda Abdurrahman´ín olmayisi takimda bilhassa defansin sag kanadini cökertiyor.Umarim TS´a karsi oynar.Eski günlerdeki bir Abdurrahman bu takimin önde cogalmasini saglar ve takim icin cok yararli olur.

migroArmis 05.02.2011 23:36

Ben çaredir almalıyız yenmeliyizi bilmem.Bursada çıplak gozle izlediğim Sivasspor bu maçada bu konsantre ve disiplinle çıkarsa ortada Trabzon değil tozu kalmaz...

FANATIK YIGIDO 05.02.2011 23:39

hakemler isin iyici tozunu kacirdilar takima cok guveniyorum adaletli mac yonetsinler yeter.

FANATIK YIGIDO 05.02.2011 23:44

[QUOTE=migroArmis;690181]Ben çaredir almalıyız yenmeliyizi bilmem.Bursada çıplak gozle izlediğim Sivasspor bu maçada bu konsantre ve disiplinle çıkarsa ortada Trabzon değil tozu kalmaz...[/QUOTE]

evet dediyine katiliyorum bursa macinda hakem maca damgasini vurmasaydi bursaninda tozu kalmayacakti hakeme dua edin:D

adres58 05.02.2011 23:45

[QUOTE=migroArmis;690181]Ben çaredir almalıyız yenmeliyizi bilmem.Bursada çıplak gozle izlediğim Sivasspor bu maçada bu konsantre ve disiplinle çıkarsa ortada Trabzon değil tozu kalmaz...[/QUOTE]

Değerli kardeşim...

Bazı şeyleri çok objektif düşünüyorsun, dostluk mesajları veriyorsun, sitemize renk katıyorsun ama, bir darb-ı mesel'de ''Bizi bu dost yaraları öldürür'' olduğu gibi artık benim gözümde bursa taraftarının şu kadar değeri kalmamıştır. Aramızda böyle çürükler çıkabilir diyebilirsin. Ama Onbinlerce kişinin '' Haydi Allah aşkına........'' (devamını getirmiyorum) diye tezahüratları yapanları duyunca artık ben bu dostlukdan iğrenmeye başladım. Ben Trabzonu yensem kendime, yenilsem kendime, Bursayıda GS yide hakeza hiç farketmez. Ama Bursayıda Ankaragücünü de taraftar olarak benim arkadaşlarım kolkola dostane şekilde statda yerlerine uğurlarken bu tezahüratlar artık bana kelam olarak inandırıcı gelmiyor. Herkes kendi menfaatine düşmüş dostluk kimin umrunda..

H_Turan 05.02.2011 23:50

Aklıma Kendi evimizdeki 3-0 yendiğimiz maç ve ondan önceki sene Trabzon maçında yine aynı aylardaydı tahmin ediyorum o zamanda Umut Bulutun kulağının donması geldi:D

Hey gidi eski günler.

Yiğiter 06.02.2011 00:04

[URL=http://img820.imageshack.us/i/1025565.jpg/][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/686/1025565.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Nostalji yapalım..:D
-30

[URL=http://img137.imageshack.us/i/20252153f26042009.jpg/][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/7941/20252153f26042009.jpg[/IMG][/URL]

Caner POLAT 06.02.2011 00:15

[QUOTE=Yiğiter;690188][URL=http://img820.imageshack.us/i/1025565.jpg/][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/686/1025565.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Nostalji yapalım..:D
-30

[URL=http://img137.imageshack.us/i/20252153f26042009.jpg/][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/7941/20252153f26042009.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

[B][COLOR="black"]Maçdan sonra istasyon yıkılıyodu :rolleyes:[/COLOR][/B]

migroArmis 06.02.2011 00:17

[QUOTE=adres58;690185]Değerli kardeşim...

Bazı şeyleri çok objektif düşünüyorsun, dostluk mesajları veriyorsun, sitemize renk katıyorsun ama, bir darb-ı mesel'de ''Bizi bu dost yaraları öldürür'' olduğu gibi artık benim gözümde bursa taraftarının şu kadar değeri kalmamıştır. Aramızda böyle çürükler çıkabilir diyebilirsin. Ama Onbinlerce kişinin '' Haydi Allah aşkına........'' (devamını getirmiyorum) diye tezahüratları yapanları duyunca artık ben bu dostlukdan iğrenmeye başladım. Ben Trabzonu yensem kendime, yenilsem kendime, Bursayıda GS yide hakeza hiç farketmez. Ama Bursayıda Ankaragücünü de taraftar olarak benim arkadaşlarım kolkola dostane şekilde statda yerlerine uğurlarken bu tezahüratlar artık bana kelam olarak inandırıcı gelmiyor. Herkes kendi menfaatine düşmüş dostluk kimin umrunda..[/QUOTE]

Edilen küfürleri sawunacak yapıda değilim..Hayatta en nefret ettiğim kurum B.Jimnastik kulubüdür.Onlara bile küfür etmem..Ben olayı birde başka şekilde değerlendirmek istiyorum..Bursa taraftarı sizi destekliyorken bayraklarınızı statdlarında açıyorken durup dururken neden bu şekilde hareket etti ..Bunu irdelemek lazım..İlk maçta burada forumda bir çok kardeşim Sivas tribününden Bursaya karşı küfürler edildiğini dile getirmişlerdi.Şu an anımsamıyorum forum yonetici kardeşlerimden biri de çıkıp bunu şiddetle eleştirmiş bu kişilerin gerçek Sivasspor taraftarları olmadıklarını(çürük elma)niteliğindeki kişiler olduklarını soylemişti..Weya wolkan şene edilen küfürlermidir..weya soyle düşünmeli ilk maç Bursa taraftarı edilen küfürleri duydularmıda bu şekilde sizlere karşı dawrandılar..Bütün bunların cewabını bende bilmiyorum..Ama eğer boyleyse kendi adıma konuşuyorum ben bu kişileri hiç bir zaman kaideye bile almadı sayısı birde olsa binde olsa..Hani senin çürük elma dediğin kişileri..Aslında bu maçtan sonra epey uzun zaman yorum yazmayacak sadece takip edecektim.Biliyodum ki hemen yanıbaşımda duran amblemim bile insanları tahrik edecek diye..Bu nedenle sizin gorüşlerinizi saygıyla karşılıyor çok fazla uzatmak istemiyorum doğrusuBana buralarda kimin nasıl davrandığı çokta fazla onemli değil ..(kotü anlamda) Genel anlamda Sivaslı kardeşlerimden saygıda sewgide gorüyoruz zaten.Üzüldüğüm tek nokta Sivas Bursa taraftarları arasında ortada problem yokken tarafların birbirlerine karşı olan saygıyı ve sewgiyi kaybetmeye başlamış olmasıdır..Ben tabiiki her daim burdayım:D ...Taaki Sivassporu şampiyon yapıncaya dek...

HALIL 06.02.2011 00:20

mzlesef iyi mucadele edip 0-1 yeniliriz insallah tersi olur:confused::rolleyes::)

basayev58 06.02.2011 00:32

[QUOTE=migroArmis;690190]Edilen küfürleri sawunacak yapıda değilim..Hayatta en nefret ettiğim kurum B.Jimnastik kulubüdür.Onlara bile küfür etmem..Ben olayı birde başka şekilde değerlendirmek istiyorum..Bursa taraftarı sizi destekliyorken bayraklarınızı statdlarında açıyorken durup dururken neden bu şekilde hareket etti ..Bunu irdelemek lazım..İlk maçta burada forumda bir çok kardeşim Sivas tribününden Bursaya karşı küfürler edildiğini dile getirmişlerdi.Şu an anımsamıyorum forum yonetici kardeşlerimden biri de çıkıp bunu şiddetle eleştirmiş bu kişilerin gerçek Sivasspor taraftarları olmadıklarını(çürük elma)niteliğindeki kişiler olduklarını soylemişti..Weya wolkan şene edilen küfürlermidir..weya soyle düşünmeli ilk maç Bursa taraftarı edilen küfürleri duydularmıda bu şekilde sizlere karşı dawrandılar..Bütün bunların cewabını bende bilmiyorum..Ama eğer boyleyse kendi adıma konuşuyorum ben bu kişileri hiç bir zaman kaideye bile almadı sayısı birde olsa binde olsa..Hani senin çürük elma dediğin kişileri..Aslında bu maçtan sonra epey uzun zaman yorum yazmayacak sadece takip edecektim.Biliyodum ki hemen yanıbaşımda duran amblemim bile insanları tahrik edecek diye..Bu nedenle sizin gorüşlerinizi saygıyla karşılıyor çok fazla uzatmak istemiyorum doğrusuBana buralarda kimin nasıl davrandığı çokta fazla onemli değil ..(kotü anlamda) Genel anlamda Sivaslı kardeşlerimden saygıda sewgide gorüyoruz zaten.Üzüldüğüm tek nokta Sivas Bursa taraftarları arasında ortada problem yokken tarafların birbirlerine karşı olan saygıyı ve sewgiyi kaybetmeye başlamış olmasıdır..Ben tabiiki her daim burdayım:D ...Taaki Sivassporu şampiyon yapıncaya dek...[/QUOTE]

Bende bu maçı stadta izledim. Benim en çok ağrıma giden olay ise, maç sonrasında Bursaspor futbolcularının maraton tribününde yeşil-beyaz-şampiyon-bursa vs. tarzı bir tezahürat yerine tribünlere "kıskananlar çatlasın" tezahüratı yaptırmalarıydi. Futbol adına sahada hiçbir sey ortaya koyamayan bu şımarık futbolcu topluluğunun ayaklarının yere basması gerekir. Bursa seyircisi ise sonuç odaklı düşünürse bu sene şampiyonluk hayal olur kanımca.

münihli_58 06.02.2011 00:44

MACA GIDECEKLERE SÖYLÜYORUM : ''Size her yer Tava'' Pankartlariyla gelin ne olur :D

migroArmis 06.02.2011 00:48

[QUOTE=basayev58;690194]Bende bu maçı stadta izledim. Benim en çok ağrıma giden olay ise, maç sonrasında Bursaspor futbolcularının maraton tribününde yeşil-beyaz-şampiyon-bursa vs. tarzı bir tezahürat yerine tribünlere "kıskananlar çatlasın" tezahüratı yaptırmalarıydi. Futbol adına sahada hiçbir sey ortaya koyamayan bu şımarık futbolcu topluluğunun ayaklarının yere basması gerekir. Bursa seyircisi ise sonuç odaklı düşünürse bu sene şampiyonluk hayal olur kanımca.[/QUOTE]

Eywallah kardeşim...Bazı olaylar warki hareketi bir werdiği anlamı daha fazladır..Bu wermiş olduğun orneğin aynısını Diyarbakır maçındada yaşadık ...Bizim Bursada tribün anlamında çok çeşitli gorsel etkinlik ve tezahurat gorebilirsin.We dahilinde bu etkinlikleri bir tek maç olarak algılama.. Kıskananlar çatlasını ben Bursada gittiğim galip geldiğimiz her maçta duydum..Yani bunun Sivasa karşı yapılmış bir tezahurat olmadığını ben biliyorum..Ama kendimi Sivassporluların yerine koyup olaya baktığımda oradanda sanki bana yapılmış gibi geliyor..Sende haklısın..Diyarbakır orneğini sakın yanlış anlamayasın..bizler Diyarbakır maçında maç başından sonuna dek terorist başı malum kişiye küfürler ettik TÜRK bayrakları açtık bir gün sonra bütün Türkiye medyası Bursalılar Diyarbakıra küfür etti diye yazdı...Bir tek Bursalının ağzından Diyarbakır ile çıkmamışken..eee Benim istiklal marşımı oturarak ve ıslıklyarak protesto eden kişi değil Diyarbakırlı Bursalı bile olsa küfrederdik..Wermiş olduğum orneğin birbirleriyle uzaktan yakından bir ilgisi olmasada YANLIŞ ANLAŞILMA konusunda iyi bir ornek olduğunu düşünüyorum..

zgR 06.02.2011 00:58

bu trabzon hamsilerini tavada ziplatmamiz lazim.taraftarimiz trabzona olan buyuk!ve ozel! Sevgimizi gosterecekti;).haydi yigidolar sira bizde.

mucahitbaba58 06.02.2011 01:01

[B]n olur bu maci alalim [/B]

tekdoktiri 06.02.2011 01:09

sıvas spor un ekmeiniyiyen fıtbolculara duyrulur neyapıp edin bu maçı alın

Kasım Öktem 06.02.2011 01:21

[IMG]http://i2.ytimg.com/vi/Qq7C87I2D4w/0.jpg[/IMG]

Bu olay da Ts maçının unutulmayanlarından birisiydi :)

SivasZara585858 06.02.2011 01:35

[QUOTE=migroArmis;690190]Edilen küfürleri sawunacak yapıda değilim..Hayatta en nefret ettiğim kurum B.Jimnastik kulubüdür.Onlara bile küfür etmem..Ben olayı birde başka şekilde değerlendirmek istiyorum..Bursa taraftarı sizi destekliyorken bayraklarınızı statdlarında açıyorken durup dururken neden bu şekilde hareket etti ..Bunu irdelemek lazım..İlk maçta burada forumda bir çok kardeşim Sivas tribününden Bursaya karşı küfürler edildiğini dile getirmişlerdi.Şu an anımsamıyorum forum yonetici kardeşlerimden biri de çıkıp bunu şiddetle eleştirmiş bu kişilerin gerçek Sivasspor taraftarları olmadıklarını(çürük elma)niteliğindeki kişiler olduklarını soylemişti..Weya wolkan şene edilen küfürlermidir..weya soyle düşünmeli ilk maç Bursa taraftarı edilen küfürleri duydularmıda bu şekilde sizlere karşı dawrandılar..Bütün bunların cewabını bende bilmiyorum..Ama eğer boyleyse kendi adıma konuşuyorum ben bu kişileri hiç bir zaman kaideye bile almadı sayısı birde olsa binde olsa..Hani senin çürük elma dediğin kişileri..Aslında bu maçtan sonra epey uzun zaman yorum yazmayacak sadece takip edecektim.Biliyodum ki hemen yanıbaşımda duran amblemim bile insanları tahrik edecek diye..Bu nedenle sizin gorüşlerinizi saygıyla karşılıyor çok fazla uzatmak istemiyorum doğrusuBana buralarda kimin nasıl davrandığı çokta fazla onemli değil ..(kotü anlamda) Genel anlamda Sivaslı kardeşlerimden saygıda sewgide gorüyoruz zaten.Üzüldüğüm tek nokta Sivas Bursa taraftarları arasında ortada problem yokken tarafların birbirlerine karşı olan saygıyı ve sewgiyi kaybetmeye başlamış olmasıdır..Ben tabiiki her daim burdayım:D ...Taaki Sivassporu şampiyon yapıncaya dek...[/QUOTE]

biz topluca küfür etmedik kardeşim arada çıkan çürük elma olur siz topluca küfür ettiniz üste çıkmaya çalışma ! biz sizin takımınızı tribüne çağırdık dostane yaklaştık karşılığını bize topluca küfür ederek verdiniz teşekkürler(!) yazık... yazık...

migroArmis 06.02.2011 01:43

[QUOTE=SivasZara585858;690205]kardeşim bize küfür ettiniz diyoruz biz bunu söylüyoruz farklı yerlere çekme yok diyarbakır örneği yok kıskananlar çatlasın pankartı normal her maçta açıyoruz falanda filanda HAYDİ ALLAH AŞKINA .... gerisini getirmeyeyim BU TEZAHÜRATALARA NE DİYOSUN artık trabzondan farklı değilsiniz gözümde ! tabi bu sözlerim sana değil kardeşim sen objektifsin gerçek bir futbol taraftarısın yanlış anlama ;) ama taraftarınıza öyle diyemeyeceğim kusura bakma hep dost olarak yaklaştık ama bursa taraftarından beklenileceği gibi küfür yedik çok yazık ! Bursa Taraftarı Budur Arkadaşlar maçtan önce dile getirmiştim zaten küfürbaz taratarın tekidir demiştim saygılar ;)Anti Trabzon-Kayseri-Bursa sizlerin inadına bu ligde kalacağız ;)[/QUOTE]

Küfürün bahanesi olmaz..Nedeni de olsa bahanesini kabul etmem..Haklısın..Sivasta bir kaç maçtır Bursaya küfür edildiği soylendi bu forumda ..Ne kadar doğru bilmiyorum ama doğrulandı bu...ben bunu sana karşı bahane olarak sunmuyorum..Sadece ortada bir sebep yokken Bursa taraftarı buna alınıp tepki wermişler olabilirmi diye soruyorum..Adamlar kendilerine edilen küfürleri duyup oyle hareket etmiş olabilirler..Ama tekrar soylüyorum kim ne yaparsa yapsın ben küfürü ne sawunurum neden bahanesini kabul ederim...Bizim taraftan edilen küfürleri elbetteki bende taswip etmiyorum hele bu Sivas olursa.....

migroArmis 06.02.2011 01:44

[QUOTE=SivasZara585858;690208]biz topluca küfür etmedik kardeşim arada çıkan çürük elma olur siz topluca küfür ettiniz üste çıkmaya çalışma ! biz sizin takımınızı tribüne çağırdık dostane yaklaştık karşılığını bize topluca küfür ederek verdiniz teşekkürler(!) yazık... yazık..[/QUOTE]

Tamam kardeşim sen haklısın...

SivasZara585858 06.02.2011 01:49

[QUOTE=migroArmis;690210]Tamam kardeşim sen haklısın...[/QUOTE]

haklıyım tabi ;)

Dark Force 06.02.2011 02:12

[B]trabzona yenilmeyiz diyebiliyorum.......[/B]

badboysefaa 06.02.2011 02:49

benim artık maç sonucu yapacak aklım kalmadı hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyebiliyorum artık sadece....

zgR 06.02.2011 07:18

rakiple mucadele etmiyoruz sadece bir de hakem faktoru var.Allah in izniyle trabzonu tavada ziplatacagiz.gelin bakalim hamsi kafalilar geliinn

57babasivas 06.02.2011 09:13

ts yeneriz hakemler onlara karşida yanliş düdük çaliyor şanpiyon olamayacaklari için biz foveri olcaz

57babasivas 06.02.2011 09:14

bide takim süper oynuyor haken-mler hakimizi yemezseler ilk 10 gireriz

ccey 06.02.2011 09:57

Evet gardaşlar takım iyi mücadele ediyor, seyretmiyor, onun için desteğe devam bu takım düzelecek inşallah

ArifŞahin 06.02.2011 10:06

evet olabilir,maçı alalım da sonuç önemli değil. yeğen bir ihtimal daha var onu düşünmek dahi istemez... görelim bakalım bu son....tabi hakem kardeşlerinde etkisi olsada maçlarda almamız lazım !

sibur 06.02.2011 10:11

çok zor bir maç allah yardımcımız olsun :mad: ama galibiyet konusunda ümitli değilim

karşıyakalı 06.02.2011 10:17

artık alışma dönemi falan laflarını duymak istemiyorum tek istedigim 3 puan sahada öleceksin ama 3 puanı alacaksın rakipin durumu konumu ne olursa olsun bu saatten sonra tek hedef 3 puandır gayrısı beni kesmez.güzel oyunmuş çok pozisyonmuş hakemmiş artık tek istedigim galibiyet her şeye ragmen

karyola 06.02.2011 13:36

bu maç farz artık.trabzonu ve taraftarını cımlere gomecez.sabırsızlıkla beklıyoruz.

erhan 10 06.02.2011 13:58

Aslında bakmayın siz hamsiler tamamen kaosta bizz alırsak maçı daha doğrulamazlar.[Bu arada hakemi merak etmeyin hepsi geldi ama adam gibi yönetmedi ismin de bi önemi yok orta sahadan atarsak yeneriz.]

alemdarlar 06.02.2011 14:32

[QUOTE=S.s.Yigido;690204][IMG]http://i2.ytimg.com/vi/Qq7C87I2D4w/0.jpg[/IMG]

Bu olay da Ts maçının unutulmayanlarından birisiydi :)[/QUOTE]

Trabzon ve derbi maçımız Kayserispor maçlarında milletin kafası acayip güzel oluyor.Bülo zaten alkol kelimesi kullanıyor dikkat çektiyse.

Ah be neydi o eski günler.Trabzon ve Kayseriyi yenelim gelsin bize başkaları 5 çeksin.Bu maçlar bizi harbi üzen ve harbi sevindiren maçlardır.Futbolcu kardeşlerimize sesleniyorum.Bize hamido diyen sana hamido diyen Trabzona ayarı vereceksin.Evet arkadaşa katılıyorum.Farz oldu...

xadox 06.02.2011 16:04

arkadaslar tesislere gidin , moral verin, güc verin takima. yanliz olmadiklarini ve taraftarin daima arkalarinda olduklarini hissetsinler, lütfen arkadaslar rica ediyorum sizden bu konuda, her seye seyrici kalmayalim, elimizden ne geliyorsa yapmamiz gerek ,,,, saygilarimla

ozledımeskıyı 06.02.2011 16:47

SAHADAKİ YİĞİDOLARIN KOŞARKEN CİĞERLERİ PATLASIN BİZİM BAĞIRIRKEN CİĞERLERİMİZ PATLASIN FAKAT BU MAÇI ALALIM ÇOK İYİ TOP OYNUYORUZ HAKEM BELİRLEYECEK BU MAÇIN SKORUNU DİYORUM

ozledımeskıyı 06.02.2011 16:56

Aziz yıldırım devreye girrrr :D:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:47.