![]() |
Cevap: Zara liderlik peşinde
[QUOTE=TRAPER;767349]Salim Abi tv58 e bi bak şuan 10-0 görünüyor :D[/QUOTE]
[B]Zaraya canlı bağlandım şu anda 12-0 olmuş.:D[/B] |
[QUOTE=Salim58;767351][B]Zaraya canlı bağlandım şu anda 12-0 olmuş.:D[/B][/QUOTE]
abi 13 oldu :D şuan 13-0 |
[QUOTE=TRAPER;767353]abi 13 oldu :D şuan 13-0[/QUOTE]
[B]Haberim var Şirin Kırşehirsporu perişan etmişler yazık.:D Her futbolcuya birer gol yazalım kalan iki golüde senle ben paylaşalım.:D[/B] |
[QUOTE=Salim58;767354][B]Haberim var Şirin Kırşehirsporu perişan etmişler yazık.:D
Her futbolcuya birer gol yazalım kalan iki golüde senle ben paylaşalım.:D[/B][/QUOTE] olur abi olur beşiktaşada büyükler aynı tarifeyi uygulasa ne eyice olur :D |
darısı sivasspora 1-0 olsun bizim olsun:)
|
zara çoksalam geliyor ve 3 ligdede ayni başariyi östercek bi takim hersene şanpiyonolarak gelcek çok salam bi yapisi var
|
[B]Gırmızı gara
Helal sana Zara:)[/B] |
[B]Zara Belediyesporun Şirin Kırşehirsporu farklı skorla galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. 13-0
Zara Belediyespor'u farklı skora taşıyan goller: Serdar 6 Emin 3 Hakan, Nuh, Sinan ve Kadir'den geldi. 11 futbolcunun her birine bir gol, sonrasında arta kalan 2 gol'ün birini bana birini de Mustafa Ateş'e yazsak olmaz mı? :)[/B] |
zaraspor 2-0 kazan belediyespor,son dakikalar oynananıyor
|
[B][I]Tebrikler Zara spor. Hedefe kilitlendik artık, dönüşü yok bu yolun :)[/I][/B]
|
Helal olsun Zara ya,sunuda dusunmek gerek,Turk futboluna 2 oyuncu kazandirsa o bile sivas icin cok buyuk bir onurdur.La gardas kim ne basarirsa basarsin yeterki Sivasli olsun,Sivasin adini duyursun.Zaraya basari dileklerimle.
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34636&token=84478][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34636&token=84478[/img][/url]
[B]Zara Belediyespor, fikstür gereği bu hafta da kendi evinde oynayacak. 18 puanla ligde 7. sırada yer alan Kırşehirsporu konuk edecek olan Zara Belediyespor da çalışmalar devam ediyor. Kalan 5 maçtan 15 puan hesapları yapan Zara Belediyesporda futbolcuların idmanlarda neşeli oldukları dikkat çekiyor. Karşılaşma, 4 Mart Pazar günü saat 13.30 da Zara Korgeneral Ahmet Başyurt stadyumunda yapılacak. Taraftarlardan "Zara Meydan" grubunun tribünlerde yerlerini alması ile de tribünlere ayrı bir renk geldiği görülüyor. Zara Belediyespora başarılar diliyoruz.[/B] |
[B][I]Zara Belediyespor,Şirin Kırşehirspor'a 13 gol atarak rekor kırmıştı.Ben Zara Belediyespor'un Kırşehirspora'da 14 gol atacağını düşünüyor.:) Başarılar diliyorum..[/I][/B]
|
[QUOTE=Salim58;771487][B][I]Zara Belediyespor,Şirin Kırşehirspor'a 13 gol atarak rekor kırmıştı.Ben Zara Belediyespor'un Kırşehirspora'da 14 gol atacağını düşünüyor.:) Başarılar diliyorum..[/I][/B][/QUOTE]
[B]4'ünü anladık da onu nereden çıktı dayı :)[/B] |
[QUOTE=Rallim58;771521][B]4'ünü anladık da onu nereden çıktı dayı :)[/B][/QUOTE]
Mesela dedik dayı.:) |
[B]Galibiyet, Mecnun başkana olacak...
Kırşehirspor hazırlıklarını sürdüren Zara Belediyespor, alacakları galibiyeti Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaza armağan edeceklerini belirttiler. Zara Belediyespor Sportif Direktörü Mustafa Ateş yaptığı açıklamada, çalışmalarımız sürüyor, mutlaka galibiyet almalıyız diyerek, "Alacağımız galibiyeti Sivasspor Kulübü Başkanımız MecnunOdyakmaz'a hediye edeceğiz. Sivassporumuza emeği inkar edilemez olan başkan Mecnun Odyakmaz'ın yanında olduğumuzun göstergesi olacaktır" dedi. Pazar günü saat 13.30 da yapılacak karşılaşmaya tüm taraftraları da davetini yineleyen Ateş, Zara Belediyesporu izlemeye devam edin dedi.[/B] |
[B][I]Sayın ateş takımı tam kadro pazartesi 4 Eylüle götürürse hiç şaşırmam.[/I][/B]
|
[QUOTE=Salim58;771874][B][I]Sayın ateş takımı tam kadro pazartesi 4 Eylüle götürürse hiç şaşırmam.[/I][/B][/QUOTE]
[B]Mustafa Ateş'e daha önce deseydin "biletlerinizi aldım Gırşehiri yenin Sivas-GS Maçı bedava" diyerek takımını da "Ateş"lerdi...:) Sonra da Spotif Direktör Mustafa Ateş takımı "Ateş"ledi olurdu. Eski futbolcuları Papen zaten gelir de diğer futbolculara da jest yapardı.[/B] |
Zaraspor yine 4 gollü galibiyet almış
3 golüde PAPEN Mustafa Atmış. puanını 43 yapan Zarasporu kutluyorum. İnşallah şehrimiz bir 3.lig takımınıa daha kavuşur. bu ara 4-2'lik galibiyeti Mustafa Ateş Başkana armağan etmiş. TEBRİKLER ZARASPOR. KIRMIZI-GARA ŞAMPİYON ZARA ..... |
Çorum BLD. 90 + 3'de attığı golle yine kazandı maalesef !
Para şike hakem şans hep onlardan yana :( Aradaki puan farkı 4'te kaldı yine ... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42. |