![]() |
Cevap: Grosicki'ye 2 milyon euroluk teklif (?)
[QUOTE=savaş2;828478]***süper para peşinse hemen verelim yanında hayrettin de gidebilir[/QUOTE]
[B]Tmm Kardesim süper Para ama bizim Yönetim Parra sallamiyo o yüzden Güzel Para deyil cünkü bunun yerine Kalite Futbolcu almiyo!!!! Tmm Hayrettin yaninda Erman ; Eneramo ; Ugur ve Kadir Gönderebilirsin bunlar BANA göre Süperlig oyncu deyil!!!!![/B] |
bence grosicki gitmemeli en azindan bu sene kalmalii
|
yabancı sayısı düşürülürse elimizde patlar, sözleşmesi bitince bedelsiz gider, teklifleri değerlendirmek lazım
|
BU HABERIN BEN ASILSIZ OLDUGUNA INANIYORUM
|
[QUOTE=heybetlim58;828679]BU HABERIN BEN ASILSIZ OLDUGUNA INANIYORUM[/QUOTE]
Rıza Hoca açıkladı Kasımpaşa istedi diye.1.5 vermişler biz de 3 milyon isteyince vazgeçmişler. O değil de bu adam 1 yıl sonra sözleşmesi bitip bizden beleş ayrılırsa çok üzülürüm.Onun için sene sonu isteyen olursa vermek lazım. |
Arkadaşlar konuştuğumuz kişi Pawel Kamil Grosicki değil mi?
Yorumları okudumda yok 5 milyon eurolar yok 3.5 milyon eurolar, bu arkadaşlar 2 senedir Sivasspor'umuzu takip etmiyor heralde? Grosicki'nin sözleşmesi fesh edilecekti 2 hafta öncesine kadar siz ne konuşuyorsunuz Allah aşkına, yok büyük yetenekmişte felan filan.Son 2 sezonda adamın oynadığı bir maç gösterin biriniz? Kasımpaşa 1.5 m euro önermiş bizim yönetimde 3 m euro istemiş ve görüşmeler devam ediyor ve %90 2 m euro gibi fiyatada biteceği söyleniyor. Bu adamın bize maliyeti 800 bin euro ve sen bu adamla 2 hafta önce fesih konularını konuşuyordur bence 1.5 m euro bile çok iyi hemen bu pazarlık başarıyla sonuçlanmalı en kısa zamanda. |
bu sayfalara yorum yapan kendilerini sivasspor taraftarı gözünde görenler çok seviyesiz yorumlar yapıyor yok bu kadar etmez yok şu kadar eder kendilerini çok büyük yorumcu zannediyorlar bilmiyorlarki takıma zarar veriyorlar siz gidin ilk önce stadı bir doldurun ondan sonra yorum yapın bu kadar gelen bir taraftara bu topçular bile çok bu takım düşerse o zaman yazacak bir yer bulursunuz ukalalar
|
Bu lafın banaysa eğer sen rahat ol biz her sene kombinemizide alırız maçımızada gideriz,
Sivasspor taraftarlılığından bahsetmişsin ya sen çok büyük taraftarsın baksana Sivaslı kardeşlerine ne kadar kolay 'ukala' diyebiliyorsun. Taraftar gelmiyorsa bunu yönetim düşünecek niye gelmiyor diye o adamlar para verip gidiyor oraya beleşe izlenmiyor maç para nasıl kazanır biliyorsun heralde? Ondan dolayı yönetim bişeyler yapacak ki taraftarda yapsın... |
grosicki rusyaya gitmez polonya ve rusya arasında siyasi gerginlik var galiba
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:10. |