![]() |
Cevap: BİLİCA, SİVASSPOR'A DOĞRU
gelirse etkisi olur :D
|
Kesinlikle gelmesin...
|
Ben gelmesinden yanayım.Defansımız cok saglamlaşır..
|
[QUOTE=ayazoğlu;723464]Sporx üyesiyim bende okudum[/QUOTE]
Oranın haberleri kesinlikle doğru çıkyor sallama haber yapmıyrlar zaten lig tv e söyledi aynı haberi.Bilica2yı neden diğer takımlar istemiyor onlarla oynarken Bilica onlara karşı sert oynuyor ve taraftarları kışkırtıyor yoksa süper ligde Bilica'yı istemeyecek takım yok.Bilica'nın sevdiği iki taraftar var biri YİĞİOLAR diğeri YİĞİOLAR.Fenerbahçe taraftarı geçen sene çok seviyordu bu sene 1 golde cırt geçti diye yuhalamaya başladılar.Ayrıca yaşlı diyenler önce Uğur'u düşünsünler ayrıca stoperin 35'e kadar yolu var.Carvalho 33 yaşında adam R.Madrid'in arkasını tek başına topluyr.Lucio yine öyle 33 yaşında şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşadı.Rio Ferdinand 33 yaşında,Puyol 33 yaşında daha çok var böyle Maldini 40'ında bıraktı.Zanetti 37 yaşına Carvalho 37 yaşında. |
Gelmesini isterim ama gerçek haber olmadığını düşünüyorum. Çünkü savunmamızda Faty-Diallo-Navratil gibi üç yabancı bulunmakta. İvanovs gidecek onu saymıyorum.
Yerli olarak da Murat Akça alındı. Murat Sözgelmez gönderilecek deniyor, çok kızdım buna çok kaliteli ve genç oyuncu. Eğer gönderilirse bir tane yerli savunma lazım çünkü sakatlıklar olabilir. |
onceki gibi faydası olur inşallah :)
|
o zaman bir yabanci stoper gidecek ivanovsun yaninda
ya diallo ya navratil navratil gitdecek galiba |
nereye geliyorr bizdeki yabancilar gitmeli once hem forvet almak icin 1 yabanci gonderecez diyor hoca blicayi alacagini sanmiyorum
|
Bende Bilica´nin gelmesini isteyenlerden biriyim
Biliyorsunuz bilica bir BJK macinda kazmis oldugu mezardan sonra bir cok tarafli tarafsiz insanin tepkisini aldi simdi bizede öyle antipatile bakacaklar. Esas sorunda eski bilica olacakmi?yada olabilirmi?bizler eski sivasspor´u özledimiz icin eski futbolcularinda yine o basariyi yakaliya bilecegini düsünüp arzuluyoruz. |
[B]Az önce canlı yayında Mecnun başkanı dinledim Bilica konusuna hiç değinmedi demekki böyle birşey yok..[/B]
|
[QUOTE=Salim58;723643][B]Az önce canlı yayında Mecnun başkanı dinledim Bilica konusuna hiç değinmedi demekki böyle birşey yok..[/B][/QUOTE]
belkide sakli tutuyorlar? |
Takımda yabancı doluyken hemde defansta o kadar yabancı varken olmaz böyle haber.
|
Bilica'yı bu saatten sonra almayız tahminim. Ayrıca Diallo, Ivanovs, Keita, Agbetu gidecek yabancı oyuncularımız diye tahmin ediyorum.
|
[QUOTE=yigido_halil_58;723646]belkide sakli tutuyorlar?[/QUOTE]
[B]Yok zannetmiyorum böyle bir görüşme olsa başkan söylerdi. Bu arada Agbetu Karşıyakaya veriliş[/B] |
[QUOTE=Salim58;723668][B]Yok zannetmiyorum böyle bir görüşme olsa başkan söylerdi. Bu arada Agbetu Karşıyakaya veriliş[/B][/QUOTE]
etti birrr agbetu byyyy byyy kaca gitmis biraz detay:D |
[B]İnşallah bu transfer gerçekleşir bilica nın gelmesi defans bölgesine ilaç olur....[/B]
|
Evet Agbetu'yu kaça vermişler acaba ?
|
karsiyaka iyi transferler yapti 100.yilarinda super lige geri donerler bence husrana ugramazlarsa:)
|
[B]Bilica İstanbulda kendini fena dağıttı. Sivasta dağılacak pek ortam bulamaz. Sadece futbolla ilgilenir ve başarısını tekrar yakalar diye düşünüyorum.[/B]
|
gidip gelen futbolcudan pek hoşlanmıyorum. hem adan iki yıldır düzenli oynamıyor bile. aman gelmesin. aklımızda eski güzel günler kalsın!
|
Kimsenin istemediği bir futbolcuyu tekrar kazanmaya çalışmaya gerek yok.
Yeni stat inşaatına kazı için alınabilir. Daha genç ve ahlaklı topçu lazım. |
Bazı arakadaşların yorumları gerçekten çok komik..Bazı arakdaşlar Bilica nı neredeyse ormandan gelmiş,hayatında hiç şehir görmemiş;aynı Anadolu dan büyük takımlara giden bir genç olduğunu düşünüyorlar..Allah Aşkına Bilica :1-brezilya liginde yıllar oynamış ve Amerika kültürüyle büyümüş bir oyuncu..2-Bilica İtalya gibi Dünyanın her türlü serbesliğinbin ve gece hayatının en renkli olduğu bir ülkede hem de seri A 5 yıl oynamış bir oyuncu..3-Bilica daha sonra yine gece hayatının en üst düzeyde olduğu bir ülke olan Romanya da da bir kaç yıl oynamış bir oyuncu...Durum böyleyken Bilica ile ilgili gece hayatı var gibi haberlerin çıkamsı gerçekten çok komik kalıyor..Çünkü Bilica gibi metropollerde uzun yıllar oynamış ve gece hayatını yıllardır yaşayan bir oyuncunun gece hayatı var almayalım haberleri gerçekten çok ilginç..Çünkü Bilica nın Brezilya da da,İtalya da da,Ronmnaya da hep gece hayatı olmuş;oyuncu bu hayata alışkın bir oyuncu..Bu tür oyuncuları değiştiremezsin..Türkiye Sergen i değiştidi mi biz Bilica yı değiştirelim..Bilica bu oynadı mı tam oynuyor ;zamn zamn kendini kaybedip tünelleer açıyor sahada..Ama kimse çıkıp da bu oyuncu görevini yapmadı;formasını ısllatmadı diyemiyor..Gelirse başımızın üstünde yeri olur;oynarsa hem kendi hem sivasspor kazanır;oynamazsa yeri boş kalmaz;çünkü takımda stoper oynayan başka oyuncular da var...Bakalım zaman neyi gösterecek...
|
[QUOTE=eyuphulagu;723753]Bazı arakadaşların yorumları gerçekten çok komik..Bazı arakdaşlar Bilica nı neredeyse ormandan gelmiş,hayatında hiç şehir görmemiş;aynı Anadolu dan büyük takımlara giden bir genç olduğunu düşünüyorlar..Allah Aşkına Bilica :1-brezilya liginde yıllar oynamış ve Amerika kültürüyle büyümüş bir oyuncu..2-Bilica İtalya gibi Dünyanın her türlü serbesliğinbin ve gece hayatının en renkli olduğu bir ülkede hem de seri A 5 yıl oynamış bir oyuncu..3-Bilica daha sonra yine gece hayatının en üst düzeyde olduğu bir ülke olan Romanya da da bir kaç yıl oynamış bir oyuncu...Durum böyleyken Bilica ile ilgili gece hayatı var gibi haberlerin çıkamsı gerçekten çok komik kalıyor..Çünkü Bilica gibi metropollerde uzun yıllar oynamış ve gece hayatını yıllardır yaşayan bir oyuncunun gece hayatı var almayalım haberleri gerçekten çok ilginç..Çünkü Bilica nın Brezilya da da,İtalya da da,Ronmnaya da hep gece hayatı olmuş;oyuncu bu hayata alışkın bir oyuncu..Bu tür oyuncuları değiştiremezsin..Türkiye Sergen i değiştidi mi biz Bilica yı değiştirelim..Bilica bu oynadı mı tam oynuyor ;zamn zamn kendini kaybedip tünelleer açıyor sahada..Ama kimse çıkıp da bu oyuncu görevini yapmadı;formasını ısllatmadı diyemiyor..Gelirse başımızın üstünde yeri olur;oynarsa hem kendi hem sivasspor kazanır;oynamazsa yeri boş kalmaz;çünkü takımda stoper oynayan başka oyuncular da var...Bakalım zaman neyi gösterecek...[/QUOTE]
sorma bilicayi eskiden hanzo oldugunu zaneddiyorlardi acilmamis gul goncasi bilica:D |
[B]şu an bilica yeniden gündemde ancak sezerin fenere transferine göre bu transferin rengi belli olur.. eğer bilica alınacaksa keita ve ivanovs büyük ihitmal gidiyor demektir.. diallonun durumu bile sorgulanabilir-zira büyük bir sakatlık atlattı- ama bence diallo kalır..bilicanın sivasspora gelme durumunda yıllık ücreti işi bozabilir zira fenerden aldığını veya ona yakın bir parada ısrar ediyormuş[/B]
|
[QUOTE=HAYALKAFE;723766][B]şu an bilica yeniden gündemde ancak sezerin fenere transferine göre bu transferin rengi belli olur.. eğer bilica alınacaksa keita ve ivanovs büyük ihitmal gidiyor demektir.. diallonun durumu bile sorgulanabilir-zira büyük bir sakatlık atlattı- ama bence diallo kalır..bilicanın sivasspora gelme durumunda yıllık ücreti işi bozabilir zira fenerden aldığını veya ona yakın bir parada ısrar ediyormuş[/B][/QUOTE]
Eğer Bilica Sivasspor'da oynamak istiyorsa yıllık ücretinde biraz fedakarlıga gitmesi lazım.Yoksa Fb'nin vereceği parayı biz versek takım içi dengeler bozulur ki zaten o parayı verebilmemiz mümkün değil.. |
bilica gelirsa ligin en az gol yiyen takimi oluruz faty bilica ruya gibi:)
|
[QUOTE=yigido_halil_58;723769]bilica gelirsa ligin en az gol yiyen takimi oluruz faty bilica ruya gibi:)[/QUOTE]
Aynen kanka ya katılıyorum fakat şu fazlalklaırn gıtmesı laızm. KEİTA,İvanos,agbetu,suarez, bide UGUR KAVUK :) |
[QUOTE=armutaklı;723775]Aynen kanka ya katılıyorum fakat şu fazlalklaırn gıtmesı laızm.
KEİTA,İvanos,agbetu,suarez, bide UGUR KAVUK :)[/QUOTE] agbetu karsiyaka ile anlasmis galiba |
[QUOTE=yigido_halil_58;723779]agbetu karsiyaka ile anlasmis galiba[/QUOTE]
İnşallah bedava kiralık vermemişlerdir de verdilerse iyi paraya bonservisiyle satmışlardır. |
Ya ne Bilica sı arkadaşlar...Bu takımın üst sıralara oynaması gerekiyor...Takım alt sıralardeyken istenilmeyen futbolculardan bir kaçı gönderildi(haklı olarak) bunlara bile isyan eden kardeşlerim war...Bu takıma en az 8-10 futbolcu gerek.We bunların en az mınımum 4 tanesi yıldız futbolcu olması gerek...Bunun için bütçe warmıdır bilmiyorum...Ama yoksa ve bu transferler yapılmazssa üst sıralar çok zor bence...Bu normal bir kadroyla olabilirmi...Ewet olabilir ama olasılığı bence düşüktür..İşi sansa bırakmamak gerek....
|
Yönetim büyük hata eder bu transferi yaparsa.32 yaşına gelmiş adamı ne yapacaklar,üstelik başka takıma transfer olupta dönen ve başarılı olan kaç oyuncu gördük şimdiye kadar.Elimizde Diallo,Navratil,Faty ve Murat varken gereksiz bir transfer olur.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]biLicayı istemiyoruz sporcu da biraz ahLak oLacak penaLtı noktasını kazışını unutmadık o gitsin bi maden ocağı buLsun kazı çaLışmaLarına orada devam etsin yada eskişehire gitsin büLent uygundan başka kimse onu yoLa getiremez,hayaL kırıkLığı yaşamak istemiyoruz,yönetim hataLarına bir yenisini daha ekLemesin iki sene yeterince sıkıntı çektik çekirge bir sıçrar iki sıçrar ona göre ayağımızı denk aLaLım[/COLOR][/FONT][/B]
|
işallah gelir........
|
Gelsinmi gelmesinmi tekrar Sivasa uyum sağlarmı sağlamazmı kararsızım..
|
[QUOTE=Salim58;724009]Gelsinmi gelmesinmi tekrar Sivasa uyum sağlarmı sağlamazmı kararsızım..[/QUOTE]
gelsin uyum saglar;) |
bilica sivasa yarar gelsin zaten hangi oyuncu fenere gitse mahvoluyorr
|
servet nasil gelip basarili olduysa bilicada olur
|
bir hatirlatma
servet febeste harap oldu bizde yildizi parladi cincona 5milyona sattik bilicanin yildizi bizde parladi febeste harap oldu yildizi yine bizde parlicaktir ;) gs yine 5 milyona bizden satin alacak saka gibi bu febes ve cincon :D |
[QUOTE=yigido_halil_58;724018]bir hatirlatma
servet febeste harap oldu bizde yildizi parladi cincona 5milyona sattik bilicanin yildizi bizde parladi febeste harap oldu yildizi yine bizde parlicaktir ;) gs yine 5 milyona bizden satin alacak saka gibi bu febes ve cincon :D[/QUOTE] Halil yanlışın var. Servet'i 5 milyona falan satmadık. 500 bine satmıştık. |
Ölüsü bile yeter. Gelmesını çok isterim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:39. |