SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Rakibimiz Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33935)

sebasteia 23.03.2012 13:12

Cevap: Kupada Rakibimiz Bursaspor

bursalı arkadaşlar bizi pek küçümsemişler

[url]http://www.bursasporluyuz.net/rakibimiz-sivasspor.html[/url]

umulmadık taş, yarar baş!

Cley 23.03.2012 13:17

Bizi en son gs kücümsemisti. Sonucu herkes gördü.

badboysefaa 23.03.2012 13:21

ballı fenerbahçe yazık ya biz eleriz bursayı ama finalde fener olması kötü oldu

ardahanlı 23.03.2012 13:42

Bendenizde dahil olmak üzere herkes sivas fener ve bursa finalinden yada kupayı alacak takımların bunlar olacağına inanıyor ve bu yönde tahminler yapıyoruz.

Biraz da şeytanın avukatlığını yapalım; istermisiniz Antalya - Bolu finali olupta kupayı Boluspor alsın. Türkiyeye kapak olur valla :)

tykinik58 23.03.2012 13:49

Finale çıkana kadar resmen ANADOLU fırtınası kopacak. :)
Eskişehir - Antalya Kayseri'de
Sivas - Bursa Ankara veya Eskişehir'de
oynanacak diye tahmin ediyorum ANADOLU fırtanısının dinmesi ile SİVASSPOR'um yarı final ve finale çıkacak inşaallah.
Diğer eşleşmelerde
F.Bahçe - Kayseri Eskişehir'de
Karabük - Bolu Kocaeli'nde oynanacak diye tahmin ediyorum.

SivasSpor.Com 23.03.2012 13:50

Rakibimiz Belli Oldu

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/diger/1.ziraattk.jpg[/IMG]

Bu yıl 50.si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek ve yarı final kura çekimi Ataköy Olimpiyatevin'de yapıldı..

[B]YARI FİNAL YOLU DA BELLİ OLDU[/B]

Sivasspor - Bursaspor eşleşmesinin galibiyle Eskişehirspor - Antalyaspor galibi yarı final oynayacak.

Boluspor - Karabükspor eşleşmesinin galibiyle Fenerbahçe - Kayserispor eşleşmesinin galibi yarı finalde karşılaşacak.

[B]TARAFSIZ SAHADA OYNAYACAKLAR[/B]

Tek maçlık eleminasyon sisteminde ve tarafsız sahada oynanacak çeyrek final maçlarında normal sürenin berabere bitmesi durumunda 15'er dakikalık 2 devre uzatılacak. Burada da eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek.

İşte çeyrek final eşleşmeleri...

SİVASSPOR-BURSASPOR

ESKİŞEHİRSPOR-ANTALYASPOR

KARABÜKSPOR-BOLUSPOR

FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR

ogz58 23.03.2012 14:06

Cevap: Rakibimiz Belli Oldu

Kendi sahamızdada kupa maçı izlemek güzel olurdu ama nasip dğilmiş.İnşallah yiğidolarım kupayı sivasa getirirler gönülden inanıyor ve destekliyorum...

stutgart58 23.03.2012 14:13

[QUOTE=sebasteia;776270]bursalı arkadaşlar bizi pek küçümsemişler

[url]http://www.bursasporluyuz.net/rakibimiz-sivasspor.html[/url]

umulmadık taş, yarar baş![/QUOTE]

küçümsedilerde noldu bu sene içerde dışarda dağıttık adamları.burada 3-0 bitti ama 5 bile olabilrdi...kendi sahalrında da gömdük bu yumuşaklara :)....şuanda onların bence onlar korkuyor.ertuğrul sağlama sorsalar şimdi eşleşmek isteyeceği son takım SİVAS'tır...Eneramonun füzesini unutmuşlar galiba :)

stutgart58 23.03.2012 14:14

Çeyrek Finalin adı.....YİĞİDOLAR-YUMUŞAKLARA karşı :)

stutgart58 23.03.2012 14:26

Beyler bakın bursa sitesinden bi tanesi ne yorum yapmış....

"maçın oynancağı şehir çok önemli özellikle istanbulda falan çok sivaslı var maç istanbul dışında oynanmalı izmir,kocaeli.sakarya.manisa gibi şehirlerde olmalı..."

bu demek oluyor ki hangi şehirde olursa olsun o stadı sivaslılar la doldurmalıyız beyler!!!!!!

SenSetik 23.03.2012 14:49

ankarada oynanmasında nerde oynanırsa oynansın..ankaragücü taraftarı bursaspora destek vereceği için bir dezavantaj...bu arada maç tarihleri ne zaman belli olacak acaba???

ardahanlı 23.03.2012 15:04

Şöyle bir hayal kurdum yiğidolar;

"Final maçına gidekte şöyle bir elimizde gög peynirli gete digerinde yayık ayran. Ahanda benim geyfim birbeşyüz olir haa..."

Off ağzımın suyuda aktı. Olsada yesek. Sivas ketesinede bayılırım. :) Akşam bizim Suşehirli komşu kankam var hanımannesine söyleyeyimde büşürsün bize :)

safakcakir 23.03.2012 15:15

[QUOTE=eyupk;776226]bu maçlar ne zaman oynanıcak arkadaşlar, fikriniz var mı?[/QUOTE]

maçların hangi stadlarda oynanacağı pazartesi açıklanacak
maç tarihleride hafta içi açıklanacak

Salim58 23.03.2012 15:23

[B][I]Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Bursaspor ile eşleşmeleriyle ilgili olarak, "En zor kurayı çektik. En zor kura bizim. Çünkü iki denk kuvvet" dedi.

Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada Bursaspor ile eşleşmelerini değerlendirdi. Bursaspor'un güçlü bir ekip olduğunu belirten Çalımbay, "Bana göre, çeyrek finale kalan takımlar içerisinde en zor kurayı çektik. En zor kura bizim. Çünkü iki denk kuvvet" ifadelerini kullandı.

Bursaspor ile tarafsız sahada karşılaşacaklarını ifade eden Çalımbay, kupada başarılı olmak için gereken mücadeleyi göstereceklerini söyledi. [/I][/B]

alperen2009 23.03.2012 15:42

Tarafsız saha nerede bilen varmı...????

alperen2009 23.03.2012 15:44

Anlaşıldı Tamam tskler..

fatih585858 23.03.2012 15:45

Gs maçında ki 50 dakikalık iyi takım savunmasını devam ettirebildiğimiz takdirde, rakibin kim olduğunun bir önemi yok. Kupada tek çekindiğim takım Galatasaray'dı. Onu da biz elediğimiz için, motive olmuş, oyun sistemini iyi sahaya yansıtan bir Sivasspor, Bursa'yı da, Eskişehir'i de, Fb'yi de normal şartlarda yener ve kupayı alır. Bursa'nın da puan olarak önümüzde olduğuna bakmayın, hakem hataları ve şansızlıklar yüzünden 8.sıraya kadar indik. Ligi 3'te 3 yaparak 5.'ci sırada tamamlayacağımıza da inanıyorum.

Abdullah DuMaN 23.03.2012 15:54

Finali fenerbahçe yada kayseriyle oynayacaz galiba :)

Kokomo 23.03.2012 16:05

Bursasporun son 2 maçı son derece sıkıntılı geçti !

Ankaragücünü 90.dkda yenebildiler. Bugsaş'ı uzatmalarda geçebildiler.

Takımımız ise forma girmiş durumda.

Geçeriz diye düşünüyorum ...

calipso 23.03.2012 16:32

[QUOTE=Kokomo;776322]Bursasporun son 2 maçı son derece sıkıntılı geçti !

Ankaragücünü 90.dkda yenebildiler. Bugsaş'ı uzatmalarda geçebildiler.

Takımımız ise forma girmiş durumda.

Geçeriz diye düşünüyorum ...[/QUOTE]

arkadaşa katılıyorum..bursaspor iyi bir çıkış yakaladı peşpeşe maçları aldı..şu an iniş devresinde bizim manisa maçı belirleyici olacak.tekrar bir çıkışta gözüküyoruz..manisayı yenersek ibb samsun bursa önümüzde duramaz hiçbirisi

burak58as553 23.03.2012 16:45

[B]Aslında

Sivas-Bursa macı ya Eskişehir'de ya da Antalya'da,

Eskişehir-Antalya macı ya Sivas'ta ya da Bursa'da,

Fenerbahçe-Kayseri macı ya Karabük'te ya da Bolu'da,

Karabük-Bolu maçı ya İstanbul ya da Kayseri'de

oynansa,sizce güzel olmaz mı ?[/B]

58 SiVaSıM 58 23.03.2012 17:22

bursayı ligde iki kez tokatladık yine tokatlarız çok iyi oldu KUPAYI İSTİYORUM SİVAS-fb finali oynanır

Metal Gear 23.03.2012 18:47

[QUOTE=SenSetik;776296]ankarada oynanmasında nerde oynanırsa oynansın..ankaragücü taraftarı bursaspora destek vereceği için bir dezavantaj...bu arada maç tarihleri ne zaman belli olacak acaba???[/QUOTE]

TFF yetkilisi en geç pazar ya da pazartesi açıklanacağını söyledi.

hasanim58 23.03.2012 19:00

kupayi alirsak insallah bizim olur o kupa tadindan yenmez valla

eyupk 23.03.2012 19:16

bu arada arkadaşlar, Sivasspor As Başkanı Faruk Taşsseten facebook üzerinden bize şöyle mesaj yazdı :
"Sevgili arkadaşlarımız
Salı günü Galatasrayla oynadığımız Türkiye kupası maçını sizin destek sinerji ve dualarınızla zaferle kapatıp Galatasarayı eledik aynı zamanda sivastaki maçın rövanşınıda almış olduk.
Herkese şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bu büyük taraftara büyük camiaya Büyük yiğidoya bu büyük aileye herşeyin en iyisi en onurlusu yakışır.
Evet Sevgili arkadaşlarımız hedef yine büyük biz bu Türkiye kupasınıda alırız inşallah bu kupa en çok bize yakışır.Yiğidoya yakışır.
Biz tarih yazmaya alışığız bir tarihte kupa için yazarız inşallah Allah utandırmasın.
İstanbuldan bugün manisaya geçtik.inşallah pazar günü biz manisayı yenip geliriz ve play ofada adımızı yazdırırız.
Herzaman olduğu gibi Bu büyük gözbebeğimiz onurlu takımımızın arkasında dua ve desteklerinızle kale gibi durun sizleri asla utandırmadık utandırmayacağız.
Herkes Sabbırlı olsun Sırayla.
En içten saygı ve selamlarımla"
Faruk TAŞSETEN
Sivasspor As Başkanı

58CeZa58 23.03.2012 19:27

ne ya bu herkez finalde fener falan konusuyor
kim fenerin garanti finalde oldugnu diyor
sanki bekliyorlarda bile bizi öyle bi yazisiyorsunuz burda
bakinda görün fener finalde olmicak
öbür takimlar piyangoyu tuturuptami ceyrek finale geldiler
vallah her takim feneri yenecek gücte sonucta kupa maci herkez cani icin oynuyor hatta boluspor bile!

SenSetik 23.03.2012 19:30

[QUOTE=Metal Gear;776366]TFF yetkilisi en geç pazar ya da pazartesi açıklanacağını söyledi.[/QUOTE]

teşekkürler kardeşş :)

İbrahim58070 23.03.2012 19:51

Hatırlatmak isterim, Kayserispor daha önce türkiye Kupasını almıştır.Şimdi sıra bizde...

engin2609 23.03.2012 19:54

[B]Bu kupa Bizim olucak bizim olmalı !!![/B]

infial§ 23.03.2012 23:09

play-off oynayıp sezon sonu 4.olursak,avrupa ligınde gruplara kalmak çok zor,3.on elemeden katılacaz ama ziraat turkıye kupasını kazanıp avrupa ya gıdersek dırekt gruplardayız diye biliyorum

halterci 23.03.2012 23:17

rakibimiz bursa yine hakem olacaktır salatasaray macının öcünü almak için

Metal Gear 23.03.2012 23:51

Daha önce yazmıştım yineleyeyim..Birkaç sene önce Kayserispor gibi ıvırı zıvırı yenerek değil,en dişlileri yenerek alalım kupamızı.İstanbullular elendiğine göre en zorlu geri kalanalrı,yani Bursa,Eskişehir ve Fener'i yenerek alalım kupamızı..

migroArmis 24.03.2012 00:17

Tarafsız dedikleri saha eğer Ankara olursa bu işin içinde taraf war demektir.Her ne kadar benim işime gelsede Ankara bu uygun olmaz..Şunuda belirtmeliyim Bursaspor tarafsız sahada maç oynayacaksa bu ya Sakarya oluyor yada Çanakkale...Ama bu cezalı durumlarda gerçekleşen bi olay...Marmarada olmaması lazım bence...Bana göre en uygun yer İzmir...Çünkü uzun süredir şehirlerinde süper lig takımı göremediler..we tahmın edıyorum her ıkı takımında seyırcısı bu bölgede çok az...Ama demedi demeyin TEXAS yer neresi olursa olsun tam kadro yerını alacaktır....

Metal Gear 24.03.2012 00:37

Erzurum'da oynansın hacı..:)

mnt3 24.03.2012 03:33

[QUOTE=yigidolar06;776234]Ankara güzel olur[/QUOTE]

Ankara hiç güzel olmaz.Ankaragücü taraftarı Bursaspor u destekler ve taraftar üstünlüğü otomatikman Bursaspor a geçer

mnt3 24.03.2012 03:36

[QUOTE=myway;776250]tahminimi değiştiriyorum sivasspor bursa maçı istanbulda oynanacak :) ve de harika olur bu..[/QUOTE]

Bence de süper olur,stadın yarısını onlar,yarısını biz dolduralım

mnt3 24.03.2012 03:45

[QUOTE=migroArmis;776423]Tarafsız dedikleri saha eğer Ankara olursa bu işin içinde taraf war demektir.Her ne kadar benim işime gelsede Ankara bu uygun olmaz..Şunuda belirtmeliyim Bursaspor tarafsız sahada maç oynayacaksa bu ya Sakarya oluyor yada Çanakkale...Ama bu cezalı durumlarda gerçekleşen bi olay...Marmarada olmaması lazım bence...Bana göre en uygun yer İzmir...Çünkü uzun süredir şehirlerinde süper lig takımı göremediler..we tahmın edıyorum her ıkı takımında seyırcısı bu bölgede çok az...Ama demedi demeyin TEXAS yer neresi olursa olsun tam kadro yerını alacaktır....[/QUOTE]

Maç büyük ihtimalle Çarşamba akşamı oynanacak,bu durumda her 2 takımında seyircisinin kendi şehrinden o maça gitmesi kolay olmayacak,ama haftasonu olursa nerde olursa olsun o stat dolacaktır

Shan58 24.03.2012 08:59

Normalde geçmemiz lazım ama Rıza hoca'yada hiç güvenemiyorum.
İnşallah bizi yanıltır ve finale kadar gider diyecem ama Rıza hoca'nın aklında final oynamak olduğunu sanmıyorum.

etzel1967 24.03.2012 11:10

evet niye erzurumda oynanmasın ki...kış olimpiyatlarından dolayı harika bir stat yapıldı oraya...ve dadaşlar bizi sever, bizi destekler...çanakkalede sakaryada olacağına bursada olsun bari...

ramazan5842 24.03.2012 11:19

konyada oynanma olasılığı var mı sizce?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:42.