SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Taraftara çağrı...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35449)

erhan 10 19.01.2013 10:58

Cevap: Taraftara çağrı...!

Arkadaşlar hava bugün güneşli.Resmen stadı doldurun diye sesleniyor bizlere..Sivas'ta bu havayı buluyorsan maça gideceksin arkadaş:D

favori58 19.01.2013 18:42

[QUOTE=favori58;828531]Rallim abi sen müthiş bir Sivassporlusun valla, çok güzel mesajlar vermişsin lakin bunu kim yapacak?

Bu kadar basit bir şeyi bile yapamamaktan endişe duyuyorum, ama biz maratonda elimizden geleni yapacağız

Bence en güzel anlamlı slogen " Kuddusi Başkan Trabzon şampiyon olur" yapabilirsek tabi!!!!![/QUOTE]

Malesef dediğim çıktı

karşıyakalı 19.01.2013 19:51

birileride şu yönetime bi çagrı yapsada adam gibi bi takım kursalar.seyircide rahat maç izlese.bu gün maçtaydım ama bi daha bu takımı izlemek için maça gidecegimi hiç zannetmiyorum.kombinemi kırıp atacagım muhtemelen

Rallim58 19.01.2013 23:32

[QUOTE=favori58;829353]Malesef dediğim çıktı[/QUOTE]

[B]Üzülerek de olsa itiraf etmeliyiz ki; Süper ligin en sessiz, en kuzu, en tepkisiz, en organizasyonsuz tek kulüp taraftarıyız...

50-60 kişilik gençlerimiz de olmasa, stadyumda topa vurulan sesden başka ses de duyamayız...

Belki, Kuddusi'nin bir iki pozisyon dışında fazla kendisine tepkisel iş düşmedi ama, yanlış karar da verse idi, kimsenin çıt çıkaracağını tahmin etmiyorum...[/B]

Rallim58 28.01.2013 13:41

[B]Spor Toto Süper Ligde, sıralamada son sırada bulunduğu halde dün stadyumu tıklım tıklım dolduran, MİY taraftarlarını tebrik etmek lazım. Düşme potasında gözüküyor olmalarına rağmen, MİY taraftarı stadyumu doldurabiliyorsa biz neden dolduramıyoruz?.

Herkes ve herşey gelip geçicidir. Biz, geçici olmayan Sivasspor sevdalılarıyız. Sivassporumuz aşkına, bu haftadan itibaren şu stadyumu dolduralım. Takımımıza sahip çıkalım, destek olalım.

Elbette, takımımız iyi oynamıyor, olmadık puanlar kaybediyoruz. İstenilen transferler alınmıyor. Ama başka Sivassporumuz olmadığını düşünerek, bu haftadan itibaren stadyumu dolduralım. MİY taraftarının takımlarına sahiplenmesi bizlere ışık olsun diye düşünüyorum.[/B]

poolat58 28.01.2013 15:15

[QUOTE=Rallim58;831806][B]Spor Toto Süper Ligde, sıralamada son sırada bulunduğu halde dün stadyumu tıklım tıklım dolduran, MİY taraftarlarını tebrik etmek lazım. Düşme potasında gözüküyor olmalarına rağmen, MİY taraftarı stadyumu doldurabiliyorsa biz neden dolduramıyoruz.

Herkes ve herşey gelip geçicidir. Biz, geçici olmayan Sivasspor sevdalılarıyız. Sivassporumuz aşkına, bu haftadan itibaren şu stadyumu dolduralım. Takımımıza sahip çıkalım, destek olalım.

Elbette, takımımız iyi oynamıyor, olmadık puanlar kaybediyoruz. İstenilen transferler alınmıyor. Ama başka Sivassporumuz olmadığını düşünerek, bu haftadan itibaren stadyumu dolduralım. MİY taraftarının takımlarına sahiplenmesi bizlere ışık olsun diye düşünüyorum.[/B][/QUOTE]

ELAZIĞ DA FULLEDİ TS MAÇINDA.

burak58as553 28.01.2013 16:12

[B]Ayrıca bu takımların bilet fiyatları daha pahalı...[/B]

Rallim58 30.01.2013 08:29

[QUOTE=poolat58;831838]ELAZIĞ DA FULLEDİ TS MAÇINDA.[/QUOTE]

Düşme potasına yakın takımların taraftarı stadyumu tıklım tıklım doldurur biz ise sadece [B]İT[/B] maçlarında dolduruyoruz.

Dolduranlarda malum. Acı ama gerçek.

gkc35 02.02.2013 17:46

[url]http://www.xn--gztepe-wxa.com/index.php/haber/7359-Bir-G%C3%BCn-%C4%B0n%C5%9Fallah-Bizimde[/url]

bigacti0n58 02.02.2013 19:59

stad dolmuyo insanlar maça çekecek çok büyük hamleler lazım yoksa git gide elimizdekide gidecek :mad: İleriye önem vermek adına kale arkası havuz olan yer satılmamalı ve yönetim her burdaki maçda 1 okulu götürmeli böylece stadyum zevkini tadar ve genç,çılgın,dinamik bir taraftarımız neden olmasın :D

Divriği58 02.02.2013 22:09

[B][I]arkadaşlar yeni bilet aldım biletix'ten satış oranını sordum henuz bıze ayrılan kısımdan % 80 i boşmuş. yazıklar olsun bu sivaslılara. [/I][/B]

bigacti0n58 03.02.2013 10:01

[QUOTE=armutaklı;833168][B][I]arkadaşlar yeni bilet aldım biletix'ten satış oranını sordum henuz bıze ayrılan kısımdan % 80 i boşmuş. yazıklar olsun bu sivaslılara. [/I][/B][/QUOTE]

Kardeşim sen sivasın maçına maçdan önce kesinlikle bilet hakında yorum yapma sana örnek vereyim:
1461 hamsisipor maçında maçdan 1 saat önce 250 bilet satıldı dediler stada gittim bi baktımtıklım tıklı yanlış anlamayın tv de izleyince boş görükse bile orda olunca çok gibi oluyo yani maç zamanı alır bizi yiğidolar :):D

holiganlady 03.02.2013 16:54

istanbulda en çok Sivaslı olabilir ama bu onların Sivassporlu olacağı anlamına gelmez yazıklar olsun o istanbul yalakalarına... :mad:

Mustafa58Ağa 03.02.2013 17:03

sivaslı olur istanbul yalakalığı yapan kağıt üzerinde sivaslıdır

OzkanBaskan 03.02.2013 17:44

Ben maç saatinde bize ayrılan kısmın dolacağını düşünüyorum artık taraftarlığımızı gösterme zamanımız geldi de geçiyor arkadaşlar

MaXiMuM 03.02.2013 23:40

[B][I]Maç için İstanbul'a 3 otobüs tahsis eden Tuztaş Grup'a teşekkür etmek gerek. Bu tür organizasyonların artması lazım.[/I][/B]

Rallim58 04.02.2013 00:05

[B]Haftaya Stadyumun tıklım tıklım olacağını tahmin ediyorum...

Efsane döndü denilmesi için Trabzonspor maçının alınması lazım...

N O T : İstanbul'da neler yaşandı bilemiyoruz ama "kendiniz bilmez 3-5 taraftarın" kışkırtması ile farklı sonuçların doğacağı olaylara davetiye çıkarılmamalıdır. Biraz daha dikkatli olunmalıdır[/B]

infial§ 04.02.2013 08:19

Dun yaklaşık sivastan giden 120 kişilik taraftarımız maça giremedi ve Sivas'a geri döndüler bilgileri paylaşacaz inşallah

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:24.