![]() |
Cevap: Abdülkadir Kendini Buldu
85.dakika da 2.sarı karttan oyun dışı kaldı
|
Abulkadir attığı gol dışında oyunda hiç yoktu dün.Ne kadar yetersiz olduğu belli oluyor.
|
Seneye Eneramo gitsin Abdulkadir gelsin
|
ya böyle adamı bılmuşun oynatmıyon
|
Samsunspor bugün Abdülkadir'in attığı golle Karşıyakayı deplasmanda yendi...abdülkadir i de yedin rıza.....
|
adam her maçta ya gol atıyor ya da asist yapıyor...samsunu dimitrovla birlikte sırtlıyor..
|
Rıza efendi kulakların cınlıyormu. Genc Abdulkadiri yönetim aldı diye oynatmadın etmedin. Cocugu bitirmek için elinden geleni yaptın. Dogru düzgün forma bile vermedin. Süper lig antrenmanı kaldırmıyor dedin. Abdulkadirin yerine eneramoyu göndersen samsuna veya baska ptt lig takımına eneramo kadroya bile giremez. Sezon basından belli Abdulkadirin arkasında duran site içerisindeki taraftarımız benim gibi gurur duyuyordur heralde. Abdulkadir ATSIN Rıza GİTSİN.
|
Riza calimbayin her devre bir inadi tutuyorgecen devre Abdulkadir di bu devre Piech bu adam cok affedersiniz hocadan baska herseye benziyor Abdulkadiri mevkinde oynatmadigi gibi hic bir oyunda doksan dakika yer vermedi ondan sonrada oynayamiyor diye hep aleyhinde konustu bu defada Piech e aynisini yapiyor daha adam dogru dürüst bir defa bursa kupa macinda oynatti simdi oynayamiyor diye yaygara yapiyor Allah askina sen hocamisin yoksa futbolcularin hayatiyle oynayan öcümüsün bu ne garabet riza bey ben transfer yapmadim diye yönetime kafami tutmak istiyorsun bu cok ayip bir sivasli olarak sana hic yakismiyor ikincisi sen sivasspor da yönetim üstü bir kisi degilsin bugün var yarin yoksun ona göre ayagini denk al sen biraz haddini asmaya basladin böyle antrenör olmaz senin zamanin varsa bu konulari biraz irdelemen lazim bu bizi fazlasi ile rahatsiz etmeye basladi lütfen.
|
Hattim olmayarak sunu söylemek istiyorum ve inaniyorumki bu stede yazan arkadaslarda bunu hakli görecek sezon sonu Riza. Erenamo.Pedriel.Ugur. Hayrettin. Gitsin kiralik olarak diger takimlara verdigimiz oyunculari geri cagiralim ben inaniyorumki takimimiz bu sezondan cok daha iyi oynayacaktir hemde ilkbeste olma sansini cok kolay yakaliyacaktir hem takim genclesecektir hemde takimin performansi artacaktir bizim gözlemlerimizde bütüne yakin futbolcularin hocaya karsi azda olsa sikintilari var hele hoca bir gitsin siz görün her futbolcu etegindeki taslari dökecek bunu takima yakin cevreler acik ca ifade ediyor biz degil yanlis anlasilmasin.
|
Bugün KARŞIYAKA - SAMSUNSPOR maçını 90 dk. izledim.
Abdülkadir gerçekten çok iyi bir futbolcu olmayabilir ama AŞAĞIDAKİ Adamlardan daha iyi olduğu kesin ; -PEDRIEL -SERCAN -ENERAMO İzledikçe Rıza'ya olan nefretim daha da arttı ! Harcadığı adama bakın ? Rıza gelecek sene kesinlikle burada olmamalı ... |
Rizanin derdi ne arkadas surekli oyuncu bitiriyor. Soyleyin diger takimlara bitirilecek kyuncular itinayla bitirilir. Riza hoca garantisi
|
Oynadığı 8 maçta 6 gol atmış durumda !
Assist ve oyuna katkılarını tartışmıyorum bile ... |
Öyle bir psikolojiye soktularki taraftarı gelip şuraya yorum yazmak bile istemiyorum....
|
[QUOTE=Serdar63972;843671]Öyle bir psikolojiye soktularki taraftarı gelip şuraya yorum yazmak bile istemiyorum....[/QUOTE]
Katiliyorum kardesime. Bu takimdan hic bu kadar soguyacagima inanmazdim. Ama hala sivassporluyuz |
Umarım seneye bizdede başarılı olur.
|
HAFTANIN FUTBOLCUSU SAMSUNSPOR'DAN
Kırmızı-Beyazlı ekibin golcüsü [COLOR="Red"]Abdulkadir Özgen[/COLOR], Karşıyaka maçında sergilediği oyun ve attığı golle manşetlere taşındı, 'Hedef Süper Lig' programında haftanın futbolcusu seçildi PTT 1. Lig'de Samsunspor, geçen hafta Karşıyaka deplasmanda çok önemli galibiyete imza attı. Küme düşmeme mücadele veren Kırmızı-Beyazlı ekip, kritik bir galibiyet alırken, golü atan Abdulkadir ise manşetlere taşındı. 90 dakika boyunca sahada kalan 26 yaşındaki futbolcu, etkili futbol sergelerken klas bir gol de kaydetti, takımına hayati önem taşıyan üç puanı kazandırdı. TRTSpor ekranlarında yayınlanan 'Hedef Süper' lig programında ise Abdulkadir, PTT 1. Lig'de 27. haftanın futbolcusu seçildi [url]http://www.habergazetesi.com.tr/sondakika/10402/haftanin-futbolcusu-samsunspor-dan-/[/url] |
[QUOTE=yorumyapıyombenya;844314]HAFTANIN FUTBOLCUSU SAMSUNSPOR'DAN
Kırmızı-Beyazlı ekibin golcüsü [COLOR="Red"]Abdulkadir Özgen[/COLOR], Karşıyaka maçında sergilediği oyun ve attığı golle manşetlere taşındı, 'Hedef Süper Lig' programında haftanın futbolcusu seçildi PTT 1. Lig'de Samsunspor, geçen hafta Karşıyaka deplasmanda çok önemli galibiyete imza attı. Küme düşmeme mücadele veren Kırmızı-Beyazlı ekip, kritik bir galibiyet alırken, golü atan Abdulkadir ise manşetlere taşındı. 90 dakika boyunca sahada kalan 26 yaşındaki futbolcu, etkili futbol sergelerken klas bir gol de kaydetti, takımına hayati önem taşıyan üç puanı kazandırdı. TRTSpor ekranlarında yayınlanan 'Hedef Süper' lig programında ise Abdulkadir, PTT 1. Lig'de 27. haftanın futbolcusu seçildi [url]http://www.habergazetesi.com.tr/sondakika/10402/haftanin-futbolcusu-samsunspor-dan-/[/url][/QUOTE] [B]Rıza hoca Abdulkadir Özgen'in haftanın futbolcusu seçildiğini öğrenirse kesin şaşırır.:)[/B] |
Bence Abdulkadir Eneramo'dan daha iyi bir futbolcu.
|
Goleri leblebi gibi atiyor,
hadi hayirlisi???? sanki bizdeyken cok baskaydi..... ben cok sasiriyorum.... [B]tövbe bismillah üc harfli birsey mi devrede???[/B] ... |
[QUOTE=Salim58;844318][B]Rıza hoca Abdulkadir Özgen'in haftanın futbolcusu seçildiğini öğrenirse kesin şaşırır.:)[/B][/QUOTE]
Niye sasirsin ki? Soyleyecegi su: ikinci lig futbolcusunun haftada zirveye cikmasi normal birsey. Super lig kalitesinin altinda. Bizde eneramo s.ligi oyuncusu zaten |
Heycanla Samsun macını bekliyorum. Ah Abdulkadir ahhh yazık ettiler sana. Sana forma vermeyenler utansın :mad::mad::mad:
|
[QUOTE=ROMANTİK KATİL;845064]Heycanla Samsun macını bekliyorum. Ah Abdulkadir ahhh yazık ettiler sana. Sana forma vermeyenler utansın :mad::mad::mad:[/QUOTE]
Manisa yener.Bu macda gol olursa onuda Manisa atar.En kötü ihtimal beraberlik. |
[QUOTE=B.DUMANLI;845065]Manisa yener.Bu macda gol olursa onuda Manisa atar.En kötü ihtimal beraberlik.[/QUOTE]
Samsun kazanamazsa kendini atese atar. Tavsanlı Linyit Ankaraücünü yendi. Mutlak samsunun kazanması gerekiyor. Aslına bakarsan beni Samsun degil Abdulkadirin gösterecegi performans ilgilendiriyor reis. Bakalım nasıl bir performans sergileyecek. |
[QUOTE=ROMANTİK KATİL;845067]Samsun kazanamazsa kendini atese atar. Tavsanlı Linyit Ankaraücünü yendi. Mutlak samsunun kazanması gerekiyor. Aslına bakarsan beni Samsun degil Abdulkadirin gösterecegi performans ilgilendiriyor reis. Bakalım nasıl bir performans sergileyecek.[/QUOTE]
Artik dünyada forvet diyince Burak gibi teke tekde rakibi gececek ve golünü atabilecek forvetler geliyor.Eneramo gibi agir ve rakibi gecemeyen kisiler artik deger görmüyor.Bu yüzdendirki Burak Avrupa takimlari tarafindan yakin takipte 40-50 Milyon Euro´ya Avrupaya giderse kimse sasmasin,onun gibi futbolcu suanda Avrupada yok.Abdülkadir´e gelince,Buca´da yildizi parladi devami gelmedi.Bunu bu sekilde düsünmek lazim.Cihan Erciyes´te kiralikti,Sivas´a geldi kadroya giremiyor.Bu böyle,bunu kabul etmek zorundayiz.Abdülkadir Kayserispor´da bir varlik gösteremedi,Buca´da yildizi patladi,Sivas´a geldi,gene yoklari oynadi. Sivasspor devamli önüne bakmali,bize daha kaliteli forvetler gerekli.. |
[QUOTE=B.DUMANLI;845069]Artik dünyada forvet diyince Burak gibi teke tekde rakibi gececek ve golünü atabilecek forvetler geliyor.Eneramo gibi agir ve rakibi gecemeyen kisiler artik deger görmüyor.Bu yüzdendirki Burak Avrupa takimlari tarafindan yakin takipte 40-50 Milyon Euro´ya Avrupaya giderse kimse sasmasin,onun gibi futbolcu suanda Avrupada yok.Abdülkadir´e gelince,Buca´da yildizi parladi devami gelmedi.Bunu bu sekilde düsünmek lazim.Cihan Erciyes´te kiralikti,Sivas´a geldi kadroya giremiyor.Bu böyle,bunu kabul etmek zorundayiz.Abdülkadir Kayserispor´da bir varlik gösteremedi,Buca´da yildizi patladi,Sivas´a geldi,gene yoklari oynadi.
Sivasspor devamli önüne bakmali,bize daha kaliteli forvetler gerekli..[/QUOTE] Katılıyorum reis kesinlikle daha iyi forvetler lazım. Birde biz iki forvetle oynasak daha güzel olur. Mehmet Yıldız Balili gibi. Mehmet Yıldız kuvvetiyle topu tutup balilinin önüne bırakıyordu oda hızyla topu kaleye götürüp ya asist yada gol atıyordu. Eneramonun yanına piechi kullansak ben daha iyi olacagını düsünüyorum. Ama oyanatmayı bırakalım denemiyouz bile. Bizim takımımızın bir sistemi yada taktigi olmadıgından oyuncularımızda sönük kalıyor. |
Abdulkadir gene attı eyyy Rıza hoca :mad:
|
Nazar değmesin Abdülkadire şuan oynanan manisa maçında yine golunu attı
|
Sezon sonu Rıza gider Abdül gelir merak etmeyin.
|
[QUOTE=Cley;845085]Sezon sonu Rıza gider Abdül gelir merak etmeyin.[/QUOTE]
Bende diyorumki Riza hoca kalir,Abdülkadir gider.Daha dün 2-1 yenikken,hani bir taraftar fenalastiya ,daha onun gibi yüzlerce taraftar hastanelik olmadan Riza hoca bu görevi birakmaz.... |
Senin gibi ikinci lig futbolcusuna kurban olsunlar Abdulkadirim. İnsallah sezon sonu yuvana döner yeni teknik ekibimizle Sivasımıza katkıda bulunursun. Manisayıda bos gecmedin helal Abdulkadir..
|
[QUOTE=ROMANTİK KATİL;845095]Senin gibi ikinci lig futbolcusuna kurban olsunlar Abdulkadirim. İnsallah sezon sonu yuvana döner yeni teknik ekibimizle Sivasımıza katkıda bulunursun. Manisayıda bos gecmedin helal Abdulkadir..[/QUOTE]
Istedigin gerceklesti,Abdülkadir golünü atti,fakat durum su anda 1-1. |
[QUOTE=B.DUMANLI;845098]Istedigin gerceklesti,Abdülkadir golünü atti,fakat durum su anda 1-1.[/QUOTE]
Rakip 10 kişi reis ikinci yarıda samsunun macı alacagını düsünüyorum. Ama Abdulkadirin oyunu golleri beni mest ediyor. Bu cocugu yönetim transfer etti diye oynatmadı hocamız. Ama ALLAH işte. Abdulkadiri sevenler onun futboluna inananlar mutlu oluyor. Rıza hocada hak ettigi lafları yiyor. Alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste demiştim. Cıkıyor işte bunlar. Samsunspor Manisaspor Macı bitti ilk gol Abdulkadirden Rıza hocaya geliyormus :D Abdulkadir Seni seviyoruz. |
Lütfen kabul edin,bazı futbolcuların kapasitesi Süper Lige göredir,bazılarının da Ptt 1.Lige göredir.Rıza Çalımbay Abdulkadir in Süper Lig seviyesinde antrenmanı kaldıramadığını belirtti.Bu oyuncu keşke Sivassporumuza faydalı olabilseydi ve takımımızda kalsaydı ama olmadı.Bu oyuncu her gol attığında haber de yapmayın lütfen
|
[QUOTE=mnt3;845157]Lütfen kabul edin,bazı futbolcuların kapasitesi Süper Lige göredir,bazılarının da Ptt 1.Lige göredir.Rıza Çalımbay Abdulkadir in Süper Lig seviyesinde antrenmanı kaldıramadığını belirtti.Bu oyuncu keşke Sivassporumuza faydalı olabilseydi ve takımımızda kalsaydı ama olmadı.Bu oyuncu her gol attığında haber de yapmayın lütfen[/QUOTE]
Abdülkadir Özgen hala hazirda Sivassporumuzun sözlesmeli futbolcusudur,buna mukabil Abdülkadirin olumlu yada olumsuz performansi Sivassporu ve Sivassporun taraftarini cok yakinen ilgilendirir. Abdülkadir suan samsunsporda cok iyibir performans sergiliyor ve unutmayalim,ki Ptt.1lig genel itibariyle fizik güce dayali ve topun sert oynandigi bir lig bunu maclarda gösterilen sari ve kirmizi kart istatikleri ortaya koyuyor,ve Abdülkadir bu ligin ikinci yarisinda 9 macta 7 gol atti ve 2 asisti var. Riza hocanin antreman,larla ilgili kiyaslamasini talihsiz bir aciklama olarak görüyorum,Ptt 1.lig maclarini yorumluyan spor yazarlari Abdülkadirin bu ligin üstünde bir futbolcu oldugunu hemen hemen her firsatta tekrarliyor bundan dolayi futbolcularimiza sahip cikalim ve onlara kücük kiyaslamalarla büyük zararlar vermeyelim Insallah Abdülkadir seneye Sivasin vazgecilmez oyuncusu olucak. |
adam harikaymışta haberimiz yokmuş. ama bi de şöyle düşünmek lazım orası bank asya .
|
Abdulkadir hem golbatiyor hem oyunda savasiyor. Sivasta oynayacak kalitede mi bilmem ama iyi futbolcu
|
[QUOTE=yorumyapıyombenya;845081]Nazar değmesin Abdülkadire şuan oynanan manisa maçında yine golunu attı[/QUOTE]
[B]Nasıl güzel bir gol attıysa Babacan topu filelere takılınca görebildi.:)[/B] |
[B]Beşiktaş'ın PAF takımındaki gelişiminden söz eder misin bize? Orada oldukça parlak günler geçirdiğini biliyoruz. [/B]
İlk sezonumda B genç takımında oynadım ve 49 gol attım. Ertesi sezon PAF takımda 26 maçta 28 gollük bir başarı elde ettim ama başka oyuncular A takıma çıkarken ben alınmadım. [B]Burası ilginç. A takımların ilk baktığı yerler kendi altyapılarıdır. Ancak sen o altyapının en parlak oyuncularından biri olmana rağmen yukarı çıkamadın. [/B] O sezon takımın başına Rıza Çalımbay gelmiş ve altyapı da ona bağlanmıştı. O dönemde altyapıda büyük bir revizyona gidildi ve ben kadroda yer almadım. Altyapı sorumlumuz Sinan Vardar'la görüştüm, bana Zeytinburnuspor'a kiralık olarak gönderileceğimi söyledi. Bu transferi istemesem de fazla seçeneğim yoktu. O dönemde çok sıkıntı yaşadım. Ama sonuçta beni bugünlere getiren de Beşiktaş'tır. Adem Büyükün Tam Saha dergisine verdigi reportajdan bir bölümü ekledim. Bu yaziyi okuyunca nedense aklima Abdulkadir geldi :) [URL="http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=17688"]Reportajin tamami burada[/URL] |
ABDULKADİR Sanlıurfa macınıda bos gecmedi. Ah Rıza Hoca ahhhhhhhh.
|
geriye düşen takımına beraberlik getirdi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:53. |