SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31952)

pover58 22.05.2011 22:13

Cevap: Maçı değerlendirelim

evet belki istenmiyen bir yerde sezonu tamamladık ama olsun düşmedik yanlız seneye daha zor takımlarla oynuyacagız onun için derhal saglam bir takım yapmalıyız.bu arada bize çamur atanlar asıl kendilerinin çamur oldugunu gördüler.sivas çıkıp onuruyla mücadelesini yaptı fenere 3 te gol attı 4 yedi ama olacak o kadar.

eyupk 22.05.2011 22:13

YİNE HAKKIMIZ YENİLDİ HAYIRLI OLSUN.

eyupk 22.05.2011 22:14

HAKEMİN BU MAÇTAKİ BİZE YAPTIĞI HATAYI UNUTMUYCAĞIZ...

Cley 22.05.2011 22:24

Güzel mucadele ettik ama her zamanki gibi basit goller yedik.

Öz stadında garipsin öz stadında parya
Sivassporluya yazık oldu 2 milyon paraya

savaş2 22.05.2011 22:26

[QUOTE=dedebali58;716334]korcanın hatasını ve yan hakemin yanlış ofsayt kararını hatalar olarak belirtmek isterim, alexin orta sahadan çıkarken yerdeki oyuncuya rağmen topu dışarı atmaması adamın küçüklüğü diyor; Sivassporluyum diye anlım açık haykırıyorum,teşekkürler herkese seneye daha iyi yerlerde belkide şampiyonlukta ....[/QUOTE]

+++dedim ya bunlar hep hakemlerle yürürler
+++aynı zaman mahelle takımıdırlar
+++ ama yazık oldu diğer 15 takım bu işi beceremediler
+++ bu hakemlerle bu paraları kazanıyorlar ondan sonra büyük takım kücük takım derler basında bunlarda yana .yazık degilmi anadolu takımlarına

emre41 22.05.2011 22:26

[QUOTE=Cley;716392]Güzel mucadele ettik ama her zamanki gibi basit goller yedik.

Öz stadında garipsin öz stadında parya
Sivassporluya yazık oldu 2 milyon paraya[/QUOTE]

Siz halen memlekette Sivassporlu mu var sanıyorsunuz? Sokaklarda olan bitenden haberiniz yok sanırım.

Adamalrın kurduğu tek cümle.

"Önce Sİvassporluyum ama sonra da febeli"

Güler misin Ağlar mısın?

eyupk 22.05.2011 22:28

bazı trabzonlu kardeşlerin halen bize laf etmesi beni şasırtıyor. daha ne yapalım ya daha ne yapalım, sonuna kadar mücadele ettik daha ne yapalım. yazıklar olsun ya yazıklar.

Caner POLAT 22.05.2011 22:31

Sivaslı KÖPEKLER ; İSTANBULU DESTEKLER !!

BASTIĞINIZ TOPRAK , İÇTİĞİNİZ SU , YEDİĞİNİZ EKMEK HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN

Yiğiter 22.05.2011 22:44

[B]Rakipleri Trabzonspor hakkında da açıklamalarda bulunan Emre:[/B] "Trabzonspor'un sadece futbolcularını kutluyorum! Yöneticilerle pek anlaşamadık bu süreçte. Kim şampiyon olsaydı hak edecekti. Ama bize nasip oldu. Bugüne kadar da[B] haram puanlar kazanmadan[/B] bugünlere geldiğimiz için ayrıca mutluyum" ifadelerini kullandı.

:D:D

kolukisa 22.05.2011 22:44

[B]SIVASSPORU cani gönülden tebrik edreim,her nekadar yenilsekte ezilmedik,ve Fbÿe soguk terler akittirdik,ayni zamanda kendini bilmez bir takim yorumcu ve köse yazarina gerekli cevabi verdik,gücümüz bukadar bundan fazlasi olmaz,Sivasin mücadelesi ve oyun anlayisi gayet iyiy di ,insallah böyle güzel mucadeleyi ve daha fazlasini gelacek sene de ver ve hepimizin yüzünü güldürürler.Bugün encolk konusulmasi gereken bence Sivasspor olmaliydi verdigi onurlu mucadele ile,Trabzon macinin skoruna bakin ve takimimiza camur atanlara ibret olsun,Sivassporun bundan sonra hepinizin korkulu rüyasi olacak<hollanda'da selamlar.[/B]

yıldızelii8 22.05.2011 22:46

biz elimizden geleni fazlası ile yaptık
Hakemler satılmış ise biz ne yapalım
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img386.yukle.tc/images/503249848_10150188808659389_170401154388_7079921_5066064_n1.jpg[/IMG][/URL]

asabibaba 22.05.2011 22:54

[B]ezilmedik ama şaibe bizde değil hakemler de kaldı.. cümleten geçmiş olsun tranfer dedikodularında görüşmek üzere en güzel günler en güzel geceler en büyük kupalar bizlerin olsun sevgili yiğidolar[/B]:);)

ZiDaNe58 22.05.2011 23:06

beraberliği yakaladıktan sonra ermanın 1 mt gerinden çıkmasına rağmen kalkan ofsayt bayrağı kırılma anıydı..o bayrak kalkmasa maçı koparabilirdik sahanın en iyisi ermandı onu takımımızda tutmalıyız gelecek sezon ihtiyacımız olacak ermana umarım satmayız.şampiyon takımı tebrik ederiz fenerin yerinde bi başka takımda olsaydı aynı şekilde ağırlar ve uğurlardık çünkü biz medeni insanlarız..

etzel1967 22.05.2011 23:27

aslanlar gibi oynadık...maç satma ve satın alma uzmanlarına gereken cevabı verdik...sivassporumla gurur duyuyorum...

poolat58 22.05.2011 23:52

:confused::mad:valla bizim taraftardan hiçbirşey olmaz.takım bir maç kaybeder burda demediklerini bırakmazlar.bir maç kazanır göğe çıkarırlar size oyuncu olamakta zooor, teknik direktör de, başkan da.çok değil bundan 3-4 saat önce korcanı size sorsam nasıl diye oo çok güzel kalci kesin bizde kalmalı derdiniz.şimdi soruyum defolsun gitsin dersiniz sizi anlamak zor???????:confused:

sinansakru 23.05.2011 00:09

TAKIMINI ISLAK ZEMİNİN AZİZLİĞİNE ( TERKETMEYEN ) GERÇEK SİVASLI TARAFTAR ARANIYOR !!!

HALIL 23.05.2011 00:11

tff istifa lan:mad:
artik temiz bir lig istiyoruz

fbliler hic sasirmayin italyadaki gibi bir skandal cikarsa 2. lige dusersiniz insallah:mad:

su ruhsuz sivassporu sonuna kadar destekledim:) 3 gol atik helal olsun uzun zamandir fb 3 gol yememisti 20 mac falan olmustur demekki sivas adam gibi transfer yaparsa tas gibi olur insallah:D

HALIL 23.05.2011 00:24

sadece sivassporlular

:Dburaya sadece sivassporlular yazsin da bari ogrenelim sitedeki 3 buyukleri tutanlar (hainleri) cunku hepimizin kafamiz cok karisik :mad:

arkadaslar anlayin beni bu sitede yukarida sivasspor TARAFTAR sitesi yaziyor
ve bende sizin gibi diger 3 buyutulmusleri tutanlari gormek istemiyom kendime yediremiyorum

adminlere de yaziyorum lutfen sildirmeyin bu topici takiminizi seviyorsaniz;)

eyuphulagu 23.05.2011 00:29

Sivasspor için oynaması gereken bir maçtı...Sivassporda oynadı ve elinden geldiğince mücadele etti..Karabükspor sivassporun 4 de biri kadar bile oynayamadı..Yalnız gerçek olan bri şey var o da maçta sivasspor takımının lig boyunca yaptığı hataları yine bu maçta da tekrarladı..Korcan hatalı bir gol yedi ma ya kurtardıkları onları da söylememiz lazım..Bu maçta bilhassa ilk yarı sivassporun sağ kanadında oynayan bir oyuncu var mıydı:Ben orada oynayan bir oyuncu göremedim..Çünkü o bölge

gencharitacı 23.05.2011 00:29

Cevap: sadece sivassporlular

reiss büyük adamsın vessalam...

chatlaq 23.05.2011 00:32

çok var kardeş çook. çürük elmaları şimdiye kadar fark edememişiz. ama şimdi belli oldular. burda da bayaa çürük elma var. hatta öyleleri var ki bunlar "sivassporun bir idaası mı var ne gerek var asılmaya" diyecek kadar irlandalılar. ama ortalıkta sivassporluyum diye caka satıyorlar. kahrolsun içimizdeki irlandalılar

coosivaslicoo 23.05.2011 00:37

gardaşım haklı sadeece sivasspor diyoruz artık biz şampiyon olamıyorsak gerisii bizi ilgilendirmez...

HALIL 23.05.2011 00:44

ya acik konussiim ben hic bir zaman istanbul takimlari icin kalbim atmamistir
bunlar nasil kendilerine yedirebiliyorlar:mad: iste hepsinin foyasini ortaya cikaralim :mad: burasi bizim sitemiz boyle insanlarin uyeligi silinmeli adminlere moderetorlere duyurulur;)

eyuphulagu 23.05.2011 00:47

Sağ kanadımız e-5 otoyolu gibiydi;f.b. li her oyuncu o bölgeden sürekli gelip gitti..Ama maçı izleyenler orada Uğur'u hiç göremediler..M. Nas kardeşim de o bölgedeydi ama onu da sahada fazla göremedik..Sivasspor defansı yan toplarda da hiç iyi değildi;bu maçta en fazla hata yapan oyuncu malesef yine Sedat'tı..Sedat o kokar çok hata yaptı ki ben sayamadım siz saydınız mı?Sedat kardeşim ilk yarı sürekli rakiplerini kaçırdı,hep fauller yaptı;hatta bence birde Stoch a yaptığı hareket de penaltıydı..Orta sahamız da bu maçta hiç iyi değildi; sivassporda bu maçta ileri giden kolay kolay da geri dönmüyordu...Sivassporlu oyuncuların geri dönememesi ilk yarı kalemizde ciddi gol pozisyonlarına yol açtı..Forvet oyuncuları da fazla etkili olamadılar;rakiplerinin markajı altında kayboldular...Erman sadece gol pozisyonlarında vardı;o da yetti bizim takıma..Başka ne söylenebilir ki bu maç için...Bu maçla birlikte bu sezonda bitti..Sizi bilmem ama ben bilhassa 2. yarı takviyelerle sahaya çıkan sivassporu zevkle izledim..İnşallah Rıza hocanın yeni alacakları da iyi oyunculardır..Eğer transferde aynı başarıyı gösterebilirsek;alınacaklar gerçekten iyi çıkrsa bu sivasspor ligde bir çok takımın canını yakar;belki de üst sıraları bile zorlar..Sitedeki arkadaşlardan ricam lütfen bu maçı artık unutup sivassporun bundan sonraki lig macerasına ve yapılacak transferlere odaklanalım..Ne kadar konuşursak konuşalım kimse birbirini ikna edemez...Önemli olan SİVASSPORUN BUNDAN SONRA NE YAPACAĞI..ARTIK KENETLENİP DOSTA DÜŞMANA ÖZLENEN TAKIMIN NASIL KURULACAĞINI MESAJLARIMIZLA HAYKIRALIM..HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN...

asabibaba 23.05.2011 00:54

gambersiz düğün olmazz aman haaa beni atlamayınn;)

chatlaq 23.05.2011 00:58

[QUOTE=yigido_halil_58;716542]ya acik konussiim ben hic bir zaman istanbul takimlari icin kalbim atmamistir
bunlar nasil kendilerine yedirebiliyorlar:mad: iste hepsinin foyasini ortaya cikaralim :mad: burasi bizim sitemiz boyle insanlarin uyeligi silinmeli adminlere moderetorlere duyurulur;)[/QUOTE]

biz bize kalırız o zmaan in cin top oynar. burası içimizdeki ist yalakaları ile güzel

Cencinli 23.05.2011 01:16

İstanbul yalakaları mı, siz ne dediğinizin farkında bile değilsiniz.

Ben ve benimle birlikte takımın İstanbulda ki deplasman maçlarını seyretmeye giden Sivaslılar doğduğunda daha Sivasspor kurulmamıştı bile.

İstanbulda 1,5 milyondan fazla Sivaslı var ve tamamına yakını İstanbul takımlarını tutar, hatta yarısından fazlası fenerlidir, kısaca 750 bin diyelim, yani Sivas merkez nüfusunun iki katı.

eroltas58 23.05.2011 01:23

REZIL ETTI BIZI YONETIM,GARIBAN TARAFTARIN ELINDEN BILETLERI ALDI VERDI YALAKA YONETIM,KLOOTZAKKEN.

dede58 23.05.2011 01:26

Benide unutmayın. Tek Sivassporlu bendim bulunduğum semtin kahvesinde. Gol attıkça da haykırıyordum yüzlerce Fenerlilerin arasında. Yüreğimize işledik biz Sivassporumuzu, dilimize değil...

58MUAMMER58 23.05.2011 01:26

[QUOTE=chatlaq;716548]biz bize kalırız o zmaan in cin top oynar. burası içimizdeki ist yalakaları ile güzel[/QUOTE]

BUGÜNKÜ SİVAS GÖRÜNTÜLERİ İĞRENÇ ,MİDE BULANDIRICI TİKSİNDİM ARTIK ,GEREK BUSİTEDE GEREK SİVASTA SİVASSPOR FBYLE GS YLE BJK YLE OYNADIĞINDA RAKİP TARAFINDA YERALAN KÜFREDEN ,SONRADA BURALARDA YOK KARDEŞ TAKIMIZ ,YOK 1KEZ YATSAK NE OLUR TSMİ ŞAMPİYON OLSUN YATMAYALIMDA DİYEN İRLANDALI KANI BOZUK VAR ,MİLLETİ TAHRİK ETMEK TEN BAŞKA YAPTIKLARI BİŞEY YOK ,BENİM BAŞKA TAKIMIM YOK VARSA CENAZEM BURDAN ÇIKSIN ,ONLARA DİYECEĞİM ŞU YÜREĞİNİZİN ÇARPTIĞI TAKIMIN ÇÖPLÜĞÜNE GİDİN SİZLER GİBİ 1MİLYON TARAFTAR OLACAĞINA 1O TANE GERÇEK YİĞİDO OLSUN YETER UTANIYOR VE NEFRET EDİYORUM HEPİNİZDEN YALAKALAR

yiğidobaytar58 23.05.2011 01:29

[B]bizim derdimiz memleket davası sivasın olduğu heryerde biz varız....hala istanbul yalakalığı yapmak isteyenler devam etsin...siz etrafınızdaki yeni nesile sivasspor sevgisini aşılamaya bakın... ilk okul da okuyan bi akrabanız yeğeniniz varsa alın bi sivasspor forması tutun götürün sivasspor maçına o çocuk başka takım tutar mı o zaman .....[/B]

yiğidobaytar58 23.05.2011 01:38

korcanın ve defansın bazı hataları dışında bence sivas iyi oynadı...

Yusuf Çevik 23.05.2011 07:54

[B]Öncelikle bütün futbolcuları tebrik ediyorum.

Ellerinden gelen mücadeleyi verdiler.Kimse bizi suçlayamaz.

Biz maçta çok hata yaptık,pas atıyoruz bizim adama gelene kadar Fenerbahçe`li çıkıyor alıyor topu.Çok pas hatası yaptık.Topları Fenerbahçe`nin ayağına atıyoruz.Bu hatalara son vermek lazım.

Fenerbahçe Ve Trabzonspor`u tebrik ediyorum.

Hayırlısı olsun...[/B]

astaravisa 23.05.2011 08:57

Sadece Sivassporlular diyince Başlık yetim kaldı :confused:

:cool: 23.05.2011 09:00

Sanırım hala işin dalgasındayız.Keşke gerçek Sivasspor'luları ayıklamak bir başlıkla kolay olabilseydi.
Sivassporluluğumu,camia büyklüğümüzü ve bugüne kadar savunduğum Anti İstanbul davasını bu gece çok sorguladım,gözüme uyku girmedi.Sanırım kendi kendimizi kandırıyoruz.

rivaldo58 23.05.2011 09:01

erman dün gayet iyiydi bide ofsayt diye durdurdular adamı

rivaldo58 23.05.2011 09:01

[QUOTE=YuSuF;716590][B]Öncelikle bütün futbolcuları tebrik ediyorum.

Ellerinden gelen mücadeleyi verdiler.Kimse bizi suçlayamaz.

Biz maçta çok hata yaptık,pas atıyoruz bizim adama gelene kadar Fenerbahçe`li çıkıyor alıyor topu.Çok pas hatası yaptık.Topları Fenerbahçe`nin ayağına atıyoruz.Bu hatalara son vermek lazım.

Fenerbahçe Ve Trabzonspor`u tebrik ediyorum.

Hayırlısı olsun...[/B][/QUOTE]

aynen katılıyorum kardeşim sana

risale69 23.05.2011 09:02

sivasspor hem kasasını doldurmuş hem de şaibeye yer vermeyecek kadar da güzel mücadele etmiştir. taraftarı da misafirperver davranarak herkese centilmenlik dersi vermiştir.
kazanan her halükarda sivas olmuştur kısacası.

muhendis58 23.05.2011 09:03

YA KARDEŞİM NE ŞEHİRMİŞİZ ANLAMADIM ŞURDA 50 100 KİŞİ anca çıkar Sivassporluyum diye ben bu yorumumda kızdıklarımı 3 gruba ayırıyorum

1 - sivasspor yönetimi : Para kazanacapız diye 50 TL kale arkası biletini fenerlilere satıp kendi taraftarına 250 400 TL rakam biçip çoğu sivaslıyı üzgün ve ezik bir biçimde kombinesini ve biletini satmak için caddelere attığı için

2 -sivas medyasına : tanıtım yapılacak diye fener yalakalığı yaptığı hatta el altınadan bilet satmaya kalktığı için

3 -Sivaslı olupda fener formasını giyen taraftara : her kesimden kaybeden şehrimiz soruyorum şimdi kazandımı yoksa KAYBETTİ Mİ?

muhendis58 23.05.2011 09:05

gerçek sivassporlu 3 yaşındaki çocuğuna hangi takımı tutuyorsun diye sorduğunda SİVASSPOR cevabını alandır....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:16.