SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Teklif Gelirse (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34225)

KaRiZmA YiĞiDo 08.05.2012 21:28

Cevap: Teklif Gelirse

Şaka gibisiniz Beşiktaş Rıza Çalımbay'ı ne yapacak,adamda bilgi yok,oyun kurgusu yok,taktik yok,Sivas Spor mu sandınız her yenilgiyi yineye çeksin,bir günde kapının önüne koyarlar biraz mantıklı olmak lazım değilmi?:)

KaRiZmA YiĞiDo 08.05.2012 21:33

Piyasa Yapıyor Rıza Hoca Gidene Dur Denmez,Zaten faydası da olmaz artık Şöyle işini bilen bir hoca gelsede adam akıllı bir kaç transfer neden olmasınki:rolleyes:

58 SiVaSıM 58 08.05.2012 21:39

defol git sen beşiktaşına bizde 3 büyük sevdası olan adamları işi olmaz bulunmaz biri değilsin BÜLENT UYGUN GERİ GELSİN rıza çalımbayla sadece orta sıralarda veya ligde kalırsın tamam bii ligde bıraktın ama aklın fikrin beşiktaşında çok istiyosan git ASLOLAN SİVASSPORDUR GERİSİ TEFERRUAT

58MUAMMER58 08.05.2012 21:44

Cevap: Çalımbay gidiyor mu?

[b]BJK şu anda dip yapmış vaziyette bundan daha kötüsü olamazlardı yeni yönetim pahalı transfer yapmıyacak küçülmeye gidecekler adı geçen hocalardan denizli iranda rahat samet aybaba henüz bjk hocası olacak kapasitede değil ortama en uygun hoca rıza hocadır anlaşılıyorki oda sivassporla anlaşma yapmadan bjk nin teklifini bekleyip öyle karar verecek fikret ormannın hocanın arkasında durmasıda bu ihtimali kuvvetlendiriyor giderse hayırlı olsun dderiz kalırsa başımızın üstünde yeri var her şaRTta sivasspor için transfer zor geçecek[/b]

ledig 08.05.2012 21:59

Rıza Çalımbay BJK'da tutunamaz, o kalibrede bi hoca değil. Bu sene bizim kadromuz iyiydi, defansta sorun vardı, dolayısıyla ligde kalmamızı başarı olarak görmek ve bunu da tamamen Rıza hocaya maletmek yanlış.

Kokomo 08.05.2012 22:33

[QUOTE=mishka;784917]Hocam zamanında Çaykur Rize'ye aynısını yaptın şimdi Sivas'a. Bu açıklamalar senin gibi iş ahlakını ön planda tutan bir hocaya yakışmıyor.
Bunun yanında teknik direktör olarak hocamızı pek beğenmiyorum arkadaşların dediği gibi burada yaptığın hataları her zaman gündemde olan bir takımda yapma şansın yok.Yine de bu sene keyif alarak futbol izledik yensek de yenilsek de.Emeklerin için teşekkürler. Eğer özeleştiri yapar, oyunu okur, duygusallığı bir kenara bırakırsan büyük bir hoca olursun ama tersi durumda yine Anadolu kulüplerini dolaşmaya devam.[/QUOTE]

Güzel ve yerinde tespitler , ekleyecek bir şey kalmamış ...

Morten58 08.05.2012 22:36

Rıza Çalımbay gidecekse Bülent Korkmaz'I Sivasspor'a alsin Yönetim!

Metal Gear 08.05.2012 23:09

Bizim hemşehrimiz kendi memleket takımını bırakıp İstanbul'a gidiyorsa,insanlara Sivasspor'u destekleyin,İstanbul yalakalığı yapmayın sözünü de kimseye yediremezsiniz..

Morten58 08.05.2012 23:10

[QUOTE=Morten58;784955]Rıza Çalımbay gidecekse Bülent Korkmaz'I Sivasspor'a alsin Yönetim![/QUOTE]

Vazgectim ya kararimi degistirdim,[B] Ismail Kartal[/B] diyorum!

Besyo_cu 08.05.2012 23:31

[B]Yorumlarımı takip edenler bilir ki ben Rıza Hocayı çok seviyorum ve ne olursa olsun sevmeyede devam edeceğim. Sivasspor taraftarı olarak değil Rıza Çalımbay'ı seven birisi olarak diyorum ki bu açıklamalar sana yakışmadı hoca... Beşiktaş'a gitmene üzülürüm ancak senin adına çok sevinirim o takımda hoca olmak en çok senin hakkın ancak bizide dışlama...[/B]

Metal Gear 08.05.2012 23:33

Bizim hemşehrimiz kendi memleket takımını bırakıp İstanbul'a gidiyorsa,insanlara Sivasspor'u destekleyin,İstanbul yalakalığı yapmayın sözünü de kimseye yediremezsiniz..

Dark Force 08.05.2012 23:49

[B]Rıza hocanın aklı beşiktaşta belli gitmesinde fayda var daha iyi bir hoca buluruz inşallah[/B]

35gürün58 08.05.2012 23:54

Asparagas haberlerden bir tanesi itibar etmeyin arkadaşlar....

DOGU_BEY 09.05.2012 00:32

[B][QUOTE=35gürün58;784985]Asparagas haberlerden bir tanesi itibar etmeyin arkadaşlar....[/QUOTE]

kendi aldğımı duyumlarım gitme ihtimalinin olduğu yönünde...eskişehir maçından sonra herşey olabilir...[/B]

DOGU_BEY 09.05.2012 00:35

[B][QUOTE=Besyo_cu;784972][B]Yorumlarımı takip edenler bilir ki ben Rıza Hocayı çok seviyorum ve ne olursa olsun sevmeyede devam edeceğim. Sivasspor taraftarı olarak değil Rıza Çalımbay'ı seven birisi olarak diyorum ki bu açıklamalar sana yakışmadı hoca... Beşiktaş'a gitmene üzülürüm ancak senin adına çok sevinirim o takımda hoca olmak en çok senin hakkın ancak bizide dışlama...[/B][/QUOTE]

en basiti etik olarak henüz takımın başındayken böyle bir demeç vermesi yanlış bir harekettir...[/B]

kara 09.05.2012 00:41

[B] Sen böyle yaparsan futbolcular ne yapar hocam!!! Tamam bjk nın senin için ayrı yeri var anladık bunu her defasındada belirtmenin yakışı kalıyormu!! Helede bir takımının başındayken seni her defasında sevdiğimi yazıyordum.Artık sevmiyorum ne halin varsa gör gideceksen git.Ha bişey daha şu anda bjk sıkıntılı bir dönemde yıldız futbolcularının bir kısmı ayrılacak transfere bütçeleri yok zaten borç batağındalar sen gidince transfer yapamayacaklar takım kötü gidecek belkide küme düşecek bunun tek suçlusuda sen olacaksın ne yönetim nede futbolcular olmayacak bunları göze alıyorsan buyur git. [/B]

kursad1981 09.05.2012 00:45

bugun radyospor a canlı telefon baglantısı ile katıldıgı programı bende dınledım besıktas tan teklıf gelırse gule oynaya gıderım demedıgı kaldı bi rıza hoca ıstemıyorsan kalmayı zorla kımse senı tutmaz umarım bundan sonra yapacagın acıklamalar sivassporluları bırkez daha uzmez

4eylül 09.05.2012 08:26

biri doğduğu biri doyduğu yer bjk nın hocalığını yapması bir sivaslı olarak bizleri onurlandırır ama başarılı olamassa bizleri o kadarda üzer tercih kendisinin

Rallim58 09.05.2012 08:47

[B]Rıza Çalımbay'a teklifin gelme olasılığı gelmemesinden daha yüksek. Değerlendirme ve takdir kendilerine aittir...

Ancak, orası 4 Eylül olmayacağını da bilmesi gerekir. Unutmamalıki Demirören'i gönderebilmek için ellerinden geleni yapan (hakaretler, küfürler dahil) bir ateşli taraftarı var. Dedim ya orası 4 Eylül değil...

Diğer taraftan, Sivassporun yapılanmasında, tamamına yakınında kendi tercihleri ve projelerine uygun olarak aldığı, transfer ettiği futbolcu ordusu var. Her yiğidin bir yoğurt yemesi misali, Çalımbay'ın gitmesi ile Sivasspor sil baştan gibi görüyorum, bu da bizi sıkıntıya sokar diye düşünüyorum...

Karar Rıza Çalımbay hocamızındır.[/B]

eyupk 09.05.2012 08:47

Rıza hocayı dürüstlüğüyle çok seviyorum, inşallah hakkında hayırlısı olur hocamız için.

ddolphiner 09.05.2012 08:53

Anlaşılan oki Hocamız gidecek gitmesinede umarım yanında Erman Eneramo Kadir gibi isimleride götürmez:D

HababamHa 09.05.2012 08:54

Hocam seni seviyoruz gönlümüz kalmandan yana gidersen çarşı seni çabuk harcar yinede karar senin.

adres58 09.05.2012 09:26

Rıza Hocamızın nezdinde bize gelen patentli!!! teknik direktörlerin hiçbirisi bizde kalmak istemez. Rıza Hocamızda buna dahil. Fenerlisi Beşiktaşlısı Galatasaraylısı hepsinin gönlünde o takımı çalıştırmaktan yana. Sebebleri bir çok... Bize aç adam lazım aççççç... Başarıya aç... Böyle haberleri sezon boyunca çok okuduk, birinci ağızdan çok dinledik. Böyle giderse çok dinleyeceğiz.

Rallim58 09.05.2012 13:36

[B]Gürünlüyiğido kardeşimizin de belirttiği gibi aslında bu konuların tartışılması Sivasspor camiasına ne getirir ne götürürün muhasebesi yapılmalıdır.

Ayyuka çıkan "Kartalda Çalımbay sesleri"ne, tecrübeli hocamız Rıza Çalımbay tek kelime ile " Ben memleketim olan Sivassporun mevcut sözleşmesi devam eden bir hocasıyım" diyerek, "Sezon bitmeden; gelirse eğer gelen teklifi de Sivasspor yönetimi ile görüşmeden açıklama yapmam doğru olmaz" diyerek alternatif düşüncelerini açıklama gereği dıuymamalı idi. Yok Fikret Orman başkanın babasını da tanırdım... Yok orada görev almak beni mutlu eder...vs.vs... gibi sinyaller, yeşil ışıklar veren açıklamlara gerek yok idi. maalesef profesyonel bir hocaya yakışmayan söylemlerdir diye düşünüyorum.

Çalımbay hocanın olası BJK anlaşması hocayı mutlu edebilir, belki hemşerimiz olarak bizleri de mutlu eder, ama ya Sivasspor için ve kurulu düzen olduğu için sözleşmesini uzatan futbolcular üzerinde nasıl bir psikolojik etki bırakır ve bu durum benim Sivassporuma nasıl zarar verir, ben bunun kaygısını taşımak zorundayım.

Görünen o ki, Çalımbay BJK'ya yeşil ışık yaktı ve start da verildi. Çünkü Başkan Otyakmaz "Rıza hocam isterse neden olmasın" diyor. Biz en iyisi profesyonelce düşünüp, alternatif teknik kadro aramalarına da başlamak zorundayız, mecburiyetimiz de var.[/B]

58YIGIDO58 09.05.2012 16:29

Ne istiyorsa onu yapsin zaten Sivasa pek bir katkisi da olmadi bu konuma bizi Mesut hocada getirirdi bize daha istiyakli hoca lazim takimi sampiyon yapmak icin gayret sarfetmesi gerek iste böyle hoca lazim rozada yok bu istyak

kamışlı58 09.05.2012 20:32

bence kalmalı yok GİDECEM DERSE YOLCU ETMEYE GELİRİM SON ZAMANLAR takıma baglı olmadıgı ortada kafasında beşiktaşı silememiş
sivasspolu futbolcuları siyah beyaz görür oldu verdigi hizmetler için ALLAH RAZI OLSUN DER göndeririz kalması bizim için daha iyi olur

ZiDaNe58 09.05.2012 23:00

Kimsenin sivassporu bu kadar küçük dusurmeye hakkı yok gdersen gt be hocam koca sivassporun başına getirmişler daha bjknin peşindesin bjk olmazsa sivas oh ne ala Kafasnda sadece bulundugu takımı dusunecek adamlar lazm bize.

CILGINSiVASLINL 09.05.2012 23:29

Valla bize hoca gelecekse lig baslamadan gelsin takimi kendi kursun egerki rixa hoca besiktasa gidecekse bundan cok mutlu olurum takim zirvedeyken birakmis olur hocalari degiselim riza hoca besiktasa tayfur hoca sivasa :D

CILGINSiVASLINL 09.05.2012 23:31

bulent korkmazi alalim karabukden ayrildi:)

ankastre 09.05.2012 23:47

rıza hocam sivası sivasta rız ahocayı seviyor ne gitmesi gardaş

MaXiMuM 10.05.2012 00:28

[I][B]Bjk, önümüzdeki sezon takımım küçültmeye gidiyor. Elindeki pahalı futbolcuları satıp, transfer yapmayacak. Bjk Yönetiminin bu yıl için takımdan bir beklentisi yok, hedefi yok. Eeeeeeee Rıza Hoca salak mı? Niye gitsin ? [/B][/I]

yorumyapıyombenya 26.05.2012 09:59

Beşiktaş ile adınız anılıyor bu konuda ne diyeceksiniz sorusuna Hikmet Karaman'ın verdiği cevap ders olacak nitelikte.

Adınız Beşiktaş'la anılıyor bu konuda ne söyleyeceksiniz?

Ben bu konuda yorum vermem, yorum yaparsam Gaziantepspor'a saygısızlık etmiş olurum.

35kağan58 26.05.2012 10:49

Gitme kal hocam 3 maç kötü gidişatta hedefteki ilk isim olursun.
Şu an Beşiktaş çok karışık yönetim sözünü geçirip, kendini kurtarabilceği birini bulup futbolu ona devredecek. Sonra olası bir başarısızlıkta sorumlu teknik direktördü diyip kenera çekilcek.

Salim58 26.05.2012 11:00

[QUOTE=yorumyapıyombenya;788554]Beşiktaş ile adınız anılıyor bu konuda ne diyeceksiniz sorusuna Hikmet Karaman'ın verdiği cevap ders olacak nitelikte.

Adınız Beşiktaş'la anılıyor bu konuda ne söyleyeceksiniz?

[B]Ben bu konuda yorum vermem, yorum yaparsam Gaziantepspor'a saygısızlık etmiş olurum[/B].[/QUOTE]

[B]Hikmet hocanın bağzı çılgın hareketlerini sevmesemde burada söylediği çok doğru ve yerinde.Olması gereken söylenmesi gerekende bu işte bu güzel sözünle seni birkez daha tebrik ettim Hikmet hoca.[/B]

Ahmet1658 26.05.2012 12:28

Bu iş kabak tadı verdi . Ne demek ''Beşiktaş'ın benim için ne anlama geldiğini konuşmaya gerek yok'' ? SIVAS senin için ne anlama geliyor? Bu şekilde konuşarak SIVAS'lıyı rencide etmek nasıl bir duygu acaba ? BAŞKA BİRİYLE EVLİYKEN KAFAN DAHA BAŞKA BİRİNDE İSE O EVLİLİĞİ NE DİYE SÜRDÜRÜYORSUN ? Biraz saygı lütfen hemde memleketine.
Eğer BJK senin için çok önemli ise GİT. Seni isterlerse tabii. Yada önce biraz HİKMET KARAMAN'dan anlayış ,izan , mantık , zerafet dersi al öyle git. Hikmet Karaman'ın adı da BJK ile anılıyor. Bunu soruyorlar Hikmet Karaman'a, EL CEVAP : ''Bu konu hakkında konuşmam Gaziantep taraftarına saygısızlık olur'' Hikmet Karaman'ın Gaziantep taraftarına gösterdiği anlayışı , inceliği, saygıyı sen MEMLEKET'inin taraftarından esirgeme. Eskişehir'de iken sana BJK taraftarı değil , SIVAS'lı sahip çıktı . UNUTMA
Biraz SAYGI lütfen

asabibaba 26.05.2012 13:10

[B]temcit pilavı gibi oldu ... yeter yaaaa ufff sıktı vallaa hoca burdaaa kaldııııı[/B]

PETKOVİC 26.05.2012 13:29

Sivas da memleketi sonuçta. Bülent bile bizi yarıyolda bırakmadı rıza bırakırsa üzülürüm

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:22.