![]() |
Cevap: Mersin İY - Sivasspor
[B]Bir galibiyetle ilk 4'e yaklaşıyoruz, geçen sene içimde uhte kaldı.. 4'lü gruptan çıkamayıp, Avrupa Kupalarına gidemediğimiz için.. Avrupa kupalarına gideriz inşallah bu sene.. Bunun için önümüzdeki maçları kazanmalıyız.. Şöyle bir 4'lü 5'li galibiyet serisi şampiyonluğu bile getirir.. :) Liderle aramızda 10 puan fark var.. :) Çokta hayal değil hani :) Ama ilk önce MİY maçını kazanmamız gerekiyor bu seriyi oluşturabilmemiz için..[/B]
|
[B]Şampiyonluk falan çok zor tabiki :) Avrupa kupalarına gideriz inşallah.. Benim bu seneden isteğim bu..[/B]
|
Kamil Mersine götülmemiş galiba ?
Oynadığımız maçlarda farklı galibiyetlerimiz dikkat çekiyor. Bugünde galip geliriz inş. |
en önemli oyuncuları nobre yok forvette mehmetten bi cacık olmaz mutlaka bu maçı kazanmalıyız sercan 11de başlamalı onların defansı çok ağır hızlı adamlarımızla bu maçı alırız
|
[QUOTE=nuri_58;831110]Kamil Mersine götülmemiş galiba ?
Oynadığımız maçlarda farklı galibiyetlerimiz dikkat çekiyor. Bugünde galip geliriz inş.[/QUOTE] [B]evet kamil kadroda yok umarım aramayız kamil'i [/B] |
[QUOTE=PoTt!;831115][B]evet kamil kadroda yok umarım aramayız kamil'i [/B][/QUOTE]
Bu maçı kaybedersek sorumlusu Rıza Çalımbay olur. Çünkü: Kamil'i götürmedi. |
Kamil bu sezon forumsuz belki kamilsiz daha iyi mac cikartiriz.
|
[QUOTE=Sivasli010;831126]Kamil bu sezon forumsuz belki kamilsiz daha iyi mac cikartiriz.[/QUOTE]
[B] belki ama ne olursa olsun kadroda yer almalı her şey düşünülmeli ne kadar kötü olsa da kamil her zaman kadroda olmalı[/B] |
Ve kamil fb macina sakliyor riza hoca...
Piech bugun kadrodami? |
sercan artık yiğodo olma zamanı golleri bekliyoruz..
|
Mersinli bir arkadaşım gönderdi.
Hangi grup olduğunu bilmiyorum deplasmana giden ekip: [IMG]http://imgur.com/0fcA7fA.jpg[/IMG] |
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39118&token=53410[/IMG]
|
[B]Suarez nedir la.Nerede Aatıf nerede Kamil.Bu kadroyla gol atmak sürpriz olur.[/B]
|
[QUOTE=babapiton;831137][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39118&token=53410[/IMG][/QUOTE]
Malesef pedriel ve Uğur kavuk ilk 11de. 9 kişi mücadele edeceğiz Rıza hoca bu maçı alamazsan sana sormazlar mı Kamil grosicki nerde diye??? |
[B]Son dakikada gelen bilgi Aatıf sakatlandığı için kadrodan çıkarılmış.[/B]
|
Rıza hoca atıf nerde? Resmen kaybedicez maçı . Ya sabirrrrrr :mad::mad::mad:
|
kupa maçı için dinleniyor olabilir mi acaba aklıma direk o geldi _?
|
Secan yedek????? Kim gol aticak hocam?? Sizmi??
|
ya galibiyet ya galibiyet
|
[QUOTE=akifesk;831142]Rıza hoca atıf nerde? Resmen kaybedicez maçı . Ya sabirrrrrr :mad::mad::mad:[/QUOTE]
Adam Sakatlanmis. Sakatlanmis adam icin bile Riza Hocayi sucluyorsunuz. Pes yani. |
[URL="http://www.ligtv.com.tr/haber/mersin-iy-sivasspor"]Mersin'de kim gülecek[/URL]
|
[QUOTE=Dua;831146]Adam Sakatlanmis.
Sakatlanmis adam icin bile Riza Hocayi sucluyorsunuz. Pes yani.[/QUOTE] Grosicki nerde peki ? |
[QUOTE=akifesk;831149]Grosicki nerde peki ?[/QUOTE]
[B]Grosicki Sivasta sakatlandı sakatlığı hafif FB maçında oynayacak. Aaatıf Mersin'de sakatlandı onunda önemli bişeyi yokmuş oda FB maçında oynayacak.[/B] |
İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ
Sivasspor:Milan Cerny(Sakat) Mersin İY:Ömer,Özden,Aydın,Yattara(Sakat)/Nobre(Cezalı)/Ben Yahia(Kadro Dışı) |
2012/2013 25.08.2012 Sivasspor 3-3 Mersin İY
2011/2012 05.02.2012 Mersin İY 1-5 Sivasspor 2011/2012 11.01.2012 Mersin İY 1-3 Sivasspor 2011/2012 27.10.2011 Sivasspor 1-0 Mersin İY 2011/2012 12.08.2011 Mersin İY 2-2 Sivasspor 2004/2005 17.04.2005 Mersin İY 0-3 Sivasspor 2004/2005 14.11.2004 Sivasspor 2-0 Mersin İY 2003/2004 17.04.2004 Mersin İY 4-0 Sivasspor 2003/2004 15.11.2003 Sivasspor 1-0 Mersin İY 2002/2003 09.02.2003 Sivasspor 2-1 Mersin İY 2002/2003 31.08.2002 Mersin İY 4-2 Sivasspor 1979/1980 30.03.1980 Sivasspor 0-0 Mersin İY 1979/1980 21.10.1979 Mersin İY 3-1 Sivasspor 1977/1978 21.12.1977 Sivasspor 3-0 Mersin İY 1977/1978 07.12.1977 Mersin İY 2-0 Sivasspor |
***enaramo yerine sercan olabilirdi
|
Cevap: Mersin İY 1-0 Sivasspor
***gol pozisyonunda uğurun nerde olduğunu göremedim
|
Şenol Güneş istifa etmiş.
Bu maçı kaybedersek rıza hocaninda suyu ısındı !!! İstifa edebilir |
[QUOTE=savaş2;831154]***gol pozisyonunda uğurun nerde olduğunu göremedim[/QUOTE]
Herzamanki gibi kayip! |
ligde kalalım yeter başka bir beklentim yok sivasspordan. bu sene biraz iyi takım olsa şampiyon olur ligimiz çok ama çok kalitesiz antalyaspor bile 3 haftadır yneiliyor liderle arasında 3 puan var. bizimde işimiz çok ama çok zor bu senede ligde kalma mücadelesi vereceğiz gibime geliyor. elazığ ve kayseri kazandı bugün geçen haftada altımzıdakilerin hepsi puan almıştı bizim için çanlar tehlikeli çalmaya başladı inşallah ligde kalırız başka hiç bir beklentim yok sivasspordan bu sene.
|
[QUOTE=akifesk;831155]Şenol Güneş istifa etmiş.
Bu maçı kaybedersek rıza hocaninda suyu ısındı !!! İstifa edebilir[/QUOTE] [B]:D Eskişehirde ki gibi ona tekmeyi koymadan istifa etmez.Yapıştın mı yapışıyor.[/B] |
Şu sitenin 5. 28. 35. 158. 892. 1895. 15962. 51.222. üyelerini bulup şu takıma koyun,hakan arslan,adem koçak gibilerin yaptığını fazlasılza yapar..
|
Orta saha da Adem-Kadir-Hakan var ama bunlar hep aynı tarz oyuncular.Bir yere varılmaz bunlarla
|
Kadirin çıkması lazım orta saha düştü resmen
|
[B]Yine mükemmel futbol oynuyoruz.Bu takım keyif veriyor arkadaş..[/B]
|
[QUOTE=akifesk;831155]Şenol Güneş istifa etmiş.
Bu maçı kaybedersek rıza hocaninda suyu ısındı !!! İstifa edebilir[/QUOTE] ***mac mersin olduğu icin inşlh kaynar hocanın suyu,bu kadar ort sağ oyuncuyla duvarmı yapıyor hoca ,acil olarak rajnoh ,murat akca girmeli defans cok acık veriyor,uğuru artık görmek istemiyorum,golde gene hatası oldu. |
ikinci yarida:
Kadir'in yerine [B]Sercan[/B] Pedriel'in yerine [B]Arek Piech[/B] ve Tavukcu Ugur'un yerine [B]Murat Akca[/B] girmeli oyuna."!!! |
Şenol güneş istifa etmiş darısı rıza çalımbayın başına takımda futbol namına ilerleme değişme yok,başımızda hoca olsa n'olur olmasa n'olur
|
Takımda uyumun olduğu tek yer sol tarafımızdı. Onunda canına okudu. Sol taraftan destek gelmeyince Eneramo sola top almaya geliyor. Pedrielde en sağda olanları seyrediyor. Ermanın benden tek farkı ben oturarak maçı seyrediyorum o eli belinde seyrediyor.
|
Penaltı verdi... MErsine
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:02. |