SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Orduspor maçı final gibi bir maç (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35052)

Buraq58 03.11.2012 00:35

Cevap: Orduspor maçı final gibi bir maç

[B]Ordusporda güçlü bir ekip şuana kadar 1 kere yenildiler bizden ustunler ama bizimde yenemicemiz anlamına gelmez[/B]

BOUN 03.11.2012 08:21

Sivas taraftarı biraz bilinçli olmalı. Diğerlerinden farkını ortaya koymalı. Üç-beş hafta işler sıkıntılı gidince yönünü ve düşüncelerini değiştirip, anlık kararlar veren bir topluluk olmaktan tamamen uzaklaşmalı. Rıza Hoca konusunda siteye her girişimde yapılmış olan, hocanın gitmek zorunda kalacağına/gitmesine yönelik tehditvari taraftar yorumlarını üzülerek okuyorum.

Kısa vadeli düşünme, anlık-tepkisel kararlar verme, ve bu ifade şekli bize yakışmıyor. Sivas taraftarı düşünce yapısını ve karar verme mekanizmasını olabildiğince çok eski zamanlardan başlatıp önündeki daha uzun vadeli zaman dilimi için cevaplar üretebilmeli.

Rıza hocanın bu takımı çukurdan çekip çıkarttığını, ezilmiş ruh halini üzerimizden attığını, başkan içerideyken yani zor günümüzde tek başına saha içi ve saha dışı mücadele ettiğini unutmayalım. Her takımın inişli çıkışlı günleri olur. Bizim de oluyor nitekim. İş bu halde hocaya yüklenip karalamak, teknik kadro, yönetim, futbolcu ve diğer taraftarların moralini daha da bozmak zorda olan durumu daha da kötüleştirecektir. Biraz akıllı olup akıllı yorum yapalım.

Yapılacak olan eleştirilerin oynanan futbol ile sınırlı kalıp, bunun dışına çıkmaması Sivassporumuzun menfaatinedir!

Şahsen başkanımıza ve Rıza hocamıza sonuna kadar güveniyorum. Sivasspor'un kupa kaldıracağı günlerin de birgün geleceğine olan inancım tamdır. Güzel günleri başkanımızla, hocamızla ve hep birlikte yaşayacağız. Üzerimize düşen her zaman destek olmaktır, üzerimize düşeni yapalım. Gerisi Allah kerim!...

H_Turan 03.11.2012 09:30

Bazıları Rıza Hocanın gitmesini istiyor Bu insanlar nankör olan gerçeği görmek istemeyen insanlardır Rıza hoca her ne olursa olsun başarılıdır zaten kısıtlı transferlerle ne yapabilirdiki İstikrar için aynı zamanda Sivaslı birinin teknik drektör olması her zaman için iyidir Rıza Çalımbay bizim için büyük nimettir Rıza Çalımbay bizde olmasaydı inanın Beşiktaşta olurdu bundan eminim o yüzden Kıymetini bilelim kötü sonuçlar olacaktır ama bunu aşacağını düşünüyorum biraz sabır Lig çetin kimse kusura bakmasın Ligde Şu anda Sivasın durmas epey uzun sürede mucizedir çoğu büyük şehirlerin takımı yokken biz varız ayrıca bu takım nerelerden geldi bunuda unutmayın geçen maça gitmiştim adamlar destek için değil eleştirmek için gelmiş verdiği 10 lira para sanki takımın kurucusu veya Hepsi birer teknik drektör.maça destek için gidelim Taraftar kültürümüz olsun.

Serdar63972 03.11.2012 11:01

[QUOTE=H_Turan;813544]Bazıları Rıza Hocanın gitmesini istiyor Bu insanlar nankör olan gerçeği görmek istemeyen insanlardır Rıza hoca her ne olursa olsun başarılıdır zaten kısıtlı transferlerle ne yapabilirdiki İstikrar için aynı zamanda Sivaslı birinin teknik drektör olması her zaman için iyidir Rıza Çalımbay bizim için büyük nimettir Rıza Çalımbay bizde olmasaydı inanın Beşiktaşta olurdu bundan eminim o yüzden Kıymetini bilelim kötü sonuçlar olacaktır ama bunu aşacağını düşünüyorum biraz sabır Lig çetin kimse kusura bakmasın Ligde Şu anda Sivasın durmas epey uzun sürede mucizedir çoğu büyük şehirlerin takımı yokken biz varız ayrıca bu takım nerelerden geldi bunuda unutmayın geçen maça gitmiştim adamlar destek için değil eleştirmek için gelmiş verdiği 10 lira para sanki takımın kurucusu veya Hepsi birer teknik drektör.maça destek için gidelim Taraftar kültürümüz olsun.[/QUOTE]
Aynı mantık ve mantalite de değilim sizinle, ki ne güzel diyor koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa derken.
Bir defa destek için gitmek noktasında hem fikirim ama hatalı olan yerde de taraftar olarak tepkiyi koymak gerekli. teknik direktör dediğiniz adamlar uzaydan gelmiyor. Rıza hoca da uzaydan gelmedi. Ama uzaylı gibi doğa'nın oynadığı futbola sesini çıkarmıyorsa taraftar tepkisini ortaya koymalı. Neymiş efendim destek verelim morali bozulmasın. Destek verdiğimiz morali bozulmasın diye içimize haykırdığımız zamanda ne yaptığını gördük. Biz verdiğimiz 10 lira yüzünde gırtlağımızı patlatmıyoruz. İçimizdeki SİVAS sevgisidir staddaki ruhsuzluk karşısında kıçımızı yırtmamız. Destekde her zaman çekirdek çıtlayıp bakalım ikinci yarı ne olacak demek değildir.

Serdar63972 03.11.2012 11:10

[QUOTE=BOUN;813538]Sivas taraftarı biraz bilinçli olmalı. Diğerlerinden farkını ortaya koymalı. Üç-beş hafta işler sıkıntılı gidince yönünü ve düşüncelerini değiştirip, anlık kararlar veren bir topluluk olmaktan tamamen uzaklaşmalı. Rıza Hoca konusunda siteye her girişimde yapılmış olan, hocanın gitmek zorunda kalacağına/gitmesine yönelik tehditvari taraftar yorumlarını üzülerek okuyorum.

Kısa vadeli düşünme, anlık-tepkisel kararlar verme, ve bu ifade şekli bize yakışmıyor. Sivas taraftarı düşünce yapısını ve karar verme mekanizmasını olabildiğince çok eski zamanlardan başlatıp önündeki daha uzun vadeli zaman dilimi için cevaplar üretebilmeli.

Rıza hocanın bu takımı çukurdan çekip çıkarttığını, ezilmiş ruh halini üzerimizden attığını, başkan içerideyken yani zor günümüzde tek başına saha içi ve saha dışı mücadele ettiğini unutmayalım. Her takımın inişli çıkışlı günleri olur. Bizim de oluyor nitekim. İş bu halde hocaya yüklenip karalamak, teknik kadro, yönetim, futbolcu ve diğer taraftarların moralini daha da bozmak zorda olan durumu daha da kötüleştirecektir. Biraz akıllı olup akıllı yorum yapalım.

Yapılacak olan eleştirilerin oynanan futbol ile sınırlı kalıp, bunun dışına çıkmaması Sivassporumuzun menfaatinedir!

Şahsen başkanımıza ve Rıza hocamıza sonuna kadar güveniyorum. Sivasspor'un kupa kaldıracağı günlerin de birgün geleceğine olan inancım tamdır. Güzel günleri başkanımızla, hocamızla ve hep birlikte yaşayacağız. Üzerimize düşen her zaman destek olmaktır, üzerimize düşeni yapalım. Gerisi Allah kerim!...[/QUOTE]

Bende çalışıyorum işimi yapıyorum maaş alıyorum. Hatalı olduğum yerlerde karşı taraf altını çiziyor diyorki kardeş buraları hatalı tasarlamışsın. Şimdi ne Rıza Hoca nede Başkan hatasız insanlar değil. Önemli olan birilerinin bunu bir şekilde ifade etmesi. Sizi tanımıyorum ama sizin gibi düşünen arkadaşlar neticesinde bu adamlara gitmiyor herhalde bilgi. Mesela Rıza hocanın oturduğu koltuktan yeni yaptığı transferleri izlemeyi istiyorum bende. Çünkü herhalde tribunden televizyondan hocanın koltugundan gorundugu gibi gorunmuyor galiba. Birileri de geçen hafta ilan etti DOĞA DIŞARI diye. Belki hoca farkında değildi farketti belki farkındaydı ama ALDIM BIR DEFA OYNATMASAM ADAMA SORMAZLAR MI ALDIRDIN NE DIYE OTURTUYORSUN diye düşünüyordu. Onun için gerekli yerde gerekli tepkiyi vermeli. Yoksa biz koyun sürüsü değiliz.

yiğido baba 03.11.2012 12:42

orduyu yıkacaz başka yolu yordamı ve de yorumu yok vesselam evel allah ın iznile:)

yiğido baba 03.11.2012 12:44

[QUOTE=Serdar63972;813557]Aynı mantık ve mantalite de değilim sizinle, ki ne güzel diyor koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa derken.
Bir defa destek için gitmek noktasında hem fikirim ama hatalı olan yerde de taraftar olarak tepkiyi koymak gerekli. teknik direktör dediğiniz adamlar uzaydan gelmiyor. Rıza hoca da uzaydan gelmedi. Ama uzaylı gibi doğa'nın oynadığı futbola sesini çıkarmıyorsa taraftar tepkisini ortaya koymalı. Neymiş efendim destek verelim morali bozulmasın. Destek verdiğimiz morali bozulmasın diye içimize haykırdığımız zamanda ne yaptığını gördük. Biz verdiğimiz 10 lira yüzünde gırtlağımızı patlatmıyoruz. İçimizdeki SİVAS sevgisidir staddaki ruhsuzluk karşısında kıçımızı yırtmamız. Destekde her zaman çekirdek çıtlayıp bakalım ikinci yarı ne olacak demek değildir.[/QUOTE]

maçı almak başka ne olacak

A.Turan Korkmaz 03.11.2012 14:59

[QUOTE=BOUN;813538]...

Şahsen başkanımıza ve Rıza hocamıza sonuna kadar güveniyorum. Sivasspor'un kupa kaldıracağı günlerin de birgün geleceğine olan inancım tamdır. Güzel günleri başkanımızla, hocamızla ve hep birlikte yaşayacağız. Üzerimize düşen her zaman destek olmaktır, üzerimize düşeni yapalım. Gerisi Allah kerim!...[/QUOTE]

Oynanan kötü futbolu ve sorumlularını belli sınırlar dahilinde eleştirmek maça gitmek kadar sorumluluğumuzdur.
Bu maça beklendiği gibi;
Attila,Uğur,Navratil,Rajnoch(Erhan),Ziya,Kadir,Mehmet Nas,Doğa,Erman,Kamil,Eneramo gibi bir kadroyla başlayıp rakibi önce durdurup ikinci yarı Pedriel,Abdulkadir ve Atıf değişiklikleriyle sonuca gidilebilir. Daha doğrusu normal bir takım bunu yapar,yapabilir. Sivassporumuz ise bu verdiğim kadroyla topa hakim olamıyor,oyunu çeviremiyor,topu rakibe verince de devreye 1-0,2-0 yenik giriyor. Dakika 60'da klasik oyuna müdahaleler başlıyor ama maçı çeviremiyorsun.
İşte benim şahsen yaşamaktan bıktığım bu senaryodur. Rıza hoca'ya temel eleştirimiz de tam da buradadır. Takım gereken dirençli oyunu,sertliği gösteremiyor. Bunda oyuncuların kabahati kadar,oyun sistemini hazırlayan ve kenardan yönetenlerin de payı var. Son iki lig maçımıza bakalım:
Bizim takımın,Akhisarspor'un işini daha ilk yarıda bitirmesi gerekiyordu. Antalyaspora karşı da daha dirençli oynaması ve en az bir puanla dönmesi lazımdı. Niye olmadı? Hocamızı çok seviyor sayıyoruz o ayrı.
Topa basmayan,kaçak güreşen,hırs göstermeyeni,sorumluluk almayanı ilk 11e almayacaksın diyoruz. Yanlış mı? Sakatlıklar mazeret değil,alırsın A2'den üç oyuncu,papucun pahalı olduğunu görür birileri. Profesyonel futbolcu sahada gezemez. Maçta kendisini kaybedemez. Tribünlere top vuramaz. Kendine oynamaz,takımla takım için oynar. Sahada sorumluluk alır,ekstra işler yapar. Burada teknik olarak bakarsanız oyuncuda konsantrasyon kaybı var . Rıza hoca da önümüzdeki maç için 'Final maçı ' tabirini aslında bu birkaç futbolcumuzu motive edebilmek için kullanmak zorundaydı.
Zamanında tedbirler alınsaydı, bizim takım Bursa maçı itibariyle oturmuş olacaktı,şu an da Antalyaspor yerine Türkiye'de Sivasspor konuşuluyor olacaktı. Benim yandığım budur.
Aslında mesele şahıs olarak futbolcularda yada hocada veya maçlarda,rakip takımlarda falan değil,düşüncede. Sivassporumuzun bir süreden beri ısrarla vites küçültmesi bekleniyor. Belki bana öyle geliyor.
[U]Orduspor bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştı. Bilmem anlatabildim mi?[/U]

Gangstayigido 03.11.2012 21:38

bence yarinki kadromuz söyle olmali :

atilla
ugur..erhan...navratil..ziya
.....kadir.....rajnoch.....
pedriel...............grosicky
...aatif...
.abdulkadir(eneramo bence formsuz takima hic katkisi yok ondan dolayi cok gol kaciriyor abdulkadir dikkatinizi cekerim kupa macinda istekli, bursa macinda ve akhisar macinda oyuna girdi sivas baski kurdu ve goller atti, o sansi hak etti)

cemahmety 03.11.2012 21:49

Eneramo 11 başlamalı ama geçen haftaki performanslarını sergilerse Abdülkadir son 25 30 dakika oynamalı bu şansı girdiği maçlarda oyunu ve takımını hareketlendirmesiyle haketti. (Gerç Faty'nin de hakettiğini konuşmuştuk oynadığı maçta çokkötü oynamıştı ama Abdülkadir sonradan gireceği için özellikle yenik olursak bu riski almamızda sıkıntı olmaz.) Umarım yenik olmayız o da ayrı mesele tabi.

FirtinaK 03.11.2012 22:07

Bencede Abdulkadir baslamali ama Eneramo´ya ilk 11´de sans verirse anormal bulmam. Yalniz Abdulkadir´i geriye düstükten sonra oyuna alirsa son maclarda yaptigi gibi hic dogru bulmam. Mac berabere giderken, geriye düsmeden bu adam oynamasi lazim, Mehmet Nas´de ayni sekilde (eger bastan baslamzsa), ki bence oda ilk 11´de oynamasi lazim.

Tabi alternatif olarak Eneramo Abdulkadir ikilisiyle fevkalade oynanabilir ama Güngören macindaki gibi degil, zira o macta Abdulkadir forvetten baska her pozisyonda oynadi. Defansif manada cok faydaliydi, dikkat ettiyseniz Abdulkadir ciktiktan sonra (son 30 dakikalik bölümde) Güngören pozisyon bile bulmaya basladi, Abdulkadir rakibe orta sahada baya baski kuruyordu.

infial§ 03.11.2012 22:17

Maç skor bi yere,Orduspor bizm dostumuzdur ligde ki 17 takım bi tarafa Orduspor bi tarafa centilmence dostça bir maç olsun,ayrıca ordu deplasmanına bir organize yok Buda taraftarın ve yönetimin ayıbıdır,10 tl lik bilet alıp koltuğum işgal altında diye ortalığı karıştıran sosyete taraftardan başka bi şey beklenmez

sivistar 04.11.2012 05:13

ordudan fark yıyecegız.yıne takımıkuramıyacak rıza

[QUOTE=dogan5880;813357]futbol bılen ınsan fazla eleştırı yapmaz hep yenıcek deılz bızde yenılcez futbolda hersey var[/QUOTE] evt yapmazda haklısın aslında rıza çalımbay eleştırmeye bıle degmez okadar berbat..4 hafta sonra yokkk buadam burayada yazıyorumm...sakın geçensenede ıyıydı fılan demeyın geldıgınden bugune sıvasspora katkısı yok ayrıca eskı prestıjımızın ekmeğıyle gıdıyoruz nereye kadar

sivistar 04.11.2012 05:18

[QUOTE=H_Turan;813544]Bazıları Rıza Hocanın gitmesini istiyor Bu insanlar nankör olan gerçeği görmek istemeyen insanlardır Rıza hoca her ne olursa olsun başarılıdır zaten kısıtlı transferlerle ne yapabilirdiki İstikrar için aynı zamanda Sivaslı birinin teknik drektör olması her zaman için iyidir Rıza Çalımbay bizim için büyük nimettir Rıza Çalımbay bizde olmasaydı inanın Beşiktaşta olurdu bundan eminim o yüzden Kıymetini bilelim kötü sonuçlar olacaktır ama bunu aşacağını düşünüyorum biraz sabır Lig çetin kimse kusura bakmasın Ligde Şu anda Sivasın durmas epey uzun sürede mucizedir çoğu büyük şehirlerin takımı yokken biz varız ayrıca bu takım nerelerden geldi bunuda unutmayın geçen maça gitmiştim adamlar destek için değil eleştirmek için gelmiş verdiği 10 lira para sanki takımın kurucusu veya Hepsi birer teknik drektör.maça destek için gidelim Taraftar kültürümüz olsun.[/QUOTE] allah askına neresı başarılı sana kımı kazandırdı hangı gençoyuncuyu buldu 3lıg oyuncalarıyla biz şampıyonluk oynadık...para degıl takım ruhu önemlı ah ah nerdesın bulent uygun

sivistar 04.11.2012 05:26

[QUOTE=Kasim58;813380]Hocam lig başlamada önce keske birkez olsun şu taraftara kulak veripte yorumları okusaydınız burda herkes yüzbini askın üye aynı seyden bahsetti bunu duymayan sanir birtek siz kaldınız.
Allah'tanki Enaroma başka takımlalarla anlaşamadı anlaşsaydı onun yerine bile adam almiyacaktiniz.
Bizim için bütün maclar final hayırlısı bakalım.
Hocam bu taraftar yenilgimize değil ruhsuza sahada gezen oyunculara kızıp kahroluyoruz.
Uğur bile kendini toparladı elinden gelen gayreti gösteriyor ama Erman,Doga,Kadir ne is yapar hocam?
Mehmet nas bile buyasina rağmen Erman ve Doğadan daha iyi sen bunu görmüyormusun sevgili Rıza hocam[/QUOTE]
SANA TEŞEKKUR EDERIM ERMAN UZAKTAN AKRABASI GALIBA DOĞAYIDA BILMIYOM ARTIK NEYI ADEM KIM YAA RIZA HOCA BIZLE VALLA DALGA GEÇIYOR KENDI GELECEĞI İÇIN SİVASSPORU DENEME TAHTASINA ÇEVIRDI

sivistar 04.11.2012 05:38

KAZANABILECEGIMIZ TEK KADRO AMA YAPMAZ ZİYA NAVRATIL MURAT AKÇA RAYNOFF
KADIR CERNI KAMIL SESU PEDRIEL ENERAMO IKINCI YARI MEHMET NAS CERNI DEGIŞIKLI PEDRIYELLEDE SON ON DAAKA APDUL KADIR YA KUPA MAÇINDA SONSANIYE KAĞAN OYUNA ALDI KÜFÜR GIBI BU NASIL HOCALIK SANKI MAÇ BERABERE BITECEK KUPA MAÇINDADA GENÇLERE SANS VERMEZSEN NEZAMAN VERECEN HADI KORKUNDAN MAÇ BAŞINDA ALMADIN MAÇ 2 SIFIR OLUNCA SANS VERSEYDIN SONSANIYE NEDEN ALDIN ÇOK GARIP

sivistar 04.11.2012 06:14

[QUOTE=ahmet ali;813486]Sn. Rıza Çalımbay'ın koltuğu çoktan sallanıyor...Sene başından beri kendisi Sivasspor'dan çok Beşiktaş'la ilgilendi. Beşiktaş Trabzon maçını izledi.Akhisar'ın maçını izlemedi ve Akhisar gibi bir takıma bile yenildik.
Şimdi sene ortasında takviye istiyor.Bence yapılacak takviye öncelikle Rıza Çalımbay'ın yerine olmalı.Kendisine teşekkür edilmeli ve gerçekten tüm mesaisini Sivasspor'a verecek bir teknik adam göreve gelmeli...[/QUOTE]

HARIKA YAZMIŞSIN MINNETTARIM KEŞKE HERKEZ BIZIM GIBI DÜŞÜNSE

sivistar 04.11.2012 06:21

[QUOTE=Serdar63972;813557]Aynı mantık ve mantalite de değilim sizinle, ki ne güzel diyor koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa derken.
Bir defa destek için gitmek noktasında hem fikirim ama hatalı olan yerde de taraftar olarak tepkiyi koymak gerekli. teknik direktör dediğiniz adamlar uzaydan gelmiyor. Rıza hoca da uzaydan gelmedi. Ama uzaylı gibi doğa'nın oynadığı futbola sesini çıkarmıyorsa taraftar tepkisini ortaya koymalı. Neymiş efendim destek verelim morali bozulmasın. Destek verdiğimiz morali bozulmasın diye içimize haykırdığımız zamanda ne yaptığını gördük. Biz verdiğimiz 10 lira yüzünde gırtlağımızı patlatmıyoruz. İçimizdeki SİVAS sevgisidir staddaki ruhsuzluk karşısında kıçımızı yırtmamız. Destekde her zaman çekirdek çıtlayıp bakalım ikinci yarı ne olacak demek değildir.[/QUOTE] HELAL KARDEŞİME

sivistar 04.11.2012 06:31

[QUOTE=BOUN;813538]Sivas taraftarı biraz bilinçli olmalı. Diğerlerinden farkını ortaya koymalı. Üç-beş hafta işler sıkıntılı gidince yönünü ve düşüncelerini değiştirip, anlık kararlar veren bir topluluk olmaktan tamamen uzaklaşmalı. Rıza Hoca konusunda siteye her girişimde yapılmış olan, hocanın gitmek zorunda kalacağına/gitmesine yönelik tehditvari taraftar yorumlarını üzülerek okuyorum.

SENIN YAŞIN YETMEZ SIVAspor SAMPIYON OLACAK DIYE SEN HIÇ TOKAT ÇORUM MAÇINA GITTIN MI POLISLERDEN JOP YEDINMI AYRICA HOCAYI BIR ANLIK DEGIL GELDIĞI GUNDEN BERI ÇOK HATALI GERIYE BAK TARAFTARSAN LORANT VE BULENT DEN BASKA BIZE HOCA GELMISMI FUTBOLDAN ANLASAN FARKEDERDIN

FirtinaK 04.11.2012 06:32

[QUOTE=sivistar;813612]KAZANABILECEGIMIZ TEK KADRO AMA YAPMAZ ZİYA NAVRATIL MURAT AKÇA RAYNOFF
KADIR CERNI KAMIL SESU PEDRIEL ENERAMO IKINCI YARI MEHMET NAS CERNI DEGIŞIKLI PEDRIYELLEDE SON ON DAAKA APDUL KADIR YA KUPA MAÇINDA SONSANIYE KAĞAN OYUNA ALDI KÜFÜR GIBI BU NASIL HOCALIK SANKI MAÇ BERABERE BITECEK KUPA MAÇINDADA GENÇLERE SANS VERMEZSEN NEZAMAN VERECEN HADI KORKUNDAN MAÇ BAŞINDA ALMADIN MAÇ 2 SIFIR OLUNCA SANS VERSEYDIN SONSANIYE NEDEN ALDIN ÇOK GARIP[/QUOTE]

Yok son 10 dakika bence fazla, Abdulkadiride son 10 saniye alsin, ayni Kaana yaptigi gibi. Nedir bu Pedriel takintiniz anlamadim gitti. Pedrieli ben sahsen sahada görmek istemiyorum. Son 10 dakika Abdul ne yapsin Allah askina, hele takim geriye düstükten sonra. Isin kötü tarafi Riza Calimbayda böyle düsünüyor. Bu kafayla Abdulkadirden cok verim aliriz biz.

savaş2 04.11.2012 08:59

***bu mac erman ve kamil kadroda olmassa bu macta puan cıkarabiliriz .bunlar sadece sahada yürüyorlar,,diğer oyuncularada kötü örnek oluyorlar.

***ordu macın 11
nihat
cerny,murat,navratil,ziya

rajnoh
navratil,ziya,navratil

şeşo,,ziya

HababamHa 04.11.2012 09:12

[QUOTE=savaş2;813621]***bu mac erman ve kamil kadroda olmassa bu macta puan cıkarabiliriz .bunlar sadece sahada yürüyorlar,,diğer oyuncularada kötü örnek oluyorlar.

***ordu macın 11
nihat

rajnoh
navratil,ziya,navratil

şeşo,,ziya[/QUOTE]

Böyle bir kadro ile çıkarsak yenmeyi bırak orduyu dağıtırız dahada toparlayamayız.:)

H_Turan 04.11.2012 09:58

Bir defa destek için gitmek noktasında hem fikirim ama hatalı olan yerde de taraftar olarak tepkiyi koymak gerekli. teknik direktör dediğiniz adamlar uzaydan gelmiyor. Rıza hoca da uzaydan gelmedi. Ama uzaylı gibi doğa'nın oynadığı futbola sesini çıkarmıyorsa taraftar tepkisini ortaya koymalı. Neymiş efendim destek verelim morali bozulmasın. Destek verdiğimiz morali bozulmasın diye içimize haykırdığımız zamanda ne yaptığını gördük. Biz verdiğimiz 10 lira yüzünde gırtlağımızı patlatmıyoruz. İçimizdeki SİVAS sevgisidir staddaki ruhsuzluk karşısında kıçımızı yırtmamız. Destekde her zaman çekirdek çıtlayıp bakalım ikinci yarı ne olacak demek değildir.[/QUOTE]

Senin gördüklerini Teknik drektör görmüyormu zannediyorsunuz Ne çok Futboldan anlıyoruzki her kez kendini Teknik drektör zannediyor Geçen akhisar maçında bazı taraftarlara yakışmayan maça ilk yarısının bitmesine 5 dakika var doğa diye tepki sloganları var takım oynarken 0-0 takıma ve oyuncuya moralsizlik veriyor vediğimiz 10 lira sanki takımı kurmuşuz gibi tepkide bulunuyoruz malesef gelen taraftarda Futbol kültürü yok Kültürü olan Anadolu takımları belli zaten bazıları ligdede yok şu anki taraftarda destekleme bilinci yok köstek olma var en ucuzu 5 lira bunu verip Sivasspor maçına gelmekten aciz Süper lig nimettir sivas için bunu anlamaktan aciz .Aynı şeyi yine söylüyorum ben Rıza Hocayı başarılı buluyorum bazı nankörler var yok değil O gitsin Bülent uygun gelsin diyenler var bunun gibi bilinçsiz,nankör ve sivassporun geleceğini düşünmeyenler var Bülent uygun denen adamın gittiği takımlarda ne yaptığı belli O dönemde Sivasın başarısının salt ondan olduğunu zannedenler var bu görüldü ilerki zamanlarda bu da ayrı konu.

58_SEMİH_58 04.11.2012 10:09

[QUOTE=savaş2;813621]***bu mac erman ve kamil kadroda olmassa bu macta puan cıkarabiliriz .bunlar sadece sahada yürüyorlar,,diğer oyuncularada kötü örnek oluyorlar.

***ordu macın 11
nihat

rajnoh
navratil,ziya,navratil

şeşo,,ziya[/QUOTE]

Sakat Nihat,ayağı kırık Cerny,3 tane Navratil,3 tanede Ziya ile Süper Lig'de en farklı galibiyetimizi alırız rahat olun.Rıza Hoca gör bunları görr.

Gangstayigido 04.11.2012 11:22

[QUOTE=FirtinaK;813616]Yok son 10 dakika bence fazla, Abdulkadiride son 10 saniye alsin, ayni Kaana yaptigi gibi. Nedir bu Pedriel takintiniz anlamadim gitti. Pedrieli ben sahsen sahada görmek istemiyorum. .[/QUOTE]

maclari iyice takip etseydin pedrielden önce eneramoyu elestiridin, ayrica pedrielin oynamadigi maclarda takim öne cikamiyor cünkü eneramoda kafa hakimeti yok . toplari indirecek tek adam var oda pedriel.
kafa topu hakimeti olan forvet alinmadigi sürece pedriel yere bence garanti.
abdulkadir iyi golcü ama kafa hakimiyeti nasil bilmiyorum...iyi se pedrielin yerine denene bilir, ama sahsen eneramonun yerinde oynamsini tercih ederim.

FirtinaK 04.11.2012 11:41

[QUOTE=H_Turan;813631]Senin gördüklerini Teknik drektör görmüyormu zannediyorsunuz Ne çok Futboldan anlıyoruzki her kez kendini Teknik drektör zannediyor Geçen akhisar maçında bazı taraftarlara yakışmayan maça ilk yarısının bitmesine 5 dakika var doğa diye tepki sloganları var takım oynarken 0-0 takıma ve oyuncuya moralsizlik veriyor vediğimiz 10 lira sanki takımı kurmuşuz gibi tepkide bulunuyoruz malesef gelen taraftarda Futbol kültürü yok Kültürü olan Anadolu takımları belli zaten bazıları ligdede yok şu anki taraftarda destekleme bilinci yok köstek olma var en ucuzu 5 lira bunu verip Sivasspor maçına gelmekten aciz Süper lig nimettir sivas için bunu anlamaktan aciz .Aynı şeyi yine söylüyorum ben Rıza Hocayı başarılı buluyorum bazı nankörler var yok değil O gitsin Bülent uygun gelsin diyenler var bunun gibi bilinçsiz,nankör ve sivassporun geleceğini düşünmeyenler var Bülent uygun denen adamın gittiği takımlarda ne yaptığı belli O dönemde Sivasın başarısının salt ondan olduğunu zannedenler var bu görüldü ilerki zamanlarda bu da ayrı konu.[/QUOTE]

Riza Calimbay avukatlari görev basinda. Neyini basarili buluyorsun? Arkadas bence gayet güzel yazmis. Teknik direktörün göremediklerini arkadaslar haftalardir yaziyorlar, bal gibide bazi seyleri göremiyor, hatta idda ediyorum görmek istemiyor, adam kayiriyor.

FirtinaK 04.11.2012 11:48

[QUOTE=Gangstayigido;813638]maclari iyice takip etseydin pedrielden önce eneramoyu elestiridin, ayrica pedrielin oynamadigi maclarda takim öne cikamiyor cünkü eneramoda kafa hakimeti yok . toplari indirecek tek adam var oda pedriel.
kafa topu hakimeti olan forvet alinmadigi sürece pedriel yere bence garanti.
abdulkadir iyi golcü ama kafa hakimiyeti nasil bilmiyorum...iyi se pedrielin yerine denene bilir, ama sahsen eneramonun yerinde oynamsini tercih ederim.[/QUOTE]

Aslinda haklisin kardes. Bu forumda Eneramo´nun dokunulmazligi oldugu icin ona cesaret edemedim dermisim. Al birini vur ötekine. Bizde bu yabanci hayranligi olduktan sonra Eneramo gibileri bile gözümüzde büyütürüz. Keske Riza hocada Eneramo´yu kulübede oturtacak yürek olsada Pedrielle Abdulkadiri ayni anda sahada görebilsek iki tane istekli, basariya ac oyuncu olur forvet hattimizda. Eneramo bedavaciliktan baska birsey yapmiyor son haftalarda, ha birde güresci yani var (ne kadar faydali oluyorsa). Az kalsin unutuyordum karabogamizin kaleyi karsidan gören her frikik´te topun basina gecisi var ya, hasta ediyor beni.

H_Turan 04.11.2012 15:21

[QUOTE=FirtinaK;813640]Riza Calimbay avukatlari görev basinda. Neyini basarili buluyorsun? Arkadas bence gayet güzel yazmis. Teknik direktörün göremediklerini arkadaslar haftalardir yaziyorlar, bal gibide bazi seyleri göremiyor, hatta idda ediyorum görmek istemiyor, adam kayiriyor.[/QUOTE]

Ben Kimsenin Avukatı değilim ama herkezin Kendini Teknik drektör zannediyor ben gerçekleri görüyorum merak etme Ama şunu söyleyeyim Rıza çalımmay gelmeden 2 sene içinde Düşmeye kılpayı kurtulmuşuz Önceki zamanları saymıyorum o zaman başkaydı ama Rıza hocanın duruma göre Yapılan transferlere göre başarılı buluyorum kim ne derse desin İstikrar için özellikle Eğer giderse o zaman kıymetini anlarsınız o zaman geç olur zaten bir şeyin kıymeti gidince anlaşılırmış.

Uzaktan yorum yapmak kolaydır zaten

FirtinaK 04.11.2012 15:31

[QUOTE=H_Turan;813665]Ben Kimsenin Avukatı değilim ama herkezin Kendini Teknik drektör zannediyor ben gerçekleri görüyorum merak etme Ama şunu söyleyeyim Rıza çalımmay gelmeden 2 sene içinde Düşmeye kılpayı kurtulmuşuz Önceki zamanları saymıyorum o zaman başkaydı ama Rıza hocanın duruma göre Yapılan transferlere göre başarılı buluyorum kim ne derse desin İstikrar için özellikle Eğer giderse o zaman kıymetini anlarsınız o zaman geç olur zaten bir şeyin kıymeti gidince anlaşılırmış.

Uzaktan yorum yapmak kolaydır zaten[/QUOTE]

Sanada hak vermiyor degilim ama benim demek istedigim su: Buradan birisi teknik direktörü elestirince hemen "sizin gördügünüzü hoca görmüyormu", "siz teknik direktörden daha mi iyi bileceksiniz" vs. gibi yorumlarla karsi karsiya kaliyoruz.

Iyide gardas biz Riza hocanin her yaptigini dogru bulursak, yaptigi yanlislara amenna dersek bir yere varamayiz ki. Ortada yanlis varsa söylemeye calisacagiz elbette.

Not: Ilk yorumumda avukat kelimesi biraz agir olmus, onun icin özür dilerim. Onu belki baska bir sekilde söyleyebilirdim. Yurt disinda yasadigim icin her seyi istedigim sekilde ifade edemiyorum...

H_Turan 04.11.2012 15:32

Bırakın Eleştiriyi Takıma Destek olun Stadı doldurun taraftarın görevi budur İyi gitsede kötü gitsede takıma destek olmak Stadı doldurmak tam anlamıyla bağırmak Ondan sonra eleştiriyi hakedersiniz yoksa stadı boş bırakıp Oyuncuya bağırıp destek olunmaz verdiğiniz 10 lira ile kendini bir şey zannedilmez yada Stada gitmeyip kahvede izleyenler içinde sözüm aynıdır.zaten Taraftar kültürü budur Neden Sivassporun Taraftar kültürü olmadığını neden söylediklerini bir düşünün.

savaş2 04.11.2012 19:09

***bu mac erman ve kamil kadroda olmassa bu macta puan cıkarabiliriz .bunlar sadece sahada yürüyorlar,,diğer oyuncularada kötü örnek oluyorlar.

***ordu macın 11
nihat

rajnoh
navratil,ziya,navratil

şeşo,,ziya

[QUOTE=58_SEMİH_58;813632]Sakat Nihat,ayağı kırık Cerny,3 tane Navratil,3 tanede Ziya ile Süper Lig'de en farklı galibiyetimizi alırız rahat olun.Rıza Hoca gör bunları görr.[/QUOTE]

***hemen acıklıyorum
***nihat sakat durumuyla atillada daha iyi korur kaleyi, cerny gene aynı durum
***ziya ve navratil her zaman 3 kişilik oynarlar .

etlidöktürek 04.11.2012 19:10

hocam finalmuhteşem gidiyor...

OzkanBaskan 04.11.2012 19:12

Artık bırak hoca bu final laflarını kimse yemiyor bak insanlar neler yazıyor sana cevap olarak evlatlarını al ve git!!!

OzkanBaskan 04.11.2012 19:14

Artık bırak hoca bu final laflarını kimse yemiyor bak insanlar neler yazıyor sana cevap olarak evlatlarını al ve git!!! Ayrıca devre arasından bahsediyor umarım memleket seni devre arasına kadar bırakacağını nereden biliyorsun? Artık yeter.

Kasim58 04.11.2012 19:22

Final macini izliyoruz Riza hocam

infial§ 04.11.2012 19:33

Final maçında yeniliyoruz hoca

yigidolar06 04.11.2012 19:44

Rıza hoca en iyisi bırakmak daha fazla kalmana taraftar değilim

shang 04.11.2012 20:23

iyi bir final oldu heralde fark yemediğimize sevindik çok acı

A.Turan Korkmaz 04.11.2012 21:46

[QUOTE=gdodeğilyiğido;813576]...Bu maça beklendiği gibi;
Attila,Uğur,Navratil,Rajnoch(Erhan),Ziya,Kadir,Mehmet Nas,Doğa,Erman,Kamil,Eneramo gibi bir kadroyla başlayıp rakibi önce durdurup ikinci yarı Pedriel,Abdulkadir ve Atıf değişiklikleriyle sonuca gidilebilir. Daha doğrusu normal bir takım bunu yapar,yapabilir. Sivassporumuz ise bu verdiğim kadroyla topa hakim olamıyor,oyunu çeviremiyor,topu rakibe verince de devreye 1-0,2-0 yenik giriyor. Dakika 60'da klasik oyuna müdahaleler başlıyor ama maçı çeviremiyorsun.
İşte benim şahsen yaşamaktan bıktığım bu senaryodur...[/U][/QUOTE]

Gene aynı hüsran. 3 maçtır aynı kan kaybı. Artık bu haftaki Eskişehirspor maçı Tamam ya da Devam maçıdır. Asıl [U]final[/U] burada.

KaanK 04.11.2012 21:51

[QUOTE=gdodeğilyiğido;813848]Gene aynı hüsran. 3 maçtır aynı kan kaybı. Artık bu haftaki Eskişehirspor maçı Tamam ya da Devam maçıdır. Asıl [U]final[/U] burada.[/QUOTE]

[B]Çok doğru..Asıl final maçı 09.11.2012 cuma 4 eylül stadında.. ama Sivasspor için değil... hoca ve vazgeçilmez birkaç oyuncusu için.....[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:27.