![]() |
Cevap: Yerel Kanallarımız Kime Yerel
[QUOTE=Cley;738223][B]Tepkimizi burdan yazarak bir sonuca varamayız. Uygun bir dille yerel kanallarımıza mail atarak şikayetimizi bildirmeliyiz. [/B][/QUOTE]
yerel kanal çalışan ve idarecileri bu forumları okuyorlardır muhtemelen. |
Yerel kanal denince aklıma fener maçından sonra fenerin şampiyonluğunu gözlerimin önünde kutlayan lavuk geliyor.
|
adanaspor maçınıda son oynanan kayseri kupa maçınıda tv58 yayınladıya ..
maça gelmeden yorum yapanların olduğu yerde normaldir. tribünler niye boş.ücretsiz maça niye kimse gelmiyor. biraz da bunu yorumlamak lazım.hep çuvaldızı başkasına olmaz.Birazda öz eleştiri yapmak lazım. Sivasta olup tv ekranında maç beklemek yanlış.birde taraftarı , basını tribünlere çekecek transfer de lazım.sadece tv yada gazeteleri eleştirmekle iş çözülmez.Birde aynaya bakmak lazım.( tv'lerin eksiği çok.yayın politikaları çok yanlış ..ilaç reklamı ve şenlik üzerine kurulmuş bir düzenleri var.Böyle yayıncılık elbette doğru olmaz.Hele maçların ilk yarısını verip ikinci yarısını , kesmek hiç yakışmaz.TV YÖNETİMLERİ İNŞALLAH ALACAĞINI ALIR. |
Ayrıca şunu ilave etmeden geçemeyeceğim.Sivas'ın 3 tv kanalı var. Maçları neden sadece eksikte olsa, yeterli de olmasa tv58 veriyor.SRT VE SİPAS tv neden hiç maç yayını vermiyor.Yada bu konuda girişimde bulunmuyor.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
|
[B][I]Sivas'ta yayın yapan Tv kanallarından, spor ile ilgili bölümleri TV 58'den takip etmeye çalışırım. Bu TV'de bulunan yayın ve yapım kadrosundaki arkadaşların donanımı, bilgi ve spor ile içiçe olmaları diğerlerinde pek yoktur.
Başta Mustafa Ateş olmak üzere, Abdullah Yiğit kardeşlerimizin spora ve özellikle Sivasspora olan sevdaları tartışılmaz. O nedenle spor denilince her trülü proğramları yerelde TV 58 den takip etmeyi tercih ediyorum. Her ne kadar, Cumhuriyet kupasında müsabakanın 2. yarısında Ana Haber bültenine geçiş yaparak, bizleri de TV 1 (Kayseri TV'sine) geçiş yapmak zorunda bıraksalar bile.:mad:[/I][/B] |
Bizim köyün pikniğini gösterse TV 58 :D
|
TV58 osman yıldırım yemeğe tuz attı haber, yeğeni evlendi haber, takım elbise aldı haber, kaldırımda yürüdü haber TV 58 değil KANAL OSMAN
|
sivasda bulunan yerel kanalların sivasa ne gibi bir katkısı veya şehrin tanıtımı için destek oldular nerde hangi köyün şenligi var ne de abuk subuk insanları çıkartıp show adı altında saçma sapan programlar yapılıyor memlekette başka konu kalmadıda osman efendinin yigenin dügünümü haber oluyor
|
[B][I]Güya ulusal yayın yapılıyor.
Akşam spor proğramlarını izlemişinizdir. Mustafa Ateş'in proğramı sporaktif kaldırılmış yerine konulan proğram ve yorumları izleyenleriniz vardır. İçler acısı...[/I][/B] |
[B][I]TV58 de izlediğim bi haberler birde sporaktif vardı sporaktif kaldırıldıysa dahada izlememe gerek kalmadı demektir.Sivas kanalları Sivassporu konuşamayacak kadar acizse fazla söze gerek yok.:mad:[/I][/B]
|
Bu işi [B]Mustafa Ateş[/B]'den başkası yapamaz... Kısa ve özetle... Yok neymiş efendim, Stad kapasitesine ne gerek varmış... Yahu bizim milletimiz ne zaman anlayacak ulusal sportif turnuvaları için [B]kapasite[/B]nin ne kadar önemli olduğunu.. Bir türlü [B]kafaları[/B] basmazmı acaba...
|
[QUOTE=adres58;741050]Bu işi [B]Mustafa Ateş[/B]'den başkası yapamaz... Kısa ve özetle... Yok neymiş efendim, Stad kapasitesine ne gerek varmış... Yahu bizim milletimiz ne zaman anlayacak ulusal sportif turnuvaları için [B]kapasite[/B]nin ne kadar önemli olduğunu.. Bir türlü [B]kafaları[/B] basmazmı acaba...[/QUOTE]
[B][I]Mustafa Ateş'in sporaktifi yeniden yayına girmediği müddetçe TV 58'i protesto etmek lazım. Akşam yayınlanan Cin İsmail'in yorumu ise gafların en büyüğü idi. Yorumlar bile "Kapasite meselesi"...:)[/I][/B] |
İnan bende çok üzüldüm.13-14 senedir bu işi yapan Sivasspor'un her platformda hakkını savunan Mustafa Ateş ve ekibinin programı bırakmasına çok üzüldüm.Uydudaki Tv kanalının kendini geliştirmesi gerekirken bence önemli bir değerini yitirmiştir.Abdullah Yiğit ve Mustafa Ateş Sivasspor'a her zaman destek veren Sivas'taki örnek spor muhabirleridir."SPORAKTİF" yoksa Sivas'ta sporun bir ayağı topal kalmış demektir.Biz Sourlarımızı artık kime soracağız.Kimden konulara muhatap bulacağız.Kimden deplasmanlar için destek isteyeceğiz. Bu arkadaşlarımız bizi bir çok deplasmanlara yaptıkları kampanylarla götürdüler. Çok kez Sivasspor yönetimiyle karşı karşıya geldiler. İsmail Mut'uda ayrıca akşamki stad konusunda yaptığı yorumlarından kınıyorum.Benim zamanım, bizim zamanımız demekten konuşmaya fırsat bulamıyor.
|
[QUOTE=şampiyon71;741063]İnan bende çok üzüldüm.13-14 senedir bu işi yapan Sivasspor'un her platformda hakkını savunan Mustafa Ateş ve ekibinin programı bırakmasına çok üzüldüm.Uydudaki Tv kanalının kendini geliştirmesi gerekirken bence önemli bir değerini yitirmiştir.Abdullah Yiğit ve Mustafa Ateş Sivasspor'a her zaman destek veren Sivas'taki örnek spor muhabirleridir."SPORAKTİF" yoksa Sivas'ta sporun bir ayağı topal kalmış demektir.Biz Sourlarımızı artık kime soracağız.Kimden konulara muhatap bulacağız.Kimden deplasmanlar için destek isteyeceğiz. Bu arkadaşlarımız bizi bir çok deplasmanlara yaptıkları kampanylarla götürdüler. Çok kez Sivasspor yönetimiyle karşı karşıya geldiler. İsmail Mut'uda ayrıca akşamki stad konusunda yaptığı yorumlarından kınıyorum.Benim zamanım, bizim zamanımız demekten konuşmaya fırsat bulamıyor.[/QUOTE]
[B][I]İşin özeti bu işte helal olsun kardeşim.[/I][/B] |
Sonra da kalkıp biz Süper Lig takımı olamıyoruz, taraftarı olamıyoruz diyoruz. Olamayız tabi. Bir şehrin takımının büyümesi için taraftarının büyümesi, yerel basın ve medyasının büyümesi, takımı sürekli ulusal basında tutması, her türlü sorununda yanında olması lazım.
Başkanımız içeride, basın kendi derdin de, kendi keyfinde. Yok bilmem ne köyünde ki eğlence, kermes, çay partisi, zart-zurt. Böyle anlayışa sahip Tv elbette ki, az da olsa seyredilir Spor programını yayından kaldırır. Sanki çok birşey yapıyormuş gibi. Halbu ki bakın, Trabzon ve Bursa medya ve basın dünyasına. Ulusal kanallar kadar kaliteli spor programları hazırlıyorlar ve sürekli takıma destek verici yayınlar yapıyorlar. En ufak birşey de ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Tv-58'e, Sipas Tv'ye ve diğer kanallara sesleniyoruz. Programları yayından kaldırmak değil aksine adam gibi, ilgi çekici ve izlenebilir Spor programları yapın. . |
[B]Pazartesi günlerini iple çeker Sivasspor hakkında neler konuşulacak o günü sabırsızlıkla beklerdik bu zevkimizide öldürdünüzya helal olsun size.
Cin İsmailin "33 binlik stada ne gerek var" gafı programa damgasını vurmuştur kaliteye bak konuşmaya bak devammmm.....[/B] |
Sporaktif neden yayında yok bileniniz varmı? Ben öğrenemedim. Akşam zaman zaman ismail abinin proğramına baktım,diğer arkadaşı hiç tanımıyorum,vallahi içler acısı bir durum. Keşke ulusal kanal olmasaydıda bu rezilliğimizi diğer şehirler görmeseydi. Süper ligdeki bir takımın olduğu şehire yakışmıyor. Cin ismailin anılarını,onun zamanındaki Sivasspor'u dinleyerek bıktık. Sivasspor'da ne olup bitiyor ondan haber ver.
|
Ayrıca burdan Site yönetimine sesleniyorum,mademki hepimiz Mustafa Ateş ve Abdullah yiğiti istiyoruz yeni form açıp konuyu tv58'in yönetimine taşıyalım
|
Bir yerde sporun gelişimi için dört koldan her alanda kurumsal bazda destek için porfosyonel çalışmaların da olması gerek.Biz de yerel basın ve yerel tv ler var ama ne kadarı Sivasın ya da Sivassporun yanında.Bunu gözlemlemek o kadar da zor değil.Spor programını yerel medyadan takip etmeye çalışalım diyoruz malesef yerel medya bize çok yerel kalıyor, bizlerin taleplerine beklentilerine fransızlar.Hazırlık maçlarını dahi yayınlamaktan ya da özet manasında haber yapmaktan dahi aciz olan bir anlayış var, çok amötör bir durum.Biz de isteriz ki Sivassporumuzu Sivası temsil eden yerel tvlerden sıkılmadan takip edelim aam yok.işini profosyonel yapan yok.Bu amatör anlayış yerel tvleri sadece festival, şenlik ve konserler gibi eğlenceleri para karşılığında yayınlamaya devam eder.
|
[B]Milli Takım karşılaşmalarında bile müsabakalar haber saatine denk gelse dahi Canlı yayını gerçekleştirip devre arasında haberler sunulurdu. Bunları hep gördük yaşadık.
Kayseri ile yaptığımız müsabakayı canlı yayınla izletileceği günler öncesinden haber verilirken, ilk yarı canlı yayın ardından ana haberler bağlanıp daha stada dönülmedi. Bzileri Kayserisporun yayın kanalı olan TV1'e mahkum etmediler mi? Sanki çok önemli bir haber bülteni varda onu kaçırmayalım düşüncesi vardı. Altı üstü yerel ana haber, sonra versen ne olur du? Sanki haber kaçıyor du? Oysa canlı yayını iptal edip paket yapılan görüntülü haberleri daha sonra sunma gibi düşünecek kadar beyin olmayan bir zihniyeti kınıyorum. Uydu yayını ile profesyonelliklerini...! o gün gösterdiler zaten.[/B] |
[QUOTE=favori58;741084]Sporaktif neden yayında yok bileniniz varmı? Ben öğrenemedim. Akşam zaman zaman ismail abinin proğramına baktım,diğer arkadaşı hiç tanımıyorum,vallahi içler acısı bir durum. Keşke ulusal kanal olmasaydıda bu rezilliğimizi diğer şehirler görmeseydi. Süper ligdeki bir takımın olduğu şehire yakışmıyor. Cin ismailin anılarını,onun zamanındaki Sivasspor'u dinleyerek bıktık. Sivasspor'da ne olup bitiyor ondan haber ver.[/QUOTE]
ulusal kanal olmasaydı bu rezilliği kimse görmeseydi derken sanki izleyen varmış gibi konuşmuş |
SİVAS TELEVİZYONLARINI KINIYORUZ
Sivas televizyonlarını kınıyorum bursa olay tv kada olamıyorlar ancak ilaç satmakla meşguller senin sivasspor gibi bir takımın var sen ilaçla türküyle reklamlarla uraşıyorunuz olmaz bu kadar
|
Cevap: SİVAS TELEVİZYONLARINI KINIYORUZ
bosver ben o kanallara bakmam hicbir zaman her actgimda dugun oluyor senlik veya festivaller var ya reklam yapip bir seyler satiyorlar allah belanizi verin insan bir canli yayin falan yapar cok sikici kannalar :mad:
|
Aynen katılıyorum.
İlaçlerdan gelecek para birde dar düşünceyle işi bilmeyen kişiler tarafından idare edilen kanallardan ne beklenir. Bursatv canlı yayın yapıyor.Yerel kanallrın yönetcileride ellerindeki işe yarayan elanların yerine para vermemek için spor programları dahil hepsinin saatini ucuz- saçma ilaç reklamlarına pazarlıyor. Vermeden almak allaha mahsus derler. Sivas'a birşeyler vermeyenler Sivasspordan birşey almamalı. Bakalım yarın akşam tv ekranlarında neler saçmalayacaklar. hep birlikte göreceğiz. |
sivasın kanalları sivassprdan başka herşeyle ilgileniyolar alıştık zaten
|
Sivasspor Süper ligde
Yerel televizyonlar 3.ligde .. benceeeeee. başka söze gerek yok. |
insan bari 4 eylül belediyenin evindeki maçları yayınlar.insan hep bana derse böyle oluyor. 3 yerel kanalımız va uyduda.ama reklamdan başka birşey yok..:mad:.
|
Bizi ayakta tutan sadece [B]Başkan Mecnun ODYAKMAZ[/B] ve [B]TARAFTARLAR[/B] !.. Basın, medya ve yönetim olayların farkında değiller. Onlara kalsak, SİVASSPOR sanki 3. Ligde. Bu şehrin [B]TARTIŞILMAZ MARKASININ SİVASSPOR[/B] olduğunun farkında değiller. Yazık, çok yazık.
[B]İzlemeyin kardeşim, hiçbir yerel kanalı izlemeyin. Ben taaa buradan (İzmir'den) uydudan açıp izlemiyorum artık. Geçen sene bir SPORAKTİF'i izliyordum. Bu sene o da yok, benim için yerel kanallarda yok artık.[/B] . |
[QUOTE=izmirliyigido;744406]Bizi ayakta tutan sadece [B]Başkan Mecnun ODYAKMAZ[/B] ve [B]TARAFTARLAR[/B] !.. Basın, medya ve yönetim olayların farkında değiller. Onlara kalsak, SİVASSPOR sanki 3. Ligde. Bu şehrin [B]TARTIŞILMAZ MARKASININ SİVASSPOR[/B] olduğunun farkında değiller. Yazık, çok yazık.
[B]İzlemeyin kardeşim, hiçbir yerel kanalı izlemeyin. Ben taaa buradan (İzmir'den) uydudan açıp izlemiyorum artık. Geçen sene bir SPORAKTİF'i izliyordum. Bu sene o da yok, benim için yerel kanallarda yok artık.[/B] .[/QUOTE] aynen katılıyorum gardaş bende izlemiyom sporaktifi kaldıranların ne izleywcwgim geçen hafta yorumcu diye getridikleri addam!! sivassporlular daha bu stadı dolduramıyor 33.000 kişilik stadı ne yapacak diyor o zihniyetleri çıkardıkca izlemeyecegim |
[I][B]yERDEN gÖge kadar Haklısınız. Birde Sıvaslıyım diye geçinirler..Sıvassporun maçı olduğu zaman nerde bunlar? sadece ekranda sonuç yazıyorlar. Diğer illerin yerel tv kanalları takımlarının peşinde geziyorlar. Bunlarda ancak festival yayınlıyorlar kim izliyorsa. ama ordan nemalanıyorlar. fedakarlığa gelince ortalıkta yoklar. Sizler ne anlarsınız GURBETTEKİ SIVASLIININ SIVASSPOR için nasıl tv kanalı aradığını. anlayacak kapatiseniz olsa maçları en azından stad dışından maçın havasını aktarırsınız. ama yok yok yok.. Bakış meselesi .[/B][/I]
|
Bir arkadaşım söyledi."Sporaktif " programı tv yönetiminin yenilikçi bir şeyler yapmadıkjlarından dolayı yapılmıyormuş.Adamların gözünü para bürümüş.Sivasspor değil para önemli diyorlarmış.Bir söz var.
"BALIK BAŞTAN KOKARMIŞ"demekki Sivaslılar olarak biz bu tip televizyonlara layığız.en güzel tepki izlememek .Bu durumu tv yönetimlerine bildirmek.telefon yada maille ... Başka yolu yok.Yanış yolda olduklarını anlatmak gerekir diye düşünüyorum. |
Bizi ayakta tutan sadece Başkan Mecnun ODYAKMAZ ve TARAFTARLAR !.. Basın, medya ve yönetim olayların farkında değiller. Onlara kalsak, SİVASSPOR sanki 3. Ligde. Bu şehrin TARTIŞILMAZ MARKASININ SİVASSPOR olduğunun farkında değiller. Yazık, çok yazık.
İzlemeyin kardeşim, hiçbir yerel kanalı izlemeyin. Ben taaa buradan (İzmir'den) uydudan açıp izlemiyorum artık. Geçen sene bir SPORAKTİF'i izliyordum. Bu sene o da yok, benim için yerel kanallarda yok artık. BU GÖRÜŞE İMZAMI ATIYORUM. |
sırf sivasspor haberlerini yorumlarını izlemek için uydu takmıştım maçtan önce sonra röportajlar oluyordu bitmiş adı bile geçmiyor spor programı yavan beni doyurmuyor bildiklerini okusunlar bakalım nereye kadar ..
|
[B][I]Sivas kanalları içinde en çok TV58'de Sporaktif'i takip ediyordum artık onuda takip etmiyorum düzgün programlar yapsalar takip edeceğimde malesef onuda beceremiyorlar,En iyi yaptıkları festival çekmek oda bitti şimdi napacaklar acaba,Kendiler çalıp kendiler dinlesinler........[/I][/B]
|
[QUOTE=58MUAMMER58;744430]sırf sivasspor haberlerini yorumlarını izlemek için uydu takmıştım maçtan önce sonra röportajlar oluyordu bitmiş adı bile geçmiyor spor programı yavan beni doyurmuyor bildiklerini okusunlar bakalım nereye kadar ..[/QUOTE]
bencede evet yok gibi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:27. |