SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   RIZA HOCA GİDERSE YERİNE KİM GELMELİ ??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34227)

4eylül 09.05.2012 07:17

Cevap: RIZA HOCA GİDERSE YERİNE KİM GELMELİ ???

hikmet karaman derim o olmassa yine sivaslı olarak tabiki erdal keser

HababamHa 09.05.2012 07:53

Bakkal baba gelsin.:)

adres58 09.05.2012 08:30

Benim gönlüm Rıza Hocamızın gitmemesinden yana ancak bu zor görünüyor gibi. Onun yanında hala karakteriyle futbol bilgisi ve çevresi ile Muhsin Hocamızın gelmesinden yanayım. Şayet sezon başı olursa tabi. Çünkü bize gelirken ekibini ve takımını kendi oluşturmamıştı. Bu defa tam yetki ile sezon başında irtibata geçilmeli ve Muhsin Hocamızla anlaşılmalı. Yardımcısı ise mutlaka Hakkı Hocamız olmasını istiyorum. İleriye dönük.

eyupk 09.05.2012 08:47

Rıza hoca giderse Ümit Özat'ın gelmesini tercih ederim.

Ferhat06 09.05.2012 08:57

[QUOTE=4eylül;785017]hikmet karaman derim o olmassa yine sivaslı olarak tabiki erdal keser[/QUOTE]

bence de ilk tercih karaman o olmazsa erdal keser.karaman geçen yıl trt de program yaparken bundan sonra düşmemeye oynayan takımlarda çalışmam dedi gitti antebe,gelsin sivasa şampiyon yapsın bizi.

35gürün58 09.05.2012 09:05

[QUOTE=DOGU_BEY;784986][B]

abi burda ben kendi adıma söyleleyim hocanın gideceği yönde duyumlar almasam konuya yorum yazmazdım, ama şu an durum kritik eskişehir maçından sonra herşey olabilir..ikincisi kişiler gider sivasspor kalır sivas taraftarı cacık falan da değildir...burda sorduğğun soruyu tersinden şöyle düşün ve aynı şekilde cevapla: rıza hocnaın sivasın başındayken daha ayrılmamışken bjkden teklif gelirse seve seve giderim demeci de bu taraftara ayıp olmuyor mu ozaman?[/B][/QUOTE]

Sevgili Doğu Bey,
Gazeteler hele ki spor basını bazı haberlere abartılı bir şekilde ek yaparak verirler bu nedenle fazla önemsememek gerekir, Rıza hocanın beyanına gelirsek eğer söylediyse hiç olmazsa dürüstçe mertçe düşüncesini ifade etmiş olabilir, birde şöyle düşün ''ben hiçbir yere gitmiyorum buteklifleri kabul etmiyorum'' derde sonradan tersini yapsaydı kişilikli mi davranmış olurdu, durun bakalım Beşiktaşın rızayı isteyeceği kesin mi ?,

Yani Sevgili Doğu bey, Rıza kendi ağzından arkadaşlar benden bu kadar ayrılıyorum demeden böyle bir konu açmak doğru da değil etik de değil, duyumlarla olmaz bu işler....

Hani sen transfer sezonlarında çok güzel ifade ediyordun ya ''duyum var ancak kesinleşmeden burada yazmam'' diye işte öyle bir şey

Sevgilerimle..

35gürün58 09.05.2012 09:09

[QUOTE=DOGU_BEY;784986][B]

abi burda ben kendi adıma söyleleyim hocanın gideceği yönde duyumlar almasam konuya yorum yazmazdım, ama şu an durum kritik eskişehir maçından sonra herşey olabilir..ikincisi kişiler gider sivasspor kalır sivas taraftarı cacık falan da değildir...burda sorduğğun soruyu tersinden şöyle düşün ve aynı şekilde cevapla: rıza hocnaın sivasın başındayken daha ayrılmamışken bjkden teklif gelirse seve seve giderim demeci de bu taraftara ayıp olmuyor mu ozaman?[/B][/QUOTE]

Ayrıca, Sn. Doğu Bey, Kişiler gider Sivasspor kalır ifaden elbetki doğrudur buna katılıyorum, Çalımbay gidiyorum derse bu ifaden yerine oturur buna bir sözüm yok,

Taraftarlık ve Cacık meselesine gelince hepimizin bildiği ve gıpta ettiği bazı takım taraftarlarının takımını nasıl ateşlediğini izlerken bizim taraftarları da takımımızın ateşlediği gerçeğini hep burada gerek Abdullah Yiğit gerekse birçok arkadaş dile getimedimi benim ki bu sahipsizliğe karşı bir isyan ve tepki den başka birşey değildir..

mishka 09.05.2012 09:31

Bence Muhsin Ertuğral. Geldiği dönem takım içindeki çetenin kurbanı oldu.Ayrıca transferlerde başarısız deniliyor ama kulübün Rıza Hoca'ya sağladığı imkanların onda biri kendisine sağlanmadı.Tshabalala'yı istedi 1.5 milyon euro vermedi kulübümüz.

35gürün58 09.05.2012 10:26

[QUOTE=SivassporunSesi;784987]Peki üstad Sivasspor teknik direktörüne bu açıklama yakıştı mı onu söyle[/QUOTE]

Değerli kardeşim,

Bu sorunuza kısmen Doğu beye verdiğim cevapta değindim, bu kısmı aşağıda tekrar paylaşıyorum.
Sevgi ve saygılarımla,

Gazeteler hele ki spor basını bazı haberlere abartılı bir şekilde ek yaparak verirler bu nedenle fazla önemsememek gerekir, Rıza hocanın beyanına gelirsek eğer söylediyse hiç olmazsa dürüstçe mertçe düşüncesini ifade etmiş olabilir, birde şöyle düşün ''ben hiçbir yere gitmiyorum buteklifleri kabul etmiyorum'' derde sonradan tersini yapsaydı kişilikli mi davranmış olurdu, durun bakalım Beşiktaşın rızayı isteyeceği kesin mi ?,

eyuphulagu 09.05.2012 11:36

Herkes istediği yere gitmekte serbesttir..Artık günümüzde herkes olaya profesyonel olarak bakmaya başladı...Rıza Hoca her konuşmasının sonunda BJK ya gidebileceğinin sinyallerini verdi.Eğer gitmek isterse kendi bileceği bir iş..Sivasspor her hocanın çalışmak isteyebileceği bir kulüp...Sivasspor eğer tekrar B.Uygun dönemindeki eski günlerine dönmek istiyorsa mutlaka yıpranmamış,başarıya aç,hırslı,tuuttuğunu koparan,sadece sivassporla ilgilenecek;24 saat kulübü için ter dökecek,vizyonu olan bir genç teknik adamla çalışmak zorundadır..Böyle bir hoca ligimizde ,sağımızda,solumuzda var mı bilmiyorum...Sivasspor eğer günlük b aşarılar,ggünlük hedefler peşindeyse Hikmat karaman,Güvenç Kurtar gibi Mesut Bakkal gibi hocaları tercvih etmeli..Yok benim hedefim şampiyonluk;ben bırakın Türkiyr ligini Avrupa da da ses get,recek bir takım yapmak istiyorsa bu hocaları değil yukarda tarifini verdiğim bir hıocayı bulmak zorundadır...Ya da aynı B. Uygun örneğinde olduğu gibi takıma genç,dinamik bir spor direktörü getirilir takımın başına da deneyimli bir hoca getirlir..Bu genç arkadaş deneyimli hocanın yanında 1-2 yıl pişer,tecrübe kazanır,olgunlaşır daha sonra da aynı B. Uygun gibi bu hocayla yola devam edilebilir...Benim gönlümden eski takım kaptanımız M.Ali geçiyor..Genç ama deneyimsiz bu arkadaş takıma kazandırılıp gelecekte sivassporun başına hoca olarak getirilebilir..Ya da başka bir genç isim de aynı metotla sivassporun geleceğini hazırlayabilir...Neden M.Alidersenin bu arkadaş yabancı dilbilen,kültürlü,sivassporu iyi tanıyan bir kişi..Başka bir kişiyle macera aramaktansa bu tür bir kişiyle yeniden yapılanmaya gidilerek belki de sivassporun geleceği kurtarılır...2.Adayım Muhsin Ertuğral..Muhsin Hoca nın başaqrısızlığı kendinden değil takımın o zamanki durumundan kaynaklandı..Çünkü o kişi sivasspora geldiğinde takımı tanımıyordu;takımla sezoan başlamamıştı;kamp yapmadan sadece antremanlarda oyuncuları tanımak o kadar da kolay olmasa gerek..Muhsin Hoca kim ne derse desin sivassporun ligde kalmasında büyük pay sahibi..Çünkü 2. yarı Manisa,D.bakır ve Denizli maçlarından 7 puan alarak sivassporun ligde kalmasını sağlamıştır.3. adayım Yılmaz VURAL..Eğer Yılmaz hocaya iyi bir takım teslim idilirse Yılmaz Hocanın da sivassporda başarılı olacağınuı düşünüyorum..Belki şampiyonluğa oynamayız ama yine de orta sıralardan da aşağıya düşmeyiz diye düşünüyorum....Kimi getirirsek getirelim eğer iyi trasferler yapamazsak bu yıl ligde çok sorunlar yaşarız....Erdal Keser bu zamana kadar hiç 1. adamlık yapmadı;ban olsam onun yerine ligi daha iyi tanıyan Ümit Özat'ı tercih ederim..Ümit Hoca da genç bir hoca İsmail Kartal,Hikmet Karaman,Güvenç Kurtar dan takıma daha fazla katkı yapar..Aynı Rıza Hoca gibi onunda Sivaslı olması sivasspor için büyük avantaj....Umarım kısa zamnda hoca sorunu çözülür ve sivasspor kendi yapısına uygun ,kerndisine kupalar kazandırmaya aday bir hocayla yola devam eder...

eyuphulagu 09.05.2012 11:59

Süper Final'in son haftasında oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasından mağlubiyetle ayrılmaları durumunda teknik heyetle yollarını ayırmayı düşünen Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sesleri yükselmeye devam ediyor. Sivasspor ile sözleşmesi önümüzdeki günlerde sona erecek tecrübeli çalıştırıcı ise bu konuda konuşmasının şu anda yanlış olduğu kanaatinde.

C.KAAN KARAGUŞ
Bu sezon teknik direktörlerden yana bir türlü umduğunu bulamayan Beşiktaş'ta gündeme oturan isim Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay oldu.
Spor Toto Süper Final'in son haftasında oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasından mağlubiyetle ayrılmaları durumunda Teknik Direktör Tayfun Havutçuoğu ile yollarını ayırmayı düşünen siyah-beyazlılarda, Mustafa Denizli, Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba sesleri yükseliyor.
Siyah-beyazlı yönetim, yapmış olduğu görüşmelerde Rıza Çalımbay konusunda hem fikir olurken, tecrübeli çalıştırıcı gideceği yönündeki söylentilerin şuan konuşulmasının yanlış olduğu kanaatinde.
Son günlerde kamuoyunda geniş yer bulan söylentilerle ilgili açıklamalarda bulunan Çalımbay; "Ligin bitmesine bir hafta var ve bu konuyu lig bitmeden gündeme getirmek hem Sivasspor hem de Beşiktaş camiası açısından zararlıdır. Bugün biz Sivasspor'da görevimizin başındayız ve çok büyük sorumluluklarımız var. Beşiktaş'a baktığımızda orada da teknik direktörleri Tayfur hoca var ve önlerinde çok önemli bir Trabzonspor maçı var" dedi.
Kendisine Beşiktaş yönetimi tarafından herhangi bir teklifin yapılmadığını söyleyen teknik adam Çalımbay; “Ben her zaman diyorum. Sivasspor'u kulüp olarak değil burayı evim olarak görüyorum. Doğup büyüdüğüm yer ve öncelik burası. Ama Beşiktaşlı olduğumu da hiçbir zaman gizlemedim. Doğduğum yer burası Sivas, futbola başlayıp bitirdiğim yer ise Beşiktaş. Sezon bittiğinde böyle bir teklif gelirse elbette ki değerlendiririm. Gidersem de geçmiş yıllardan daha güçlü bir Rıza Çalımbay olarak giderim" dedi.Kaynak:Sivas'ın Sesi..

SivassporunSesi 09.05.2012 12:03

[QUOTE=35gürün58;785051]Değerli kardeşim,

Bu sorunuza kısmen Doğu beye verdiğim cevapta değindim, bu kısmı aşağıda tekrar paylaşıyorum.
Sevgi ve saygılarımla,

Gazeteler hele ki spor basını bazı haberlere abartılı bir şekilde ek yaparak verirler bu nedenle fazla önemsememek gerekir, Rıza hocanın beyanına gelirsek eğer söylediyse hiç olmazsa dürüstçe mertçe düşüncesini ifade etmiş olabilir, birde şöyle düşün ''ben hiçbir yere gitmiyorum buteklifleri kabul etmiyorum'' derde sonradan tersini yapsaydı kişilikli mi davranmış olurdu, durun bakalım Beşiktaşın rızayı isteyeceği kesin mi ?,[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"]Kesinlikle daha karakterli birşey olurdu sonuçta sen Sivaslısın Beşiktaş'ta senin için önemli fakat Sivasspor'un başındasın ve yönetim kalmanı istiyor.Hakikaten birisi açıklık getirsin konuya .[/FONT][/I][/B]
[B]Saygılar...[/B]

TÜRKCAN58 09.05.2012 12:38

rıza hoca gitmesin ama gidersede bülent uygun veya hikmet karaman başkasıda gelmesin

kaptann58 09.05.2012 12:59

ne biz bırakırız nede rıza hoca sivassporu bırakır daha yapacvak çok işi var gitmesi kendi açısındanda kötü olur büyük takımlarda bu kadr sabretmezler 3 maçta kapıya koyarlar bunun bilincinde rıza hoca gitmeyecek

Rallim58 09.05.2012 13:04

[QUOTE=kaptann58;785073]ne biz bırakırız nede rıza hoca sivassporu bırakır daha yapacvak çok işi var gitmesi kendi açısındanda kötü olur büyük takımlarda bu kadr sabretmezler 3 maçta kapıya koyarlar bunun bilincinde rıza hoca gitmeyecek[/QUOTE]

[B]Sivasspor seyircisi gibi bulamaz, BJK taraftarından tek grup bile takımı bıraktırmasına etkendir.

İnşaallah "bir yere gittiğim yok" diyerek açıklama yapar da bizlerde rahatlarız. Ama sinyallerin, gideceği yönünde olduğudur.[/B]

benozgurr 09.05.2012 13:07

Bazi arkadaslar Muhsin Ertugralin gelmesini istiyor ancak eski oyuncular onu sevmiyorlar arti o donemdeki getirdigi oyuncular ancak temizlendi takimdan bence yine bize uyacak birisi degil

58temha 09.05.2012 14:15

Kardemir Karabükspor'un Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile Yollar Ayrılmış. Sivasspor'umuza Gelebilecek Bir Teknik Direktör Olabilir

Respect58 09.05.2012 14:25

[B]Rıza hoca gelirkende yazmıştım.Sadece Sivasspor değil hiç bir anadolu takımı sürekli ortalıklarda dolaşan orası senin burası benim gezen ve en büyük başarıları hadi goçum hadi oğlumla bir iki takımı kümede tutan hocalarla başarıya ulaşamaz.O zamanda söylediğim gibi Hikmet Karaman bahsettiğim bu hocalardan bir gömlek üstün bir hoca.Hikmet Karaman dışında evet bu olur dediğim birisi yoktur.Belki İsmail Kartal olabilir.

Bence sezon başındayken takım savunmasını yerleştirecek ve kontra atak futbolunu oynatabilecek bir yabancı hoca ile anlaşmamız daha iyi olur.[/B]

SivassporunSesi 09.05.2012 15:23

[B][I][CENTER]Erdal Keser[/CENTER][/I][/B]
[B]Erdal Keser [/B][I]20 Haziran 1961[/I] tarihinde [B]Sivas[/B]'ta doğdu.[B]Borussia Dortmund [/B], [B]Sarıyer[/B] ve [B]Galatasaray[/B]'ta futbol oynadı.2005-2007 yılları arasında [B][I]Eric Gerets[/I][/B]'in yardımcılığını yaptı.1993-1994 sezonunda ilk kez düzenlecek olan [B]Şampiyonlar Ligi[/B]'nin kura çekiminde [B]Galatasaray[/B]'ın temsilcisi olarak gitti.[B]06.10.2010[/B] tarihinden itibaren [B]TFF[/B]'nin [B]Avrupa Sorumlusu[/B] oldu.[B]Hamit[/B] ve [B]Halil Altıntop[/B], [B]Nuri Şahin[/B] gibi yıldız futbolcuların [B]Türk Milli Takımı[/B]nı tercih etmesinde büyük etken oldu.

[B][I][U][B][I]Sivassporumuz en iyi teknik direktör adayı Rıza Hocamız giderse.[/I][/B][B][I][U][/U][/I][/B][B]Erdal Keser'dir.[/B][/U][/I][/B]
[B]Benim Görüşüm[/B]
Hem benim politikam [B]gurbetçi oyuncular[/B] hem [B]Alman disiplini[/B] hem de [B]iki kurguyuda savunma ve hücumu beraber yapan bir takım oluruz.[/B]
[B]Bizim için en önemli olan Erdal Keser'in Avrupa Altyapısı almış olması ve gurbetçi oyunculara açılan en kısa yol olması çok önemli.[/B]

HababamHa 09.05.2012 15:47

Ne sağlam taraftarız takımın hocasız kalmaması için var gücümüzle çalışıyoruz.:) Keşke bu hafta oynayacağımız son maçta da sahip çıkıp takımın yanında olup tam destek verebilsek.

BJK bi ihtimal demiş Rıza hocamızda daha bunları konuşmak için erken ben şuan görevimin başındayım Beşiktaşta da Tayfur hoca görevinin başında diyor biz halen hoca arayışındayız.
Rıza hocamız takımsız kalmayacağı gibi Sivasspor da hocasız kalmaz süreci beklemek gerek.Ben Rıza hocamızı daha uzun yıllar Sivasspor'un başında görmek isteyenlerdenim gidersede emekleri için teşekkür eder helalleşir yollarız.

Yönetim pür dikkat anket sonuçlarına bakıyormuş hangi hoca adayı çok oy alırsa o hocayla anlaşacağız ha gayret..:D

35kağan58 09.05.2012 16:12

Bence Sivaslı ya da Sivas'ı bilen bir hoca gelmeli.
Sivas'ta kışın 15.30-16.00 gibi hava kararıyor. Yabancılar buna alışamadan gönderilmiş oluyor.
Bu yüzden benim önerim ailesinin Sivaslı olmasından dolayı Ümit Özat olur.

58 SiVaSıM 58 09.05.2012 16:27

rıza hoca giderse gelmesi gereken tek isim BÜLENT UYGUNDUR. ismail kartal,erdal keser,muhsin kim bunlar kardeşim oyunmu oynuyosunuz

kızılelmalım 09.05.2012 16:40

[QUOTE=ünisivas;784958][IMG]http://www.futbolingo.com/img/2010/12/15/riza_calimbay_sivasspor_15122010.jpg[/IMG]

TEKNİK DREKTÖRÜMÜZ RIZA HOCA ŞAYET SİVASSPORUMUZU BIRAKIRSA YERİNE HANGİ TEKNİK DREKTÖRLERLE ANLAŞABİLİRİZ[/QUOTE]

RIZA HOCA NİYE GİTSİN DEĞERİMİZE SAHİP ÇIKALIM DAHA UZUN YILLAR DEVAM EDECEK O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜZ.

ünisivas 09.05.2012 16:45

[QUOTE=kızılelmalım;785121]RIZA HOCA NİYE GİTSİN DEĞERİMİZE SAHİP ÇIKALIM DAHA UZUN YILLAR DEVAM EDECEK O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜZ.[/QUOTE]

Ben Rıza Hoca gitsin demedim ki abi ya neden yanlış anlıyorsun hemen. Rıza hoca bizim için çok değerli bi insan. Konu açmam da bi art niyet arama sayın abim

bozatli58 09.05.2012 16:58

herkes çok biliyor istikrar için rıza hocayla devam derim rıza hoca gitmemeli o bir sivaslı ancak o anlar sivaslının halinden

bozatli58 09.05.2012 17:02

nerden çıktı hocanın gidecegi nedir bu kanpanya 3 yıl 5yıl sabırlı olalım sonra takım şanpiyon

asabibaba 09.05.2012 17:16

BİR YANLIŞ ANLAŞILMA VAR HOCA GİDERSE AMMMMMMAAAAA BJK 'ya GİDER .... GİDİŞİ BÖYLE BİR GİDİŞ OLURSA YOKSA SORUN YOK BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA :)

35gürün58 09.05.2012 17:25

[QUOTE=Hedef58;785100]Ne sağlam taraftarız takımın hocasız kalmaması için var gücümüzle çalışıyoruz.:) Keşke bu hafta oynayacağımız son maçta da sahip çıkıp takımın yanında olup tam destek verebilsek.

BJK bi ihtimal demiş Rıza hocamızda daha bunları konuşmak için erken ben şuan görevimin başındayım Beşiktaşta da Tayfur hoca görevinin başında diyor biz halen hoca arayışındayız.
Rıza hocamız takımsız kalmayacağı gibi Sivasspor da hocasız kalmaz süreci beklemek gerek.Ben Rıza hocamızı daha uzun yıllar Sivasspor'un başında görmek isteyenlerdenim gidersede emekleri için teşekkür eder helalleşir yollarız.

Yönetim pür dikkat anket sonuçlarına bakıyormuş hangi hoca adayı çok oy alırsa o hocayla anlaşacağız ha gayret..:D[/QUOTE]

Aklı başında bir yorum. Tebrikler..

HALIL 09.05.2012 17:29

riza hoca bjk senin için daha onemliyse durma çek git !!!

cılgınsivas58 09.05.2012 18:30

ben rıza hocanın gidecegine inanmıyorum şayet giderse tolunay kafkas diyorum ama işallah takımın başında kalır

cılgınsivas58 09.05.2012 18:31

bjk yönetimi tayfur havutçu ile seneyede kapsayacak sözleşme yaptı bunu tayfur havutçu açıkladı buda demek oluyoki rıza hoca sivasta kalacaktır

savaş2 09.05.2012 19:24

***HİKMET KARAMAN***

kamışlı58 09.05.2012 19:25

rıza çalımbay kalmalı gitmek istedigini sanmıyorum bence beşiktaşmıdır sekiztaşmıdır o dallamarı kafasında silip sivassporumuzu zirveye taşıyacak kadroyu alt yapıyı kurmalıdır sivasspor SİVASLILARIN TAKIMIDIR bu işi bilen sivaslıların takımımıza sahip çıkması gr
çünkü ne başka sivas var nede sivasspor

ünisivas 09.05.2012 20:17

[QUOTE=cılgınsivas58;785145]bjk yönetimi tayfur havutçu ile seneyede kapsayacak sözleşme yaptı bunu tayfur havutçu açıkladı buda demek oluyoki rıza hoca sivasta kalacaktır[/QUOTE]

inşallah dediğiniz gibi olur

adres58 09.05.2012 20:27

Taraftarımız görülüyor ki[B] İSTİKRAR[/B] diyor,[B] İÇİMİZDEN BİRİ[/B] diyor, [B]KARAKTER [/B]diyor,[B] KALİTE[/B] diyor. Kısacası taraftar [B]RIZA ÇALIMBAY[/B] diyor...

bulentt07 09.05.2012 20:30

Rıza hocamızdan memnunum gıtmesını ıstemem.Sayet gıderse O zaman dusunuruz kımın gelecegını.Rıza hoca gıdecek olsa bunu Baskana ıletır yenı hoca ıcın Baskanımızda gerekenı yapar.Ama Rıza hocanın gıttıgını dusunmek bıle ıstemem.

58megayigido 09.05.2012 21:02

benim adayım BÜLENT UYGUN kim neler derse desin ..

DOGU_BEY 09.05.2012 21:44

[B][QUOTE=35gürün58;785039]Sevgili Doğu Bey,

Yani Sevgili Doğu bey, Rıza kendi ağzından arkadaşlar benden bu kadar ayrılıyorum demeden böyle bir konu açmak doğru da değil etik de değil, duyumlarla olmaz bu işler....

Hani sen transfer sezonlarında çok güzel ifade ediyordun ya ''duyum var ancak kesinleşmeden burada yazmam'' diye işte öyle bir şey

Sevgilerimle..[/QUOTE]

abi burda yanlış anlaşılma olmasın söylediklerine de saygım sonsuz...ben de hocanın gideceği yönde duyumlar aldığım için konuya birşeyler yazdım..taraftarın duyarsız olması, tam destek verememesi konusunda ise size sonuna kadar katılıyorum...şu dönemde hocanın devam etmesi istikrar açısından en mantıklısı ama diyorum ya duyumlarım eskişehir maçından sonra herşeyin olabileceği şeklinde..artık bekleyip göreceğiz, takımımız için hayırlısı olsun...[/B]

ayhandemir58 09.05.2012 21:50

Olmaazzzz ve olmadıııııı,olmamalııııııııı,yapmayın arkadaşlar .....[COLOR="Blue"][/COLOR]

ayhandemir58 09.05.2012 21:51

İşte şimdi ayıp ettiniz arkadaşlar.Sizinki doğmamış çocuğa don biçmeye benziyor.Yapmayın etmeyin,hele hele şu tercih yapanlar sizlere ne demeli:rolleyes:.Sivassporumuzun şu anda bir TD ü var ve yeni sezonun hazırlıklarını son hızla sürdürürkenn böyle bir icraatta bulunmak hiç te hoş olmadı:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:35.