![]() |
Cevap: Kerim Zengin Sivasspor'da
[QUOTE=engin2609;723370]Bu İyi Haber İnş Ugur kavugu geçer de formayı kapar.[/QUOTE]
Bu saatten sonra Abdurrahman'da gitmişken o mevkiiye yedek alınmaz sanırım Kerim as olacaktır umarım başarılı olur |
Cevap: Sivas 'Zengin'leşti
ıyı oyuncu bence
|
çok begendiğim bi oyuncu inş. başarılı olur
|
bence iyi transfer. sağ beke yerli biri olmalıydı zaten.
|
Tecrübesiyle katkı sağlayacağına inanıyorum
|
hic bir yerde yazmiyo hurdogan bizim ile kafa mi buluyo:confused:
|
eger antalya ve karabük formuna bakarsak vasat ınsallah faydalı olacak dıyelım.
|
yeni sezonda hedef zirve degil zirva yine altlar,da surunecegiz
|
[B]bende sağ kanata bir oyuncu önereyim. kerimle de iyi olurlar bence. bjk tan hilbert. beşiktaş yabancı konusunda sıkıntılı. 4 tane fazlalığı var ve gönderilmek istenenler arasında hilbert de var. satınalma değilde kiralık olarak bile anlaşılsa katkısı çok olacağına inanıyorum. ayrıca genç bir futbolcu.[/B]
|
[QUOTE=berduh;723588][B]bende sağ kanata bir oyuncu önereyim. kerimle de iyi olurlar bence. bjk tan hilbert. beşiktaş yabancı konusunda sıkıntılı. 4 tane fazlalığı var ve gönderilmek istenenler arasında hilbert de var. satınalma değilde kiralık olarak bile anlaşılsa katkısı çok olacağına inanıyorum. ayrıca genç bir futbolcu.[/B][/QUOTE]
kardeş bizde yabancı konusunda sıkıntılıyız zaten sağ beke çek bir futbolcu alınacaktı sırf yabancı kontejyanı yüzünden alınmadı |
hala hic bir gazetede yok haberi hurdogandan baska ben inanamiyom hala :)
|
Çok iyi transfer bence. Şuana kadar beğendiğim en iyi transfer...
|
bonservisi ile alinmis galibi sozlesme bitis tarihi 2012
[url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=74792[/url] |
arkadaslar size sevindirici haber bir karabukspor taraftar sitesinde forumda kerim zengin hem elestiriyorlar hemde begeniyorlar belki siz de bir fikir sahibi olursunuz;)
|
[url]http://www.karabukspor.net/forum/viewtopic.php?t=2812[/url]
affedersiniz linki unutmusuum |
en isabetli transfer olmus kerim ibb ye gitmeden alalim demistim ben demekki bugune nasipmis hayirli olur insallah
|
gitmesine uzuluyo karabukluler :D biz de seviniyoruz sivasa gidiyo diye uzuluyorlar yonetime kiziyolar yaaa oturak da sukredek bizden beterleri var:D
|
bu sayfayada bakin adamlar cok uzuluyo gitigine
:Dhttp://www.karabukspor.net/forum/viewtopic.php?t=3164&postdays=0&postorder=asc&start=680 |
yanlis yazdim
[url]http://www.karabukspor.net/forum/viewtopic.php?t=3164&postdays=0&postorder=asc&start=680[/url] |
bencede şimdiye kadar aldığımız adamların içinde en kötüsü bu olmalıydı ama malesef buna bile sevinecek hale geldik hadi hayırlısı
|
antepte ilgileniyormus ama sivasin teklifi daha iyi diye iddia eddiyorlar karabuk taraftari
karabuk cok kan kaybetti kesin dusucek |
[QUOTE=yigido_halil_58;723603]yanlis yazdim
[url]http://www.karabukspor.net/forum/viewtopic.php?t=3164&postdays=0&postorder=asc&start=680[/url][/QUOTE] HACI Bİ LİNk için bu kadar heyecean yapma ka. smst attın :D lin için teşekkürler :D:D |
napalim su durumda kerim zengine bile seviniyorsak benim sucum degil yonetimin sucu degil mi :D
|
bu transferin kesin oldugunu düşünmüyorum kerimin karabükle olan sözleşmesi devam ediyormuş.ayrıca karabüksporun sitesinde ki haberi veren kişide bu haberi sivassporun sitesinden yani buradan aldıgını söylüyor.biraz çetrefilli bi iş gibi geldi bana ama alırsak idare edecek bi oyuncu
|
:confused:hurdogan duydurdu yalan olamaz bence :confused:
|
[QUOTE=yigido_halil_58;723628]:confused:hurdogan duydurdu yalan olamaz bence :confused:[/QUOTE]
inşallah yalan olmaz çünki ugur kavuk oynarsa sag bekte mahvolduk demektir bu senede |
camiamıza hayırlı olsun kerim zengin begendıgım kendını kanıtlamada zorlanan bır futbolcu ınsallah aradıgımız kan olur
|
hayırlı olsun bence iyi bir transfer inşallah takımımıza faydalı olur.
|
[QUOTE=turks;723604]bencede şimdiye kadar aldığımız adamların içinde en kötüsü bu olmalıydı ama malesef buna bile sevinecek hale geldik hadi hayırlısı[/QUOTE]
katılıyorum en son tercih olacak adamları ilk tercih yapıyoruz alternatifi uğur kavuk olunca da daniel alves etkisi yaratıyor; adamı Antalyadan şutlamışlar Karabükte istenmiyor nasıl transfer politakası anlamadım para yoksa 3-5 genç alsınlar kamil çörekçi var misal bucada ;daha çok adam vardır almanya belçika hollanda alt liglerinde getir dene biri tutar |
Hayirli ugurlu olur isallah Ugur kavukta son zamanlarda gözle görülür bir düzelme yetenegini sergileme var eger onun oynadigi alana talipse baygi bir mücadele etmesi gerek hayirlisi:confused:
|
[B]İyi transfer hayırlı olsun.....[/B]
|
Çek Milanın yedeği olur.Kadro derinliği açısından iyi
|
[QUOTE=şarkışla 58;723684]Çek Milanın yedeği olur.Kadro derinliği açısından iyi[/QUOTE]
karistirmayin kerim sag bek milan orta saha oyuncusu;) |
Zenginleşti deyince fener maçı hasılatı açıklandı sandım.
Hayırlı olsun futbolcumuz. |
[B][COLOR="DarkGreen"][FONT="Comic Sans MS"]göreceğiz zenginLeşti mi fakirLeş ti mi :D[/FONT][/COLOR][/B]
|
hayirli olur insallah, bence sivassporda kendini bulacaktir
|
bence defansın ve ortasahanın sağına yapılmış iyi bir takviye.Oynar oynamaz bilemem ama 18 kişilik listede ve her an 11 oynayacak takım oyuncusuçİyi ve kaliteli transfer.Tebrikler Yönetim ve Rıza Hocam.
|
Simdi dar alanlarda yetenekli cevik pratik hizli bir ön libero iyi gool atabilen araniyor ondan sonra takim kendine gelir Biraz cok sey istedik ama Takimin gecekten böyle birine ihtiyaci acil var :confused:
|
ligde ilk 5'deyiz inşallah bu sene.
|
uğuru geçmesi en büyük dileğimiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:40. |