![]() |
Cevap: Ne 10.000 Mi ?
AYRICA STADA GIDIP GELMEK BILET HARIC ISTANBULDA SIRF YOL PARASI OLARAK INSANIN EN AZ 10 TL CEBINDEN ATMASI OLUYOO SİVASLI OKADAR CEBI DOLU OLAN BIR TOPLULUK DEGIL BUNU DA BOYLE DUSUNUN TRABZON DERNEK BASINA 25 OTOBUSLE TARAFTAR NAKILI YAPTI ADETA STADA
DARISI BİZİM SENEYE ORGANIZEMIZIN DAHA IYI OLMASI DILEGIYLE BİZE NASIP OLUR ORAYI DOLDURMAK ARTIK ONUR MESELESI YAPTIK BU İŞİİİİİİİ |
[URL="http://fanatik.ekolay.net/Onlara-her-yer-Sivas_3_Detail_246_220934.htm"]http://fanatik.ekolay.net/Onlara-her-yer-Sivas_3_Detail_246_220934.htm[/URL] HABER ÇOK GÜZEL OKUYUN :) ONLARA HER YER SİVAS
|
olimpiyata çok zor şartlarda gelen gürbetçi yiğidolarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz
|
biz gençler olmada tribunden ses ckmıcak bağrııoruz adam cekıl dıor macı goremıoz dıyor yok bole bişiy arkadaş 90 dk boyu destekledık şuandada sesim cıkmıyor ses yok hersep yaptık kazanan bız olduk yiğido gençliğe yeniçerliere teşekkürler ..
|
[QUOTE=bortecine;707270][url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/10/15190.jpg[/img][/url]
10 bin kişi bumu :) Bunlar körmü yaw :D[/QUOTE] Hani Sivas'ımızın güzel bir lafı vardır, atasözü gibi... Bunlar "Ya dayak yememiş, ya da sayı saymasını bilmiyorlar".. Bunu diyen hangi ş.refsizse, bu fotograf gözüne girsin... :D :D :D :) ;) AYK |
sadece 40 kişi ben soktum içeriye nasıl 10,000 cekemeyenler onlar boşver kardeş
|
[COLOR="DarkRed"]Arkadaşlar kesin olarak 20 bin tane Sivasspor`lu vardır orda.10.000 kişi o kadar olamaz hiç mi tahminde yapamıyorsunuz. [/COLOR]
|
vallah stada giden yigidolara tesekkur ediyorum... ayaklariniza yureginize saglik...
ama simdi bide su var... istanbulda 1 milyon veya 2 milyon sivasli oturmus neye yarar..?? o 1 milyon sivaslinin 20 bini sivassporlu gerisi hepsi istanbul yalakasi olmus cagma sivaslilar... yoksa obur turlu o stad zaten dolmus vede yer bulunmazdi, ister hava soguk olsun, ister yagmurlu, gercek yigido herzaman takimin arkasindadir..;) |
[QUOTE=basayev58;707257]Bende sabah 6'da başlayan yolculuğumu 22:00 itibariyle bitirdim ve odama geçtim. Bu başlık altında bikaç cümlede ben kurmak istedim.
Öncelikle stada gelen tüm Yiğidolara sonsuz teşekkürler,o soğukta o tepe başında o maçı izlemek fedekarlıktır. İlk kez Olimpiyat stadında maç izledim,gerçekte belediye desteği olmadan arabası olmayan vatandaşın gelmesi çok zor. Ben 3 araç değiştirdim ve 15 dk. otobanvari bir yoldan yürüdüm. Keşke bir ay sonra kapılarınızı aşındıracak siyasiler böylesi konularda şehirlerinin marka değerine sahip çıksalar. Arkadaşlar öncelikle şunu unutmayın ki takımımız şampiyonluğa oynamıyor.Rakamlar çok önemli değil ama bizi kıyasladığınız takım 6 kez şampiyon olmuş,bu sene öyle yada böyle yine şampiyonluğa oynayan bir takım ve 50 bine yakın bir sayıya ulaştılar. Bu takımın siyasileri,lobileri malum,belediye araçları tahsis edildi o maça ve 1 ay öncesinden hazırlıkları yapıldı. Aynı takımın ligin ortalarında iddiasız olduğu senelerdeki seyirci sayılarına bir bakın. GS Antalya maçında 40 kişiye oynadı arkadaşlar,Olimpiyattaki maçlarında ortalamaları 10 bindi. Bursaspor 3 saatlik mesafeden o stadı o kadar doldurmazsa ayıp eder zaten. Yine bedava otobüsler,destekler düşünülürse onlar içinde o rakam çıkabilecekleri maksimum rakamdır. Biz kendi çabamızla maksimum rakamımızın belki 3 de birini yaptık küme düşmeme mücadelesi verdiğimiz bir sezon. Ben oradaki çocukların yüzlerinde Sivasspor aşkını mutluluğunu gördüm. Gelecek senelerde şampiyonluğa oynar isek inşallah bu yazımıda hatırlatırım sizlere. 58 bine çok takılmamak gerekir. Varsa takımı ligde bu pozisyondayken bu kadar taraftar bulan babayiğit bir takım çıksın görelim hodri meydan. Ben güzel günler göreceğimizi düşünüyorum ilerde. Son bir not olarak koltuklara çok takılmayın derim.Zira yağmur çökünce balkon altında,kolon aralarında inanılmaz yığılmalar oldu.[/QUOTE] öncelikle yazınız için teşekkürler, elinize sağlık. her türlü imkansızlığa, olumsuz şartlara, yokluğa, sahipsizliğe ve garibanlığa rağmen 20-25 bin yiğido o dağ başında buluşuyorsa bu sivasspor taraftarının büyüklüğünü, taraftar gücü açısından türkiye'de kesinlikle ilk 6'da bulunduğunu gösterir. kendimizi küçümsemeyelim, gücümüzü bilelim! birgün sivasspor taraftarına da sahip çıkan, destek veren, elinden tutan birileri olursa inanıyorum ki o stadyumda değil 58 bin, 88 bin kişiye bile ulaşabiliriz. her türlü yokluğa ve zorluğa rağmen dün bunun mesajını birkez daha verdik!!! |
isterse 58 bin olsun taraftarın ruhsiz geçen hafta sivas beşiktaş maçındaydım sivasta küthiş taraftar desteği vardı ama dün bir aralar hiç çot bile çıkmadı özellikle ilk yarının 35. dakikadan sonra
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]ÇEKEMEYEN ANTEN TAKAR,YİĞİDOYA HER YOL ASFALT...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
ben maça tekirdağdan geldim.30.000 e yakın taraftar vardı.esenlerden ve istanbulun diğer bölgelerinden olimpiyata servis keldıran istanbul sivasspor taraftarları derneğine ve sivas tura teşekkür ederiz
|
Yeni resim ne kadar taraftar olduğunu anlatmaya yetiyor heralde 10-20 binden bahsedenler bakıp görsünler nekadar taraftar olduğunu.
|
[B]30 bin vardı....[/B]
|
30 bınden aşağı seyırcı yoktu istanbulda GERCEK 30 BİN SİVASLI VAR GERİSİ SÖZDE SİVASLI..
|
Bizim taraftarımızın büyüklüğünü bile ifade edemiyorlar biz yaparken onlar yazmasını bile beceremiyor :D
|
Bugun birçok gazeteyi inceledim. Bazıları 25-30 bin yazarken bazıları 10 bin yazmış. Bu kadar dengesizlik olamaz.Kör mü bu gazetecilerin gözü. Tribünlerde en az 20 bin taraftar var.
|
Bilet olarak alt tribünü verdiler ama alt tarafa sokmadılar.Bizde yukarı cıktık..
|
Destek veren kucuk buyuk kardeslerime tsk ederim
inanki is adamlarindan gelen destek felan olsaydi o stadi ful doldururduk herkez elinden gelen seylerle orarala geldi tskler herkeze |
[QUOTE=dede58;707163]Zidane öyle diyorsunda stad her ne kadar kötü hava koşullarına takılsada taraftarımız gelmiştir. Bende oradaydım. Hayatımda ilk lig maçımı izledim o da Sivasspor'umun maçını. Ve bizleri ilkten alt tribüne bile sokmadılar. Hiç mi değilse oraya gelen Sivassporumuzun aşığı olan bizlere haksızlık yapmayın. Her renkten adam vardı. Küçücük çocuklar vardı yüzleri boyanmış kırmızı beyaza ve dedeleri ile bağırıyorlardı kocaman stadda. Yapmayın allah aşkına. Gelmeyenleri ne yapacağız şimdi öldürecek miyiz? Önemli olan takımına aşık sevdalı insanların orda olmasıydı. Ki hepimiz oradaydık. Hatta çalışan arkadaşlarımız bile vardı gelemediler. Dakika başı iş yerinden arayıp maçı sordular. Hemen hükümdar olmayalım arkadaşlar.[/QUOTE]
tamam dede kızma canını yediğim:) o stadın yarısını boş görünce anlık yazılan biseydi zaten gidenlere teşekkür ettim.imkanı olupta gitmeyenlere sitemde bulunmustum ben:) |
[QUOTE=video58;707171]Konuyu açmıştım..Silindi..Ancak içerik aynı olduğu için kızmadım silindiğine..
Var mı arttıran..Ortalama 10.000 di işte o adar..[/QUOTE] [B][COLOR="black"]N'aber [COLOR="red"]?[/COLOR][/COLOR][/B] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=28094&token=114936][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28094&token=114936[/img][/url] |
[B]Basın saçmalıyor bende maçtaydım en az 25.000 kişi vardı.iyi bir futbolla kazandık maçı hak ettik dikkatimi çeken birşe vardı hayrettin çok iyi oynadı mehmet yıldızın hakkını yememek lazım o bu takımın direği adam nasıl top saklıyor hayret vucudunu böyle iyi kullanan bir futbolcu görmedim şimdiye dek[/B]
|
İnsanın adı çıkacağına, canı çıksın daha iyi
|
bizde maçtaydık 5 arkadaş kendi aracımızla gittik stada sivastan ilk giden bizdik bizden sonra sivastan otobüsle taraftar gurubu arkadaşlar geldi rahat 20 binkişi vardık bizi çekemeyen medyayı kınıyorum.gelenlere teşekkür ederim
|
[B]10.000 Öylemi ?
Yok Ya, Aslında 100-150 Kişiydik Biz. [/B] |
[QUOTE=recep cevik;707504][B]10.000 Öylemi ?
Yok Ya, Aslında 100-150 Kişiydik Biz. [/B][/QUOTE] güzel :) hatta maçı sadece lig tvden izliyenler ,internette fotolara bakmıyanlara göre stad bomboştu...çünki sağolsun lig tv , bozbaykuş mu hindi mi bi 5-6 kişilik grubu 4-5 kere gösterdi yiğidoları sadece stad dolmadan maçın başında 1-2 kere gösterdi... |
bulunduğumuz trbün kapasitesi 25.000 burdan yola çıkara hesap yapın arkadaşlar net sayı söyleyemem ama trbün kapasitesi ve boşluklara bakarak yaklaşık olarak 17-18 bin civarında taraftarımız vardı bazılarının dediği gibi ne 10 bin nede 40 bin 17-18 bin civarında
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23. |