![]() |
Cevap: Borjan'dan Müthiş Geri Dönüş
Sakın ha yenilgiyi kaleciye yüklemeyin elinden geleni yaptı golde erman sadece topa bakıyor rahat kurtarabileciği bi pozisyon kafaile fln. Maçın adamı kaleci olmasa bizi farkal yenerlerdii
|
Ben Borjanla ilgili görüşlerimi farklı başlıklar altında çok çok kez yazdığım için sadece SENİ SEVİYORUZ BORJAN demekle yetiniyorum
|
Borjan sivasli olsa anca bu kadar yurekten oynar. Aslinda tolunay kafkas hocanin dusuncesinden gitmeliyiz. Adam diyorki bana 1461den oyuncu alin,trabzonlu adam alin,hicbir icin bile oynamasa memleketi icin oynar diyor. Biz de sivasli oyuncu bulsak da memlsketi icin oynasa. Hic mi sivastan iyi futbolcu cikmaz arkadas
|
Borjan'a yüklenmek bence haksızlık. Dün gol haricinde çok güzel ve kritik kurtarışları vardı, haksızlık etmemek lazım. Ya ilk geldiği gün gibi olsaydı ne yapacaktık. Demekki yavaş yavaş alışıyor bu çocuk. Ayrıca golde sırf kendi hatası yoktu, orda Erman onun konsantresini bozdu.
Bu mağlubiyet herşeyin sonu değildir. Beşiktaş maçımız var, o maça yüklenmemiz lazım. Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysalda bizim maçta oynayamayacaklar. Bunu değerlendirip o yenilgiyi telafi etmemiz lazım. Ligin boyu kısalıyor ve alacağımız her 3 puan hem maddi anlamda hemde puan olarak bizi rahatlatıp Trabzon ile yapacağımız kupa müsabakası için rahat bir konum kazanacağız... |
[B][QUOTE=adres58;837197]Borjan'a yüklenmek bence haksızlık. Dün gol haricinde çok güzel ve kritik kurtarışları vardı, haksızlık etmemek lazım. Ya ilk geldiği gün gibi olsaydı ne yapacaktık. Demekki yavaş yavaş alışıyor bu çocuk. Ayrıca golde sırf kendi hatası yoktu, orda Erman onun konsantresini bozdu.
Bu mağlubiyet herşeyin sonu değildir. Beşiktaş maçımız var, o maça yüklenmemiz lazım. Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysalda bizim maçta oynayamayacaklar. Bunu değerlendirip o yenilgiyi telafi etmemiz lazım. Ligin boyu kısalıyor ve alacağımız her 3 puan hem maddi anlamda hemde puan olarak bizi rahatlatıp Trabzon ile yapacağımız kupa müsabakası için rahat bir konum kazanacağız...[/QUOTE] abi sadece bu maç için değil ben en baştan beri borjanın asla süper lig ve sivasspor kalecisi olmadığını söylüyorum..bakın dikkat ederseniz hepimiz diyoruz ki borjan 3 maçtır iyiyidi ama ya sonrası? olmadık anda sahneye çıkıp takımı adeta havaya uçuruyor..oysa tam tersi olması gerekmez mi? yani bir kaleci istikrarlı ve iyi olsa 9-10 maç güzel gider 2-3 maçta da hatalar yapar...ama biz borjanın iyi oynadığı maçları adeta parmakla sayıyoruz...dünkü maç da golü atanın maçı koparacağı bir maçtı..ve borjan sahneye çıkıp 3 puanı hediye etti.yoksa dünkü futbol ve mücadele kötü değildi...[/B] |
Golün tek suçlusu Borjan gibi gösterip onu suçlamak saçma benim kendi görüşüm Borjan Sivasspor için yeterli bir kaleci dün karambolde o kadar adamın topu uzaklaştıramayıp ucheye topa vurduran defansta Borjan kadar suçludur.
|
Bjk macindada inşallah bu yükseliş devam eder de galibiyetle daha iyi yerlere geliriz
|
saatli bomba gibi bir kaleci oyunu topu hızlı sokması çok iyi bir yönü ama hatalı çıkışları ile puan alınacak bir çok maçı rakiplere hediye etti ve etmeye devam edecek. bu sene geçen seneye göre daha iyi ama benim gözümde sivasspora yakışan bir kaleci değil... Ah petkovic ahh
|
[b]BORJAN kimnederse desin iyikaleci busezon diğer sezona göre daha iyi fakat birmaçta 4 5 tane net kurtarış yapıyor öyle birgol yiyorki kurtardıkları boşa gidiyor gecen hafta kasımpaşa maçında çok basit gol yedi bjk maçındada kalesini terketmese belki gol olmayacaktı ayrıca golden önce attığı degaj atak olup bize gol oldu degajların hiçbiri yerini bulmadı topları rahat tutacağıyerde hep yumrukladı iyi kurtarışları olsada rıza hocayla hakemle uğurla birlikte mağlubiyetin diğer sorumlusudur adamı tutuyorlar sen caprazdan gol yiyecek adammısın çıkıyorsun biraz düzeldi dedik yine hastalığı nüksetti kendine çeki düzen vermesi lazım[/b]
|
[B]Borjandan müthiş geri dönüş devam ediyor ve hala onun iyi kaleci olduğunu düşünmeye devam edin..Adamın iyi oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor..2 maç iyi sonra 3 maç rezalet! olmadık anlarda olmadık şeylerle bütün takımın emeğini heba ediyor..çünkü kalenin şakası olmaz, yapacağın bir yanlış her şeyi berbat eder. bugünkü bjk maçında da beyefendi sahnedeydi yine..tamam kaptırılan topun ve kademenin de hatası var da e pes yani borjan iyi bir kaleci de çıkar takımını kurtarır, zor pozisyonu önler..sen kaleni ne diye bırakıp açılıyorsun adama koşan defans oyuncusu varken ve açısı darken? ama senden maç kurtarmanı beklemek de zaten yanlış, 90 dakika kalede saçmalamadan dur yeter!!![/B]
|
dogu bey sana katilmiyorum borjanin kumasinin iyi oldugunu düsünüyorum bunuda bir örnekle cerceviliyorum. su anda dünyanin en iyi kalecileri arasinda kösterilen volkan borjandan daha acemice ve kötü hatalar yapiyordu fenerbahcenin yaptigi durusu bizde sergileyip sabretmemis gerekiyor.
ayrica ligin ikinci devresinde yedigimiz bütün golerde borjanin en az hatali oldugunu düsünüyorum |
Her zirvaladigi macda Sivasspor yeniliyor.Baktiki Sivasspor yenilmiyor adeta kaleyi bosaltiyor....
Bir amatör kalecinin yapmiyacagi hareketleri yapiyor. Neden acaba?.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:13. |