![]() |
Cevap: Başkan Mahkemeye Sevkedildi
[B][CENTER][COLOR="Red"]KİŞİSEL OLAYLARIN TAKIMA CEZA OLARAK YANSIMASI KÖTÜ OLUR,BEN İNANMIYORUM,BAŞKANIN ŞİKE YAPTIĞINA...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[QUOTE=tavarih;730138]Üç noktadan en önemsizi Korcan. En önemlisi Başkan.[/QUOTE]
Bence başkan değil Korcan tutuklanırsa korkmak lazım. Başkan olarak eylemlerinin kulübü bağlayacağı bir gerçek ama Korcan tutuklanırsa gerçekten sağlam deliler var demektir. |
Bizden önce Fenerbahceyi Küme düsürmeleri lazim oda biraz sikar gibime geliyor.
Hadi diyelim Fenerbahce ve Sivassporu küme düsürdün. Trabzon,Besiktas, Eskisehir vs.vs. onlarla nasil Ligde devam edecekler. Bence bizi kurtarsa kurtarsa Fenerbahce yönetimi kurtarir.Fenerbahceyi düsürttürmezler ise biz hic düsmeyiz. Yönetimdede kimlerin oldugu malum Sabanci, Koc vs.vs. |
[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;730145]Kim var yapacak hakları savunacak başkandan sonra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Fener Simdiden tff yi baski yapiyor.... |
[QUOTE=alperen2009;730153]Fener Simdiden tff yi baski yapiyor....[/QUOTE]
Bizde onu diyoruz kardeş... NERDE BU YÖNETİM!!! |
Mecnun başkanın aklanacağına inanıyorum. Mahkeme de doğru karar verilecek ve başkanın suçsuzluğu ispatlanacak. Başkana destek vermek için aşağıda ki linki tıklayın..
[url]https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Mecnun-Odyakmaz-Fun-Club/117878831634648[/url] AYK |
Sivas hakkindaki iddalar.
'Paramı gönderin çok çabuk gönderin kardeşim' Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Sivassporla 22 Mayıs’ta oynanan şampiyonluk maçı öncesinde, şike girişimlerinde bulunduğu ve yönetici İlhan Ekşioğlu’na Sivassporlu futbolcuları ayarlaması için talimat verdiği iddia edildi. İrtibatı kurmak üzere ise Yıldırım’ın sağ kolu Bülent İbrahim İşçen ile Sivasspor yöneticisi Ahmet Çelebi görevlendirildi. Fiziki takibe alınan Çelebi’nin, 20 Mayıs’ta Sivas’a gittiği, burada Sivasspor yönecileri ile buluştuğu tespit edildi. Çelebi, aynı günün akşamında bazı Sivassporlu futbolcularla Büyük Otel’de görüştü. Telefon konuşmalarını ise polis kaydetti. 13.05.2011 Bülent İbrahim İşçen: O arkadaş ile görüştüm. Sen hiç merak etme. O Hamsi tarafı da var ya abi. Onlar da şey yapıyorlarmış, baskı yapıyorlarmış. Biz bunu engelleyeceğiz dedim. Aziz Yıldırım: Bence şeyi Ahmet’i (Çelebi) de gönder. 13.05.2011 İşçen: O arkadaş caddede beni bekliyor. Yıldırım: Sen bak o .... söyle bize yardım etsinler. Tamam mı? Yani belli etmeden yardım etsinler. İşçen: Tabii ağabeyciğim tabii, sen rahat ol... 15.05.2011 İşçen: Görüştüm. Gidecek fiyat konuşacak. ‘Bizzat kendim görüşeceğim’ dedi. Sen hiç merak etme. Yıldırım: Ahmet’i (Çelebi) de gönder. İşçen: Abi tabii gidiyor. 5 gün orada olacak. Kampta. ‘Yapamazsan Aziz abiye selam verme’ dedim. 15.05.2011 Başak (Menajer): Nasıl geçti? Çelebi: İyi valla herhalde yani 200 milyara bağlayacağız. 17.05.2011 Mecnur Otyakmaz (Sivas Başkanı): “Paramı gönderin kardeşim. Çok çabuk paramı gönderin” İşcen: “Tamam dayıcığım emrin olur. Pantolonu sıyır desen pantolonumu sıyıracağım” 22.05.2011 Sefer Yılmaz (Eskişehirspor Ant. Yrd.): Ne yaptınız? Mehmet Yıldız (Futbolcu) : Ne yapayım Fenerbahçe’yi şampiyon yaptık gidiyorum. Sefer Yılmaz: Oğlum orda kafayı çakıp atsana gölü ya. Sen ayakta duruyorsun, ayakta vuramazdın topa. Mehmet Yıldız: Ne gölü ya ben oraya gol atmaya gitmedim ki. Ben oraya bulunmaya gittim. Eger bu Iddalar dogru olsaydi Mehmet Yildiz serbest kalmazdi. |
İkinci dalga başlıyormuş.
|
İnternette çeşitli sitelerde Rıza Çalımbay'ın da ifadesine başvurulacak diyenler var.
|
"ADIN CIKACAGINA CANIN CIKSIN" diye bosuna dememisler.
Allah sonumuzu HAYR etsin. |
ah ulan ah 1 sezon boyun nelere katlandık kimi zaman küme düşecek kimi zaman kümede kalacak düşüncelerimiz oldu kimiz zaman geceleri yatamadık uykumuzdan olduk ne olacak bizim halimiz dedik bazen karmasarlığa verdik kimimiz son kanımaza son saniyemize kadar inandık drenişimizi gösterdik sivasspor sahibsiz dedirtmedik yada dedirtmemeye gayret ettik 90 dk boyunca içimiz bir rahat olmadı bazen sevindik bazen sevincimiz haram oldu sanki ama biz genede vaz geçmedik ufak bir kıvılcım biraz şans tutturduk arka arkaya başarılar kaydettik ama bu başarıdan rahatsız olanlar oldu kıskancından çattlayanlar oldu hiç bir zaman kendimiz hariç kimse bizi istemedi ve hefessimizi nasıl kursağımızda bırakırız dediler kendilerince biz ki dimdik ayakta durduk nekadar yıkmaya çalışsalarda beceremediler kendimizce dedikki zalimin zülmu varsa mazlumun ALLAH'ı var ligde kalmayı başardık çoğu kişinin zoruna gitti
son maçımızıda jübile mizi yapıp yeni sezon hazırlıklarına başlamak isetedik o gün sahada yapmak istediklerimiz inanıyorumki elimizden gelenin fazla sını istedik ama olmadı sonuçta iyi olan kazandı bizim amacımız bu sezon ligde kalmaktı başarabilmiştik anlımızın akıyla yeni sezona bomba gibi başlamak isteyen bir takımımız ve teknik heyetmiz vardı... takii 3 gün öncesine kadar şike denen bir olayın içinde ismimizi ve temsilcilerimizi görene kadar belki ağır ceza alacağız belkide bizim bu ligde çekemiyenlerin hayinlerin başaramdığı ama sonucda bir nevi emelllerine ulaşmış olması onları nekadar sevindirki bilemem ama böle bir olayın uzaktan yakından alakamızın İNŞALLAH olmadığı açıklanırda birgünde doğrunun dürüstün ve garibin sevindiğini dünya gözü ile görürüm. |
Şu an aslında tutuklanmaları veya tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmaları çok birşey ifade etmiyor. Sadece manzara az çok belli olur. Önemli olan savcının iddianamesi , iddianame kabul edildiği anda dava süreci başlayacak. Tutuklanmaları için mahkemeye sevk edilmelerini bununla karıştırmayalım.
|
bakıyorumda içimizdeki irlandalılar hortlamış
mahkemeye gerek kalmamış hükmü vermişler hukuk profesörü olmuşlar bazı yazılanları diğer takım taraftarları görse bakın Sivaslılar bile kabul ettiler derler düşenin dostu olmaz diye boşa söylememişler kulub ve Mecnun başkan hakkında olumlu şeyler yazılsa daha iyi olur site yönetimide olumsuz,karalayıcı yazıları yayınlamasa iyi olur |
[B]Biz zaten baştan kaybediyoruz...
Sivasspor taraftarısınız ve başkanınıza güveniniz yoksa başkanımız mahkemeden ceza alsa ne olur ceza almasa ne olur. Hele bir ışıklar sönsün, Hele bir kapansın kapılar Sular durulsun az sabır az sabır sabır.[/B] |
Başkanımız alnını akıyla çıkacaktır bundan eminim yazıkki sivasımı zgibi bakanımızada sahip çıkan ne bir taraftar nede vekillimiz var şuan başkanımızın desrege ihtiyacı var nerdesiniz yigigolar başkan her zaman ne yaptıysa sivassporun çıkarı için yapamıştır sivasspora zarar verecek hiç bir şey yapmayacagından eminim küme düşeceksek yalnız degiliz madam 19 takım şikeye karışmiş ozaman 19 takımla beraber gitmemiz gerekir bunuda yapamazlar küme düşme kelimesi insanları kafasını karıştırmak için bazı çevrelerce yapılan hayalli bir haber bence başkan serbest bırakılacak bu gece geç saatlerde bekliyelim güzel haberlar duymak dilegiyle
|
Sırada Beşiktaş mı var?
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Asbaşkan Serdal Adalı, eski menajer Sinan Engin ve Rıza Çalımbay'ın da ifadelerine başvurulacağı öğrenildi. kaynak: milliyet bu iş butun super liği kapsayacak gıbı bakalım neler cıkacak daha |
[QUOTE=tavarih;730095]Ne diyebilirizki şimdi bu duruma. Koskoca bir camiayı yaktılarsa yazıklar olsun.
Çıkacak kötü sonuca göre şimdiden en kötü senaryo için hazırlıkların başlaması lazım.[/QUOTE] YANARDÖNERLİĞİN EN BÜYÜK RESMİSİN SEN!... |
[QUOTE=emin kara;730166]madam 19 takım şikeye karışmiş ozaman 19 takımla beraber gitmemiz gerekir bunuda yapamazlar küme düşme kelimesi insanları kafasını karıştırmak için bazı çevrelerce yapılan hayalli bir haber bence başkan serbest bırakılacak bu gece geç saatlerde bekliyelim güzel haberlar duymak dilegiyle[/QUOTE]
1. hayali haber degil. Resmi aciklama 2. 19 takim degil 19 macta sike var deniliyor. Bu maclarin bazilari Bank Asya'da imis. Mesala FB 5-6 macta sike yapmistir x takim 1-2 yapmis olabilir vs. vs. |
Bjk baslkani demiroren ve as baskanda ifade verecekmis...isler karisti iyice insallah MECNUN BASKANIMIZ serbest kalir.
|
Kanalturk te telegolu izleyin Carpici iddalar olacak bu Aksam
|
KIMSE BOŞUNA ÜZÜLMESIN OLAN HALKIMIZA OLDU ZATEN GÖZE BATIYORDUK DAHA DA BETER OLDU AMA HERKES DIK DURMALI.......
|
SİVASIMIZA KARA LEKE DÜŞERMEK İSTEYENLER HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK HERKES HADDİNİ BİLECEK............. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
[QUOTE=50sekiz;730171]1. hayali haber degil. Resmi aciklama
2. 19 takim degil 19 macta sike var deniliyor. Bu maclarin bazilari Bank Asya'da imis. Mesala FB 5-6 macta sike yapmistir x takim 1-2 yapmis olabilir vs. vs.[/QUOTE] Ya kusura bakmayın tabiiki takım degil 19 maç o kadar gerginimki dogrusu yazdım yazıyı bile bilmiyorum resimi açıklamada olsa bu kadar zamandır niçin beklediler madem böyle bir olay var fener şampiyon olur olmaz niçin üzerine gidilmedi ne beklediler cevap bekleyen o kadar soru varki ne diyelim bakalım sonuç ne olacak |
Benim bildigim Federasyon Süper Ligi Tescil etmisti yani Fenerbahcenin Sampiyonlugu Federasyondan Tescil olmustu simdi bunu gerimi cekecekler diyelim cekildi o zaman tescile ne gerek var
|
nobetci mahkeme bu gece baskanimiz hakkinda karar verecekmis..
|
Korcan mahkemeye sevkedildi. Yaktin hem kendini hemde Sivassporu,
|
Bizim durusumuz cok önemli Baskanimiza sahip cikmamiz lazim cünkü kalemiz saglam olursa düsman yaklasamaz.
|
benim anladigim kadariyla mahkemeye sevk edilenler suclu bulunmus oluyor buda demektirki kurtulusumuz yok yandik demektir
|
ve trabzonlu vekil vede traaabzonlular
|
[QUOTE=sivaslihakan;730183]benim anladigim kadariyla mahkemeye sevk edilenler suclu bulunmus oluyor buda demektirki kurtulusumuz yok yandik demektir[/QUOTE]
O çok daha sonra anlaşılacak, mahkeme süreci bitince |
Ne olursa olsun Arkandayiz Baskan
|
[B]merak etmeyin mecnun baskan cikacak ordan ben dusuncelerim ve 6.hissimde yanilmam buraya yaziyorum amac baska kisileri gun yuzune cikarmaktir baskani falan kullaniyorlar buraya yaziyorm dedim emin olun belki ama beeeellkkii baskan sahsi bir ceza alabilir sivasspora bir zarar gelmez hemen dustuk yok bu oldu su oldu demeyin herkez diyor bari siz demeyin yigidolar dimdik dururuz evelallah [/B]
|
[QUOTE=sivaslihakan;730183]benim anladigim kadariyla mahkemeye sevk edilenler suclu bulunmus oluyor buda demektirki kurtulusumuz yok yandik demektir[/QUOTE]
Hayır arkadaşım adliyeye sevk edilmeyle suçlu bulunmanın hiçbir alakası yok.Adliyeye sevk edilen kişiye iki türlü koruma tedbiri uygulanır.Ya tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır ya da kişi(şüpheli) tutuklanır.Kişinin tutuklanması onun suçlu bulunduğunu yine göstermez.Çünkü daha sonra yargılama süreci başlar mahkeme bunun sonucunda bir karar verir.Mahkemenin verdiği bu karara karşı yargıtaya temyiz başvurusunda bulunur.Son olarak bu aşama sonunda kişi suçlu bulunur.Kişinin suçlu bulunması için evvela tüm bu aşamalardan geçmesi lazım. Peki kişi neden tutuklanır? Tutuklanan kişiye ait çok kuvvetli suç delilleri varsa; Tutuklanan kişi (şüpheli veya sanık) delilleri gizleme,karartma yok etme durumu varsa, bu kişi tutuklanır... |
Hic kimse sivasssporun ustunde degil bu koca camiyaya yakismaz baskan ister Suclu olsun ister sucsun bu saaten sonra istifa etmelidir artik fenerbaceyle Anilmak istemiyoruz
|
Bu sivassporumuza vurulan bir kara lekedir hani sivasspor kulubunun namusu sana emenetti baskan
|
türkiyede fenerin yanında yanacak 2 takım war biri sivasspor diğeri bülen uygun hasebiyle eskişehir beşiktaş olmuş olsa antep yanardı g.saray olsa i.belediye ve gençler yanardı size şu kadarını söyleyeyim eğer mahkeme sonucu pozitif çıkarsa fener düşer sadece ligden sivas ve eskişehirin puanları siliniir yeni sezon öncesi geçen sezondan puanda silinebilir ancak silinecek puan bizi düşürmeye yeteceğini sanmıyorum max. 6 puan silinir gelecek sezon ise -12 -15 arası puanla lige başlarız (tabi federasyon kararı sezon öncesi verebilirse) görünen köyün uzağı yok futbolda şike her zaman var sadece kabak bizim başımıza patladı kimse şike yok bizim takım yapmaz demesin
bi örnek wereyim çok sevdiğim hemşerimiz hocamız rıza çalımbay düşme tehlikesi ile oynazığımız dönemde maç ellen giderken son dakkalarda bile takımı çıkartmamak için talimat weriyordu gözümün önnde vip türbününde herşey çok net görünüyo y.klübesi arkasından maç izleyenler dediğimi bilir bu kadar söyleyeyim |
Bu gerçeği bildiğim hiçbir zaman arkanda durmayan birisi olarak delikanlı gibi bunları söylemeye hakkım olduğunu düşünüyorum.Bizim saf duygularımızı satıp boğazına dizdiğin her lokma öbür dünyada ceheneminde odun olarak karşına çıksın.Sivasspor küme düştü gözün aydın olsun.Senin için tek iyi dileğim hapiste çok sevdiğin Aziz'le aynı koğuşa düşesin.
|
15 kişi tutuklanarak metris cezaevine goturuldu bu demek oluyorki mecnun baskan suclu gozukuyor suanlık. ama şu takım küme düşerse zerre üzülmüyücegini düşünüyorum üzülse zaten bunları yapmazdı tabi yapmışşa...
|
fenerbahçe maçı sonrası biz yönetimi başkanı yaptıklarınız yanlış derken bizi eleştiren bazı sözde sivassporlu olup ama içlerindeki günahların takımını tutan insan bozuntuları
şimdi bakıyorum başkanın arkasından sallıyorsunuz onlar kendini gayet iyi biliyor siz ne kadar alçak insanlarsınız dost dediğin dostunun hatalarını yüzüne söyler arkasından karı gibi konuşmaz ben sivasda BUKALEMUN yaşamıyor biliyordum yanılmışım |
[QUOTE=sivassasivas;730219]türkiyede fenerin yanında yanacak 2 takım war biri sivasspor diğeri bülen uygun hasebiyle eskişehir beşiktaş olmuş olsa antep yanardı g.saray olsa i.belediye ve gençler yanardı size şu kadarını söyleyeyim eğer mahkeme sonucu pozitif çıkarsa fener düşer sadece ligden sivas ve eskişehirin puanları siliniir yeni sezon öncesi geçen sezondan puanda silinebilir ancak silinecek puan bizi düşürmeye yeteceğini sanmıyorum max. 6 puan silinir gelecek sezon ise -12 -15 arası puanla lige başlarız (tabi federasyon kararı sezon öncesi verebilirse) görünen köyün uzağı yok futbolda şike her zaman var sadece kabak bizim başımıza patladı kimse şike yok bizim takım yapmaz demesin
bi örnek wereyim çok sevdiğim hemşerimiz hocamız rıza çalımbay düşme tehlikesi ile oynazığımız dönemde maç ellen giderken son dakkalarda bile takımı çıkartmamak için talimat weriyordu gözümün önnde vip türbününde herşey çok net görünüyo y.klübesi arkasından maç izleyenler dediğimi bilir bu kadar söyleyeyim[/QUOTE] Arkadas iyi guzelde baskanin yaptigi hata varsa klubu baglar Ozaman FENERBAHCE kadar SIVASSPORDA suclu malesef...FENERBAHCE yi ligden dusuren tff SIVASSPORA Hic acimaz bence.... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53. |