SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Minik Kürşat Herkesi Duygulandırdı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31683)

yener_sahin 15.04.2011 11:24

Cevap: Minik Kürşat Herkesi Duygulandırdı

[B]Beklentim kürşatın sağlık mastaflarını klubün karşılamasıydı, en iyi hastanelerden birinde tedavi görmesi,futbolculardan imzalı formalar atkılar gönderilmesiydi.Sadece iki satır haberle geçiştirdik.Çok duyarsız bir yönetimimiz var...[/B]

güneşyurdu 15.04.2011 17:01

sivasspor tarihinin en önemli şeref abidesi olarak anılacak taraftar anılarından bir olarak hep hafızalarımda ve gönüllerimizde olacaktır...
işte bu sivasspor taraftarı olmaktan utana,çekine bütün sivaslılara kapak olsun....

oNuR 15.04.2011 17:10

[QUOTE=yener_sahin;708192][B]Beklentim kürşatın sağlık mastaflarını klubün karşılamasıydı, en iyi hastanelerden birinde tedavi görmesi,futbolculardan imzalı formalar atkılar gönderilmesiydi.Sadece iki satır haberle geçiştirdik.Çok duyarsız bir yönetimimiz var...[/B][/QUOTE]

Şuan aldığımız habere göre yönetimimiz,Kürşat kardeşimizin ailesi ile irtibata geçmiş,gerekli adımlar atılmak istenmiş ki atılmışta.Ailede tedavi masrafları vs gibi durumlar karşılayabilecek durumda olduğu için yönetimimizin teklifini nazik bir şekilde geri çevirmiş.Yani yönetimimiz gerekli adımları zamanında atmış :)

bortecine 15.04.2011 17:42

Vallahi helal olsun. Kardeşimin o güzel gözlerinden öpüyorum.

kaptann58 15.04.2011 18:25

BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDE SİVAS KÜMEYE DİYE BAĞIRAN KÖPEKLER VARYA ONLAR SENİ GÖRSÜNLER ÖMÜR BOYU UTANSINLAR ZATEN ONLARDA UTANMA OLSA EZİKTAŞ TRİBÜNLERİNDE OLMAZLAR EZİKTAŞLILAR

alikurt 15.04.2011 18:27

Geçmiş Olsun İşte Gerçek Yiğido

58namso58 15.04.2011 21:54

cokk gecmiş olsun allah acil şifalar versin gercek yigidomaa. ayrıyetten seni yetiştiren ailenede saygılarımı sunuyorum. gercekten sivaslı nasıl olunur herkese gösterdin.

favori58 15.04.2011 22:41

Biraz önce Abdullah Yiğit Kürşat'la konuşup onu tebrik etmiş. Kendisi anlattı. Evde yatıyormuş 20 gün alçıda duracakmış,Rıza hocayla Kürşat knuşmuş. Herhalde Gençlerbirliği veyada Ankarağücü maçına geleceklermiş.Erman'ın imzalı formasıda yarın yada pazartesi günü Kürşat'ın elinde olurmuş. Seni bir kez daha terik ediyor,gözlerinden öpüyorum Kürşat kardeşim...

şarkışla 58 15.04.2011 22:49

SİVAS lı daha bu yaştan belli:D

eroltas58 15.04.2011 23:00

GECMIS OLSUN YIGENIM DUYGULANDIM,SEN BUNDAN SONRA BIZIM KURSATIMIZ SIN ,GOZLERINDEN OPUYORUM INSALLAH TEZ ZAMANDA SAGLINA KAVUSURSUN.

eroltas58 15.04.2011 23:03

[QUOTE=oNuR;708241]Şuan aldığımız habere göre yönetimimiz,Kürşat kardeşimizin ailesi ile irtibata geçmiş,gerekli adımlar atılmak istenmiş ki atılmışta.Ailede tedavi masrafları vs gibi durumlar karşılayabilecek durumda olduğu için yönetimimizin teklifini nazik bir şekilde geri çevirmiş.Yani yönetimimiz gerekli adımları zamanında atmış :)[/QUOTE]

BUNDAN SONRA BIZE HABER VERIRSENIZ KURSATIN SAGLIK DURUMDAN MEMNUN OLURUZ.

eroltas58 15.04.2011 23:08

SIVASTAKI ARKADASLARIMDAN BIR RICAM VAR BUYUK BIR PANKART YAPIN.O MINIK KURSAT DEGIL ASLAN KURSAT.

yener_sahin 15.04.2011 23:12

[B]Serkan Abiyle irtibata geçtim kendisi de bana gerekli açıklamayı yaptı.Kürşad kardeşime Ermanın imzalı forması gidiyor.Maça da davet edilmiş.Yönetimimiz kendine yakışanı layıkıyla yapmış.Bizlerde abileri olarak bizden bir hatıra olması için atkılarını göndereceğiz..[/B]

favori58 15.04.2011 23:27

Yine aldığım yeni bir habere göre,Sivasspr'un fedakar taratar grupları,Yeniçeri,Yiğidogençlik ve 1967 Taratar Derneğinin atkısı Kürşat'e verilmiş.
Maça 1,5 gün kaldı,ne olur Kürşat güzel resmininde üzerinde olduğu büyük bir pankart yapalım ve tekrar basında gündeme gelsin. Bir üyemizin dediği gibi Sivaslı olup FB,BJK ve GS yalakalığı yapanlara kapak olsun

Djamoka 16.04.2011 00:22

[B][I]Kırık kol acısını çeken bilir. Her babayiğit bu acıyı sineye çekemez. Analar ne yiğidolar doğuruyor. [/I][/B]

kadirakin58 17.04.2011 01:08

acil şifalar kürşat.. işte sivas sevgisi budur..

emre41 17.04.2011 01:12

Çin sarayını 40 çerisi ile basan Adaşın gibi yürekliymişsin vesselam.
Helal olsun sana.

Ahmet1973 17.04.2011 02:41

Kursa'ta gecmis olsun acil sifalar diliyor ve imkani olup gitmeyen veya destek olamayan sivaslilara ornek olmasini gosterdigini dusunuyorumarkadaslar bende maclara gitmek isteyipte tukiyede gidemeyen bir kisinin gitmesini saglamak istiyorum burdan bana yazar veya bir mesaj atarsa olur
Kirmizi beyazbayrakla 3 yildiz
4 eylulden ciktik yola
Selam verdik saga sola
Her zaman heryerde
En buyuk sivasspor imis
Ogrettik .........isteyene gider:):):)

Ahmet1973 17.04.2011 02:46

ayrica kursad turkleri cin esaretinden kutaran bir bilinen ilk turk lider ve kurtaricisidir

samor 17.04.2011 05:04

umarız herkez gereken dersi almıştır utanması gereken istanbul yalakacılarıda biraz olsun utanmışlardır...

B.DUMANLI 17.04.2011 12:16

Sivasspor camiyasinda haftanin kahraman cocugu Kürsat Turgut´a,sifalar diliyorum.Gercek YIGIDO iste budur.Bir baba icin duyulacak övünc kaynagi,cocuklarinin Istanbul takimlarini degil kendi memleketinin takimina gönül vermesidir.

AYDIN1985 17.04.2011 12:21

Gecmis olsun kendi kücük ama kalbi büyük olan yigido kürsatim. Allah sifalar versin.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:00.