![]() |
Cevap: Kaleye 1.93'lük Dev
Ramovic dönmüyor korcan da gidici anlaşılan
|
[QUOTE=münihliyigido58;720527]dikkat etmeliyiz kontenjanimiz cok hizli bir sekilde yeniden dolmaya basladi:
ilk onbirimiz suan: ---------------BORJAN Ugur---NAVRATIL---FATY---Hayrettin --------Kadir----Mehmet Nas Erman---------------------GROSICKI -------ENERAMO--PEDRIEL birde Maurice-Belay gelirse, ki öyle gözüküyor, ya Pedriele yada Grosickiye (transfer olacaksa) kontenjan yüzünden yer kalmiyor takimda. Bunun disinda Ramovic, Ivanovs, Diallo ve Rada halen takimimizda ve kontratlari sürüyor.[/QUOTE] Sağ bek konusu hariç benzer düşünüyoruz. Rada ve Pedriel yedek oyuncu olarak takımda durur Ramovic, Ivanovs ve Diallo gönderilir. Toplamda 8 yabancıyı geçmemek lazım. |
borjan ı korcan a kafiye olsun diyemi aldılar...
ya da oyun kuralları değişti 2 kaleci birden mi oynuyacak. :) Kaleci önemli, iyi transfer, tabii ramovic gidiyorsa... Kalede iki yabancı kontenjanı kullanmak saçma olur... Sağ bek lazım acilen, sağ bek lazım acilen, sağ bek lazım acilen dahada yazmıyacam anlaşılmıştır sanırım... |
Bir tane de yerli forvet lazım bence. Hatta 2 tane. Bir tanesi oynayabilecek diğeri yedek duracak.
|
Korcan Borjan arada iki harf farkı var.Yedeğede Nihat doğan görünümlü Nihat şahin iyi olur İnşallah Gurbetçi oyuncularda alanıcakmıs genelde iyi çıkıyor hayırlısı bakalım...
|
[QUOTE=sivasdergi;720537]Sağ bek konusu hariç benzer düşünüyoruz.
Rada ve Pedriel yedek oyuncu olarak takımda durur Ramovic, Ivanovs ve Diallo gönderilir. Toplamda 8 yabancıyı geçmemek lazım.[/QUOTE] Mehmet Nas ve Pedrielde iyi birer yedek olur bence (yada olmalı) |
hayırlı ugurlu olsun inşallah güzel bi kalecidir pek tanımıyoruz ama ..
|
Helal olsun Yusuf kardeşime.... HAYALKAFE'yi zorlayacaksın bu sene.... :D
|
[QUOTE=adres58;720545]Helal olsun Yusuf kardeşime.... HAYALKAFE'yi zorlayacaksın bu sene.... :D[/QUOTE]
Yok Atilla abi.HAYALKAFE ye kim kafa tutabilir. Ben olan haberi aktarmıştım,ondan :D |
Adını ilk defa duyuyorum.İnşallah iyi kalecidir.
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KORCAN GITMESIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adam gelecegin kalecisi ya nolur birakmayin, alin bonservisini
|
Sirbistandan asilli kaleciler genellikle basarili oluyor,ayrica genc olmasi büyük bir avantaj.Transfer su ana kadar güzel gidiyor.Sivas taraftari genellikle forvet haberini sabirsizlikla bekliyor.Gecen yil gol yollarinda takim cok basarisizdi.Yeni yüzler bu takimin kurtulusu olacak.
|
Ramovic ve diger yabanci gonderildimi ??
|
[QUOTE=furky.b;720555]Ramovic ve diger yabanci gonderildimi ??[/QUOTE]
Kamenar gitti. Ramoviç de gönderilmek üzere. |
bence ugur'un yerine oynayabilecek bir türk oyuncu bulmamiz lazim. aslinda abdurrahman dereli tam oranin adami, ama artik olmuyor.
--------------Eneramo --------Erman Maurice-Belay--------------Grosicki ----------Kadir-----Cihan Ziya--Navratil------Faty--xxxxx --------------Borjan Borjan bize hemen alisirsa, cok güzel bir takim kurmus olacagiz. Pedriel'i de mac gidisatina göre sonradan oyuna sokabiliriz daha ofansif sisteme gecebiliriz. |
YÖNETİM transferde önce tutan kesimi sağlama alıyor anlaşılan,2 kaleci 1 defans ,yakında hem tutanlara ,hemde atanlara yardım edecek ortasahaya adam alırlarsa,bide atan adam aldılarmı rahatlarız,HAYIRLI OLSUN yugoslav kökenli kaleciler genelde kaliteli çıkıyor .
|
eneramo inşallah gelecek sezon formunu yükseltir. iyi bir kamp dönemi geçirmesi lazım. yanınada kıvrak çabuk bir forvet alınır inş diyelim forvet noktasında sıkıntımız olmaz diye düşünüyorum.
takımın en zayıf noktası sağ kanat . benim görüşüm uğur kavuk kesinlikle gönderilmeli. eğer hoca kalmasını isterse ki buna herkesin saygı duyması lazım o zaman sağ kanata sağlam yerli bir oyuncu alınmalı. uğur kavuk kalacaksa sağ bekin yedeği olarak kalmalı. yabancılarda ivanovs gönderilmeli diallo kalmasını isterim ama bilica düşünülürse o zaman tercih bilica. ramoviç gönderilmeli mendoça gönderilmeli keita gönderilmeli yerliler mehmet nas yaşı itibariyle gönderilmeli murat sözgelmez gönderilmeli |
Fazla ozellikli bir kaleci olmasina gerek yok.Yasim 41.Defansta Ugur ve Hayrettin olmasin kaleyi bende koruyabilirim.
|
Yani bizim kalecilerimizin korkulu ruyasi sik sik kademe ve pozisyon hatasi yapan bu iki oyuncumuzdur, rakipler bize zarar veremez, cunku orta sahamiz umumiyetle iyi oldu
|
ya arkadaslar
biz ne kaleci alip duruyoruz anlamadin yani 3 yabanci kalecimiz oldu :D gerci bi akci gidecekmis yada gitmis ramovic iydi aslinda galiba cok sakat oldugu yüzünden yolandi bence korcan kalsada bi yabanci oyuncuyu sahada görsek kalede degil yugolslavlarida pek sevmem ben türk düsmanlari |
hayırlı olur inşallah balkan asıllı olması bize uyum açısından iyi olacagını düşünüyorum
|
çok güzel haber. tanımıyorum ama milli takımın kalecisi olduğuna göre başarılı olmalı. sivasspor'umuza hayırlı olsun..
ilk 5'e oynayacağız inşallah. Hocam güveniyoruz sana.. sok hedefini futbolcuların kafasına, zaten ilk 5 hedefi bizim aklımızdan hiç çıkmıyor.. |
PETKOVİÇ,RAMOVİÇ VE MİLAN BORJAN
Sivassporumuzun son yıllardaki kaleci seçimlerine baktığımızda eski Yugoslavya ülkeleri kökenli olduklarını görüyoruz. Petkoviç Hırvat asıllı Avustralya vatandaşıydı ve oranın milli takım kalecisiydi. Yıllarca bize başarıyla hizmet etti. Ramoviç ise Bosnalı bir milli kaleci. Milan Borjan da Hırvatistan'ın Knin kentinden sırp asıllı ama sonradan göçtükleri Kanadanın vatandaşı olan bir kalecidir. Güney Amerika liglerinde, Arjantin takımlarında başladığı kariyerinde 2009da Sırbistan'a dönüyor ve Belgrad takımında 3. kaleci olarak transfer ediliyor. İlk iki kalecinin lig boyunca sırasıyla sakatlanması ile kaleye geçiyor ve takımının Sırbistan ligini 4. bitirmesinde pay sahibi oluyor. Ne varki Şubat 2011de Kanada milli takımından davet alıyor. Sırbistan milli takımı da istemesine ve devreye girmesine rağmen o Kanada milli takımını seçiyor ve ilk maçına da çıkıyor. Sivasspora gelmesinde acaba bu son kararının ve Sırplardan aldığı olumsuz tepkilerin payı olmuş mudur bilemem. Bildiğim yetenekli, önü açık, başarıya aç ve kendini ispatlamak isteyen bir yapıda olmasıdır. Sivassporumuz doğru bir transfer yapmıştır diye düşünüyorum. Ona Sivas'ı ve Sivassporumuzu sevdirmek de artık taraftarlarımıza düşüyor. Hayırlı olsun! |
Hayırlı olsun...
|
inşallah iyidir diğer türlü yabancı kontenjanını kaleciye harcanması yanlış olur
|
Hocanın kararına, saygı duymakla beraber, Serdar kulbilge gibi ligimizde tecrübeli ve uyum sorunu yaşamayacak yerli bir kaleci takıma kazandırılabilirdi diye düşünüyorum. Kulübümüze hayırlı olsun.
|
Bir sene sonra fenere satariz biz bu adami aziz baskan sagolsun
|
genç ve kariyerli bir kaleci.uyum sorunu yaşamazsa çok faydalı transfer.
|
hayırlı uğurlu olsun bizim yönetim işini biliyor helal olsun
|
hayırlı olsun hoş geldin yeni yiğido
|
guzel transfer olur gelirse
|
[url]http://www.youtube.com/watch?v=14Vfjwrjuqk[/url]
bu lınkte yenı kalecımız konuşuyor |
garısı forvete allah utandırmasın
|
adam ne devse oynadıgı 23 maçta 16tane gool yemiş pehhh pehh
|
3 tane 1.90 üstü boyu olan dev kalecimiz oldu eğer bu kaleci iyi çıkarsa kelede sorun yaşamayacağız demektir.
|
[QUOTE=yigidoyuzz;720797]adam ne devse oynadıgı 23 maçta 16tane gool yemiş pehhh pehh[/QUOTE]
Kardeş eğer dediğin gibi 23 maçta 16 gol yediyse işimiz var bu kaleciyle ve lubostan bir farkı yok demektir. O da 1 maç oynadı 2 gol yedi bu da iyi çıkmazsa eğer teknik ekip pek kaleciden anlamıyor diyebiliriz. Petkoviçten sonra doğru düzgün kelecimiz olmadı zaten artık hayırlısı inşallah iyi kalecidir. İyi değilse işimiz var. Bize Gaziantep'in kalecisi gibi kaleci lazım. |
[QUOTE=fatih585858;720674]Hocanın kararına, saygı duymakla beraber, Serdar kulbilge gibi ligimizde tecrübeli ve uyum sorunu yaşamayacak yerli bir kaleci takıma kazandırılabilirdi diye düşünüyorum. Kulübümüze hayırlı olsun.[/QUOTE]
tamam serdar kulbilge iyi ama alinmasi zordu zaman kaybi yasanilabilirdi biz kampa yetismek icin elimizi cabuk tutuyoruz ama bu sene transferler bir baska vallaha helal olsun aynen devam |
[QUOTE=58ToPraK58;720815]Kardeş eğer dediğin gibi 23 maçta 16 gol yediyse işimiz var bu kaleciyle ve lubostan bir farkı yok demektir. O da 1 maç oynadı 2 gol yedi bu da iyi çıkmazsa eğer teknik ekip pek kaleciden anlamıyor diyebiliriz. Petkoviçten sonra doğru düzgün kelecimiz olmadı zaten artık hayırlısı inşallah iyi kalecidir. İyi değilse işimiz var. Bize Gaziantep'in kalecisi gibi kaleci lazım.[/QUOTE]
allahim ya rabbim takimin defansi kotuyse kalecinin ne sucu var anlamadim:mad: |
Sivasspor'un kalecileri güven veriyor
[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/3430/michaelpetkovic1.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve son 5 haftaya zirvede giren Sivasspor'da kaleciler Michael Petkoviç ve Akın Vardar, sergiledikleri performansla alkış alıyor.Ligde son 5 haftaya, Beşiktaş'ın 1, Trabzonspor'un 7, Galatasaray'ın 8 ve Fenerbahçe'nin 12 puan önünde 60 puanla lider olarak giren, şampiyonluğun en güçlü adayı konumunda bulunan Sivasspor'da, Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç ve Türk kaleci Akın Vardar, ligde geride kalan 29 maçta güven veren bir performans sergiledi. Yaptıkları kurtarışlarla takımın başarısında büyük rol oynayan Petkoviç ve Akın ikilisi, diğer takım arkadaşlarının da savunmaya yaptığı katkıyla kalede başarılı bir grafik çizdi. -PETKOVİÇ 27, AKIN 2 MAÇTA GÖREV ALDI- Yiğidolar'da, bu sezon ligde 27 maçta kaleyi Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç korurken, 2 karşılaşmada kalede Akın Vardar görev yaptı. El parmağındaki sakatlığı nedeniyle 8. haftadaki Beşiktaş ve 9. haftadaki Denizlispor maçlarında takımını yalnız bırakan Petkoviç, forma giydiği 27 maçta kalesinde toplam 17 gol gördü. Petkoviç, 27 maçın 16'sında ise rakip takımlara gol izni vermedi. Petkoviç, diğer 11 maçın ise 7'sinde 1'er, 3'ünde 2'şer gol yerken, 1 karşılaşmada ise kalesinde 4 gol gördü. Petkoviç'in yokluğunda kaleyi devralan Akın ise forma giydiği 2 maçta 2 gol yedi. Akın, takımının 9. haftada galibiyetle ayrıldığı Denizlispor ve 8. haftada berabere kaldığı Beşiktaş maçlarında 1'er gole engel olamadı. Kırmızı-beyazlı ekibin genç kalecileri Volkan Ünlü ve Cemal Şahin ise şu ana dek ligde herhangi bir maçta kalede görevlendirilmedi. -LİGİN EN AZ GOL YİYEN EKİBİ- Petkoviç ve Akın'ın kalesini başarıyla koruduğu Sivasspor, geride kalan 29 maçta kalesinde 19 gol görerek ligin en az gol yiyen takımı olarak göze çarpıyor. Sivasspor, maç başına 0.65 gol yeme ortalamasıyla oynuyor. 29 maçın 16'sında kalesini gole kapatan Sivasspor, geriye kalan 13 maçın 9'unda 1'er, 3'ünde 2'şer gol yerken, 1 karşılaşmada ise kalesinde 4 gol gördü. Kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon en fazla golü İstanbul'da 4-2 mağlup olduğu Fenerbahçe karşılaşmasında yedi. VARMI BU TABLOYU ÖZLEMEYENİMİZ..Allah bı gnleri görmemizi tekrar nasip eder inşallah..Bu arada petkoviç demişken onun boşluğunu hala dolduramadık.. |
Cevap: Sivasspor'un kalecileri güven veriyor
Özledim be dostum...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:02. |