SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Satış Noktası Kapalı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32447)

alemdarlar 27.07.2011 09:46

Cevap: Satış Noktası Kapalı

[QUOTE=PETKOVİC;734032]feneriumlar eskisinden daha cok satıyor diyorum. yani heralde sivastan daha cok satacaklar bi zahmet ama :) 2 ayda 60 trilyon ciro gelir elde etmisler[/QUOTE]

Petkov kardeşim.Seni severim.Güzel kardeşimizsin.Konumuzun dışında başka oluşumları veya firmaları konuşmayalım kardeşim.Allaha emanet ol.

alemdarlar 28.07.2011 11:46

[QUOTE=Besyo_cu;733655][B]Bu duruma o kadar alıştık ki habere hiç şaşırmadım...

Gelirlerimiz az diye söylenip dururuz bunun nedeni birazda biziz. Gurbetçilerimiz gelmiş forma falan alacaklar ama bakıyorlar ki Storemiz kapalı şaka gibi...Daha yeni sezon formalarımızı bile tanıtmadık, bu boş vermişlik neden ?

Anderlecht ve Shaktar ile oynadığımız avrupa kupaları maçında Storemizde forma yoktu aklıma geldikçe sinirlerime hakim olamıyorum. Storenin önemini ne zaman anlayacağız merak ediyorum...[/B][/QUOTE]

Elbet bir gün o gün gelecek.TIR TIR heryerde gezecek...

sofularlı34 01.08.2011 11:54

.......................biz böyle sessiz sedasız organize bir şekilde olup sadece klayve başında yorum yaparsak ki yorum bile yapmayanlarda var..bizim SİVAS STORE miz de kapalı olur..yeter artık denmeli Şike olaylarında bizede çamur atanlara karşı bir tepkimiz olmallı

58CeZa58 03.08.2011 18:36

Bendim duyduma göre sivassporun taratarla orjinal adidas formalarida yok
sirf oyuncularda varmis
adidasa bir milyon avro yatirim yapip forma üretiyorlarmis sivassprimuza

ama sivassporumuz simdiye kadar böyle birseyi yapmamis
galiba parasina kiyamadilar

ama bu sitede her insan bilyiorki
forma üretimi icin 1 milyon avro versek
kac sivassporlu bu dünyada forma alip
1 milyon avro degil milyonlarca avro para kazanir
ama nerde mantik nerde bizde kafa
biz bank asyadan bile geride kalmisik yazik ve üzücü
ben sivassporlu olarak futbol antremanlarinda olsun futbol stadlarda olsun
sivassprun orjinal formasini giymek isterdim
ama nasip degilmis
herkez orjinal formalarla gezerken ben pazardan aldigim cürük formamla geziyorum :S

şarkışla 58 03.08.2011 23:47

Geçen cuma SİVAS daydım.Store ye uğradım açıktı ama içi boştu.Ne forma ne kupa nede doğru dürüst birşey vardı.2 tane resimlik,çocuk çorabı ve şapka aldım o kadar.Zaten başka birşey de yok.Tavşanlı Linyitsporun storesinde daha çok ürün vardır valla.

asdera58 04.08.2011 16:46

bn anlamadım neden kapalı olduğu olduğu okadr yurtdışından gelen adam var tam iş yapacakken kapalı olunurmu ya :P

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:20.