![]() |
-->: YOZGATSPOR SİVAS'I ÖRNEK ALACAK
[QUOTE=BOUN;66299]Bu foruma çok fazla yazı yazılmamış. Aklıma hemen YİMPAŞ'ta parası bulunan yaklaşık 30.000 Sivaslı geldi. Ne oldu abi Yozgatlılara bir kırgınlığımız mı var?::D ::D ::D[/QUOTE]EVET VAR BENCE YOZGAT SINIFTA KALDI KOMŞUMUZ AMA YOZGATLI EŞ DOSTTA AYIP OLACAK AMA BİZ YOZGATTAN COK ÇEKTİK
|
YOZGAT BIZI ÖRNEK ALMIS ÖYLEMI--ÖNCE BIZI KANDIRARAK TOPLADIKLARI PARALARI GERI VERSINLER--BURDAN UYARIYORUM-DEMEDI DEMEYIN--HARAMIN ÜSTÜNE BINA OLMAZ-O YOZGAT CIKSADA GERI 2 LIGE DÜSER--HARAM PARAYLA-BEDDUA ALARAK-GÖZÜ YASLI AILELERIN AHIYLA TUTUNAMAZLAR
SIVASSPORUMUZU ÖRNEK ALDIKLARI ZAMAN--EMEKLERINDE KURUS HARAM OLMAMASI LAZIM DELIKANLI;ADAM GIBI ADAM BIR BASKANLARI OLMASI LAZIM BEDDU ALAN BASKANLARI(YIMPASIN KACAK BASI)OLMAMASI LAZIM DELIKANLI:ADAMGIBI HELAL LOKMAYLA BÜYÜMÜS MENECERLERI OLMASI LAZIM-ODA BÜLENT UYGUN BÜLEN UYGUNU NEREDEN BULACAKLAR ÖNCE GÖZ YASLARINI DINDIRSINLER-BEDDUA ALMAYI BIRAKSINLAR SONRA 100000 KISIDEN HELAL LIK ALSINLAR GERISI ZATEN GELIS BEYPINARLI YIGIDO 58 |
--->: YOZGATSPOR SİVAS'I ÖRNEK ALACAK
Gardaşım zorlamı aldılar vermeselermiş paralarını ayıp yaa kazanıorken güzeldi ama bence kendi düşen ağlamaz kimse kimseyi kazıklamadı bence !
|
--->: -->: --->: YOZGATSPOR SİVAS'I ÖRNEK ALACAK
[QUOTE=caddeligenç66;287317]sivasspor yarın bir ceza alsa ve yozgata gelse.
inanın onbinlerce kişi sivassporu desteklemeye gelir çünkü sivaslılar bizim hemşerimiz sivaslılar bizim kardeşimiz sivaslılar delikanlı mert sivaslılar bizim toprağımız. [/QUOTE] ya tamam arkadas kotu kufur kullanmıs yanlıs ama senın cumlelerın yanlıs dun gibi aklımda 2. ligdekı yozgat macımız etmedınız kufur kalmadı kırmadınız araba camı kalmadı hala sivas+yozgat diyon amigo postacıyı bile patakladınız...kayseri gibi sizde yukseldimizi gorup biz dostuz yapıosunuz olmadı :) |
MEHMET SAHAN HOCANIN ZAMANINDA
KAYSERIYE MACI VERDINIZ CIKARTTINIZ KONYA YA VERDINIZ CIKARTTINIZ SIVASA GELINCE ASLANLAR GIBI OYNAYARAK--3-3 KALDINIZ YOZGATLI KARDESLERIM |
FATI CAN KARDESIM HIC KIMSE BIZI KANDIRMADIMI DOGRU ZORLADA ALMADILAR
O ZAMANKI VERDIKLERI SÖZDE;VERDIKLERI SENETTE:KI LAFLARINA UYMUYORLAR DIYELIMKI ÖYLE OLDU-PEKI BU KADAR MAGDUR INSAN VARKEN -BU KADAR INSAN AGLARKEN-SENIN VICDANIN RAHATMI PARALAR DEVLETEMI GITMIS--YOK --DURSUN BEYE NEYLE GELIRSEN GEL---KUL HAKKIYLA GELME DIYOR--LÜTFEN GARDAS KUL HAKKI ÖYLE KOLAY DEGIL RIZANLA ORTAKLIK YAPMISSIN SIMDI ADAMA GÜCÜN YETMIYOR-KAR ALAMIYON ANA PARANI VERMIYOR-SANA DEVLETIN SAHIP CIKMASI LAZIM CIKMIYOR-- EL INSAF SEN 2 ORTAK DÜKKAN ACSANIZ--2 YIL SONRA ORTAKIN SENI DÜKKANA KOYMASI-X CEVRESIYLE IS BITIRSE:NE YAPARSIN OLAYLARI BÖYLE YORUMLA SELAMATLE BEYPINARLI 58 |
Atatürk Kurtuluş Savaşını kazandıktan sonra tüm dünyadaki esaret altındaki ulusların umudu olmuştu. Herkes onu örnek alıyordu. Şimdi de Sivasspor tüm anadolunun örnek aldığı bir kulüp oldu. Ne mutlu Sivaslı olana Ne mutlu Sivassporluyum diyene.
|
[B]s.a hemşerilerim ben yozgattan murat yorumların hemen hemen hepsini okudum kırıldığım nokta war sewindiğim noktalarda elbetki war. Sivas spor oldum olası taktir ettiğim bi kulup tür. inş sadece Türkiye liglerinde değil avrupada da görürüz başarısını buzamana kadar anadolu takımları şampiyon olamadı avrupaya çıkamadı bu sevinci kayseriyle yaşadık inş bu senede sivasla yaşarız [/B]
|
bende severim yozgatı eskiki günlere donmesi temennim.
|
Yozgattan selam
[B]s.a hemşerilerim ben yozgattan murat yorumların hemen hemen hepsini okudum kırıldığım nokta war sewindiğim noktalarda elbetki war. Sivas spor oldum olası taktir ettiğim bi kulup tür. inş sadece Türkiye liglerinde değil avrupada da görürüz başarısını buzamana kadar anadolu takımları şampiyon olamadı avrupaya çıkamadı bu sevinci kayseriyle yaşadık inş bu senede sivasla sporla yaşarız.
inş beraber aynı ligde karşı karşıya geliriz sizleri seviyoruz herzaman istanbul takımı mı birbirini tutacak komşu şehirlerin 2 takımından birisi umarımki avrupada Türkiye liginde şampiyonluklarla bizi çoşturur... [/B] |
--->: Yozgattan selam
Canım kardeşim geşmişte yapılanlar bizle tarafından unutulmadı belki sen hatırlamassın ama malasef bizleri çok üzdünüz o yuzdende kırgınlık var.
ama bir gerçek var komşumuzsunuz vede sizleri seviyoruz inşallah dileklerin kabul olur yanlız aynı ligde derken süper ligde karşılaşırız. |
DEĞERLİ KARDEŞİM TRABZONSPORLU GELMESİN SİTEMİZE DE KİM GELİRSE GELSİN.
ANA AVRAT SÖVDÜLER VE 1.HAFTA MAÇ OLAYLARIDA BUNUN YANINDA. BÜTÜN YOZGATSPORLULARA SELAMLARIMI İLET. ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM. YOZGATLA YAŞANAN OLAYLAR VARMIŞ.BUNU TAKACAKSAK O ZAMAN ATALARIMIZ İÇİN KAYSERİYİ YIKMAMIZ GEREKİR.AMA HERŞEY ORTADA BİZE TERS TAKIM TRABZONSPOR.... |
ARTIK DİĞER RAKİP TARAFTARLARIN DİLİNDE KONUŞULMAKTAN HOŞLANDIK VE HOŞLANMAYA BAŞLADIK
|
yozgatsporun destekleri için tşk ederiz...
|
[QUOTE=MER-MER-BEY;287512]DEĞERLİ KARDEŞİM TRABZONSPORLU GELMESİN SİTEMİZE DE KİM GELİRSE GELSİN.
ANA AVRAT SÖVDÜLER VE 1.HAFTA MAÇ OLAYLARIDA BUNUN YANINDA. BÜTÜN YOZGATSPORLULARA SELAMLARIMI İLET. ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM. YOZGATLA YAŞANAN OLAYLAR VARMIŞ.BUNU TAKACAKSAK O ZAMAN ATALARIMIZ İÇİN KAYSERİYİ YIKMAMIZ GEREKİR.AMA HERŞEY ORTADA BİZE TERS TAKIM TRABZONSPOR....[/QUOTE] ben yozgatla trabzondakı olayların arasında bir fark goremıyorum elbette önce anadolu ama kımın ne oldugunu gecmısı unutmamak lazım |
[B]teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz 4/4 insanlarsınız allah sizlere ve kulube uzun ömürler wersin..[/B]
|
yozgatsporuda süper ligde görmek isteriz inş süper lige çıkarlar...
|
örnek olmak çok güzel bir duygu,Yozgata çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.
|
komşu illerimizden gelen destekler için saolun bizde sizin sitenize üye oluruz sitenizi yazarsanız sevinirim...
|
yozgat sivası sivas yozgatı toprağı bilir dışarıda..umarım eski günlerine dönerler
|
yozgat komşu ilimiz kardeş ilimiz süper lige çıkıncaya kadar destekleriz sizi inş...
|
Herseyden önce selam ederim yiğidolara yiğidin harman olduğu diyardan sevgi ve saygılarımı iletirim benimde kırıldığım çok nokta oldu ama o 3-3 lük maçı hatırlatan arkadaşlara yozgatta oynanan sivasspor samsunspor maçını hatırlıyorlarmıymış bilmiyorum sizleri ama kardeş kardeşi kıskanır ve yeri gelince döver yeri gelince sever biz SİVAS'ı gardaş biliriz gardaş bilinsekde hasım bilinsekte biz gardaş bilirizz saygılarımla...
|
yine bize bi görev düşerse maçınız olursa yozgatta sonuna kadar destekleriz ve sitemizde yozgatlılar için yazılanlarıda okuanızı isteriz [url]www.yyozgatspor.org[/url]
|
Yozgat Lige kendini veremiyorki sorunLarLa uğraşmaktan. Ama destek oLursa Ankaradan onlarda lige çıkar EskişehirSpor qißi..:)
|
tabii yaa örnek alsın sivassporumuzu büyük denilen takımların yabancılarını örnk alacağına bizi alsın.
|
[QUOTE=YuNuSPaSa58;415768]Yozgat Lige kendini veremiyorki sorunLarLa uğraşmaktan. Ama destek oLursa Ankaradan onlarda lige çıkar EskişehirSpor qißi..:)[/QUOTE]
kanka artık sana hiçbişi demiyom::D acemi davulcu:D |
AYNI TOPRAKLARIN PARÇASIYIZ ...
|
Cevap: YOZGATSPOR SİVAS'I ÖRNEK ALACAK
yozgat spora 3.ligde başarılar dileriz :D:D:D çankırı ile fazla uğraşmıştınız sonunuz böle oldu :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:55. |