![]() |
Cevap: Toparlanmamız Gerek
senin oynatamadığın futbolu görmek zor değil ne anlatıyon salak mı var karşında.
|
Takımda forvet yok orta saha yok defans yok kaleci yok nasıl toparlanmayı düşünüyorsun rıza efendi. Yazıklar olsun mahalle takımına dönderdiniz sivası
|
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mersin'in bu galibiyete çok ihtiyacının olduğunu ifade eden Çalımbay, '' Yine oyun üstünlüğüne baktığınız zaman, bizde gözüküyor ama ataklarımız iyi ataklar değildi. Zaten son vuruşlarda iyi değildik.
[I][B]Hocam şu maçın kasetini Lig Tv'den iste de bir daha izle istersen. Ne son vuruşundan bahsediyorsun. Pozisyonumuz yok posizyonnnnnnnn.[/B][/I] |
Hocamiz cok hakli, hakemin her hareketimize faul caldigindan dolayi tedirgin olan Kadir, Ugur, Pedriel Takimimizin superstarlari bu yuzden her Mac kotu performans sergiliyor.
Hakemin cok hatali Mac yonetmesinden dolayi kaleyi bulan ilk sutumuz dk 79da idi. Ben bu hakemlerin taaa :) Neyse bu Bos laflardan sonra fazla detaya yaptigi yanlislara girmeden, Biri bana Riza Calimbayin teknik direktor olarak en ufak basarisini soylesin? Bi tane calistirdigi takimin soyle catir catir top oynadigini ornek versin. Sezon ortasinda civik civik Ben Bjk ile anlasmistim demesinin izahatini versin. Bu adamin tek kredisi Sivasli olmasi peki t.direktor olarak gelmeden once Sivasa ne hayri dokundu bu adamin onu soylesin? Begenmedigimiz Bulent Hocanin Sportif basarisi, goze hos gelen futbol anlayisi, oyuncu iliskilerini koyun bi kenara, onun %10u kadar sahiplense Sivasi Sivassporu suan cok farkli yerlerde olurduk.. Hakemlere bahane bulacagina otur rakipleri analiz et, takima 3 pas ustuste pas yaptir da ondan sonra bahane bul saga sola... |
[QUOTE=MaXiMuM;831578][I][B]Gardaş inşaallah dediğin gibi olur...
Ama gün gibi ortada olan gerçekleri de söylemek, sizin deyiminizle baltalamak değildir. Son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabiliyorsan, ligin en az gol atan bir kaç takımından biriysen, bunlardan daha önemlisi ne oynadığımız beli olmayan futboldan !!! ilerisi için ümit alamıyorsan; Bravo hep böyle devam edin mi demeliyiz ?[/B][/I][/QUOTE] gardas tabiki öyle demek istemedim tabiki elestirecegiz ama bu bizim sivasimiz bizden daha iyi kimse sahip cikamaz elbette demek istedigim küfre varan hakaretlerden kacinmak cünki riza hoca bir sivaslidir,elinden bisey gelmiyorsa inanin bizim kadar kendiside üzülüyordur.bu elestirilerden en büyük pay sahibi yönetimdir hic bir hoca basarisiz olmak istemez. herkes elbette elestisini görüsünü bildirsin diye bu site var. sadece sizin 6 olarak gördügünüzü karsi taraf 9 olarak gördügüne anlayis göstermeniz.karsi taraftan kastim yaptiginiz yorumlarin aksini söyleyenlerdir. |
Bak Ertuğrul ve Şenol hocalara gururlu adamlar bıraktı gittiler sen kazık çaktın bu takıma sana nasıl bir mecburiyet duyuyor bu yönetim çok merak ediyorum topçular oynamıyorlar bence tek nedeni teknik ekip..
Emin olunsun ki bu adam istifa etmezse çok daha zor durumlara düşeceğiz burada birazda taraftara iş düşüyor daha ne kadar sabredilecek ya takım yavaş yavaş gidiyor bu rıza ya ne kadar sabredilecek biri bana söyleyin lütfen |
burhan 22 puanlı eski hocasının takımına değilde 16 puanlı düşme hattında bir takıma gidiyorsa bu sadece parayla açıklanamaz. 34 yaşındaki drogba bile futbol oynamak için 10 milyonu veren takımı bıraktı en fazla 5 alabileceği gs ye geliyo aynen anelka da bu yaşta parayı bırakıp futbol için italyaya transfer oldu. demekki burhan rızanın kendizine birşey katamayacığını düşünüyor diğer eski öğrencileri gibi(doğa kazması hariç)
|
[B]Rıdvan Dilmen , Sivas kötü sezon geçiriyor, iyi top oynamıyor. Güntekin Onay ligin rahat takımlarından Sivas çok kötü yerde düşme hattıyla arasında 3 puan var çok kötü oynuyorlar.
Yüzde Yüz Futbol.[/B] |
rıza hoca uğuru erhanı al git bu takım ilk 5 e oynamazsa bende adam değilim
|
bence hakli gol yidikden sonra risk almaliydik ve mersinde ondan faydalandi
|
***İSTİFA rıza calımbay İSTİFA***
-ÇÜNKÜ- -takıma liğin en kötü futbolunu oynatmak -3 yıldır takım iskeletini kuramamak -uğur ve enaramoda ısrar edmesi -rasmussen ve kıvanc gibi oyuncuların kalitesini fark edemedi -cesaret edip genc oyuncuları takıma kazandıramadı -transferi son gününe bırakıp rakiplerin yedek oyuncularını almak -oyuncu ve taraftarı karşı karsıya bırakması -aklını takımına değil istbul takımıma bjk ye vermek -yönetim e istediği oyuncuları aldırmıyorsa neden hala görevde -maclarda oyunu okumama ve oyuncu değişikliğini yerinde ve zamanında yapamamak -takımdaki oyucuları yerinde ve mevkisinde oynatamamak *** sayın rıza hocam yol yakınken bir iyilik yap takımı yerini yardımcı antrenöre bırak derim*** |
4 tane forvet alıp 3 ünü kanatta oynatan uğur gibi birini her maç ilk 11 oyntan bir adam hakemi bahane edemez
|
doğru senin iyice toparlanıp sivastan gitmen gerek
|
Belki bi menejer veya baska biri cikar takimnn basina hic hoca bulamassak bizde bulent uygun yine cikar kimse merak etmesin sivasspor bukadar kucuk bir takim degil riza hoca istifa etmeli
|
mactaydım.tek ciddi atagımız yok bu kabul edilemez..bazı futbolculara tahammül etmek akıl işi degil.gördumki rıza bu isi yapamıyor.
|
[I][B]Evet hocam haklısın, [U]Toparlanman[/U] lazım. Valizini bavulunu ancak toparlarsın ...[/B][/I]
|
[B]rıza hocayı savunanlar nerde şamatacı'ya laf atanlar nerde ??[/B]
|
[B]Toparlanma zamanı doğru ama bu takımın toparlanması mı olur yoksa senin toparlanıp valizini hazırlaman mı olur onu zaman gösterecek....Yalnız acı gerçek şu ki aynı masallar devam ediyor....[/B]
|
[B]Site yönetimi beni engellesin yav ağzımdan kötü şeyler çıkacak yoksa.
Defol git be yüzsüz herif kaç haftadır oyalayıp duruyorsun senin bu takıma verecek hiçbir şeyin yok.Senin gibi birisi bu takımın başında olduğu için utanıyorum.Bu takımdaki futbolcular bu kadro iyi bir hocayı fazlasıyla hak ediyorlar.[/B] |
adamlar nasil defans almislar iyi bakin bize sut pozüsyonu bile vermediler bunlarida yenemezsek kimi yenecegiz bilmemki dünyada futbolcumu kalmadi ikinci ligden al ücüncü ligden al elin adami nasil buluyor GB adam gelir gelmez 4 goolatiyor illede milyon vermene gerek yok bizimkilerde bitmis adamlari buluyor yönetimin basarisi böyle giderse gine düsmemek icin oynariz:mad::mad:
|
neyi toparlayacaksin palyonco perdiyelin dangalagin neyini toparlayacaksin elindeki iyi mazemeyi neden önce sahaya sürmedin riza hoca kazigi yeyince cikarmak icin ugras ondan sonra neden seyirci gelmiyor seyircinin hevesini kiriyorsun gelirmi:mad:
|
[QUOTE=PoTt!;831632][B]rıza hocayı savunanlar nerde şamatacı'ya laf atanlar nerde ??[/B][/QUOTE]
Kardeşim bende merak ediyorum bana laf atanlar nerde? Transfer yapılmadığını , yapılan bir kaç ikinci lig futbolcusuyla bi yere varamayacagimizi söylediğimde herkes bana kızdı hakaret eden bile oldu. Sen kayserilisin Trabzonlusun diyenler nerdesiniz? Hala rüyadamisiniz ?? Bana laf atanlar kafalarını toprağa gömmüş olmalı . Transferlerden memnun olanlar takım küme düşünce ki inşallah düşmeyiz bakalım ne yapacaklar . Yönetimin yaptıgı gibi borcumuz yok derler herhalde .. |
riza hocam sivalimisin o zaman bize bir iyilik yap be gurban yaninda ugur'u da al git
|
yine hakemleri eleştirmiş
ilk önce kendine bak yav sezon başındaa beşiktaş aşkıyla tutuşacagına takıma transfer yapsaydın hocaaaa |
yetmez mi 3 tane daha neyi bekliyosun gitmek için
|
mersin galibiyeti hak etti demişşin
mersinin başına geç ozaman |
Galip geldiğimizde bu kadar olumlu yorumları göremiyoruz her nedense.. Ama yenildiğimizde tüm kanberler "yas bayramı" edasında düğün dernek faslındalar..
|
bir erdemliktede sen bulun rıza hoca kovulmadan git yeter artık ne oyunu okuyabiliyorsun nede takımı oynatabiliyorsun sayende mahelle takımından beter olduk 1461 trabzonu sidik zoruyla zar zor yeniyoruz seviniyorsun daha ne diyimki sen gitmezsen biz bu ligde kalamayız RIZA BAK GİTTTTTTTTTTTTTT.
|
Sayın yiğidolar bir atasozü vardır'' gelen gideni aratır''diye takım biraz başarısız oldumu arkadaşlar birden umutsuzluga kapılıyor hoca istifa diye bağiriyor evet rıza hocaya bazen bende çok kızıyorum kadir gibi bir adama bu kader sabrediyor bakıyorum yine direk kadroda bu maçda özellikle kadiri maçın başından sonuna kadar seyrettim sadece üç tane olumlu pas verdi penaltıda dahil diğer tum topları olumsuzdu bu saatden sonra hoca değiştirmek bize yarar yerine zarar verir çunku elindeki kumaşın kalıtesi belli kalitesiz bir kumaşdan ne kadar iyi bir terzi olursa olsunki terzimizde pekkaliteli değil ama pek kötüde değil kendi hemşerimiz ''yine bir atasözü senin en kötün elin en iyisinden iyidir'' hirslan kalkan zarararla oturur biraz daha aklı selim düşünelim İNŞALLAH BU SİKİNTİLİ GÜNLER GEÇECEK YİĞİDOLAR LAYIK OLDUĞU YERE GELECEK Tüm yigidolara saygılarımla
|
[B]Takımımızın toparlanmasına hergün dua ediyoruz hocam.
Bu duaya, babanızın toparlanmasını da, sağlığına kavuşmasını da ekledik. Bir an önce sağlığına kavuşur inşaallah. Ki sizi de takımın başında, antrenmanda görelim.[/B] |
ne hakemi ya allah aşkına birtek pozisyonu bile olmayan takımın ne savunulacak yanı var...bunu ancak kendini hoca zanneden rıza bey yapar anca bahane üretir..ne ekersen onu biçirsin...ey yönetimm beleş topçılar anca bu kadar oynar...sen daha durr..elazığ toptan takım değiştirdi.sen para yok diye transfer yapma..inanmıyom artık para yediğinize bile inanmaya başladım bu kadarıda olmaz ya..ayıpp ayıpp...100 milyar vermeyip alamadığın o burhan eşer senin .... du.900 milyar kazandırdı klubüne bedavaya gelmiş gibi oldu bunu siz kafasızlar yıllardır anlamıyonuz...
|
perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. lig başlamadan beşer beşer gol yiyen takımın istikbalinin pek parlak olmayacağıda ortadaydı.
evvelen dere geçilirken at değiştirilmez takım olanca gücüyle türkiye kupasında final oynamaya çalışmalıki avrupa yolu açılsın. saniyen takımda revizyona gidilmesi gerektiği aşikar. türkiye kupası hayal olursa teknik direktör dahil takımda revizyon şart sezon sonu beklenilmemeli. çok kötü oynuyoruz. |
Rıza Çalımbay, beşiktaşa hoca olmak için yanıp tutuşuyorsun ama ben yönetici olsam bırak sivassporu seni oturduğum apartmanın çocuklarının futbol takımına bile hoca yapmam.
|
[B]Cam da ki leke gibi sil ati bizi hoca....
Bülent Hoca seni istiyoruz![/B] |
bırak hoca sen devam et kadirle,pedriel oynadığın sürece hiç birşey olmaz.bide kafanı değiştirmediğin sürece çok zor günler bizi bekliyor.
|
[QUOTE=şamatacılar;831646]Kardeşim bende merak ediyorum bana laf atanlar nerde?
Transfer yapılmadığını , yapılan bir kaç ikinci lig futbolcusuyla bi yere varamayacagimizi söylediğimde herkes bana kızdı hakaret eden bile oldu. Sen kayserilisin Trabzonlusun diyenler nerdesiniz? Hala rüyadamisiniz ?? Bana laf atanlar kafalarını toprağa gömmüş olmalı . Transferlerden memnun olanlar takım küme düşünce ki inşallah düşmeyiz bakalım ne yapacaklar . Yönetimin yaptıgı gibi borcumuz yok derler herhalde ..[/QUOTE] Sana "ya Kayserilisin ya da Trabzonlu" diyen benim. Ben sana bunu neden dedim? "Transfer yapılmadı, takım kötü gidiyor" falan dedin diye demedim, "Grosicki'den ne gördük ki Piech'den ne görelim?" dedin diye dedim. Bu yorumu aklıselim biri yapmaz, yalnızca ortalığı karıştırma amaçlı bir provakatör yapar. Şimdi çıkmışsın sanki ben sana Rıza Hoca'yı eleştirdiğin için öyle demişim gibi ajitasyon yapıyorsun. Gelelim yorumlara... Bizim şu anki sıkıntımız transferlerin yetersizliği değil Rıza Hoca'nın takıma bir vizyon verememesi ve takımı oynatamaması. Futbolcularla arasında garip ilişkiler var, bazen kızıp fırçalıyor falan. Küstürüyor oyuncuları. Yoksa ben hala da kadromuzun kötü olduğunu düşünmüyorum. Formda bir Erman, Grosicki, Aatıf, Eneramo ve hatta Piech ve yine hatta Sercan olsa, daha transfere ne gerek var? Sıkıntı bu çocuklardan verim alamayan Rıza Hoca'da. |
rıza hoca şu dakikaya kadar hep destek oldum sana ama bu maç bardağı taşıran tek damlaydı yanlış futbolcular yanlış takım kurgusu ne yaptıkları belli olmayan bir futbolcu sürüsü sende aynı aykut hocanın kpoyasısın takımın ne bir sistemi var ne yaptığını bilmeyen oraya buraya koşan oyuncuların
|
rıza hoca aslında iyi düşünmelisin pedrielden vazgeçmiyorsun. iyi futbolcu değil neden transafer yapmadın birazda borçlanmak gerek iyi futbolcu alınmalı rakipler çok iyi futbolcular aldı biz uyuduk. o kadar alınan futbolcuyu harcadık sattık gönderdik. rıza hoca ile kan uyuşmazlığımız var. olmadı olmuyor.
|
Gene Rıza hoca gene bır kendısını kurtarmak ıcın atılan bahane.Yeter artık hoca ıstemıyoruz senı anla bunu artık...
|
[QUOTE=mucahit_58;831586]Hocamiz cok hakli, hakemin her hareketimize faul caldigindan dolayi tedirgin olan Kadir, Ugur, Pedriel Takimimizin superstarlari bu yuzden her Mac kotu performans sergiliyor.
Hakemin cok hatali Mac yonetmesinden dolayi kaleyi bulan ilk sutumuz dk 79da idi. Ben bu hakemlerin taaa :) Neyse bu Bos laflardan sonra fazla detaya yaptigi yanlislara girmeden, Biri bana Riza Calimbayin teknik direktor olarak en ufak basarisini soylesin? Bi tane calistirdigi takimin soyle catir catir top oynadigini ornek versin. Sezon ortasinda civik civik Ben Bjk ile anlasmistim demesinin izahatini versin. Bu adamin tek kredisi Sivasli olmasi peki t.direktor olarak gelmeden once Sivasa ne hayri dokundu bu adamin onu soylesin? Begenmedigimiz Bulent Hocanin Sportif basarisi, goze hos gelen futbol anlayisi, oyuncu iliskilerini koyun bi kenara, onun %10u kadar sahiplense Sivasi Sivassporu suan cok farkli yerlerde olurduk.. Hakemlere bahane bulacagina otur rakipleri analiz et, takima 3 pas ustuste pas yaptir da ondan sonra bahane bul saga sola...[/QUOTE] +1 Riza Istifa et serefinle... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:37. |