![]() |
Cevap: TRANSFER 2013
süper lig hasretiyle yanıp tutuşan,genç,dinamik,teknik ptt.1lig ve 2.lig oyuncuları da mutlaka denenmeli diyorum.
çünkü öbür sezondan itibaren yabancı kısıtlaması getirilecek.bu yüzden gençleri şimdiden kapmalıyız... |
Cevap: Sivasspor Onur Akbay ve Cemil Adıcan'i isti
[QUOTE=RoKeT;825009]ağlayanın malı gülene hayır etmez !!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Darb-ı mesel doğru ama bu adamlar bu transferlerle gülücek gibime geliyor. Cıbırlıktan kırım kırım kırılıyorlar adamlar... Ankaragücünde kıyamet gibi genç oyuncu mevcut. Bence onlara maddi anlamda çok iyi gelecek... |
Karşıyaka'da Onur diye bir oyuncu seyrettim ama kanat oyuncusu idi ve 2 maçta sonradan girdi. Sanırım başka bir Onur olsa gerek. Şu aşamada genç oyunculara ve yedekte bekleyecek oyunculara çok ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum.
|
[b]yaw bıraksın böyle işleri yönetim böyle futbolcular yeniden yapılanma olduğunda sezon başında alınmalıydı zaten ortada genç oyuncuları kazanmak için uğraşan bir hocada yok elindeki kaanı bile 5 dak oynatmıyan rıza hoca bunlarımı oynatacak şaşarım gereksiz transferlere para harcanmamalı bu takıma lazım olan hazır tecrübeli hızlı forvet teknik kapasitesi mücadelesi iyi orta saha sağ açık ve kadiri kesecek önlibero hatta sağbek diyecemde :mad:forvet alındı defansda alındı ortasaha kaldı fazlasına gerek yok [/b]
|
benim kafam daha da çok karisti :confused: :D
|
Son Dakika : Burhan Eşer, kendisini Sivas ve Mersin'in istediğini ve son kararı Başkan Halil Ünal'ın vereceğini kaydetti.
|
Millet cayır cayır transfer yapıyor bizde hayal kuruyoruz..
Çaykur Rize de cernat dan sonra gündemdeki isimler: Adem büyük . Özgür cek . Mehmet akyuz . Ceyhun gülselam. Tavşanlilınyitspor Finlandiya gol kralı kokko yu deniyor. Murat Erdoğan Şanlıurfaspor da. Bunlar kadar bile olamıyoruz |
Doğu Bey bütün face deki SİVAS ile ilgili sayfalar senin yazını paylaşmışlar
|
Bizim yönetimde Vizyon yok.
Transfer dedigin önceden halledilir. Madem Fasliyla ilgileniyorsunuz 3 Ay önceden gidin Konusun halledin, Israilli mi alacaksiniz 6 ay önce gidin konusun halledin ya. 3 Günde karar verilip alinan adamdan ne olur ki. 5 Ocakta Transfer dönemi basliyor diye 3 Gün önce adam aramayami cikilir ya. |
[B]Aykut Kocaman Özgür Çek'i kampa almamış.Özgür büyük bir ihtimalle fenerden ayrılacak bakalım kime gidecek.[/B]
|
[QUOTE=Dua;825026]Bizim yönetimde Vizyon yok.
Transfer dedigin önceden halledilir. Madem Fasliyla ilgileniyorsunuz 3 Ay önceden gidin Konusun halledin, Israilli mi alacaksiniz 6 ay önce gidin konusun halledin ya. 3 Günde karar verilip alinan adamdan ne olur ki. 5 Ocakta Transfer dönemi basliyor diye 3 Gün önce adam aramayami cikilir ya.[/QUOTE] Faslı oyuncu sezon içinde 3 kez izlenmiş ayrıca sezon bitmeden hiç bir oyuncuyu istemek etik bir davranış değildir. |
aglamak istiyorum:mad:
|
[QUOTE=babapiton;825030]Faslı oyuncu sezon içinde 3 kez izlenmiş ayrıca sezon bitmeden hiç bir oyuncuyu istemek etik bir davranış değildir.[/QUOTE]
Neden etik degil. Adamlar bizim Ligde oynamiyorki..? Git konus de 3 Ay sonra Türkiyede Transfer dönemi basliycak bizim Prensipte anlasalim 5 Ocaktada imza atariz. Insan bir Araba alacagi zaman bile en az 3 hatta 5 Ay arastiriyor. Biz iki günde oyuncu aliyoruz. |
[QUOTE=DOGU_BEY;824964][B]•Emir KUJOVİÇ %90 Sivasspor'da...
•Ankürügücü'nden Ümit kesin olarak bitti... •İsrail'deki golcü Toto TAMUZ'un gelme olasılığı %60, Faslı golcünün gelme ihtimali %40... •Eğer bunlar olmazsa Sırbistan liginden ve Yunanistan'dan alternatif 2 isim var. •Süper Lig ve Bank Asya'dan en az 2 yerli oyuncu daha alınacak... •Bulunursa alternatif bir kaleci transferi de yapılacak... •Sol bek için arayışlar var...(Özgür Çek de dahil...Çünkü Hayrettin'in sözleşmesi sezon sonu bitiiyor...Çünkü Ziya'ya Bjk'den ciddi anlamda ilgi var...Ts'ye gitmesi söz konusu değil...Yalnız Bjk sol bek için yabancı öncelik düşünüyor, ama Ziya ile de ciddi anlamda ilgiler var...) •Cernat, Burhan Eşer, Mitroğlu, Kıvanç, Engin Baytar isimleriyle ilgili hiçbir görüşme ve anlaşma yok..Hatta Burhan Eşer büyük ihtimal Mersin'e kiralık gidecek... •Resmi transfer dönemi 5 Ocakta başlıyor, ama Rıza hocanın anlaşılan oyuncuların derhal kampa katılması yönünde isteği var... •Grosicki veya başka bir oyuncunun takımdan ayrılması söz konusu değil... •Hiç beklemediğimiz sürpriz bir yabancı transferi de duruma göre gerçekleşebilirmiş...Şimdilik birinci ağızdan öğrendiğim bilgiler bunlar... [/B][/QUOTE] eeee bütün bunlar zaten bilinen haberler..yeni bişy yokkkii...burdan çıkan tek sonuç bir tek oyuncuyla kesin olarak anlaşılmış olması o da ÜMİT...gerisi hep sadece söylentilerin olduğu kesin olmayan haberler... |
[QUOTE=şamatacılar;825024]Millet cayır cayır transfer yapıyor bizde hayal kuruyoruz..
Çaykur Rize de cernat dan sonra gündemdeki isimler: Adem büyük . Özgür cek . Mehmet akyuz . Ceyhun gülselam. Tavşanlilınyitspor Finlandiya gol kralı kokko yu deniyor. Murat Erdoğan Şanlıurfaspor da. Bunlar kadar bile olamıyoruz[/QUOTE] haklisin kardesim transferde ligde son siralardayiz :) bu iste para, oyuncu ve lig bilgisi, manejerlerle iliskiler oldugu kadar Teknik direktorde cok onemli. Mustafa Denizliyi duyan gider az paraya da olsa cunki biliyolar Rize bu yola bas koydu ve cikacak, kurt gibi bi Hoca adam gidiyor. Mesela Fatih Terim kimi istese turkiyeden ismi yeter her futbolcu kosa kosa onu duyunca gider. Acikcasi Riza hocanin ne babacanligi var ne de ismini duyunca gelecek bi futbolcu :) ( doga felan gibi bank asya topcusu eski ogrencilerini saymazsak) |
en çok ihtiyaç duyduğumuz 1. bölge kadir-adem'in oynadığı orta saha, buraya düşünülen transfer yok, defansın sağ tarafı uğur'un oynadığı 2. bölge buraya da kimse yok, 3. bölge eneramo'ya alternatif, bütün çalışmalar buraya kaymış, diğer bölgelerde çalışma yok, yada bana mı öyle geliyor?
|
Kampta yeni bir isim daha
03.01.2013 C.KAAN KARAGUŞ Ligde ikinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'un Antalya kampına yeni bir daha katıldı. Kırmızı-beyazlıların geçtiğimiz günlerde Ankaragücü'nden renklerine kattığı Ümit Kurt'un takımla birlikte çalışmalara başlamasının ardından, dün Almanya'dan da bir gurbetçi oyuncu Yiğidoların kamp programına dahil edildi. Yaklaşık 2 yıldır Almanya'nın Oberliga Mittelrhein takımında forma giyen genç stoper Mert Zafer Mutlu, Sivasspor'un Antalya kampındaki yeni yüzü oldu. Bir hafta boyunca 20 yaşındaki sağ bek oyuncusunun performansını gözden geçirecek teknik heyet, hazırlanacak rapor doğrultusunda genç gurbetçi için harekete geçecek. Kaynak:Sivas'ın Sesi.com |
Kampta yeni bir isim daha
[IMG]http://sivasinsesi.com/images/genel/r5llak31130016154777198359.jpg[/IMG]
Ligde ikinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'un Antalya kampına yeni bir daha katıldı. Kırmızı-beyazlıların geçtiğimiz günlerde Ankaragücü'nden renklerine kattığı Ümit Kurt'un takımla birlikte çalışmalara başlamasının ardından, dün Almanya'dan da bir gurbetçi oyuncu Yiğidoların kamp programına dahil edildi. Yaklaşık 2 yıldır Almanya'nın Oberliga Mittelrhein takımında forma giyen genç stoper Mert Zafer Mutlu, Sivasspor'un Antalya kampındaki yeni yüzü oldu. Bir hafta boyunca 20 yaşındaki sağ bek oyuncusunun performansını gözden geçirecek teknik heyet, hazırlanacak rapor doğrultusunda genç gurbetçi için harekete geçecek. [B]C.KAAN KARAGUŞ/Sivasinsesi[/B] |
Cevap: Kampta yeni bir isim daha
[B]Stoper mi ? Sağ bek mi ????[/B]
|
stopermi sagbekmi insallah iyi cikarda gencbir sag bekimiz olur
|
[b]bu transfer işinde kendimi önce rıza hocanın yerine koyuyorum daha sonra yönetimin yerine koyuyorum daha sonra taraftar olarak düşünüyorum şuanakadar yapılan transferlere bakıyorum neticede kimsenin pek mutlu olduğuna inanmıyorum rıza hoca ortasahada top daıtacak sağdan atak yapacak defansda hızlı tecrübeli defans istiyor yönetim çok borçlanmak istemiyor olabildiğince ucuz beleş adam arıyor taraftar yıldız futbolcu bekliyor haklı olarak :confused: ümit defansda işyaparmı göreceğiz kuloviçin kiralandığını varsayalım ben hernekadar iyi transfer olduğuna inansamda bize lua lua gibi topu ayağına aldımmı rakip defansı tedirgin edecek forvet lazım ortasahaya henüz istenilen adam alınmadı henüz transfer zamanı bitmedi fakat ben umutlu değilim belki en büyük transferimiz eneramonun ermanın groseckinin atıfın pedrielin kadirin uğurun performansını artırması olacaktır [/b]
|
böyle genç oyuncuları daha sık görmek istiyoruz..
|
sağ beke ihtiyiç ver alalım
|
bank asyadan oyuncu almaktan vazgeçelim artık
|
Oberliga Mittelrhein takımında forma giyen :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Oberliga Mittelrhein oynadigi Ligin adi , anliyacagiz amatör Lig, yani 3 Lig filan da degil. [B] Oynadigi Takimin adi ise: [/B][B]Spvg Wesseling-Urfeld[/B] Ayrica kendisi Stoper mevkiisinde oynuyor , acaba Sag Bek'de oynayabiliyor mu onuda Hocamiz kesfetsin. |
genclere yatirim yapma fikri nerden cikti birden böyle?
|
Oberliga aslinda 4.Lig olur Almanyada ama buda yine eyaletin icinde bölünebilir burda öyle oldugu gibi. Nasil nerde kesvetmisler bizim scoutlar hayirdir insallah artik gurbetci genc avina mi cikiyorlar. Hemde Wesseling-Urfeld. Urfeld cok kücük bir köy bana 15 km galiba ve daha önceden hic takimlarinin oldugunu bilmiyordum :) insallah sag bekte oynuyordur yoksa denemezlerdi bence
|
Türk pasaportlu olması çok önemli. Eğer bir de sağ bek te direkt oynarsa aradığımız ilaç...
|
Cevap: Transfer 2013
yine bir transfer dönemi yine bir sürü fiyasko !!!
|
haydi hayırlısı
|
Emir Kujoviç transferi iyi oldu ama kesinlikle bizim sistemimize uygun bir golcü değil. Emir'in gol atması için oyun sistemimizde değişiklik yapmamız lazım. Emir ortalara kafa koyabilen, gelen hava toplarını alıp gol atabilen bir oyuncu. Bir kere sağdan hiç bir tane orta gelmiyor. Uğur bu görevi yapamıyor. O zaman sağbekimizin de değişmesi lazım zira bu saatten sonra gelişmez.
Solda hadi yine Grosicki çok güzel ortalar yapıyor, Ziya'da bu konuda fena değil. Ama asıl bize geriden top süpüren, ara pas atabilen ve alabilen (Balili, Mohammed Ali, Herve Tum benzeri) golcüler lazım. Aldımı topu giden, sağa sola, araya pas atabilen, kaleye şut çekebilen, gol atabilen. Tum'dan sonra bu tür golcüye hasret kaldık, dikkat edin bakın böyle bir golcümğz olmadığı içinde 3 sezondur hem gol yollarında hemde puan almakta zorlanıyoruz. İnşallah Toto TAMUZ alınır, az çok bu özelliklere sahip ve de sağlam bir adam. Şutları, vuruşları çok teknik. |
[QUOTE=Örükcülü;825075]Emir Kujoviç transferi iyi oldu ama kesinlikle bizim sistemimize uygun bir golcü değil. Emir'in gol atması için oyun sistemimizde değişiklik yapmamız lazım. Emir ortalara kafa koyabilen, gelen hava toplarını alıp gol atabilen bir oyuncu. Bir kere sağdan hiç bir tane orta gelmiyor. Uğur bu görevi yapamıyor. O zaman sağbekimizin de değişmesi lazım zira bu saatten sonra gelişmez.
Solda hadi yine Grosicki çok güzel ortalar yapıyor, Ziya'da bu konuda fena değil. Ama asıl bize geriden top süpüren, ara pas atabilen ve alabilen (Balili, Mohammed Ali, Herve Tum benzeri) golcüler lazım. Aldımı topu giden, sağa sola, araya pas atabilen, kaleye şut çekebilen, gol atabilen. Tum'dan sonra bu tür golcüye hasret kaldık, dikkat edin bakın böyle bir golcümğz olmadığı içinde 3 sezondur hem gol yollarında hemde puan almakta zorlanıyoruz. İnşallah Toto TAMUZ alınır, az çok bu özelliklere sahip ve de sağlam bir adam. Şutları, vuruşları çok teknik.[/QUOTE] tamamen katılıyom...herve tum geride mehmet öndeli sitemimiz çok iiydi... tum hem ortaya dönüyor hemde mehmete yardımcı oluyordu..mehmetin boş bıraktığıo alanları iii kullanıyordu... rakibi yoruyordu...şimdi orda atıff ve erman oynuyor ikisi de fiziksel anlamda güçlü olmadığı için eneramo yalnız kalıyor ilerde... |
Bizim sistemimize Kujoviç uymaz.Sistem dediğin nedir Allah aşkına!Değiştirirsin sistemini, oyuncu portföyüne göre oynarsın,bu kadar basit.Kafanıza bu kadar takmayın sanki görende hepimizde PROLİSANS var hepimiz teknik direktörüz.:D
|
Ara transferde yapacağı takviyelerle kadrosunu daha güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor, Fenerbahçe’nin genç ismi Özgür Çek’i renklerine katmak için harekete geçti.Kırmızı-Beyazlı kulübün Fenerbahçe yönetimiyle görüştüğü ve 22 yaşındaki futbolcu için büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi.
Aslen Tokat Erbaa’lı olan Özgür 82 defa Milli formayı giydi. |
[QUOTE=34yigido34;825081]Ara transferde yapacağı takviyelerle kadrosunu daha güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor, Fenerbahçe’nin genç ismi Özgür Çek’i renklerine katmak için harekete geçti.Kırmızı-Beyazlı kulübün Fenerbahçe yönetimiyle görüştüğü ve 22 yaşındaki futbolcu için büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi.
Aslen Tokat Erbaa’lı olan Özgür 82 defa Milli formayı giydi.[/QUOTE] Kaynak?82 defa milli olmuş.Tanıyan arkadaşlar yazarsa iyi olur. |
[QUOTE=adres58;824996]İki gurup var... Hoş zaten başkada olamazda :D
Cernat ın adı geçtiği zamanlar: [U]Birinci gurup [/U] Cernat'ı ne yapacaksınız. Yaşı gelmiş 32 ye bu adamdan ancak yarım dönem faydalanırız. Pili bitmiş. İyi olsaydı Mesut hoca oynatırdı vesaire vesaire... [U]İkinci gurup:[/U] Cernat'ı elimizden kaçırdık, böyle bir yönetim olamaz, tam ihtiyacımız olan topçuydu vesaire vesaire... Kimseye bir şey beğendiremezsiniz aslında, maymun iştahlı ayran göğüllüg :D Alın işte ispatı. İki dakikanızı ayırıp inanmayan Cernat hakkında sitemizde yayınlanan yorumları ayrıştırsın... Not : Sözüm sana değil gardaş ortaya... ;)[/QUOTE] [B]:D Ben kısmen birinci guruba giriyorum.Cernat'ın bizim takıma faydalı olması zor çünkü Rıza Çalımbay'ın takımları tamamen güce mücadeleye dayalı,teknik taktik yok.Cernat gelse ortasahada defanstan ileriye atılan topları seyreder, dönen topların peşinden koşmaya da nefesi yetmez :D Yani önce oyunu yerden oynamayı pas yapmayı öğretmek lazım bizim takıma[/B] |
[QUOTE=Ferhat06;825084]Kaynak?82 defa milli olmuş.Tanıyan arkadaşlar yazarsa iyi olur.[/QUOTE]
[url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=19063[/url] [B]Arkadaş haberi galiba buradan almış abi.:)[/B] |
[QUOTE=Salim58;825086][url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=19063[/url]
[B]Arkadaş haberi galiba buradan almış abi.:)[/B][/QUOTE] evet kaynagı ordan aldım :) |
Ajax forması giyen Yener Arıca, Kayserispor ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.
arkadaş ben bu kayserinin transfer politikasına hastayım adamlar nerden buluyo böyle genç oyuncuları bizim sivassporda bank asyadan oyuncu alır süper ligden kadroya giremeyen yaşı 30 küsürü geçmiş oyuncuları istiyo böyle devam ederse sivassporumuz ligi hüzünle bitirebilir |
[QUOTE=Respect58;825085][B]:D Ben kısmen birinci guruba giriyorum.Cernat'ın bizim takıma faydalı olması zor çünkü Rıza Çalımbay'ın takımları tamamen güce mücadeleye dayalı,teknik taktik yok.Cernat gelse ortasahada defanstan ileriye atılan topları seyreder, dönen topların peşinden koşmaya da nefesi yetmez :D Yani önce oyunu yerden oynamayı pas yapmayı öğretmek lazım bizim takıma[/B][/QUOTE]
Cernat resmen 'Atmaca' Atmacalar lakaplı Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor ile karşılıklı anlaşarak Florin Cernat ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. trtspor.com.tr [B]Cernat konusuna noktayı koyalımmı.?[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:44. |