![]() |
Cevap: Çok gerideyiz çoook!..
müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız arkadaş gitsinler başka illerde başka şehirlerde yaşasınlar sevinçleri biz abilerimizden böyle gördük sivasda yıllarca dövünür bizde neden futbol kültürü yok diye olmaz saten bu kadar hoşgörülü olursanız neyse konu es es değil cevap hakkı doğuyor ondan yazıyorum tavsiye ederim saat 19,00 da ki maçı izlemeyi tüm arkadaşlara
|
[QUOTE=EsEs2626;782580]müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız arkadaş gitsinler başka illerde başka şehirlerde yaşasınlar sevinçleri biz abilerimizden böyle gördük sivasda yıllarca dövünür bizde neden futbol kültürü yok diye olmaz saten bu kadar hoşgörülü olursanız neyse konu es es değil cevap hakkı doğuyor ondan yazıyorum tavsiye ederim saat 19,00 da ki maçı izlemeyi tüm arkadaşlara[/QUOTE]
Abileriniz bazı şeyleri yanlış yapmışsa,bu yanlış nesilden nesile devam mı edecek? |
[QUOTE=EsEs2626;782580]müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız arkadaş gitsinler başka illerde başka şehirlerde yaşasınlar sevinçleri biz abilerimizden böyle gördük sivasda yıllarca dövünür bizde neden futbol kültürü yok diye olmaz saten bu kadar hoşgörülü olursanız neyse konu es es değil cevap hakkı doğuyor ondan yazıyorum tavsiye ederim saat 19,00 da ki maçı izlemeyi tüm arkadaşlara[/QUOTE]
Arkadaşım ne demek başka şehirde yaşasınlar sevinçlerini. Saygı duymak erdemliktir. Saygı duyamıyorsan o zaman acizsin. Böyle futbol kültürü olacaksa hiç olmasın. |
[QUOTE=izmirliyigido;782490][B]Çok güzel bir yazı ve tespit olmuş yine. Güzel de bir konuya değinmiş yazarımız ama, ben bu saatten sonra STAD YAPILMASINI İSTEMİYORUM. Bu konuda da ciddiyim. Göz boyamak gibi birşey yapıyorlar zaten, yapılmasın ki bizim taraftarımız da başka stadları görünce, "bak elalem stadlarını dolduruyor onlara 35.000 - 40.000 kişilik stada yapılıyor" deyip belki önümüzde ki 3-5 yıl içinde stadı her maçta doldururuz, o zamana kadar da belki bizi sürekli kandıran hükümet değişir yeni gelenler de istenilen stadı yaparlar.[/B]
Yoksa bu 25.000 kişilik stadı kucağımıza verecekler bir 45 yıl daha bu yapılacak 25.000 kişilik stadla İDARE EDECEĞİZ. Ben istemiyorum, DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR EN İYİSİ BU ELİMİZDE Kİ'dir.. [B]Başkanımızın dediği gibi bizim şehrimize AVRUPA maçları, TÜRKİYE Milli maçları, Türkiye Kupası Finali, milli maçlar verilebilmesi için bir kere ŞEHRİMİZİN hazır olması lazım. En az 3 tane 5 yıldızlı otel, gezi ve turistik yerler, lüks restaurantlar, Alış Veriş Merkezleri, Eğlence yerleri olması lazım. Kriterleri sağlayamadan birtek "STADINIZ 35.000 KİŞİLİK, ALIN SİZE AVRUPA KUPASI MAÇI" demez FIFA, UEFA, TFF... Bir kere şehir her anlamda hazır değil. Yeterli yolların yok, 4 ve 5 yıldızlı otellerin yok, gelen konukları ağırlayacağın, gezdireceğin yerlerin yok. Yok, yok, yokk !..[/B] Sonra da kalkıp 35.000 kişilik stad istemeyelim, önce şehre bakalım. Sayın Bakanlarımız, milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız, STO başkanımız, sanayicilerimiz, işadamlarımız, STK'lar !... Duyun bu insanları, duyun sesimizi. Önce iş, sonra sosyal statümüzü istiyoruz. Milletvekili sayımız her geçen gün düşerken, aslında sosyal statümüz küme düşüyor. Hepiniz, hepimiz birtek [B]SİVASSPOR'un BAŞARISININ ARKASINA SIĞINDINIZ BÜTÜN HERŞEYİ TOZ PEMBE GÖRÜYORSUNUZ, GÖSTERİYORSUNUZ.[/B] [B]Alın stad sizin olsun. TOKİ denilen asalak şehrimizin en değerli yerini almasın, göstermelik stad da yapmasın, önce şehire baksın büyüklerimiz. 25.000 kişilik stadın yapılmasına, bu peşkeşe izin verecek her kim olursa olsun, ben kişisel olarak hakkımı helal etmiyorum.[/B] .[/QUOTE] EVET STAD İSTEMİYORUZZZZZZ VE BUNU BÖLE BİR KONU AÇIP ULUSAL BASINDA SES GETİRMEK LAZIM İZMİRLİ YİĞİDO BİR KONU AÇARMISIN VE HEP GÜNCEL KALSIN |
[QUOTE=poolat58;782573]kardeşim demişsinki sivasspor formasıyla istediğin şehirde gezebilirsin. hadi ya sen gayseri de okuyorum sen gel birgün de buraya sivasspor formasıyla gez bakalım noluyo o zaman gör. herkesi kendimiz gibi sanıyoruz biz işte bundan kaybediyoruz. benim şehrimde sivaslı olan adam SİVASSPORU tutacak arkadaş var mı ötesi. buna ister babarlık de ister ne dersen de.[/QUOTE]
Yurtdışında yasıyorum fakat gecen yaz Trabzon'da, 1 ay öncede Gaziantep'de SİVASSPOR formasıyla gezdim. Bu yazda yolum Kayseri'ye düşecek gibi gözüküyor oradada giyerim hic merak etme. Hatta yaklaşık 2 ay önceki Fenerbahçe - Sivasspor macini Kadıköy'de kahvede en az 50 Fenerli'nin arasında tek Sivasli olarak yine Sivasspor formamla vede doyasıya gol sevinci yaşayarak izledim ve yine HİCBİRSEY olmadı. Ben bunu yapabiliyorsam, onlar neden Sivas'ta aynısını yapamasınlar? İnaniyorumki dediğin gibi olmayacak Kayseri'de elimi kolumu sallıya sallıya gezeceğim! |
[QUOTE=Metal Gear;782578]Sürekli şikayet edip duruyorsunuz sayın YİĞİT..
Bir kere de bu ilgi azlığının sebeplerini,çözüm yollarını sunun..[/QUOTE] Aptullah abi,iki günün birinde bizim iş yerine uğruyor,sen madem bliyorsun bana söylede,bende aptullah abye söyleyim. Bunun çözümü ve çaresi sadece Sivasspor'u tutup,maça gidip destek olmak başka ne çaresi olacak. Ayrıca,bende girişlerde zaman zaman sıkıntı yaşışorum,ama bu sıkıntıyı diğer takımların taraftarı da fazlasıyla yaşıyor. birde,girişteki sıkıntılar yüzünden eğer sivasspor maçına gelinmiyorsa bırakın hiç gelinmesin. bence bunun alakası yok,çünkü fb,gs ve bjk ile oynadığımız maçlarda sıkıntı ikiye katlanıyor ama daha çok glen oluyor neden acaba? Birde,Sivaslı olupbaşka takımı tutanlariçin " hoş görü! deniyor.sırakın kardeşim ne hoşgörüsü bunun adı olsa olsa Ş........." sİVASLI VE İnsan olan sadece ve sadece tek takım tutar sivasspor... |
[QUOTE=EneS ElmaS;782590]Yurtdışında yasıyorum fakat gecen yaz Trabzon'da, 1 ay öncede Gaziantep'de SİVASSPOR formasıyla gezdim. Bu yazda yolum Kayseri'ye düşecek gibi gözüküyor oradada giyerim hic merak etme.
Hatta yaklaşık 2 ay önceki Fenerbahçe - Sivasspor macini Kadıköy'de kahvede en az 50 Fenerli'nin arasında tek Sivasli olarak yine Sivasspor formamla vede doyasıya gol sevinci yaşayarak izledim ve yine HİCBİRSEY olmadı. Ben bunu yapabiliyorsam, onlar neden Sivas'ta aynısını yapamasınlar? İnaniyorumki dediğin gibi olmayacak Kayseri'de elimi kolumu sallıya sallıya gezeceğim![/QUOTE] tabi sen kayseri ile düşmanlığımızı bile bilmiyorsundur. ben burada sivassporumun geldiği maçlarda az mı kavga ettim maç çıkışlarında. demişsinki 50 fenerli arsında izledim maçı. ben yurtta o 3 büyütülmüşlerin sivassporumuz ile yaptığı maçları en az 400 -500 kişi ile izledim hem de bütün küfürlerine bütün ş....... tek başıma karşıklık vererek o yüzden bana bu işleri öğretmeye kalkma.... |
[QUOTE=favori58;782593]Aptullah abi,iki günün birinde bizim iş yerine uğruyor,sen madem bliyorsun bana söylede,bende aptullah abye söyleyim.
Bunun çözümü ve çaresi sadece Sivasspor'u tutup,maça gidip destek olmak başka ne çaresi olacak. Ayrıca,bende girişlerde zaman zaman sıkıntı yaşışorum,ama bu sıkıntıyı diğer takımların taraftarı da fazlasıyla yaşıyor. birde,girişteki sıkıntılar yüzünden eğer sivasspor maçına gelinmiyorsa bırakın hiç gelinmesin. bence bunun alakası yok,çünkü fb,gs ve bjk ile oynadığımız maçlarda sıkıntı ikiye katlanıyor ama daha çok glen oluyor neden acaba? Birde,Sivaslı olupbaşka takımı tutanlariçin " hoş görü! deniyor.sırakın kardeşim ne hoşgörüsü bunun adı olsa olsa ŞEREFSİZLİKTİR" sİVASLI VE İnsan olan sadece ve sadece tek takım tutar sivasspor...[/QUOTE] Fikir üretecek konumda olsam gazetede yazardım zaten..:) Abdullah Bey iki günde bir taraftara laf çakıyor. Ama bir gün de bu ilgisizliğin sebeplerini,çözüm önerilerini sunmuyor..(Sunduysa da ben denk gelemdim).. Onun yazdığı bu sitem köşe yazılarını sitedeki herkes yazabilir..Asıl olan sebep ve çözümleri araştırmak.o da benim değil sesini daha iyi duyuyrabilecek konumdaki yazarların işidir.. |
[QUOTE=Metal Gear;782627]Fikir üretecek konumda olsam gazetede yazardım zaten..:)
Abdullah Bey iki günde bir taraftara laf çakıyor. Ama bir gün de bu ilgisizliğin sebeplerini,çözüm önerilerini sunmuyor..(Sunduysa da ben denk gelemdim).. Onun yazdığı bu sitem köşe yazılarını sitedeki herkes yazabilir..Asıl olan sebep ve çözümleri araştırmak.o da benim değil sesini daha iyi duyuyrabilecek konumdaki yazarların işidir..[/QUOTE] " Abdullah Bey iki günde bir taraftara laf çakıyor" görüşüne katılmıyorum,çünkü o taraftara hiç bir zaman bir şey yazmadı,aksine tebrik etti,onun çattığı seyirci. Lütfen taraftarla seyirciyi ayırt edelim. Karşıyaka,Ankgürücü,Bursa vs. gibi takımların taraftarı basının yönlendirmesiylemi iyi taraftar oldular. Tuttukları takımı gerçekten sevecek o zaman her şey hallolur. Biz lafta seviyoruz,onlar gerçekten seviyor,bunu tribünler açıkca gösteriyor |
[QUOTE=poolat58;782596]tabi sen kayseri ile düşmanlığımızı bile bilmiyorsundur. ben burada sivassporumun geldiği maçlarda az mı kavga ettim maç çıkışlarında. demişsinki 50 fenerli arsında izledim maçı. ben yurtta o 3 büyütülmüşlerin sivassporumuz ile yaptığı maçları en az 400 -500 kişi ile izledim hem de bütün küfürlerine bütün ş....... tek başıma karşıklık vererek o yüzden bana bu işleri öğretmeye kalkma....[/QUOTE]
Bana göstermis oldugun tavirdan dolayi zaten senin baskalariyla tartismana hic sasirmadim. Bende 2 sene önce Kayseri'de yurtta kaldim 10 gün boyunca ve nedense tüm Kayserilerle cok iyi anlastim. Senin tartismalarin tavrindan ötürü olusmus olmasin? :rolleyes: Zaten sen benim söylemek istedigim noktayi anla(ya)mamissin, benim yazdigim yorumu saldiri olarak yorumladin anlasilan.. :rolleyes: Benim vermis oldugum sadece bir örnekti! Biz Sivas'ta tüm takimlara karsi esit davranmaliyiz. Tabiki Sivasspor'u tutsunlar ama bu tutmayani siddetle Sivasspor'lu yapacagiz anlamina gelmez. Siddet'le su ana kadar ne cözülmüs? Bana nasil Antep, Kayseri ve hatta Trabzonda saygi gösterildiyse bizde saygi göstereciz (ki gösteriyoruzda). Kaldiki sana kötülük yapana sen iyilik ile karsilik vereceksinki büyüklügünü ve farkini göstere bilesin, yoksa o kisilerle ayni seviyeye düsmekten baska hic bir ise yaramazsin. Sen istesendeee istemesende bu is böyledir vede böyle kalacak. (nokta) |
Arkadaşlar TOKİ sitesinde bir haber yayınlamış, şöyle yazıyor sitede; "TOKİ, Samsun’a 33 bin seyirci kapasiteli stadın da yer aldığı modern bir spor komplesi inşa edecek. Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı 14 bin seyirci kapasiteli Atatürk Stadı’nın yerine, Diyarbakır’a 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşa edilecek.TOKİ, Adana’ya da 33 bin seyirci kapasiteli modern stadyum inşa edecek. TOKİ Kocaelispor’un maçlarını oynadığı İsmetpaşa Stadı’nın yerine 33 bin seyirci kapasiteli stadyumu da bünyesinde barındıran bir spor kompleksi inşa edecek." Başbakan'a sormak istiyorum madem Sivasa eğer 33 bin kişilik stat yapılırsa bunu diğer illere anlatamazsınız, o zaman niye samsuna, diyarbakıra, kocaeliye 33 bin kişilik stat yapıyorsunuz diye sorulması gerek.
|
[B]aynı şehirde başka takımı tuttgu takımın formasını giyen insana kaba kuvvet uygulamak sen hangi çagda yaşıyorsun [/B]
|
[QUOTE=favori58;782640]" Abdullah Bey iki günde bir taraftara laf çakıyor" görüşüne katılmıyorum,çünkü o taraftara hiç bir zaman bir şey yazmadı,aksine tebrik etti,onun çattığı seyirci.
Lütfen taraftarla seyirciyi ayırt edelim. Karşıyaka,Ankgürücü,Bursa vs. gibi takımların taraftarı basının yönlendirmesiylemi iyi taraftar oldular. Tuttukları takımı gerçekten sevecek o zaman her şey hallolur. Biz lafta seviyoruz,onlar gerçekten seviyor,bunu tribünler açıkca gösteriyor[/QUOTE] Laf ebeliğine lüzum yok..Mesele sürekli şikayette bulunması.. |
[QUOTE=eyupk;782690]Arkadaşlar TOKİ sitesinde bir haber yayınlamış, şöyle yazıyor sitede; "TOKİ, Samsun’a 33 bin seyirci kapasiteli stadın da yer aldığı modern bir spor komplesi inşa edecek. Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı 14 bin seyirci kapasiteli Atatürk Stadı’nın yerine, Diyarbakır’a 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşa edilecek.TOKİ, Adana’ya da 33 bin seyirci kapasiteli modern stadyum inşa edecek. TOKİ Kocaelispor’un maçlarını oynadığı İsmetpaşa Stadı’nın yerine 33 bin seyirci kapasiteli stadyumu da bünyesinde barındıran bir spor kompleksi inşa edecek." Başbakan'a sormak istiyorum madem Sivasa eğer 33 bin kişilik stat yapılırsa bunu diğer illere anlatamazsınız, o zaman niye samsuna, diyarbakıra, kocaeliye 33 bin kişilik stat yapıyorsunuz diye sorulması gerek.[/QUOTE]
abdullah yiğit bi zahmet şu konuya da eğilebilir mi? sivas'ın hakkını savunacak bir kişi kendisi, o taraftara laf sokmakla meşgul olmak yerine, gazetesinin manşetinde sivas'ın hakkını arıyor olmalı! |
benim izlenimlerim .gurbetteki sivaslılar gercek sivassporlu.tek takımı var oda sivassspor .... sivasta yaşayan svaslıların ikinci bir takımı daha var maleseff çoooookkk üzülüyorum sorun buuuuuuuuuuuuu.stat 33 yok 25 filan bunlar hikaye...bizim sorunumuz taraftarrrrrr. ABDULLAH BEY........sizin buyurdyğunuz gibi..
|
tezahürat bilmez , nerde sahaya tepki vereceğini, nerde takımı hareketlendireceğini bilmez , futbolcuların tezhürat isyanına el sallayan akabinde sesi bile çıkmayan, üstünede sinema filmi izliyormuşcasına koltuğuna yapışan sessiz garip bi izleyici kitlesiyiz...
adamlar kasetten çalınan şarkıya bizim yerimize bağırıyor gözüyle bakıyor maç öncesi,yazık..tepki verip susturacağına zil takıp oynamadıkları kalıyor piknikte gibi.. misafir tribününde yapılan şovu nerdeyse alkışlayacaklar pes...yahu yokmu tribünü hareketlendirecek bir amigo ihsan torunu! |
[QUOTE=Metal Gear;782754]Laf ebeliğine lüzum yok..Mesele sürekli şikayette bulunması..[/QUOTE]
Yahu ne biçim hitap! lütfen terbiyeli ol.sağa sola saldırmanın lüzumu yok |
SANKİ SİVASA 25 BİNLİK STAD YAPAN VARDA ONU BEĞENMİYORSUNUZ
|
[QUOTE=EneS ElmaS;782650]Bana göstermis oldugun tavirdan dolayi zaten senin baskalariyla tartismana hic sasirmadim. Bende 2 sene önce Kayseri'de yurtta kaldim 10 gün boyunca ve nedense tüm Kayserilerle cok iyi anlastim. Senin tartismalarin tavrindan ötürü olusmus olmasin? :rolleyes:
Zaten sen benim söylemek istedigim noktayi anla(ya)mamissin, benim yazdigim yorumu saldiri olarak yorumladin anlasilan.. :rolleyes: Benim vermis oldugum sadece bir örnekti! Biz Sivas'ta tüm takimlara karsi esit davranmaliyiz. Tabiki Sivasspor'u tutsunlar ama bu tutmayani siddetle Sivasspor'lu yapacagiz anlamina gelmez. Siddet'le su ana kadar ne cözülmüs? Bana nasil Antep, Kayseri ve hatta Trabzonda saygi gösterildiyse bizde saygi göstereciz (ki gösteriyoruzda). Kaldiki sana kötülük yapana sen iyilik ile karsilik vereceksinki büyüklügünü ve farkini göstere bilesin, yoksa o kisilerle ayni seviyeye düsmekten baska hic bir ise yaramazsin. Sen istesendeee istemesende bu is böyledir vede böyle kalacak. (nokta)[/QUOTE] Ben sana kayserililer kötü mü dedim anlaşamazsın mı dedim. benim 40-50 tane kayserili arkadaşım var bunların en az 30 u çok iyi insanlardır. kayserili ayrı kayserispor taraftarı ayrı. bu ayrımı yapamıyorsan ben ne yapayım. atıyorum satdta bilmeden rakip tribündeki sövdüğün adamla normal hayatta canciğer oluyorsun. bizim için maç ayrı normal hayat ayrıdır ama işte burda o kadar ş..siz taraftarlar varki. adam 8-9 yaşındaki çocuğa sırf üzerinde sivasspor atkısı var diye tekme tokat dalıyor buna ne diyeceksin peki. onlar geliyor sivasta maçlarını izliyor hatta bütün koltukları kırıyor sonrada rahatça evlerine dönüyor. peki kayseri de yaşayan sivaslılara maçtan sonra evine rahatça dönebiliyor mu hayır kesinlikle kavga dövüş içinde gidiyor. tramvaya girip ana avrat söven mi dersin caddelerde kovalamalar mı dersin üstelik kadın kız aile ortamı bile dinlemiyor kanı bozuklar. İŞTE YİNE SÖYLÜYORUM BİZ HERKESİ KENDİMİZ GİBİ SANIYORUZ. |
Sayın Abdullah Beyin yazdıklarının tamımı doğrudur..Kelimesini geçin harfine kadar doğrudur.Fakat böyle bir yazı yazacaksanız eğer eksik bırakmamalısınız.Stadın kapasitesinin taraftar boyutunda değerlendirmesini yaparken ortaya Sayın Abdullah Bey in söyledikleri çıkar.Ama bizler hiç bir zaman Sivasa yüksek kapasiteli bir kompleksin yapılmasını taraftar sayısına göre düşünmedik.Bilakis Sivasın geleceğiyle alakalı projelerden nemalanması için gelir elde edilmesi için istedik yazdık çizdik..Sadece bende değil burada bir çok kardeşimde bunu dile getirdi.Bizler sıradan insanlarız her türlü yorumlarda bulunabiliriz.Ama Sayın Abdullah Bey kalemiyle olsun geçmişteki kariyeriyle olsun manevi anlamda Sivas Kentinin dinamiklerindendir ki bu düşüncelerini sadece taraftar anlamında endeksleyip paylaşmasına üzüldüm diyebilirim.Sayın Abdullah Bey gibi dinamikler haykıracak yazacakki Sivasa güzel bir kompleks kazandırılsın.Çok dar düşünüyor diyeceğim ama kendisi anladığım kadarıyla iyi bir Sivassporlu bu yüzden haddime düşmez..Ben Sayın Abdullah Beyden Sivas kentine yüksek kapasiteli bir stad we kompleks için elinden gelen ne varsa yapmasını temenni ediyorum...
|
[QUOTE=migroArmis;782821]Sayın Abdullah Beyin yazdıklarının tamımı doğrudur..Kelimesini geçin harfine kadar doğrudur.Fakat böyle bir yazı yazacaksanız eğer eksik bırakmamalısınız.Stadın kapasitesinin taraftar boyutunda değerlendirmesini yaparken ortaya Sayın Abdullah Bey in söyledikleri çıkar.Ama bizler hiç bir zaman Sivasa yüksek kapasiteli bir kompleksin yapılmasını taraftar sayısına göre düşünmedik.Bilakis Sivasın geleceğiyle alakalı projelerden nemalanması için gelir elde edilmesi için istedik yazdık çizdik..Sadece bende değil burada bir çok kardeşimde bunu dile getirdi.Bizler sıradan insanlarız her türlü yorumlarda bulunabiliriz.Ama Sayın Abdullah Bey kalemiyle olsun geçmişteki kariyeriyle olsun manevi anlamda Sivas Kentinin dinamiklerindendir ki bu düşüncelerini sadece taraftar anlamında endeksleyip paylaşmasına üzüldüm diyebilirim.Sayın Abdullah Bey gibi dinamikler haykıracak yazacakki Sivasa güzel bir kompleks kazandırılsın.Çok dar düşünüyor diyeceğim ama kendisi anladığım kadarıyla iyi bir Sivassporlu bu yüzden haddime düşmez..Ben Sayın Abdullah Beyden Sivas kentine yüksek kapasiteli bir stad we kompleks için elinden gelen ne varsa yapmasını temenni ediyorum...[/QUOTE]
kardeşim sivassporumuzu en az bizim kadar düşünüyorsun valla helal olsun. herkes adına teşekkür ediyorum sana... |
[QUOTE=favori58;782791]Yahu ne biçim hitap! lütfen terbiyeli ol.sağa sola saldırmanın lüzumu yok[/QUOTE]
Hayırdır!:) Hangi lafımda ters bir hitap,saldırı var? |
[QUOTE=izmirliyigido;782490][B]Çok güzel bir yazı ve tespit olmuş yine. Güzel de bir konuya değinmiş yazarımız ama, ben bu saatten sonra STAD YAPILMASINI İSTEMİYORUM. Bu konuda da ciddiyim. Göz boyamak gibi birşey yapıyorlar zaten, yapılmasın ki bizim taraftarımız da başka stadları görünce, "bak elalem stadlarını dolduruyor onlara 35.000 - 40.000 kişilik stada yapılıyor" deyip belki önümüzde ki 3-5 yıl içinde stadı her maçta doldururuz, o zamana kadar da belki bizi sürekli kandıran hükümet değişir yeni gelenler de istenilen stadı yaparlar.[/B]
Yoksa bu 25.000 kişilik stadı kucağımıza verecekler bir 45 yıl daha bu yapılacak 25.000 kişilik stadla İDARE EDECEĞİZ. Ben istemiyorum, DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR EN İYİSİ BU ELİMİZDE Kİ'dir.. [B]Başkanımızın dediği gibi bizim şehrimize AVRUPA maçları, TÜRKİYE Milli maçları, Türkiye Kupası Finali, milli maçlar verilebilmesi için bir kere ŞEHRİMİZİN hazır olması lazım. En az 3 tane 5 yıldızlı otel, gezi ve turistik yerler, lüks restaurantlar, Alış Veriş Merkezleri, Eğlence yerleri olması lazım. Kriterleri sağlayamadan birtek "STADINIZ 35.000 KİŞİLİK, ALIN SİZE AVRUPA KUPASI MAÇI" demez FIFA, UEFA, TFF... Bir kere şehir her anlamda hazır değil. Yeterli yolların yok, 4 ve 5 yıldızlı otellerin yok, gelen konukları ağırlayacağın, gezdireceğin yerlerin yok. Yok, yok, yokk !..[/B] Sonra da kalkıp 35.000 kişilik stad istemeyelim, önce şehre bakalım. Sayın Bakanlarımız, milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız, STO başkanımız, sanayicilerimiz, işadamlarımız, STK'lar !... Duyun bu insanları, duyun sesimizi. Önce iş, sonra sosyal statümüzü istiyoruz. Milletvekili sayımız her geçen gün düşerken, aslında sosyal statümüz küme düşüyor. Hepiniz, hepimiz birtek [B]SİVASSPOR'un BAŞARISININ ARKASINA SIĞINDINIZ BÜTÜN HERŞEYİ TOZ PEMBE GÖRÜYORSUNUZ, GÖSTERİYORSUNUZ.[/B] [B]Alın stad sizin olsun. TOKİ denilen asalak şehrimizin en değerli yerini almasın, göstermelik stad da yapmasın, önce şehire baksın büyüklerimiz. 25.000 kişilik stadın yapılmasına, bu peşkeşe izin verecek her kim olursa olsun, ben kişisel olarak hakkımı helal etmiyorum.[/B] .[/QUOTE] [B] Abicim ağzına sağlık istemiyoruz yeni stad şuanki stadımızı ufak bi yapılanma ile kullanılır hale getirirler kale arkaları yaklaştırılır üzeri kapatılırsa rüzgarıda almaz içeri fazla stad zemini zaten türkiyede 1 numara istemiyoruz yeni stad falan bu hükümette oy falan beklemesin artık karşılarında çocuk yoktur [/B] |
[QUOTE=migroArmis;782821]Sayın Abdullah Beyin yazdıklarının tamımı doğrudur..Kelimesini geçin harfine kadar doğrudur.Fakat böyle bir yazı yazacaksanız eğer eksik bırakmamalısınız.Stadın kapasitesinin taraftar boyutunda değerlendirmesini yaparken ortaya Sayın Abdullah Bey in söyledikleri çıkar.Ama bizler hiç bir zaman Sivasa yüksek kapasiteli bir kompleksin yapılmasını taraftar sayısına göre düşünmedik.Bilakis Sivasın geleceğiyle alakalı projelerden nemalanması için gelir elde edilmesi için istedik yazdık çizdik..Sadece bende değil burada bir çok kardeşimde bunu dile getirdi.Bizler sıradan insanlarız her türlü yorumlarda bulunabiliriz.Ama Sayın Abdullah Bey kalemiyle olsun geçmişteki kariyeriyle olsun manevi anlamda Sivas Kentinin dinamiklerindendir ki bu düşüncelerini sadece taraftar anlamında endeksleyip paylaşmasına üzüldüm diyebilirim.Sayın Abdullah Bey gibi dinamikler haykıracak yazacakki Sivasa güzel bir kompleks kazandırılsın.Çok dar düşünüyor diyeceğim ama kendisi anladığım kadarıyla iyi bir Sivassporlu bu yüzden haddime düşmez..Ben Sayın Abdullah Beyden Sivas kentine yüksek kapasiteli bir stad we kompleks için elinden gelen ne varsa yapmasını temenni ediyorum...[/QUOTE]
Aynen biz de bunu diyoruz. O zaman şartlar 33000 kişilk stad için oluşana kadar yapılmasın stad şimdiki stad yeter bize. |
Sayın Abdullah Yiğit Bey'e
Merhabalar Abdullah beyin tespitlerine katılmamak mümkün değil,ancak;Sivasın 3 yerel televizyonu var,proğramlarına baktığımızda şu derneğin bu derneğin,a köyünün b köyünün Pikniklerini ,gecelerini,sürekli aynı kişileri ve proğramları ekranlarda görmek çok sıkıcı.Belki bütçeleri gereği daha fazlasını yapamıyorlar ama aynı kadro ve aynı bütçeyle topluma daha yararlı ve ilgi çekici işler yapabilirler, trakyada yaşayan bir sivaslı olarak hergün gözattığım Sivas'ın televizyonlarında farklılık görmek isterim,çok doyurucu yayın yapabilen bölgesel tv kanalları var. Peki sayın abdullah yiğit bey, yıllardır sporun içindesiniz,bende sivasta uzun yıllar bir M.lisesinin yöneticiliğini yaptım sivasporumuzun maçlarına okul öğrencilerimizin önemli bir kısmını gitmesini sağlardık,takımın nasıl deteklenmesi gerktiğini beden derslerinde anlatırdık.Sivas spor sevdamızdı sizin bu konudaki yetkinliğinizden şüphemiz .yok yerel televizyon kanallarında öyle ilgi çekici proğramlar yapınki (üniversiteden destek alınabilir,toplum psikolojisi konusunda ) seyircilerimiz taraftar olsun,sivaslılar sivassporlu olsun ,sivaslıların Türkiye ve dünyaya açılan en önemli penceresi olan sivaspordan daha önde sevdası olmasın. Olurmu? Neden olmasın sizden bekliyorum Başarılar dileğiyle |
[QUOTE=yiğido gardaş;782876]Sayın Abdullah Yiğit Bey'e
Merhabalar Abdullah beyin tespitlerine katılmamak mümkün değil,ancak;Sivasın 3 yerel televizyonu var,proğramlarına baktığımızda şu derneğin bu derneğin,a köyünün b köyünün Pikniklerini ,gecelerini,sürekli aynı kişileri ve proğramları ekranlarda görmek çok sıkıcı.Belki bütçeleri gereği daha fazlasını yapamıyorlar ama aynı kadro ve aynı bütçeyle topluma daha yararlı ve ilgi çekici işler yapabilirler, trakyada yaşayan bir sivaslı olarak hergün gözattığım Sivas'ın televizyonlarında farklılık görmek isterim,çok doyurucu yayın yapabilen bölgesel tv kanalları var. Peki sayın abdullah yiğit bey, yıllardır sporun içindesiniz,bende sivasta uzun yıllar bir M.lisesinin yöneticiliğini yaptım sivasporumuzun maçlarına okul öğrencilerimizin önemli bir kısmını gitmesini sağlardık,takımın nasıl deteklenmesi gerktiğini beden derslerinde anlatırdık.Sivas spor sevdamızdı sizin bu konudaki yetkinliğinizden şüphemiz .yok yerel televizyon kanallarında öyle ilgi çekici proğramlar yapınki (üniversiteden destek alınabilir,toplum psikolojisi konusunda ) seyircilerimiz taraftar olsun,sivaslılar sivassporlu olsun ,sivaslıların Türkiye ve dünyaya açılan en önemli penceresi olan sivaspordan daha önde sevdası olmasın. Olurmu? Neden olmasın sizden bekliyorum Başarılar dileğiyle[/QUOTE] Yiiğido gardaş,dileklerine ve tespitlerine aynen bende katılıyorum,biz sivasta bu yerel tv leri çekemiyoruz,siz dışarıdakiler ne yapıyorsunuz? Sivasspor sevgisinin okullardan başlaması gerektiğine inananlanradın,mutlaka çocuklara inilmeli onları stada çekmeli |
bazı arkadaşlar çözüm önerin diyor.
Medya öncülük yaparak,tüm ilöğretim okullarının öğrencileri uygun zamanlarda sivaspor tesisleri gezdirilip futbolcularla tanıştırılabilir,Lise öğrencileri ile aynı şeyler yapılabilir,Sayın çalım bayın yıldızelinde yaptığı ziyaretler okullara yapılabilir,sivassporun farklı bir yüzü gündemde tutularak geleceğin taraftarlarına yatırım yapılabilir.faaliyetler mutlaka tv proğramlarıyla kamuoyuna duyurulmalıdır(sadece haber olarak değil)40 sene önce dolan stadyum yine dolacaktır,hala kayseri olaylarını unutmayan taraftarlar vardır. Sporun doğru ve güzel yüzü sivassporla tv proğramlarında sürekli işlenmelidir,yazılı basın zaten yapıyor,sivaspor tesisleri teknik heyeti idari heyeti futbolcuları toplumla kaynaşmalı içe içe olmalıdır,o zaman siz stadda yer bulabiliyormusunuz.ha birde rahmetli amigo İhsanın yerinin doldurulması.Bu teşvik ve organisasyon STK larla başlayabilir. haydi sivasspor seyircileri taraftar olmak için elele gönül gönüle aynı yerde yaşamasakta |
[QUOTE=favori58;782879]Yiiğido gardaş,dileklerine ve tespitlerine aynen bende katılıyorum,biz sivasta bu yerel tv leri çekemiyoruz,siz dışarıdakiler ne yapıyorsunuz?
Sivasspor sevgisinin okullardan başlaması gerektiğine inananlanradın,mutlaka çocuklara inilmeli onları stada çekmeli[/QUOTE] teşekkürler favori 58 ,uydudan gayet rahat seyredebiliyoruz doğru tespit doğru kararları. doğru kararlarda, davranışları getirir. Sivassporumuzun cefakar vede vefakar tartaftarları her zaman doğru olanı yapacaktır. |
KARDEŞİM 50 BİN KİŞİLİK STAT YAPSAN NE YAZAR... 5000-5500 SEYİRCİYE OYNUYOR TAKIM :)))
|
Trabzon'da görev yapan bir Sivaslı ve Sivasspor sevdalısı olarak Trabzon'la baş etmemizin boşa kürek çekmekten başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Burada futbola verilen değeri görünce gerçekten şaşırmamak elde değil. Büyüğü, küçüğü, kadını, erkeği hepsi sadece Trabzonsporlu değil aynı zamanda da futbol aşığı. 11-12 yaşındaki kız çocukları bile futbol oynamaya can atıyor, hepsi olmasa da. Her ilçede en az 1 tane TS Club (kulüp yetkili satıcısı) bulunuyor ve hemen hemen herkesin en az 1 tane forması var. Abdullah Yiğit'in de dediği gibi ben bu takıma da taraftara da saygı duyarım, geçmişte yaşanmış bütün olaylara rağmen.
|
[QUOTE=Champion_58;782764]tezahürat bilmez , nerde sahaya tepki vereceğini, nerde takımı hareketlendireceğini bilmez , futbolcuların tezhürat isyanına el sallayan akabinde sesi bile çıkmayan, üstünede sinema filmi izliyormuşcasına koltuğuna yapışan sessiz garip bi izleyici kitlesiyiz...
adamlar kasetten çalınan şarkıya bizim yerimize bağırıyor gözüyle bakıyor maç öncesi,yazık..tepki verip susturacağına zil takıp oynamadıkları kalıyor piknikte gibi.. misafir tribününde yapılan şovu nerdeyse alkışlayacaklar pes...yahu yokmu tribünü hareketlendirecek bir amigo ihsan torunu![/QUOTE] Kardeşim müthiş bir tespit yapmışın şu ana kadar okuduklarımın içinde en güzel,en yerinde bir tespit. Seni tbrik ediyorum,neden biz taraftar olamıyoruz diyenler bu yazıyı bir kez daha okusun |
Allah aşkına kendimize kıyaslayacağımız başka bir takım bulalım. Trabzonspor şehir takımı olarak başka şehirlerde dünyada Napoli'den sonra en çok taraftarı olan takım. Ben Trabzon'da yaşıyorum buradaki insanların futbol tutkusunu görseniz ağzınız açık kalır. Sivas'ta başarı tutuluyor takım başarılı olursa taraftar da gidiyor
|
[B]bu takım 7 senedir süper ligde artık gerçek taraftar bilincinin oturması lazım..eleştirmeye gelince hepimiz takımı çok güzel eleştiriyoruz ama sıra desteğe gelince kimse ortada yok...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:09. |