SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Galatasaray Maçı Tahmin ve Yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33750)

B.DUMANLI 04.03.2012 12:12

Cevap: Sivasspor-Galatasaray Maçı Tahmin ve Yoruml

Bu mac bizim icin diger maclardan cok daha önem teskil eden bir mac olarak görüyorum.Bu macda baskan ,ilk defa bu sezonda kendine ayrilan yerde olacak.Yani türübünde olan bir baskanla oynamanin takim üzerinde bir morali olacak.Buda takima olumlu yansiyacak.Macin oynanacagi saatlerde havanin soguk olacagi,bununda Galatasaray´li oyuncular üzerinde olumsuz etki yapacagi düsüncesindeyim.Bizim kadroda bu hava kosullarina uygun olmayan tek oyuncu Enaramo ,bunun disindaki yabanci oyuncularimizin tümü soguk iklime aliskin futbolcular.Enaramo ise bu iklime artik alismis olmasi gerktigine inananlardanim.Lig liderini Sivas´dan puansiz göndermekle ,herseyden önce gücümüzün farkinda olmayanlara ders olacagina inaniyorum.Milli takim secmelerinde forma sansi bulamayan oyunculari Silovakya karsisinda sahaya süren,Abdullah Avci´yada bu mac bir ders olur.Bu maci kazanacagimizdan o kadar eminimki,mac öncesi hersey bizim lehimize, bunu üc puanla taclandirmakta futbolculara kalmis bir olay.Bu maci Sivasspor icin degil ,SIVAS icin kazanmaliyiz.

tekdoktirin 04.03.2012 13:01

allahım bir avuç anadolu çocu yuzü hürmettine yarrab

infial§ 04.03.2012 13:01

skoru verıyorum bır koşeye yazın sivasspor:2 salatasaray:1,maçın sonlarına doğru rakıp 10 kısı kalabilir

hercai 04.03.2012 14:15

[QUOTE=infial§;772033]cok çok buyuk suprız olmazsa gençler 44 puanda kaldı gs galıbıyetı bır basamak yukarı çıkmak demek bu hafta,terim'in bugun bı açıklaması vardı,sivas maçı derbıden daha zor seklinde,[/QUOTE]

[B][I]bu maç sezonun en önemli maçı bence bizim açımızdan, bu maçı kazanırsak haftaya Trabzona yenilsek dahi play off ' a kalırız diye düşünüyorum.. BU maç ve Trabzon maçlarından olası mağlubiyetler bu güzel sene için ikinci play off' u dahi zora sokabilir takımımız açısından.. çok iyi konsantrasyon ve dikkatli oyunla bu maçı kazanmalıyız, kazanacağız ins..[/I][/B]

58 SiVaSıM 58 04.03.2012 16:16

BU MAÇIN MUTLAK FAVORİSİYİZ gs lidermiş pehhh biz kaç lider devirdik burda bunlarıda devirecek en az 2 tane atarız parçalayacaz bunları

35gürün58 04.03.2012 17:11

''Kanayan eli keseceğiz'' diyen TFF başkanı acaba kanayan el olarak kimi düşünüyor ?

Eğer Sivas -Fener maçına kulp bulacaklarsa puan tablosunu olgunlaşmasını bekliyor olabilirler,

Şöyleki ;

Altımızdaki takımlar hızla bize yaklaştılar Eğer Sivas'ımızın 12 puanı silinirse düşme durumu söz konusu olursa Fenerin puanı silinse bile ligde kalacağı bir puan tablosunda kanayan kol olarak bizi kurban edebilirler.

Bu nedenle Galatasaray'ı yenip sonraki maçlarda da azami puanları toplamamız ve puan silinse dahi son 4 takım arasında olmamamız gerekiyor Bazı arkadaşlarım oynadığımız oyunun coşkusuyla belki Pay-of şarkıları söylüyor lakin ben yukarıda açıkladığım doğrultuda puan toplama düşüncesinde olursak daha sağlıklı olur diyorum...

engin2609 04.03.2012 17:14

[B]öyle böyle kazanmamız lazımmm bunun bilincine varmıslardır inş oyuncular biz ts-gencler puan kaybetmesini beklerken alttan baya bi takım yaklastı bizee.....[/B]

58akif34 04.03.2012 17:19

bu macı alacaz başka yolu yok 3 0 olsun bizim olsun

infial§ 04.03.2012 18:41

cin-con sivas'a ınememiş kar yağısından,ıstıkamet gayserı anca gıdersiniz

shang 04.03.2012 19:22

fb g.birligi maclarındakı gibi aptalca goller yersek puan almayı unutalım arkadan bursa geldı beledıye geldı aradakı puan farkları kapandı eskısehır gectı bızı mutlak yenmemız gereken bir maç en kötü bir puan almalıyız yoksa ilk 4 için cok zora gireriz ilk 8 içinde rahat durumdayken strese gırıp zorlanabılırız bu macı mutlak almaıyız

burak58as553 04.03.2012 20:01

Sivasın soğuğu gsli oyuncuların psikolojik açıdan düşmesine sebep olacak.Ayrıca Bursanin Eskişehirin bizi yakalamış olması oyuncular üstünde ekstra bir motivasyon sağlayacağını düşünüyorum.Trabzon yendi ve arada ki puan farkı 6 ya çıktı.Gs maçını kaybeder birde üzerine Ts maçını kaybedersek ilk 4 bizim için çok zor olacaktır...

Morten58 04.03.2012 20:04

[QUOTE=shang;772192]fb g.birligi maclarındakı gibi aptalca goller yersek puan almayı unutalım arkadan bursa geldı beledıye geldı aradakı puan farkları kapandı eskısehır gectı bızı mutlak yenmemız gereken bir maç en kötü bir puan almalıyız yoksa ilk 4 için cok zora gireriz ilk 8 içinde rahat durumdayken strese gırıp zorlanabılırız bu macı mutlak almaıyız[/QUOTE]

Artik bu dediginde gecerli olmuyor Galatasarayi yenmemiz sart oldu. Ayrica haftaya Pazartesi Trabzonsporu'uda yüzde yüz yenmemeiz lazim bu iki maci kazanirsak Trabzonlanla Puan frkini kapatiriz.

selimdelen 04.03.2012 20:08

deplasmandaki macı 9 kişi kalmalarına ragmen 2,1 yenik bitirdik oyun olarak usttun oldugumuz halde sanssızlıklar yanımızda idi bu sefer umarım eneramo kaleci ile karsı karsıya kaldıgı pozisyonları goole cevirir :P 3,2 kazanacagımızı bol kart olacagını dusunuyorum

Morten58 04.03.2012 20:22

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak in Ropörtaji.

Sivas'tan puan veya puanlar'la ayrilmak istiyoruz dedi.

[url]http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/albayrak-f-bahcenin-mesaj-vermesiSXTVQ32237SXQ[/url]

58MUAMMER58 04.03.2012 20:29

sivasspor son haftalarda gereksiz şanssız şekilde puanlar kaybetti hakem hatalarını saymıyorum alttaki eskişehir istbld bursa yetişti ts farkı 6 ya çıkarttı playofu bırakın ilk 8 hedefi bile zora girdi maç kazanamıyoruz bu haftaki gs maçı son yıllardaki en önemli maçımız kazanırsak playof şansımız devam eder kaybedersek ilk 8 hedefiyle oynarız ben mutlak kazanmaya oynamamız lazım diyorum bunu başaracak gücümüzde fazlasıyla var

Respect58 04.03.2012 20:38

[B]Kolay kolay skor yazmam bu maçı 4-2 kazanırız.[/B]

sebasteia 04.03.2012 21:44

şimdiden maçın heyecanı sardı beni. puan kaybına tahmmülüm yok. beraberlik belki teselli olur ama yenilirsek büyük üzüntü yaşarım. yenilmek 3 puandan daha fazlasını alıp götürecek bizden, haftalardır cepten yiyoruz çünkü. rıza hocama güveniyorum, futbolcuların da mecnun başkan için ekstra oynayacaklarına inanıyorum. haydi sivassporum!

Metal Gear 04.03.2012 21:50

Bu haftaki sonuçlardan sonra kazanmak farz oldu.
GS ve TS maçalrı bizi ilk dörde skacağı gibi ilk 8'in dışına da itebilir.Akıllıca oynamalı,öne geçtikten sonra deli gibi saldırmaay devam etmememliyiz.Yenelim,nasıl olursa olsun yenelim!

öğretmen 05.03.2012 00:24

[QUOTE=sebasteia;772214]şimdiden maçın heyecanı sardı beni. puan kaybına tahmmülüm yok. beraberlik belki teselli olur ama yenilirsek büyük üzüntü yaşarım. yenilmek 3 puandan daha fazlasını alıp götürecek bizden, haftalardır cepten yiyoruz çünkü. rıza hocama güveniyorum, futbolcuların da mecnun başkan için ekstra oynayacaklarına inanıyorum. haydi sivassporum![/QUOTE]

DOĞRU SÖZE NE DENİR BENDE İNANIYORUM SİVASSPORUMUZ KAZANACAK İSTANBUL YALAKALARINA BİR DERS DAHA VERECEZ İNŞALLAHHHHHHHH

badboysefaa 05.03.2012 01:17

eneramosuz kazanmak oldukça güç olacak haberlerde gördüm grip olmuş büyük ihtimal oynamayacak

fatih585858 05.03.2012 01:26

Eskişehir ,Bursa ve Trabzon kazandı. İlk 4 derken , ilk 8 yolunda da zorluk çekmememiz için özellikle sahamızdaki bu maçı kesinlikle kazanmamız artık şart oldu.

infial§ 05.03.2012 07:37

şerefsiz bjk nın yuzunden ts play-off ta yerını sağlama aldı,kendı gobeğımızı kendımız keseceğız gs ve ts den 6 en kotu ıhtimal 4 puan almak şart,yoksa 8.sırada buluruz kendımizi

4eylül 05.03.2012 08:47

hamsinin kartalı yutması işimizi zorlaştırdı zorlu iki periyoddan puanlar alamassak sekiz bile tehlikeye girecek sivassporumuza güveniyor bu iki maçtan dört puan bekliyoruz

ec58 05.03.2012 09:11

2. yarının başındaki kolay maçlar yiğidoları epey havaya sokmuş.

GS maçını bırakmışız, TS maçınıda düşünür olmuşuz. İki maçta 6 puan dan, olmadı 4 puandan bahsedenler var. 2 maçtan 1 puan alsak yeter...

GS bu maçı çok rahat alır, İnşallah fark olmaz.

Maçın adamı Kadir olur, kaptırdığı toplarla.

ayna26 05.03.2012 09:19

Sivas oynadığı oyunla zaten bu lige bir hava katmış, ofansif zenginliği olan bir futbol kültürüne sahip bir takım olan Sivasspor kim gelirse gelsin her durumda yener, hakem ve bireysel hatalar olmadığı sürece.Takımımıza güvenmek gerek, GS nin bizden artısı sadece 3 büyük diye lanse edilmesi başka bir büyüklüğü yok.Bu akşamki maçta Sivas gerek oynadığı oyunla gerekse elde edeceği skor ile bazılarının havasını indirecek, lige heyecan verecek.Bu maç bizim çıkış maçımız olacak, tıpkı ilk sezondaki hakem oyunu ile yenildiğimiz GS maçı sonrasındaki çıkış gibi.

58akif34 05.03.2012 11:47

[QUOTE=ec58;772257]2. yarının başındaki kolay maçlar yiğidoları epey havaya sokmuş.

GS maçını bırakmışız, TS maçınıda düşünür olmuşuz. İki maçta 6 puan dan, olmadı 4 puandan bahsedenler var. 2 maçtan 1 puan alsak yeter...

GS bu maçı çok rahat alır, İnşallah fark olmaz.

Maçın adamı Kadir olur, kaptırdığı toplarla.[/QUOTE]

Bu iki maçtan 1 puandan fazlası çıkacak inşallah bu yorumdan anlaşıldığı kadarıyla sen sivasspor maçlarını hiç izlememişsin galatasaray maçlarına bir bak sürekli 10 kişiye karşı oynamış sivasspor maçlarına bak 9 kişi kaldığı maçta bile tarih yazdı galatasaray şampiyon olursa hakemler sağolsun diyecek sivas aldığı başarılardan sonra alın teri diyecek ışte galatasaray ile sivas arasındaki fark bu

58akif34 05.03.2012 11:53

[QUOTE=58akif34;772276]Senin sivasspor maçlarını izlemediğin bu yorumdan belli oluyor zaten sivasspor 9 kişi kaldığı maçta bile onuruyla mücadele etti ve tarih yazdı galatasaray gibi her maçta 10 kişiye oynamadi galatasaray şampiyon hakemler sağolsun diyecek sivasspor aldığı başarılı sonuçlardan sonra alın teri diyecek fark burada[/QUOTE]

Cep telefonundan internet kullandığım için yazılar bazen iki tane gidiyor kusura bakmayın

ardahanlı 05.03.2012 12:34

Sivassporun ne yapıp edip gs ve lazyoyu yenmesi şart. Benim inancımda bu yönde zaten. Yeterki yakalanan pozisyonlar değerlendirilsin. Çakılı savunma yerine hücum savunması anlamına gelen tam orta sahada başlayan rahatsız edici hücum preslerle gsnin dengesini bozmak gerekir.

Ben Sivassporun bunu başaracak süperligdeki 1 yada 2 takımdan biri olduğunu düşünüyorum.

Kaldıki başkanında tutukluluğunun sona ermesinden sonra Sivasspor bana göre ligin en efektif takımıdır artık. Abartmıyorum....

[B]Sivasspordan heybetli ve ses getirecek bir galibiyet beklyorum..............[/B]

sivasliapocan 05.03.2012 12:48

[QUOTE=Morten58;770846]Galatasaray macina Gencler macina göre daha avantajli cikacagiz.

1.Avantajimiz sakat Oyuncularimiz Pazartesine kadar iyilesecektir.
2.Avantajimiz kendi sahamiz ve Taraftarimizin önünde oynayacagiz.
3.Avantajimiz Erman ve Eneramo gibi önemli Silahlarimizin geri dönmesi.
Son avntaj'da artik Mecnun Baskanimiz'in takimin yaninda olmasidir.

Sivassporumuz hemen hemen ideal bir ilk 11 ile sahaya cikacaktir bundan süphem yok. Ziya Erdal Cezali duruma düsmesi belki dezavantaj olabilir ama Kaan Timucin onun yerini dolduracagini düsünüyorum.

Ayrica Senecky Gencler macinda bana hic güven vermedi bence Kalece tekrar Nihat gecmelidir. Ben öncelikle kafamdaki Kadroyu yazmak istiyorum.

------------------------Nihat------------------------

Ugur Kavuk------J.Ranjoch-----------J.Navratil-------Kaan

---------------------Kadir-------Kivanc------------------

M.Nas-----------------------------------------------Grosicki
-------------------------Erman Kilic----------------------------

-----------------------Michael Eneramo ---------------------------

Cerny'nin'de yedeklerde baslamasi gerektigi düsünüyorum sakatlikdan da yeni cikmis olacak cünkü.

Yedekler:

12.Senecky
13.Faty
14.Tomas Rada
15.Cihan Özkara
16.Pedriel
17.Muhammed Ali Atam
18.Burcag Basel veya Sandro

Sivassporumuz bu maci 2 farkli yener icimden o geciyor suan 2-0 olur 3-1 olur ama önemli olan 3 Puan oldugu icin 1-0 olsun bizim olsun diyorum.[/QUOTE]

ben olsam kadroyu

------------------------senecky------------------------

Ugur Kavuk------J.Ranjoch-----------J.Navratil-------Kaan

---------------------Kadir-------mehmet nas------------------

M.cerny-----------------------------------------------Grosicki
-------------------------Erman Kılıç----------------------------

-----------------------Michael Eneramo -------------------------

olarak yapardım bu kadro daha güzel

davulcu 05.03.2012 13:00

beyler eneramo hastaymış oynamayacakmış lig tv söyledi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:57.