![]() |
Cevap: Kim Gol Atar?
[B]Jakub Navratil | Ankaragücü 1-1 Sivasspor[/B]
|
ankaragücü 0 sivasspor 1 kazanacagımıza inanıyorum her nekadar da kötü başlangıç yapsakda bu maç bizim takımın kendine gelecegi bir maç olacak yolunuz açık olsun yigidolar
|
ERMAN ve Grosicki atar 2-0 yeneriz Ankaragücünü.
|
Cerny ve Eneramo atar.. 2-1 kazanırız.. İnşallah bu maç çıkış maçımız olacak..
|
[QUOTE=yigido_halil_58;742803]ben styde 1-1 demistim hata golleri de soylemistim mac tahminide
angaragucu ilk golu atarlar malesef her zamanki gibi:gol ergin keles sivasspor beraberlik golunu atar :gol rasmussen[/QUOTE] degistirme yapacam ankaragucu gol:tonia tissdel sivasspor gol:rasmussen |
sivasspor gol atamıyor barı yemesekde 0-0 bitse.
|
Ankaragücü1-1 Sivasspor Golümüzü Grosicki atar diye düşünüyorum. İnşallah yanılırımda maçı kazanırız.
|
Bakiyorumda Kimsede Umut Yok Hep beraberlik yazmislar Bu macda Biri Sov Yapacak bizim futbolculardan Biri izleyip Gorecegiz Kazanacagizda:)
|
[QUOTE=YENiCERiavrupa;743270]Bakiyorumda Kimsede Umut Yok Hep beraberlik yazmislar Bu macda Biri Sov Yapacak bizim futbolculardan Biri izleyip Gorecegiz Kazanacagizda:)[/QUOTE]
gardas keske herkez senin gibi olabilse :) |
[QUOTE=yigido_halil_58;743274]gardas keske herkez senin gibi olabilse :)[/QUOTE]
Halil Kardesim Sagol ama daha lig yeni basladi Ankaragucunude yenecegiz Bursayida Goreceksiniz:) |
bu takımda gol atacak tek adam yok !!!!!!!!!!
|
Sivasspor un Gollerini Cerny,Rasmussen ve Erman Kilic atar. Ankaragücüde gol atamaz.
|
Benim icin golü kimin atigi hic ama hic önemli degil Sivasspor olarak 3 puan alalimda isterse Riza calimbay atsin :D:D:D
|
Kinim atması önemli değil.Yeterki gol atsınlar.
|
Bu gidişle golü Borjan atar.Adamın kalede durduğu yok ki:D
|
[B]bursa maçı gollü olur diyorum skor tahminde 3-2 alırız demiştim...goller eneramo(2) ve grosickiden gelir diyorum...[/B]
|
Ben o kadar gollu olacagini sanmiyorum cunku bir haftada 3 mac olunca ister istemez buda skora yansiyor 1-0 olsun bizim olsun ama 2-0 olsa daha guzel olur
|
ben malesef styde kaybedecegimizi yazmistim ama bu ankaragucu macindan onceydi tabi simdi takima biraz daha guveniyorum macin gollu olacagi kanaatindeyim ama malesef icime hicbir skor dogmadi ki yazim buraya
bizim golleri rassmussen veya erman dan ikisi atar onu soylim |
bence erman ve rasmussen atar
|
[B][QUOTE=DOGU_BEY;744026][B]bursa maçı gollü olur diyorum skor tahminde 3-2 alırız demiştim...goller eneramo(2) ve grosickiden gelir diyorum...[/B][/QUOTE]
gollü maç oldu ama yanıldım çünkü gol yemedik ve yanıldığım için mutluyum :) bir de bizim 3 golü bilmişim ama rasmussen(2) eneramo 1 oldu neyse yendik güzel olan bu.... gelelim antalya maçına...2-1 alacağımızı düşünüyorum ve goller eneramo ve rasmussen diyorum....[/B] |
[B]Antalya 1-1 Sivasspor |Kamil Pawel Grosicki
İnşallah yanılırım ve Sivassporumuz kazanır.Eğer bir gol daha atarsak onuda Eneramo atar diyorum...[/B] |
[B]Antalya 1-2 Sivasspor Eneramo Erman Diyorum.. [/B]
|
Antalya 1-2 Sivasspor: Grosicki-Erman
|
Bence biz antalyayida yeneriz yelkenleri ruzgarla doldurduk kimse karsimizda duramaz artik 1-0 olsun bizim olsun ama 2-0 alursa net skor olur guzel olur
|
Antalya macinda supriz yapacagiz 3puan alip gelecegiz goreceksiniz:)
|
bu mac 1-1 bitecek
antalya gol:necati ates sivasspor gol:rasmussen |
sanki golümüzü cihan atacak gibi geliyor bana.
|
Antalyaspor 0 - Sivasspor 4 diyorum...
Ve Goller de Erman,Grosicki,Rasmussen,Eneramo. |
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;743287]bu takımda gol atacak tek adam yok !!!!!!!!!![/QUOTE]
Dünkü golleri atanları tanımıyorsun herhalde.. Bize bir maçlık geldiler bugün de döndüler.. Böyle alakasız bir tesbit ancak bu kadar olur.. pes doğrusu.. |
Antalyaspor :1 Sivasspor :2
Goller : Minev (Antalya) Grosıckı ve Rasmussen (Sivas) |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;744701]Dünkü golleri atanları tanımıyorsun herhalde.. Bize bir maçlık geldiler bugün de döndüler.. Bu kadara alakasız bir tesbit ancak bu kadar olur.. pes doğrusu..[/QUOTE]
Yok zaten goller sihirle geldi. Allah böyle bos yorum yazanlara fikir versin ne demek gol atacak Oyuncu yok. |
[QUOTE=YENiCERiavrupa;741918]Sivasspor4-0Eskisehir Rasmussen Rasmussen RasmuSsen Eneramo[/QUOTE]
:Dkardeş tersten tutturmuşsun skoru |
[QUOTE=burakpaşa;744706]:Dkardeş tersten tutturmuşsun skoru[/QUOTE]
Sorma Kardes yaa rezil olduk:D:D:D:D |
[QUOTE=Morten58;744705]Yok zaten goller sihirle geldi. Allah böyle bos yorum yazanlara fikir versin ne demek gol atacak Oyuncu yok.[/QUOTE]
Bence arkadaş SİVASSPOR da gol atacak tek adam yok derken,bir kişi yok herkes golcü demek istiyor tabi ki bence.Sonundaki ünlemlerden ben bunu anladım. |
[QUOTE=şarkışla 58;744715]Bence arkadaş SİVASSPOR da gol atacak tek adam yok derken,bir kişi yok herkes golcü demek istiyor tabi ki bence.Sonundaki ünlemlerden ben bunu anladım.[/QUOTE]
58 SiVaSıM 58 Üyemizin günahini hemen almayalim seninde dediigin gibi. Belki bu yorumu:[B] bu takımda gol atacak tek adam yok !!!!!!!!!![/B] [B]Kim Gol Atar?[/B] Basliga dair olabilir yada seninde dedigin gibi tek birisi degil herkes gol atabilir onu düsünerek yazmis olabilir. En iyisi Kendisi yazsin ne anlatmak istedigini. |
[B]abartmis olmayim 4-0 aliriz maci rasmussen hikmet hocanin deyimiyle rasmussun :) erman kadir birde navratil ahanda yazdim goreceeek:))m ben hislerimde yanilmadim hic [/B]
|
[QUOTE=mucahitbaba58;744751][B]abartmis olmayim 4-0 aliriz maci rasmussen hikmet hocanin deyimiyle rasmussun :) erman kadir birde navratil ahanda yazdim goreceeek:))m ben hislerimde yanilmadim hic [/B][/QUOTE]
Bende senin gibi 4-0 dedim golleride Erman,Grosicki,Eneramo Rasmussen. |
[B]antepin bugünkü bjk maçını izledikten sonra içeride bursa maçındaki gibi bir oyunla antepi yeneceğimiz düşüncesindeyim...maç 3-1 biter.......goller eneramo(2) rasmussen (1)....[/B]
|
9 kişilik bir takıma yan pasmak akıl işi değil... Rakip takım gömülmüş defansa kısa ve dikine pas yapsana be kardeşim... Bu takımın (Gaziantep) gerçekten gazı kaçmış.. Umarım bizim maçta çıkış yakalamazlar. İnşallah bize karşıda böyle yavaş yan paslarla oynarlar..
|
[B][QUOTE=adres58;745792]9 kişilik bir takıma yan pasmak akıl işi değil... Rakip takım gömülmüş defansa kısa ve dikine pas yapsana be kardeşim... Bu takımın (Gaziantep) gerçekten gazı kaçmış.. Umarım bizim maçta çıkış yakalamazlar. İnşallah bize karşıda böyle yavaş yan paslarla oynarlar..[/QUOTE]
aynen öyle sanki bir baskı varmış gibi görünüyordu ama ortada üretkenlik ve tehlikeli fazla pozisyon yoktu...zaten seyirci de artık bu takımdan elini çekmiş iyiice...2 sene de -biraz da aldıkları şaibeli transfer paralarıyla- çabuk havalandılar ama elbette birilerinin ahı çıkar böyle....tolunay gibi çakma bir fatih terim aslında bu iyi kadroyu mahveden kişidir...biz bu hafta antepi yenip 3 puanı aldığımız zaman antep için tehlike çanları iyice çalmaya başlaycaktır...eğer abdullah ercan da istediği çizgiyi yakalayamazsa 3.bir hoca daha gelebilir bu takıma...hikmet karamanlar, güvenç kurtarlar gibi...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:33. |