SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Heykel (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Başkan'a Sözlü Saldırı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35448)

legolass 17.01.2013 15:06

Cevap: Başkanımıza Yapılan Sataşmalar Hakkında! Ön

onlara pontus rumu derler bize YİGİDO DERLER . aramizdaki fark bu onlarin kapasiteleri bu kadar. memleketine gelene bunlar boyle s.refsizlik ederlerse herkesi karsisina almaya devam ederler. neye yariyor boyle yapinca ellerine biseymi geciyor. sadece butun ulkenn antipatsini ofkesini kazaniyorlar.Sivas'a gelipte mutsuz ayrilan bir insan gordnzmu? goremezsiniz cunku biz onlar gibi tasla sopayla degil misafirleri gulle karsilayan bir sehre sahibiz. karsilarinda ilk defa "adam gibi adam" gorduler ya bi yerleri kalkti bu da anlayana yeter.

kayayatakci 17.01.2013 15:48

Cevap: Başkan'a Sözlü Saldırı

Bizim sevgili baskanimiz Mecnun bey dünyanin en efendi baskani ..trabzon sporluyuz diyip gecinenler biliyoruz kökenleri malüm en serefsiz pislik adi taraftar onlarda aslinda trabzon sporun rus ligine katilmasi daha iyi olur en azindan türkiye liglerinde bir temiz nefes almis oluruz pislik peklenmis olur.

ozledımeskıyı 17.01.2013 15:49

Tam Trabzonlulara yakışan hareketler zaten.

poolat58 17.01.2013 16:03

hamsi beyinliler lazlar daha sayayım mı? bunlara ne desen az gelir. işte böyle de korkaklar. mecnun başkanın gölgesi sizin alayınıza yeter be. :mad:

YİGİDOKENTLİ 17.01.2013 16:16

Bunlarin alayi ş...... almanyada 3 kisi dayak attim bu yüzden s...... benim memleketime sivassporuma laf söylüyor

recep cevik 17.01.2013 16:16

Bu rum kökenlilerin bilmediği tek şey var bu maçında rövanşı olduğudur. Artık bıçak kemiğe dayandı bence, tüm sivaslıların bu maçta tek yürek olup, gücümüzü göstermeliyiz diye düşünüyorum.

YİGİDOKENTLİ 17.01.2013 16:17

Baskanin yüregi yeter ama dur rizespor geliyor baslarina bela olacak trabzonlularin :)

yigido yakup 17.01.2013 17:01

Baskana yapilanlari kiniyor vede hersekilde basanimizin yaninda oldugumuzu bildirmek istiyor onlarin karakteri icabi yapacaklari normal seyler benim kizdigim sahada 11 tane adamin cikip Adam gibi oynamayip iti köpegi laf sahibi yapmalaridir.

velibircan 17.01.2013 17:13

[B]Ayrıca Maça Girerken Güvenlik Tarafından Önce Normal Arandık.Sonra Montumuzu Çıkarmamız Söylendi Tamam Dedik Montumu çıkardım yine aradılar..Sonra Botlarımızı çıkarmamız söylendi botumuda çıkardım sonra ters tutup sallamamı istediler..Ben hiç bir deplasmanda böyle aranmadım dedim güvenlikler bana emir böyle dedi emir kimden dedim bişey demediler sadece ters ters baktılar..

Trabzon Camiası Kadar Şe..... Bir Camia Görmedim[/B]

58 SiVaSıM 58 17.01.2013 17:56

itleri takmaya gerek yok başkan cevaplarını vermiş zaten trabzonlu 3-4 p.c.n dediklerinimi dikkate alacaz

burak58as553 17.01.2013 18:02

[B]Şu Trabzon'a futbolu yasak edeceksin arkadaş.Fb gidiyo olaylar çıkıyo Gs gidiyo olaylar çıkıyo Bjk gidiyo olaylar cıkıyor Bursa maclarında olaylar cıkıyo bizim maçlarımızda olaylar çıkıyo ama halada bunları engelleyecek cezalar verilmiyor.[/B]

alaattin 5858 17.01.2013 18:06

bu hamsi beyinlilerde futbolun pkk sı

Mustafa58Ağa 17.01.2013 18:06

beyin dağıtılırken trabzonlular nerdeydi acaba

H_Turan 17.01.2013 20:11

Trabzonluları hiç sevmiyorum kinci ve nefret kokan insanlar geneli böyle heleki Trabzonsporlular sözüm onlara hepsinden nefret ediyorum Hepsi Sütten çıkmış ak kaşık bizler şikaci :mad:

kurtay58 17.01.2013 20:30

tek kelimeyle kahpelik, bunun başka izahı yoktur

etzel1967 17.01.2013 23:22

sayın başkana yapılan ahlaksızca saldırıyı kınıyorum...başkan, ağzı salyalı güruha karşı onların anladığı dilden konuşmuş...ne yazık ki bu güruh içinde, okumuşla cahil arasında da fark yok, hepsi bir...akıl-izan denen şey bu güruha öyle uzak kavramlar ki...aslında en büyük zararı kendilerine verdiklerinin farkında değiller...nefret ekenin nefret toplayacağının umarım farkına varırlar...

aldair 18.01.2013 07:46

mecnun başkana yapılanları yazdık bir kenara .......

Kokomo 18.01.2013 08:11

GEREKEN CEVABI VERDİK !

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,Çarşamba akşamı oynanan 1461 Trabzon-Sivasspor maçında yaşananları Hürdoğan’a anlattı.

1-1 biten maçın sonlarında yaklaşık 20 kişilik bir grubun şeref tribünü yakınlarına gelerek laf atmaya başladıklarını söyleyen Başkan Mecnun Otyakmaz “ Bu grup maçın başında yoktu. Sanıyorum ikinci yarıda tribüne geldiler. Golü yedikten sonra bizim olduğumuz tarafa gelerek saçma sapan sözler söylemeye başladılar. Bunu biraz daha ileri götürüp şahsıma ve Sivasspor’a küfürler ve hakaret edilmeye başlanınca,bende doğal olarak sinirlenip tepkimi gösterdim. Tabi bu arada Trabzon’daki dostlarımız araya girerek ortamı yumuşattılar.Aslında fazla büyütülecek bir durumda yok”dedi.
Sivasspor’un geçen sezon yaşanan sıkıntılarda ki dik duruşundan ödün vermediğinide hatırlatan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Bazıları bizim onurlu ve dik duruşumuzu kabul etmeyebilir,ama biz Sivasspor’a yakışır bir duruş sergiledik,doğruluk ve dürüstlüğümüzden taviz vermedik. Herkesin bunu yapamayacağını düşündüğümüz zamanda,Trabzon’da bazı çevrelerin bu tepkileri göstermeleri normal olabilir” şeklinde konuştu.

Başkan Otyakmaz,ayrıca Yiğidolara seslenerek yarın Gaziantepspor’la oynanacak olan maçta tribünleri doldurmalarını ve takıma destek vermelerini istediler.

(Hürdoğan Gazetesi)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:49.