SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Y E T E E E R !... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31213)

MaXiMuM 07.02.2011 13:27

Cevap: Y E T E E E R !...

[I][B]bjk nın bir golü verilmedi diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Türkiye'nin meselesi haline geldi. Bütün medyada bu konu var. Oysa bizim sezon başından beri hakkımız yeniyor, yönetimden çıt yok. Sayın basın sözcümüz Fikret Ünsal beeeyyyyyy !!! Sesim geliiiimiiiii !!![/B][/I]

SivasZara585858 07.02.2011 13:27

Trabzon maçındada hakkımız yenirse sağlam bir organizasyon şart ;)

ozledımeskıyı 07.02.2011 14:03

Allah ından bulsun artık GERÇEKTEN YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

münihli_58 07.02.2011 14:12

Yeteeeer Bu Hakemin Ismini duymak istemiyorum!!

Caner POLAT 07.02.2011 14:15

[B][COLOR="Black"]Maçları artık yabancı hakemler yönetsin[/COLOR][/B]

5858ahmet5858 07.02.2011 14:16

BUNEY YA YEEEEEETTTTTTTEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRR ARTIK BIKTIK HEP HAKEM HATALARINDAN YA YENİLİYOZ YADA BERABERE KALIYOZ BİZİM YÜZÜMÜZ HİÇ GÜLMEYECEKMİ YA BIKTIK ARTIK HAKEM HATALARINDAN BİDE DÜZGÜN HAKEM VERSİNLER YETERRRRRRRRRRRRR ARTIKKKKKKKKKKKKKKKK BIKTIKKKKKKKKKKKKKKKKKK

muspol58 07.02.2011 14:36

YEEEEEETTTTTTTEEEEEEEEEERRRRRR RRRRRRRRR ARTIK BIKTIK HEP HAKEM HATALARINDAN,TRABZONU BU HAFTA HAKEMLERE RAGMEN YENECEGİZZZ

B.DUMANLI 07.02.2011 15:08

Bu yeter kelimesi kabul edilemez.Farzet Sivasspor 2-0 önde olsaydi M.Yildiz ayni reaksiyonu gösterecekmiydi.Hic sanmiyorum.Yeter diye hakeme yüklenecegine gol atsin görevini yapsin.Hakemlerin bizim üzerimize oyun oynayacaklari önceden zaten bilinen birseydi.Yeter diye bagirdida ne oldu sari karti yedi sakinlesti.IKINCI KEZ YETER diye niye haykirmadi ,cünki bu kez dogrudan kirmizi karti yerdi.Isler o kadar görüldügü gibi degil. Sivasspor kümede kalmak istiyorsa gol atmak zorunda.Bu is forvet hattinda oynayan M.Yildiz´ida kapsiyor.Sivas seyircisi senin hakeme isyan etmeni degil,gol atmani istiyor.Atilacak gollerle sivas kümede kalabilir.Genclerbirligi ile aramizda olan puan farki ikiden ,bese yükseldi yakala yakalayabilirsen.Onun icin sakin olmakda yarar görüyorum.Yeter diye bagimak care degil.

fatih585858 07.02.2011 15:18

[QUOTE=güneşyurdu;690423]talimatlamışlar hakemleri.zaten medyada bizi bu konuda sabıklamaya çalışmıştı beşiktaşlılar bunda da bayağı başarılı olmuşlar.maç öncesinde sanırım bak sivas sert oynuyor aman bursayı ezdirme gibisinden bir telkinde bulunmuş hakeme.bunuda yapan levent kızldır.espiri mahiyetinde dahi olsa söylemiştir,ikili diyaloğlarında.
diğer tahminim hakemlerin kendi arasındaki konuşma, ben buna memur klasiği diyorum.bu en önemli şüphemdir:
-en zor görev yeri neresi?
-sivas
-niye?
-kıçımız donuyor.
diğer hakemlerden biri:
-kolayı var
-nasıl yani?
-çalacaksın aleyhine fazla tepki almadan,kurtulacaksın.
-yahu olur mu arkadaş?
-olur olur hemde bal gibi olur.
-olmaz diyorsan gidceksin soğukta yöneteceksin.
-ne işi var sivaslının futbolla
-hem biz hakemleri hemde seyircileri kurtaralım bu dertten.

işte bu yaklaşık hakem muabbetidir.polisler adanada çalışmak istemez.öğretmenler hep izmiri ister.hakemler sivası istemez.yükselmek isteyen yalaka memurlar tbmm ye yakın olmak için ankaraya sulanır falan filan.kendimizi mi yakalım illa tunusdaki işssiz çocuk gibi?onu mu istiyor bu adamcağızlar.biz zavvallı değiliz.biz bir yere kada seyrederiz.bu hafta da aynısı olacak.
bu bursa ilk maçda çok sert oynamış hakem efendi.kart vermeişti ben saymıştım yaklaşık 12 faulü vardı hemde kartlık düzeyde.
neyse sonra bunları zorumdan valencia maçı vardı ilk maç tutmadım.ve bu bursayı o maçın ilk 20 dk seyrettim.inanamayanlar varsa özetleri seyredebilirler.20 dk bir faul yaptı bursa niye oarada hakem desteği yoktu?[/QUOTE]

Hocam zaten bursa'nın Ş.liginde başarısız olmasının nedeni topçuların yumuşak futbol oynamasındandır.Bizim maçta hakemin , aleyhimize çaldığı faullerin yarısının faulle alakası yok . Bu belirttiğim ikili mücadelelerde özellikle Eneramo'nun omuz omuza mücadelelerinde defansın tam hata yapacağı anlarda faul çaldı. Bursa hakemlerden yana bu ayrıcalığı ş.liginde göremediği için balonu patladı ve valencia'dan iki maçta 10 gol yedi.

58_babacan_58 07.02.2011 15:51

[B][CENTER][COLOR="Red"]Harbiden yeter artık satılmış hakem istemiyoruz biz bu ligte,bırakın herkes hakkı neyse onu yapsın......[/COLOR][/CENTER][/B]

fatih585858 07.02.2011 16:03

Ligin zirvesindeki takımlardan biri, kendi sahasında bizim takımı hakemin müthiş desteğine rağmen ,son dakikalarda attığı golle yenebiliyorsa bu takımdan ümitlenmemek elde değil.

phenom58 07.02.2011 16:44

Gerçektende yeter

hatem 07.02.2011 17:20

bu Türkiye de artık adam akıllı maç yönetilmeye başlanmazsa türk futbolundan hiç bi şey olmaz her maçta hakem hataları diye maçlara ayrı bir bakış açısıyla bakar olduk artık gerçekten yeteeeeeer.

Ensar 07.02.2011 17:45

Sivasspor'un Bursa'da oynadığı ve hakem hatalarıyla dolu maçın yankıları devam ederken, kaptan Mehmet Yıldız, maçın sonlarına doğru nasıl çileden çıktığını anlattı.

Maçın genelinde hakem Fırat Aydınus'un Bursa lehine düdük çaldığını, bununda saha içerisinde morallerini çok bozduğunu söyleyen Mehmet Yıldız "Maçın son saniyelerinde attığımız kornerde Bursa kalecisi ve kendi takımının futbolcusu topa birlikte çıktılar, kaleci topu elinden kaçırdı, ama Bursa'nın lehine faul verdi. Oysa kendi takım arkadaşı kaleciye faul yaptı. Buda beni çok sinirlendirdi ve gidip orta hakeme "Yeteer" diyerek haykırdım. En azından bir puan alacağımız maç hakemin yanlı yönetimi ve bizim basit hatalarımızdan getti" dedi.

Böyle Kani Bozuklar oldugu müddetce hic bir zaman futbol maci seyredilmez insanin sinirlerini germekten baska bir sey yapmiyorlar bunlarin adida HAKEM tabii denirse ama Hakem yoklugunda malesef demek zorundayiz.Insani futboldan sogutan vede yinemi dedirtecek kadar futboldan uzaklastiriyor ondan sonra futbolun bitdigi yerde fanatiklesme ve bir haz basliyor insanin o,anda kendini kayip etdigi anlar futbola cirkinligi yansitiyor bunun baslica sebepleri sadece taraftarda suc bulunuyor ama Hakemlerde hic suc aranmiyor o,zaman neden Taraftar suclu bunu anlamak mümkün degil buna yardim ve yaltaklik yapan HAKEM olmuyormu bunu Hakem maci seyretdikten sonra biliyor ama Merkez Hakem komitesi bunlara yaltaklik ediyor ve o,Hakem bozuntularini savunmakta israrci oluyor buna kim yada kimler dur diyecek ve biri cikacakmi yoksa anadolu takimlarinin cok cani yanacak 1 Puanla dönülecek yerde sifir,cekip gelecegiz ve buda böyle devam edip gidecek burdan MHK, yi kiniyorum böyle olmazsa MHK,nin Basina bir yabanci gelsin Tarafsiz olur ve maclarda bilmem ama belki düzelir diye düsünüyorum yanilmam insallah buna Traftardan iyi bir yorum getiren olur insallah ?

favori58 07.02.2011 17:53

DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ;

Gelin birlikte bir kampanya başlatalım ve şu çok önemli trabzon maçı öncesi sabıkalı hakemlerin verilmesini engelleyelim. Mesela.cüneyt çakır,halis özkahya Bülent ve yunus yıldırım gibi hakemler verimesin yoksa 14 kişiye karşı oynarız. ALLAH'dan Apdullah yılmaz ve barış isimli hakem trabzonluda bu maça gelmeyecekleri kesin. iş işten geçmeden bu konuda bir şeyler yapmalıyız. Ne sivas basınının nede yönetimin harekete geçeceği var,ancak böyle yaparsak harekete geçerler.

Dark Force 07.02.2011 18:02

ligden düşmemiz için herşeyi yapıyorlar....

mucahitbaba58 07.02.2011 18:03

[QUOTE=güneşyurdu;690423]talimatlamışlar hakemleri.zaten medyada bizi bu konuda sabıklamaya çalışmıştı beşiktaşlılar bunda da bayağı başarılı olmuşlar.maç öncesinde sanırım bak sivas sert oynuyor aman bursayı ezdirme gibisinden bir telkinde bulunmuş hakeme.bunuda yapan levent kızldır.espiri mahiyetinde dahi olsa söylemiştir,ikili diyaloğlarında.
diğer tahminim hakemlerin kendi arasındaki konuşma, ben buna memur klasiği diyorum.bu en önemli şüphemdir:
-en zor görev yeri neresi?
-sivas
-niye?
-kıçımız donuyor.
diğer hakemlerden biri:
-kolayı var
-nasıl yani?
-çalacaksın aleyhine fazla tepki almadan,kurtulacaksın.
-yahu olur mu arkadaş?
-olur olur hemde bal gibi olur.
-olmaz diyorsan gidceksin soğukta yöneteceksin.
-ne işi var sivaslının futbolla
-hem biz hakemleri hemde seyircileri kurtaralım bu dertten.

işte bu yaklaşık hakem muabbetidir.polisler adanada çalışmak istemez.öğretmenler hep izmiri ister.hakemler sivası istemez.yükselmek isteyen yalaka memurlar tbmm ye yakın olmak için ankaraya sulanır falan filan.kendimizi mi yakalım illa tunusdaki işssiz çocuk gibi?onu mu istiyor bu adamcağızlar.biz zavvallı değiliz.biz bir yere kada seyrederiz.bu hafta da aynısı olacak.
bu bursa ilk maçda çok sert oynamış hakem efendi.kart vermeişti ben saymıştım yaklaşık 12 faulü vardı hemde kartlık düzeyde.
neyse sonra bunları zorumdan valencia maçı vardı ilk maç tutmadım.ve bu bursayı o maçın ilk 20 dk seyrettim.inanamayanlar varsa özetleri seyredebilirler.20 dk bir faul yaptı bursa niye oarada hakem desteği yoktu?[/QUOTE]

kardes bu yazdigin dogrumu yoksa senin hayal gucunmu
eger dogruysa bunu tffdekilerin yuzune firlatilip hesabinin sorulmasi lazim

COBANSARAYLI 07.02.2011 18:56

COK DANDIK MAC YÖNETTI FIRAT HELAL OLSUN KAPTANA HIRSINI AVAZI CIKANA KADAR BAGIRARAK
YETEEEEEEEEEEEEERRRRR DIYE FIRATA HADDINI BILDIRMISTIR O HAREKET ONA YETER O GECE UYUYAMAMISTIR INSALLAH SIVASSPORUN HAKKI FIRAT AYDINUSA HARAM OLSUN HARAAAAAAMMMMM

calipso 07.02.2011 19:11

tamam hakem berbat maç yönetti... ama sen golünü at be kardeşim bi kafa vurdun son dakikalarda kaleye 5 metre bile yoksun zımbalar insan topu filelere.. hakem onda sonra hikaye

58müco58 07.02.2011 19:17

Fırat Aydınus SATILMIŞ (yeni soyadı) lanet olsun sana sende hiç mi? insanlık adamlık yok yedi sülalene haram olsun kazandıkları, senin o nursuz suratın arkana dönsün, damarlarında kanın kurusun öyle bir derde düçar olasınki çaresi [COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]SİVAS [/FONT][/COLOR]lı dan başka kimsede bulamayasın....UNUTMA !!!!!!!!!! [FONT="Arial Black"]ALLAH ZALİMİN BAŞINA KENDİNDEN DAHA BÜYÜK ZALİM BİRİSİNİ BİR GÜN MUTLAKA MUSALLAT EDER... [/FONT]

58müco58 07.02.2011 19:20

[QUOTE=calipso;690713]tamam hakem berbat maç yönetti... ama sen golünü at be kardeşim bi kafa vurdun son dakikalarda kaleye 5 metre bile yoksun zımbalar insan topu filelere.. hakem onda sonra hikaye[/QUOTE]

ATMADIK MI KARDEŞİİİİM NE OLUR MANTIKLI OLUUUN.. VERMEDİ İŞTEEEEEEEEE
DAHA NASIL GOL ATACAKSIN

emin kara 07.02.2011 19:21

Herşeye ragmen bizim takımın oyuncular rakibi rakibden daha fazla kazanma hırsı olacak rakibe oyun oynatmayacak rakibe sahayı dar edecek oyuncularımız kazanacaklarına kendilerini inandıracak bunun yanında sahamızda oynayacagımız trabzon maçında seyirci olarak rakib takımın oyuncularını ve hakemi baskı altına alacagız öyle yapacagızki hakem oyuncularımıza yaptıgı hahsızlıgı yapmaya curet edemeyecek 12 adam olarak bu maçda kendimizi göstermenin zamanı şimdi sıra bizde haydi yigidolar takımından destegini esirgeme şimdi konuşma hakkı sende gerekeni yapma zamanı

yıldızelii8 07.02.2011 20:06

başkanım gömecektin kafayı hakeme görecekti dünyanın kac bucak oldunu :mad::mad:

subasi29 07.02.2011 20:51

O Sinir Ile Birtane Temizinden Yapistirsaydin Yuzunun Ortasina :D

yigidocengiz 07.02.2011 20:57

asıl sana yeter ya.kendi kendine takımda külhanbeylik yapıyon,önüne gelene bağırıp çağırıyon,topu niye bana atmadın bilmem ne.biz de senden bıktık kardeşim 20 hafta oldu sadece iki golün var üstelik biride penaltı asıl sana yeter be...

58MUAMMER58 07.02.2011 21:21

MEHMET yıldız çıldırmakta çok haklı,bizlerde tv başında çıldırdık,böyle adi hakemleri sivasspor spor maçına veren zihniyeti kınıyorum,mehmet yıldızın bu hırsına hayran kaldım,takım rayına oturuyor yavaş yavaş,artık yeterrrrrrrrrrr,bıçak kemiğe dayandı,artık YEEEEEEEEEEETTTEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SIVAS58FOREVER 07.02.2011 21:56

[QUOTE=B.DUMANLI;690594]Bu yeter kelimesi kabul edilemez.Farzet Sivasspor 2-0 önde olsaydi M.Yildiz ayni reaksiyonu gösterecekmiydi.Hic sanmiyorum.Yeter diye hakeme yüklenecegine gol atsin görevini yapsin.Hakemlerin bizim üzerimize oyun oynayacaklari önceden zaten bilinen birseydi.Yeter diye bagirdida ne oldu sari karti yedi sakinlesti.IKINCI KEZ YETER diye niye haykirmadi ,cünki bu kez dogrudan kirmizi karti yerdi.Isler o kadar görüldügü gibi degil. Sivasspor kümede kalmak istiyorsa gol atmak zorunda.Bu is forvet hattinda oynayan M.Yildiz´ida kapsiyor.Sivas seyircisi senin hakeme isyan etmeni degil,gol atmani istiyor.Atilacak gollerle sivas kümede kalabilir.Genclerbirligi ile aramizda olan puan farki ikiden ,bese yükseldi yakala yakalayabilirsen.Onun icin sakin olmakda yarar görüyorum.Yeter diye bagimak care degil.[/QUOTE]

Belli ki sen de maçı izlememissin

1) Mehmet bu maçta essek gibi çalıştı, orta saha da Bursa'ya duman attırdı.

2) Bu maçta izlemiş olsan Mehmet'in forvet değil, orta saha olarak oynadığını götürdün. Ancak sadece orta sahada oynamadi, ayni zamanda hem defansa hem de forvete yardım etti.

3) Yiğidi öldür ama hakkını yeme

aozdemir 07.02.2011 21:59

sadece burada yazmakla olmaz. tepkimizi maillerle de gösterelim. ama nereye yazacağız bilen varsa söylesin.

adres58 07.02.2011 22:08

[QUOTE=yigidocengiz;690738]asıl sana yeter ya.kendi kendine takımda külhanbeylik yapıyon,önüne gelene bağırıp çağırıyon,topu niye bana atmadın bilmem ne.biz de senden bıktık kardeşim 20 hafta oldu sadece iki golün var üstelik biride penaltı asıl sana yeter be...[/QUOTE]

Sana katılmıyorum gardaşım....
Mehmet Yıldız bu takımda kaptan ve onca yıldır bizi gururla temsil ediyor. Forvet futbolcusunun bünyesinde vardır bencillik, gol kaçırma, gol atma ve takım kaptanı olarak oyuncuları yönlendirme... Ve ayrıca takım arkadaşlarına saha içinde fevri davranma... Bizler ona burada bazı maçlar sonucunda nasıl kızma hakkına sahipsek oda saha içinde oyuncularımızın hakkını savunmaya yetkisi var... Onun kolunda bir bandaj sarılı... Unutmaki sen olsaydın o maç içinde ben adım gibi eminim ( bende dahil olmak üzere) o hakeme orada kafa atıp yere sererdin. O maçın sonucu elbetteki tersi olsaydı bu davranışı yapmayabilirdi fakat Onun bu YETERRRRR demesi mutlaka bir saygısızlık değil Tüm Sivassporlu taraftarın haykırışı yerine geçmesidir önemli olan... Bak gör milletin bir yerlerine iğne batınca nasıl zıplıyorlar. Bizim her tarafımıza çuvaldızı batmış ve takım kaptanımız çıkmış YETER demiş. Maçtan sonra gidip hakem odasını bassa dahamı ses getirirdi yoksa böylemi...

Dediğim gibi sana maalesef katılamayacağım bu konuda....

rsimsek 07.02.2011 22:21

herkese inat bu takım iyi yerlerde olacaktır....

engin2609 07.02.2011 22:51

GErçektende [B]YETERRR !!![/B] hakikaten cok güzel oynadı mehmet ama işte bence Tek Sorun GOL !

birolsvs58 07.02.2011 22:53

BİZİM TEK SUÇUMUZ SİVASLI OLMAK DELİKANLI OLMAK KİMSEYE KUYRUK SALLAMAMAK ADAM GİBİ ADAM OLMAK HİÇ BİRSEYİ BİRŞEYİMİMİZE TAKMAMAK HAKKIMIZI ARAMAMAK KISACASI HER ŞEYE SİVASLICA BAKMAK
BÖYLE OLNCADA DALLAMALAR MEYDANI BOŞ BULUP AT OYNATIYOR

migroArmis 07.02.2011 22:57

İş Mehmet Yıldız olayı değil...Bursada kazanmaya çalışan Sivasspordu Kazanan Bursaspor oldu...Hakedenin kazanmadığı bir maç oldu...Sezon başından bu yana Sivasporun ligi bitireceği yeri hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceğini soylemiştik...Bunun en büyük ispatıda benim memleketimde yaşandı .Sivasspor Bursaya adeta futbolun nasıl oynanacağını gosterdi..Bu bu ligde Sivassporun warolup yükselişe geçtiği ve inanıyorum ki onumuzdeki yıllar şampiyon olacağı hareketin başlangıc noktasıdır..hayırlısı......

güneşyurdu 07.02.2011 23:09

PLATİNİYE BİLE ŞİKAYET EDECEĞİM:
UEFA
Route de Genève 46
Durumda postale
CH-1260 Nyon 2
Isviçre
Tel: +41 (0) 848 00 2727
Faks: +41 (0) 848 01 2727
Web: UEFA.com
Medya masası
Tel: +41 (0) 848 04 2727
Türkiye Futbol Federasyonu - İstinye
Adres : İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45 Kat: 2-3 İstinye / İstanbul
Telefon : 0-212-362 22 22
Faks: 0-212- 323 49 50

Türkiye Futbol Federasyonu - Ankara

Adres : Ehlibeyt Mahallesi 6. Sokak No 3 06520 Balgat / Ankara
Telefon : 0-312- 473 45 45
Faks : 0-312-473 45 02
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)
Telefon Santral : 0-212 362 23 60
Faks: 0-212-323 49 75

Tahkim Kurulu
Telefon Santral: 0-212 362 23 80
Faks: 0-212-323 49 76
Merkez Hakem Kurulu
Telefon Santral : 0-212 362 24 80
Faks : 0-212-323 49 40

HALIL 07.02.2011 23:37

vallahi acidim mehmet yildiza ama o an hepimizin yapacagi sey oydu:rolleyes:

57babasivas 08.02.2011 00:38

hakemler ilk yari hata yapmadilar ikinci yari başladindan beri her maçta hata var nerdeyse

57babasivas 08.02.2011 00:40

avrupaya gidemiyorlar bi dünya şanpiyonlu maçini yöetemiyprlar sedece bizim ligde maç verirler başkada hiç biyerde maç alamazlar sonra sorarlar türk futbolu niye geride adamlarin moral sifir

fatih585858 08.02.2011 03:57

Bu sezon bursa maçı Mehmet Yıldızın 2.ci muhteşem futbol oynadığı maç oldu. Diğeri de karabük maçıydı. Forvet oyuncusu olmasına rağmen , orta sahada müthiş özveriyle hem savunmaya , hem de hücuma katkı sağladı. İnşallah ts maçındada böyle oynarsın.

samankayali58 08.02.2011 07:41

tel ve fax imkanı olmayanlar...

işte TFF maili
[email]tff@tff.org.tr[/email]

hanifi_2005 08.02.2011 07:47

yazıklar olsunnnnnnnnnnnnn bu nasıl bir federasyon hiçmi bu hakemlere bişey demiyor olmaz olsun böyle hakemler yazık be kardeşim yeter artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yeter hiçmi allahtan korkmuyorsunuz ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:45.