![]() |
Cevap: Saygı Olmadan Büyüklük Olur Mu?
[b]şehrine tarihine değerlerine sahip çıkmayan milletinin çoğu büyütülmüş takımları tutan hocasının başkanının futbolcusunun biyanında büyütülmüş takım sempatizanlığı olan takım büyük takım olamaz :mad:bişehir düşünün insanlarının çoğunun siyasi degerleri sivasın degerlerinden daha önemli ilçeleri adeta sivasa zorla bağlı gibi bu şehirli geçinen işadamı reklamını sivasspor için değilde lig tv için veriyor bi ilçe takımı düşünün 3.ligde tutunsun diye kendisine uzatılan eli itiyor bi ilçe takımına yapılan destek gecesinde zaraspor forması 50 100 milyara alıcı bulsun sivasspor forması paçavra muamelesi görsün:mad:,bi millet düşünün fb gs bjk maçlarında rakip taraftarlarla birlik olup ilçe takımı atkılarıyla utanmadan poz versin:mad: bi millet düşünün formasının yarısı fb bjk gs diğer yarısı sivasspor forması olsun birmillet düşünün süperligde tek maçına gitmemiş sivasspor diye takımın varlığından bihaber rengibi bile bilmiyor :mad: vs vs böyle milleti olan bi şehir kıyamete kadar ne büyük şehir olur nede takımı büyük takım nede taraftarı büyük taraftar hiç birşey olmaz :mad:rıza hocaya ve ermana çok eleştiri yapılmış kendimizi onların yerine koyalım bian her futbolcunun ve her hocanın gönlünde büyük takımda oynamak yatar rıza hocanın bjk hocası olmak hayalini biliyoruz erman ve diğer oyuncularında böyle hayali var bugün erman böyle dedi defol diyek yarın grrosecki gs de oynamak istiyorum dese onada defoldiyek kimderse defol dersek sivasda oyuncu kalmaz :mad:benim zoruma giden bu düşüncelerini sivassporla sözleşmesi devam ederken dile getirmeleri sezon bitmiş anlaşma yapmışşın bjk isterse çekip gider diye sözleşme büyük takımlarda olmaz anca sivassporda olur şahsen benim büyük kulüp olma hayalim yok bu kafaylada olamayız zaten [/b]:mad:
|
Allah razı olsun bu metine katılmamak elde değil ya öyle insanlar varki sivasta istayon caddesinde dükkanı var sivastan para kazanıyo jeeplere biniyo sivas maçında rakip takım türünününde izliyo maçı zavallı insanlar bunlar utanıyorum tribünleri boş görünce acaba niye böyle oluyor en son oynadığımız eskişehir maçında taraftar grupları kendilerine verilen bir tomar kombineleri sattı sivas yerine kendilerine çalıştılar yazılar olsun böyle taraftarlığa kulube gidecek üç beş liraya bile ortak oluyolar bir lira istesen vermezler birde paradan ranttan alırlar
|
hayırlısı ALLAH tan arkadaşlar önemli olan bizim birlik beraberliğimiz köklü bir camia olamadığımız için bunlar oluyor takım sahiplenme çok az yeteri kadar örgütlenme yok zaten az sayıda gerçek tarftarımız var onlarda malesef birbirine üstünlük kurma peşinde .
|
Agziniza yüreginize saglik çok güzel ve yerinde tespitler olmus !!!
Yanliz kimse darilmasin ama biz Sivas'lilar olarak her nerede olursak olalim her alanda sinifta kaldik. Bir kere millet olarak kendimizden baskasina saygi duymuyoruz. Arti sözde herzaman birinciyiz ama özde ortalikta yokuz. Icraat denen kelime Sivas'linin lügatinda yer almiyor maalesef. Ve ne yazikki sosyal ve aktivite konusunda çok zayifiz. Kimse sunun ucundan bizde tutalim demiyor, ancak tutanin arkasindan konusuruz. Sivas disinda nerde bir Sivas'li toplulugu varsa, ister Türkiye ister yurtdisinda olsun, her konuda digerlerinden gerideyiz biri hariç kabadayilikta kimseye papuç birakmiyoruz. Degerlerimize bile sahip çikamiyoruz. Rabbim bize bir çok lütufda bulunmus ama biz halen Sivas'ta yapacak bir sey yok diyoruz. Arkadaslar sicak çermik olsun soguk çermik olsun, balikli kaplica olsun (her ne kadar kaplica biraz komik gözüksede), divrigi ulu camii, vs... simdi bir avrupalinin yada bir amerikalinin ülkesinde olsaydi orasi bir turistik izdihamina ugrardi 360 gun boyunca. Ne yazikki, katilirsiniz yada katilmazsiniz, gelecegimizde iç açici degil. En azindan gelecek jenerasyon daha iyi olacak daha verimli olacak diye beklerken, biz onlara dogruyu mantiklisini gösteremiyoruz. Allah yardimcimiz olsun, insAllah en azindan gelecekte toplu bir degisime ugrar ve Sivas'imizi ve Sivasspor'umuzu daha ileriye daha üst seviyelere tasiriz. |
[QUOTE=Metal Gear;788945]Abdullah ABi'nin yazdıklarını anlamıyorduk da,meğer okumuyormuşuz bile..:D[/QUOTE]
Sen herşeyi biliyorsunya!!!!!!!!! yazdığım sivas'ta taraftar varmıki sorusuna niye cevap vermedin. Okuduğunu anlamadığına göre bir daha tekrarlıyım, Sivas'ta seyirci var seyirci! Sivas'ta klavye taraftarlığı var başkada hiç bir şey yok. Bunu saklamaya da gerek yok stdda her şey belli oluyor |
Mustafa Denizli ile anlaştılar diye canım istediğinde giderim diyen antrenorle calısılmaz.Değil Rıza efendi alemül cihan olsa farketmez.
|
[QUOTE=favori58;788990]Sen herşeyi biliyorsunya!!!!!!!!! yazdığım sivas'ta taraftar varmıki sorusuna niye cevap vermedin. Okuduğunu anlamadığına göre bir daha tekrarlıyım, Sivas'ta seyirci var seyirci! Sivas'ta klavye taraftarlığı var başkada hiç bir şey yok. Bunu saklamaya da gerek yok stdda her şey belli oluyor[/QUOTE]
Her şeyi biliyorum havasında olan Abdullah Abi ve onun şartsız savunucusu sensin. Abdullah Abi Sivasspor'u şöyle seviyor böyle hizmet ediyor diyorsun.Doğru olduğuna da inanıyorum.Peki Sivasspor'u bu kadar seven bir yazar,günlerdir takımın itibarını sıfırlayan Rıza Hoca ve Erman hakkında neden tek kelime etmez? Sivas tarafatrının pasifliğini gururuna yediremiyor da Rıza Hoca ve Erman'ı yedirebiliyor mu?Hadi geçen seneki FB maçında bir iki birşey de yazmadı bari bu mesele de sessiz kalmasın! |
[QUOTE=kakikli;788879][B]burada ısrarla hedef haline gelmiş iki kişi var, rıza hoca ve erman.
rıza hoca konusunda bilinmesi gereken çok önemli bir husus var, iddia edildiği gibi sözleşmesinde bjk ye gitmekle ilgili bir madde varmıdır? eğer var ise burada suçlu rıza hoca değil yönetimdir. eğer böyle bir madde yoksa burada ağır eleştirilerde bulunan arkadaşlar sivasspor kazandığında nasıl mutlu olacaksınız??? [/B][/QUOTE] gündüz saatlerinde bunu yazmıştım nitekim başkandan açıklama geldi [COLOR="black"][B]"Başkan Otyakmaz, Cihan muhabirine, Rıza Çalımbay'ın 1 sene daha sözleşmesinin olduğunu ve 'Beşiktaş'tan teklif gelirse gider' şeklindeki bir maddenin de sözleşmede olmadığını sözlerine ekledi."[/B][/COLOR] bundan sonra dedikodulara inanıp insanları karalamayı bırakın... |
Tarftar olarak Çok çabuk galiyana geliyoruz mantıklı karar veremiyoruz malesef.
|
sivaslıysan gardaş başka takım tutuyorsan hainsin .bunun başka izahı yooookk......
|
[QUOTE=Metal Gear;789002]Her şeyi biliyorum havasında olan Abdullah Abi ve onun şartsız savunucusu sensin.
Abdullah Abi Sivasspor'u şöyle seviyor böyle hizmet ediyor diyorsun.Doğru olduğuna da inanıyorum.Peki Sivasspor'u bu kadar seven bir yazar,günlerdir takımın itibarını sıfırlayan Rıza Hoca ve Erman hakkında neden tek kelime etmez? Sivas tarafatrının pasifliğini gururuna yediremiyor da Rıza Hoca ve Erman'ı yedirebiliyor mu?Hadi geçen seneki FB maçında bir iki birşey de yazmadı bari bu mesele de sessiz kalmasın![/QUOTE] Kardeş senin gibi bir kaç kişinin yüzünden Aptullah yiğit'i savunmak zorunda kalıyorum. yukarıda Allah var,onun Sivasspor'a ve taraftara ne yaptığına çok zamanlar gözümle şahit oldum. Ben sana tek bir şey söylüyorum. Eğer o kadar mrak ediyorsan taraftar derneklerine o adamın neler yaptığını sor onlar söylesin. Ben söyleyince savunucu diyorsun. Tekrar ediyorum,sen madem bu kadar merak ediyorsun taraftar derneklerine sor Aptullah yiğitin tarafkar için neler yaptığını onlar sana söylesin. Eğer onlardan öğrenemezsen,ben bizi deplasmanlara nasıl gönderdiğini,bize deplasmanda bile nasıl bilet ayarladığını,deplasmanlara otobüs verilmesi için nasıl kampanya yaptığını örnekleriyle yazayım olur mu? Rıza hoca hakkında ne yazmasını bekliyorsun. Adam bir yere gitmiyorki,Rıza hoca Sivasspor'un hocası,ayrıca başkan açıkladı sözleşmesinde beşiktaşa gider diye bir maddede yokmuş. Olmayan konu üzerinde ahkammı kessin ( sizin yaptığınız gibi) |
Radyo Spor'a konuşan Rıza Hoca sözleşmesinde Beşiktaş'a giderse serbest kalır maddesinin yazılarak olmadığı ancak sözlü olarak olduğunu beyan etti.
|
[QUOTE=yorumyapıyombenya;789124]Radyo Spor'a konuşan Rıza Hoca sözleşmesinde Beşiktaş'a giderse serbest kalır maddesinin yazılarak olmadığı ancak sözlü olarak olduğunu beyan etti.[/QUOTE]
[B]Böyle birşey olabilir mi ya artık gülmemek için kendimi zor tutuyorum :)) rıza hoca artık iyice saçmalamaya başladı..sözleşmede SÖZLÜ MADDE :)) yarın uyuşmazlık çıktığında CASa gittiğinde veya yerel mahkemelerde hakimlere " bana sözlü olarak böyle bişey demişlerdi al ahanda erman şahit " dersin Tövbe Yarabbim ya ...[/B] |
[QUOTE=favori58;789088]Kardeş senin gibi bir kaç kişinin yüzünden Aptullah yiğit'i savunmak zorunda kalıyorum. yukarıda Allah var,onun Sivasspor'a ve taraftara ne yaptığına çok zamanlar gözümle şahit oldum.
Ben sana tek bir şey söylüyorum. Eğer o kadar mrak ediyorsan taraftar derneklerine o adamın neler yaptığını sor onlar söylesin. Ben söyleyince savunucu diyorsun. Tekrar ediyorum,sen madem bu kadar merak ediyorsun taraftar derneklerine sor Aptullah yiğitin tarafkar için neler yaptığını onlar sana söylesin. Eğer onlardan öğrenemezsen,ben bizi deplasmanlara nasıl gönderdiğini,bize deplasmanda bile nasıl bilet ayarladığını,deplasmanlara otobüs verilmesi için nasıl kampanya yaptığını örnekleriyle yazayım olur mu? Rıza hoca hakkında ne yazmasını bekliyorsun. Adam bir yere gitmiyorki,Rıza hoca Sivasspor'un hocası,ayrıca başkan açıkladı sözleşmesinde beşiktaşa gider diye bir maddede yokmuş. Olmayan konu üzerinde ahkammı kessin ( sizin yaptığınız gibi)[/QUOTE] Benden alıntı yapıyorsun da okumadan alıntı yapıyorsun herhalde.. Eminim ki çok hizmetleri olmuştur Sivasspor'a.Şüphem yok. Ancak Rıza Hoca ve Erman'ın bu lafları karşısında susuyorsa bir önemi yok.. |
[QUOTE=yorumyapıyombenya;789124]Radyo Spor'a konuşan Rıza Hoca sözleşmesinde Beşiktaş'a giderse serbest kalır maddesinin yazılarak olmadığı ancak sözlü olarak olduğunu beyan etti.[/QUOTE]
Başka bir yönetim olsa Beşiktaş'a gitmek için bu kadar takla atan kiviran hocayı kapının önüne koyardı . Sivasin onurunu çiğnetme aciz yönetim ..! |
Tüm Taraftarlarımız bir bütünlük içinde Sivas Spor İçin bir araya gelmeli,çoşkuyla,heyacanla takıma destek vermeliyiz.Çok doğru tespitler yapılmış bu arada bunu dile getirenlere de ayrıca teşekkürlerimizi iletiyorum.Ben daha liseye gidiyordum.Sivas Spor 3.Ligden 2.Lige şampiyon olarak çıkmıştı.Hiç unutmam Sivas'ta her yer kırmızı beyaz bayraklarla donatılmıştı.Öyleki Belediye otobüsleri,dolmuşlar zor seçiliyordu,Biz bile arkadaşlarla harçlıklarımızı bir araya toparlayarak çok büyük bir bayrak yaptırmış ve okulumuzun bulunduğu caddeye asmıştık.Atatürk Lisesi Gençliği diye bir hafta bir simit bile alacak paramız yoktu.Ama o bayrak orada dalgalanınca kim aklına getirir simiti,gazosu işte o heyacanı bir daha yaşamak için herkesin Sivas Spora sahip çıkması lazım.Bana ne İstanbul Takımlarından,bana ne Avrupanın şu veya bu takımından ben Sivas'lıyım ve Sivas Spor'luyum.
|
Olaya bakın...Sözlü veya yazılı bence farketmiyor...B.Jimnastik kulubü beni isterse giderim...Bunu söyleyen Rıza hoca yanılmıyorsam Sivasın evladı...Şimdi bana arkadaşlar '' profosyoneldir '' falan diyeceklerdir ..Haklıda olabilirler..Ben her daim profosyonelliği savunmuşumdurda..Ama bi an kendimi Rıza hocanın yerine koydumda düşündüm...Kendi memleketimin takımının başındayım ya..Bundan büyük lezzet olurmu..Bilmiyormusun ki sen B.Jimnastiğe gitsen 3-5 ayda seni çiğ çiğ yiyecekler..Gidip gitmemek çokta önemli değil önemli olan bir istanbul takımı için Sivasspordan vazgeçmek..Futbolda çok fala duygusallıkla hareket edip düşünmem ama bu sefer duygusal yaklaştığımında farkındayım..Bu yorumuda Rıza Hoca Sivaslıdır diye yapmış bulunuyorum...
|
işin içinde olupta benim gibi dışarıdan insanlar kadar heyecan duymayan yüreğinde hissetmeyen sivası mahrumiyet bölgesi görenlerle işimiz zor.her kim gelirse gelsin biz kişileri değil sivası seviyoruz seveceğiz.memleket ana gibi baba gibi yar gibi biz seçmedik biz vazgeçemeyiz.sivas adını herkese ezberlettiren sivasspor sivasın kutsal meyvesidir saygılı olmak zorundayız
|
kazanılması zor olan, kaybedilmesi kolay olan toplumsal bir olgu,
|
Ben burada Sivaslı bile Sivassporu tutmuyor bu anlayışla Sivasspordan bişey olmaz. Sivas şehri o beğenmediğiniz Trabzonun %25 i Bursanın %40 ı bile olamaz, Sivasta Sivaslıların başka takım formasını giymeye cesaret edemeyeceği ortam olması gerek, bu şartlarda Sivassporun 40 000 lik stad neyine daha 15 000 lik stadın bile taraftar ortalaması 5000 dediğimde herkes beni eleştirmişti. Sivasta Sivaslı Sivassporu tutmuyorsa teknik direktör yada futbolcuların açıklamalarına çok takılmamak gerekir diye düşünüyorum. Önce Sivas görevini yapsın gerisi gelir bence
|
uzun zamandır yorum yapmıyordum ama bu harika yazı için tekrardan yazma ihtiyacı bulundum elinize emeğinize yüreğinize sağlık bu yüreği taiıyan 33 bin yiğido olsa yeter...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:54. |