![]() |
Cevap: Morten Duncan Rasmussen
takipçi fırsatçı son vuruşları iyi uzun boylu bize faydalı olacaktır inş...
|
Duncan lakabasi Morten Nicolas Rasmussen cok firsatci takipci bir Forvet.
Ve KAfa vuruslarida cok etkili. Yani Sivassporumuz icin cok önemli ve bir Silah. Insallah sezonun sonu Opsiyonuyla birlikte aliriz Morten'i. |
aynen tilki gibi çok kurnaz ve fırsatçı satın alma opsiyonu bizde nede olsa inşallah sene sonu bitiririz işini
|
şimdiden 4 maç 3 gol attı bu nedemek biliyormusunuz 34 maç ta 25 gol ortalaması ile oynuyor sakatlanmadığını varsaysak böyle devam etse 25 gol atar kaçırdığı bidünya pozisyon var ben en az 15 gol atacağına yürekten inanıyorum
|
TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL BİR GOLCÜ ENERAMO BİLE CANA GELDİ ÇOK KATKI SAĞLAYACAK DAHA ÇOKKK
|
allah nazardan kem gozlerden saklasin insallah bu sene gol kralli olur ilk defa sivasspordan bir gol krali olur insallah
|
[B]Bİze çok ama çok faydası olacak inşallah :))[/B]
|
[QUOTE=şarkışla 58;739703]Bu adamın Grosicki-Erman-Carny-Eneramo ile uyumu önemli.Bir uyum yakalarlarsa gol yollarında sıkıntı çekmeyiz[/QUOTE]
Bu adam 20 yi bulur |
grokisci enorama rasmussen sü
per üçlü |
[B]+ Nerde duracağını ve nereye koşacağını çok iyi biliyor,Savunma arkasına iyi sarkıyor.
-O boya rağmen bir tane bile hava topu alamıyor,Top sürme,adam geçme gibi özellikleri yok. Suarezle bazı özellikleri tam tersi durumda.İkisinin değişmeli oynayacağını düşünüyorum.[/B] |
Harika takipçi bir oyuncu adam golü kendine çekiyor resmen
|
bursa maçında takımımızın 3. golü rasmussenin 2. golü kalitesini ortaya koydu o topa kafayla o falsoyu vermek her golcünün yapacağı iş değil.
|
çok iyi pozisyon alıyor. süper vuruşları var. hayran kaldım.
|
Golcüyüm deyip'te ayağı ile yapamayan bir aşırtma vuruşunu kafa ile yapabiliyorsa, bu oyuncunun golcülüğünü tartışmak abesle iştigaldir.. NOKTA...
|
[B]enaramoyla çok iyi anlaşıyor ve 2 galibiyettede payı çok büyük. zaten kalitesi tartışılamaz [/B]
|
Pozisyon almasi harika..
Cok firsatci biri.. Girdigi pozisyonu affetmiyor.. Son vuruslari iyi ve duzgun.. |
buda bizim emenikemiz :D
bana daha ok pippo inzaghiyi animsatiyor tam tilki :D |
Rasmussenin bonservisi alinmali.. Cok kaliteli bir oyuncu..
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;744673]Rasmussenin bonservisi alinmali.. Cok kaliteli bir oyuncu..[/QUOTE]
eğer bu sezon sonunda avrupa kupalarına katılma şansını yakalarsak, zaten almış olduğumuz galibiyetlerden dolayı da iyi para kazanmış olacağımız için, rasmussen'in bonservisini alabilir. ama dediğim gibi hele bize şöyle peşpeşe maçlar kazandırsın bakalım. |
[QUOTE=sebasteia;744685]eğer bu sezon sonunda avrupa kupalarına katılma şansını yakalarsak, zaten almış olduğumuz galibiyetlerden dolayı da iyi para kazanmış olacağımız için, rasmussen'in bonservisini alabilir. ama dediğim gibi hele bize şöyle peşpeşe maçlar kazandırsın bakalım.[/QUOTE]
iyide o zaman celtic verir mi ? ya istemezlerse satmayi 3 buyuk denyolari da unutma onlar da talip olur rasmussen'e bu konuda yonetimin elini cabuk tutmasi lazim ara transferde de erman ve kadirin sozlesmelerini uzatmaliyiz sezon sonu sozlesmeliri bitiyor |
[IMG]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314553_243838512318200_142494452452607_616397_59101869_n.jpg[/IMG]
Insallah bende cok isiyorum,sezon sonu Opsiyonuyla birlikle alirsak cok güzel olur ama parada lazm Oyuncuyu almak icin. |
bu adamın bonservisi 2 milyon euro diyolardı o para verilmeli bu adam alınmalı
|
Sivasspor’a İskoçya’nın Cetlik takımından gelen Morten Nicolas Rasmussen (26) dün Sivas’tan ayrıldı.
Sezon başında Kırmızı-Beyazlı takıma gelen Rasmussen, fazla forma şansı bulamamış, ancak oynadığı maçlarda da 3 gol atarak takımına katkı sağlamıştı. Dün kulüp çalışanları ve Hürdoğan Spor sorumlusu Abdullah Yiğit tarafından yolcu edilen Rasmussen, Sivas’tan mutlu ayrıldığını ve kimseye kırgın olmadığını söyledi. Rasmussun,Bursa maçında 2 ,Ankaragücü maçında da 1 gol atmıştı. Şaka gibi,inanamıyorum :( |
Vee Rasmussen’de gitti!
[IMG]http://www.spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/1010/Bilder/morten-rasmussen-mainz-stuermer-interview-514.jpg[/IMG]
Sivasspor’a İskoçya’nın Cetlik takımından gelen Morten Nicolas Rasmussen (26) dün Sivas’tan ayrıldı. Sezon başında Kırmızı-Beyazlı takıma gelen Rasmussen, fazla forma şansı bulamamış, ancak oynadığı maçlarda da 3 gol atarak takımına katkı sağlamıştı. Dün kulüp çalışanları ve Hürdoğan Spor sorumlusu Abdullah Yiğit tarafından yolcu edilen Rasmussen, Sivas’tan mutlu ayrıldığını ve kimseye kırgın olmadığını söyledi. Rasmussun,Bursa maçında 2 ,Ankaragücü maçında da 1 gol atmıştı. [COLOR="Red"]EDİTÖRÜN NOTU : Lütfen...! Emeğe saygı gereği, haberin kaynağı gösterilmeden konu açmayalım. Aksi halde konularınız kapatılacaktır. Bu haberin kaynağı Hürdoğan Gazetesidir.[/COLOR] |
Cevap: Vee Rasmussen’de gitti!
Bu Adama Gercektende Uzuldum Simdi !!
|
resmen üzüldüm desem yeridir.. demekkii forvet bulundu ve imzaladı :)))))
|
kaliteli olduğu malum ama burda kendini gösteremedi
|
Gerçekten iyi bir forvetti ama ne oldu, neden birden şans verilmemeye başlandı anlamıyorum. Pedriel uğruna ne güneşler sönüyor. Umuyorum bildikleri birşey vardır.
|
[B]yanlış hatırlamıyorsam kiralanma süresi sezon sonuna kadar değil devre arasına kadardı, yani ayrılması normal...Opsiyon hakkımız vardı ama Son maçlarda fazla görev almamasından bu opsiyonun kullanılmak istenmediği çıktı ortaya...Rada da giderse demk ki devre arası bir yabancı transferi ihtimali artıyor...Ama bu yabancı önceliği yurt içi olur diye tahmin ediyorum...[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;757500][B]yanlış hatırlamıyorsam kiralanma süresi sezon sonuna kadar değil devre arasına kadardı, yani ayrılması normal...Opsiyon hakkımız vardı ama Son maçlarda fazla görev almamasından bu opsiyonun kullanılmak istenmediği çıktı ortaya...Rada da giderse demk ki devre arası bir yabancı transferi ihtimali artıyor...Ama bu yabancı önceliği yurt içi olur diye tahmin ediyorum...[/B][/QUOTE]
evet özellikle bir konuda sormustum veya sohbette ben devre arası diye biliyordum sen sezon sonuna kadar demiştin demek ki değilmiş benim bildigim dogruymus :D |
[QUOTE=cenk5821;757512]evet özellikle bir konuda sormustum veya sohbette ben devre arası diye biliyordum sen sezon sonuna kadar demiştin demek ki değilmiş benim bildigim dogruymus :D[/QUOTE]
[B]eyvallah, yalnız opsiyon hakkı kullanılsaydı sezon sonu olurdu zaten, ama yine de düzeltme için tşk hocam :)[/B] |
beleşci golcü eksikliği yaşıyoruz yıllardır ama ne hikmetse adamı elimizde tutamıyoruz
bazen rıza hocaya çok kızıyorum bir oyuncuya kafasını taktı mi bir türlü oynatmıyor rasmussen de cihan da bu yüzden ayrıldı takımdan |
ıyıce saçmalayın bakalım ne bu ya gonderılırmı rasmussen ..adam.3 maç.oynadı 3.tane attı .. bılmedımız seyler oluyor
|
maç başına en çok gol atan oyuncumuzdu bunu daha once de belirtmiştim
Ona güzel asistler geldi mi affetmiyor Yolu açık olsun |
[B]forvet transferi ihtimalini güçlendirdi bu gidiş...rıza hoca bütçemize göre çok kaliteli 2 veya 3 kişi alacağız demişti , biri forvet artık , biri sağ bek ( Uğurun alternatifi yok , bence Ziya gibi Muhammed Ali Atam a şans verilmesi lazım orada ama ilk 18 e bile alınmadı hiç ) ....[/B]
|
hayırlısı olmuş bize iki maç adam gibi oynayıp geriye kalan maçlarda yatan adam lazım değil
|
Çok saçma bir karar ile gönderildiği kanaatindeyim. Ne akla hizmet ile gönderildi bilmiyorum. Adamı oynatma :mad: ondan sonra da gönder gitsin olacak iş değil. İnşaallah Herve TUM'da yaşadığımız pişmanlığı yaşamayız. Bence çok da iyi bir oyuncu idi gelecek için.
|
Normaldir, bir Rıza Çalımbay politikasıdır. Ve mutlaka hocamızın bildiği birşey vardır, geçerli bir sebebi vardır.
Belki de onun yerine RONALDO'yu getirecektir, onun için yer boşaltmıştır. . |
ÇOK ÜZÜLDÜM, ÇOK ARARIZ !
AMA TAKIMIN HOCASI RASMUSSEN YEDEKTEYKEN PEDRIEL GİBİ BİR ADAMI OYUNA SOKARSA, ADAM DA GİDER BABA ... |
[QUOTE=izmirliyigido;757548]Normaldir, bir Rıza Çalımbay politikasıdır. Ve mutlaka hocamızın bildiği birşey vardır, geçerli bir sebebi vardır. Belki de onun yerine RONALDO'yu getirecektir, onun için yer boşaltmıştır.
.[/QUOTE] [B]İnce göndermelerine hastayım izmirliyiğido :) Cihan Yılmaz'ın da, Kerim Zengin'in de gönderilmesi, bende halen soru işaretidir. Sağlıklı bir açıklamasının olacağını da düşünemiyorum. İnşaallah ben yanılırım.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:45. |