SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35640)

holigan 18.02.2013 22:18

Cevap: Maçı Değerlendirelim

takimin hemen hepsi iyi oynadi. riza hocanin yapacagi hic bisey yoktu ,bir sans golu attilar baska hic ciddi bir ataklari yok ,bizimkiler saymakla bitmez.ama 2 metrelik bir zebella koymuslar gecemedik adami.taraftar da iyiydi.

serserilerin_prensi 18.02.2013 22:19

[QUOTE=akifesk;836942]Kalecimiz kaleci degil ki bildigin kova . Herseye atlayan ama havasını alan patlamaya hazır bomba[/QUOTE]

sen hangi maçı izledin? :)

cengizzzhan58 18.02.2013 22:19

Eneramo takımımızın en golcüsü olabilir ama beleş golcümüz.Piech tek forvet oynasın daha fazla iş yapar Eneramodan.Atif çok bireysel oynadı.Grosicki kendini göstermedi. ÇOK kötüydük !

Respect58 18.02.2013 22:20

[B]Daha önce bir konuda Rıza Çalımbay'ın futbol bilgisinin olmadığını sadece iyi futbolcular bulduğunu ve o futbolcuların onu taşıdığını söylemiştim.Bugün yine gördük ki Aatıf Erman Grosicki Eneramo veya başka birisi ön plana çıkmadığı sürece maç kazanmamız zor.Bunun en büyük kanıtı Fb ve Ts maçları.Futbolcular bu maçların önemli maçlar olduğunu bildiği için sorumluluk aldılar ve bu maçlarda ön plana çıktılar.Buda Rıza Çalımbay'ın takımın başında kalmasını sağladı.Normal maçlarda ön plana çıkan,çıkmak isteyen oyuncular olmadığında Rıza Çalımbay'ın hiç bir etkisinin olmadığı çok net belli oluyor.

Maçta biz yüklendiğimiz sırada Şota Kerem'i aldı ve Kasımpaşa gelmeye başladı.Gol geliyorum diye bağırıyordu.Rıza Çalımbay'da bizimle birlikte izledi.[/B]

Caner POLAT 18.02.2013 22:20

Beklentim 1 puandı zaten o da gelmedi , sağlık olsun.

cengizzzhan58 18.02.2013 22:20

Borjan'a kimse laf söylemesin bugün çok başarılıydı 1 pozisyon için harcamayın adamı muratında hatası vardı pozisyonda!

burak58as553 18.02.2013 22:20

[QUOTE=akifesk;836942]Kalecimiz kaleci degil ki bildigin kova . Herseye atlayan ama havasını alan patlamaya hazır bomba[/QUOTE]

[B]Kardeş senden bir günde iyi bi söz duyalım Sivasspor adına.Hep olumsuz eleştiri nereye kadar..[/B]

alboran 18.02.2013 22:23

maç genel olarak başa baştı.onların hakettiğini kesinlikle söyleyemeyiz.ancak ben rıza hocanın oyuna müdahale ettiğini düşünmüyorum.en azından olumlu bir etkide bulunduğuna inanmıyorum.1-0 gerideyiz.adem koçak değişikliğinin mantığı nedir ?? piech çok iyi oyuncu diye haftalardır söylüyorum.heralde herkes bugün anlamıştır bunu.adam santrafor ama hala bizim santraforlarımız kanat oyuncusu olarak harcanıyor.ona rağmen kanattan son dakikada 2 oyuncuyu çalımlayarak getirdiği topu gördük.kafa vuruşunda da orta fazla yüksekti.ama benim anlamadığım son dakikalarda uğur kavuk aatif.ın yerine niye oyuna girer ya.anlamıyorum biri bana anlatsın.maçı 1-0 bitirdik diye bize puan verdiler de benim mi haberim yok.rıza hoca şunu anla bizim takımımızda santrafor zaten var.eneramo,pedriel,piech,cihan özkara ve samsun.a kiraladığınız abdülkadir bunlar santrafor adamlar.ama rıza hoca hala bu takımı çift forvet oynatmayı akıl etmiyor.eneramo zaten 2 stoperi de üstüne çekiyor.onun yanına fırsatçı-hızlı bi santrafor koysak piech gibi.en az 10 gol atar.ama biz santraforlarımızı kanatlarda süründürüyoruz.haftaya da bu kadroda değişiklik beklemeyin.en fazla hakan.ın yerine adem.i koyar.kanat oyuncuları değişir bu kadar.taktik aynı.elimizdeki maçları ufak detaylarla kaybediyoruz.kasımpaşa stoperleri süründü bugün eneramo.nun yanına bi adam koysak çok rahat gol bulurduk.kanat oyuncularımız çok rahat sıfıra iniyor top çeviriyorlar.içerde gol atacak adam yok.bizim bu taktikle çift forvet oynamamız gerekir.

58_babacan_58 18.02.2013 22:24

[CENTER][IMG]http://c1302.hizliresim.com/16/l/k85c3.jpg[/IMG][/CENTER]

[B]istatistikler bile bizi gösterdi ama Herşeyden önce tabelayı çevirmek gerekiyor.[/B]

burak58as553 18.02.2013 22:27

[B]Herkes Mourinho çıkmış Rıza Hocaya laf ediyo.Tamam eleştirin de adamın teknik direktörlüğünü sorgulamayın.Bu kadar da kırıcı olmayın adam sanki Sivasspor'un kötülüğünü istiyor.Bir bildiği var ki bu değişiklikleri yapıyor ama Uğur değişikliği bana göre de tamamen yanlıştı.

Eleştirin ama teknik direktörlüğüne laf etmeyin..

Maça gelince,aslında tipik bir beraberlik maçıydı.Golü yedikten sonra birkaç pozisyon dısında etkili olamadık ama oyuncularımızın verdikleri o mücadele bize mağlubiyeti unutturdu.İnşallah haftaya Bjk maçını telafi ederiz..[/B]

noname87 18.02.2013 22:28

Takım tek pasla ileri çıkamıyor hoca da bir şey yapmıyor Messi Ronaldo bile ayaklarında bizimkiler kadar top tutmuyor maşallah bizde topu ayağına her alan bir kendi etrafında dönüyor sonra orta mı yapıyım pas mı veriyim derken bir halt yapamıyor rakip pozisyonu kapatıyor.Hızlı oynamaya çalışıyoruz ama hızlı düşünen oyuncular yok takımda.Yetenekli oyuncular ama futbol takım oyunu maalesef hücumda takım oyunu oynayamıyoruz.

burak58as553 18.02.2013 22:29

Bu arada ikinci yarıda top Ziya'ya gelince Kasımpaşa tribünlerinden ıslıklar yükseldi.Ne oldu acaba bi tartışma mı yaşadı tribünlerle

Ferhat06 18.02.2013 22:32

[QUOTE=burak58as553;836967][B]Herkes Mourinho çıkmış Rıza Hocaya laf ediyo.Tamam eleştirin de adamın teknik direktörlüğünü sorgulamayın.Bu kadar da kırıcı olmayın adam sanki Sivasspor'un kötülüğünü istiyor.Bir bildiği var ki bu değişiklikleri yapıyor ama Uğur değişikliği bana göre de tamamen yanlıştı.

Eleştirin ama teknik direktörlüğüne laf etmeyin..

Maça gelince,aslında tipik bir beraberlik maçıydı.Golü yedikten sonra birkaç pozisyon dısında etkili olamadık ama oyuncularımızın verdikleri o mücadele bize mağlubiyeti unutturdu.İnşallah haftaya Bjk maçını telafi ederiz..[/B][/QUOTE]

Eskişehir dün kendi sahasında 3 -0 yenildi,taraftarı tribüne çağırdı maçın sonunda ve alkışladı.Adamlar takımına ve hocasına inanıyor.Bugün ben de sahada terinin sonuna kadar mücadele eden kırmızı-beyaz formalı futbolcuların terli alınlarından öperim.

A.Turan Korkmaz 18.02.2013 22:32

[QUOTE=58_babacan_58;836965][CENTER][IMG]http://c1302.hizliresim.com/16/l/k85c3.jpg[/IMG][/CENTER]

[B]istatistikler bile bizi gösterdi ama Herşeyden önce tabelayı çevirmek gerekiyor.[/B][/QUOTE]
Uzun değerlendirme yapmayacağım. Bal yapmayan arı gibiydik.
İstatistikler herşeyi anlatıyor. Topu biz oynadık,onlar galip geldi. Futbolcularımız son paslarda daha dikkatli ve sakin olsalardı Kasımpaşa'yı üçlerdik. Şimdi kalan BJK,Bursa ve Antalya maçlarından en az 7 puan almamız şart.

eyuphulagu 18.02.2013 22:34

Yazık çok yazık..Ena az 1 puan alabileceğimiz bir maçı kaybettik...Takım 90 dak. gerçekten iyi mücadele etti..Yenilen golde sivasspor defansı adeta uyudu...Bu mağlubiyet sivasspora hiç yakışmadı...Rıza Çalımbay oyuncu değiştirmek için neyi bekliyor acaba...Dak. 62 glü yemişsin,2. da iyi oynamıyorsun niye elindekilerden 1-2 oyuncuyu hemen oyuna almıyorsun...Rıza hoca sürekli iyi istediğimiz transferleri yapamadık edebiyatını artık bırakıp elindekilerle yetinmeye bakmalı..Elinde geçen yıl Polonya Liginde çok iyi sezon geçirip 15 tane gol atmış bir oyuncu var..Piech geçen yıl Polonya liginde ve kupasında yılın oyuncusu seçilmiş ve geldiği takımın en iyi oyuncusu...Adam ülkesinin milli takımına da seçilip son maçlarda da oynatılmış bir oyuncu...Rıza Çalımbay lig bitecek hala Piech hazır değil diyor..Bende soruyorum 2 yıldır doğru düzgün maç oynamayan Sercan hazır da son 2 yıl takımının 60 yakın maçında oynayan Piech hazır değil mi?Rıza Hoca artık inadı bırakmalı..Bu inadı sivassporun başına çok iş açacak ..Eskişehir de de takımdan ayrılmasının sebebi işte bu inadı yüzündendir...İnat edip bazı oyuncuları oynatmadığı için taraftarla arasında büyük sorunlar çıkmıştı....Sonrasında başarısız sonuçlar alınınca takımdan gönderilmişti...Rıza Hoca inadı bırakacak Piech i 90 dak. veya 2. yarı bir oynatacak ki oyunu da kendini göstersin...Ben bu oyuncunun eğer ilk 11 de veya en az 30-35 dak. oynatılırsa sivasspora çok maçlar kazandıracağına inanıyorum...Maça gelince maç genelde dengede geçti..Sivasspor ilk yarı daha iyiydi,rakip 2. yarı bizden daha iyi oynadı..Son 15 dak. oyuna giren Piech yaptığı klas hareketlerle ben bu takımda rahatlıkla oynarım mesajı verdi..Yenen golde kaleci ve defansın ortak hatası vardı...Maçta 2 takımın kalecisi de mükemmele yakın oynadı diyebilirim...Sivasspor defansı malesef üzerine rakip fazla gelince çok hata yapıyor..Bunu son 2 yılda çok gördük ve görmeye devam edeceğiz..Umarım haftaya bu maçı telafi ederiz...

savaş2 18.02.2013 22:34

[QUOTE=sivasfutbol;836925]Rıza Hoca bu takımdan gitmedikçe Sivasspor'a refah yok! Bu kadar düz mantık, zihniyetsiz! taraftarı küçük gören! ahlaksız bir teknik direktör görmedim ben! Yazıklar olsun o adamı bu takımın başında tutanlara takım 2 maç iyi oynadı o da büyük takım olduğundan! paçayı kurtardı şimdi gel paşaya yenil! yeter artık ya :@[/QUOTE]

***doğruya doğru diyorum.bide kamil ve enaramo ikilisi oyuncu değildir bence.

shang 18.02.2013 22:35

daha iyi oynayan taraf bizdik en kötü 1puan alabilirdik son dklar bastırırken atıfın daha az bencil davranması gerekiyordu yapcak bi şey yok mücadele ettik ama yediğimiz golçok aptalcaydı

DOGU_BEY 18.02.2013 22:35

[B]Bugünkü maçın genelinde fena değildik, tam maçı bir 10 dakika daha tutsak maç bize dönüyor derken sahneye, -başından beri iyi bir kaleci olmadığını söylediğim- Borjan çıktı ve tüm takımın emeğinin mücadelesinin içine etti..Borjana kötü dediğimde onu fanatikçe savunanlar hemen kızıyorlardı fakat bugün yine sazı eline aldı..Çünkü Borjanda kaleci istikrarı ve devamlılığı yok...2-3 maç iyi sonra olmadık anda çıkıyor piyasaya herşeyi berbat ediyor..Sitede bile borjandan muhteşem geri dönüş diye başlık açıldı ama açılır açılmaz ilk maçta hayal kırıklığı oldu...Ama bu sene borjanla bitecek , yapacak bişey yok...Maçı kıyaslama adına iki takımın KALECİLERİNE bakmak yeterli olacaktır...Rıza hoca Erman yerine Atıfı almalıydı, ayrıca Uğur Kavuk 10 kişi kaldık diye hemen defasa takviye girdi..Ya ne gerek var sen zaten 1-0 yeniksin ya üçlü defansa dön ya da hakan veya kadiri stopere çekip ortaya yeniden adam al..maç 0-0 ya da önde olsak anlaycağım da her neyse...Dediğim gibi mücadele ve oyun genel olarak fena değildi ama maçın sonucunu KALECİ farkı belirledi...[/B]

burak58as553 18.02.2013 22:35

[QUOTE=Ferhat06;836973]Eskişehir dün kendi sahasında 3 -0 yenildi,taraftarı tribüne çağırdı maçın sonunda ve alkışladı.Adamlar takımına ve hocasına inanıyor.Bugün ben de sahada terinin sonuna kadar mücadele eden kırmızı-beyaz formalı futbolcuların terli alınlarından öperim.[/QUOTE]

[B]Aynen hocam dediğin gibi mücadele ederek yenilsinler lafını bile etmeyiz ki bugün o mücadeleyi sahaya yansıttılar hepsine helal olsun[/B]

Yigidolugardas 18.02.2013 22:37

Ben Sivasspordan kesinlikle böyle bir Futbol beklemiyordum.
Önde basan ve bir kac golle futbolu süsleyen bir Sivasspor olmaliydi, cok yazik

58MUAMMER58 18.02.2013 22:40

[b]:mad:Maçta göze çarpanlar : ?SİVASSPOR iyi mücadele etti kasımpaşasporda çok iyi mücadele etti sivasspora yeterince boş alan bırakmadılar buda grosecki ve atıfın yeteri kadar oynayamasını sağladı kasımpaşa çok faullü oynadı çokbasit bi hatadan gol yedik borcan o topu zıt geçmeseydi enkötü berabere kalırdık

:mad:Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?SİVASSPOR ilkyarıda ve 2. yarıda çok kötü oynamadı çok pas hatası yaptık rakip sürekli sağımızdan geldi orayı iyi tıkayamadık golüde o bölgeden gelen atakdan yedik dalma orayı iyi çalıştırdı ziyayla atıf iyi anlaşamıyor seyleri çarsafa dolanıyor ziyayı hiç bukadar kötü görmedim

:mad:Maçın en iyisi kimdi : ?MAÇIN en iyi adamı kaleci isakson dalma uche kalu golü yemeseydi borcanıda ekleyebilirdim

:mad:Maçın en kötüsü kimdi : ?ZİYA bukadar kötü görmedim

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?İYİ MAÇ YÖNETTİ rakibin sert futboluna sarısını gösterseydi dahada iyiolurdu

:mad:Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?GOL yedikten sonra ermanın atıfın çıkarılmasına anlam veremedim son 5 dak kalmış değişiklik yapsan nolur yapmasan nolur erman atıf ters adamlar heran oyunun şeklini değiştirebilecek oyuncular onların yerine uğuru almasına anlam veremedim piech az oynasada çocuk boş adam değil rıza hoca artık takıntılarından vazgecmeli elindeki silahları yedek tutup sivasspora puan kaybettirmemeli [/b]:mad:

Yigidolugardas 18.02.2013 22:45

Kesinlikle Sivasspora bu yenilgiyi yakistiramiyorum. Büyük takimlari yenmekle hersey bitmiyor. Asil böyle maclari kazanmamiz kerekir.

MEVLUTHOCAOGLU 18.02.2013 22:45

yapacak birşey yok 2 hafta takım ii gidiyordu ama umarım nazar olur bu mücadele olarak güzeldi yalnız 1-0 yenik durumda iken neden uğur oyuna girdi onu anlamadım ne gerek varsa rıza hoca şu huyundan artık vazgeçse herşey daha ii olacak

58akif34 18.02.2013 22:46

[QUOTE=58megayigido;836937]Sunu kabul ediyorum iyi oynnadik ama degisiklik icin gol yememiz gerekmiyor ayrica 85.dkda aatifin yerine ugurun girmesini hicbir anlam veremedim biri bana anlatsin sunu[/QUOTE]

Uğuru atıfin yerine girmiş gibi dusunmeyin ekranın yerine girdi bekle kadir etkisiz olunca ve orta saha boş kalınca mecbur etkisiz atıf çıkıp yerine uğur girdi iyi oyunundan dolayı sivasspor u tebrik ediyorum bjk maçını kazanır yolumuza devam ederiz

infial§ 18.02.2013 22:49

Yenilgiye gram üzülmedim stadyuma gelen taraftara yazık oldu çokta güzel oldular

Mete209 18.02.2013 22:50

Rıza Hoca yeni bir forvet bulmuş: [B]UĞUR KAVUK[/B] :D

Poyrazcan 18.02.2013 22:54

[QUOTE=sivasfutbol;836925]Rıza Hoca bu takımdan gitmedikçe Sivasspor'a refah yok! Bu kadar düz mantık, zihniyetsiz! taraftarı küçük gören! ahlaksız bir teknik direktör görmedim ben! Yazıklar olsun o adamı bu takımın başında tutanlara takım 2 maç iyi oynadı o da büyük takım olduğundan! paçayı kurtardı şimdi gel paşaya yenil! yeter artık ya :@[/QUOTE]

KİMİ GETİRECEKSİN RIZA HOCA'NIN YERİNE? ONUDA YAZ DA YÖNETİM NOT ALSIN.
HAA, BİRDE YAPILACAK TRANSFERLERİ DE UNUTMA!..
ŞAKA BİR TARAFA, NE KADAR H(B)OŞ YORUMCU VARMIŞ MEĞER.

MEVLUTHOCAOGLU 18.02.2013 22:54

[QUOTE=Mete209;836990]Rıza Hoca yeni bir forvet bulmuş: [B]UĞUR KAVUK[/B] :D[/QUOTE]

flşa flaş Gizli FORVET

DOGU_BEY 18.02.2013 22:57

[B][QUOTE=DOGU_BEY;836978][B]Bugünkü maçın genelinde fena değildik, tam maçı bir 10 dakika daha tutsak maç bize dönüyor derken sahneye, -başından beri iyi bir kaleci olmadığını söylediğim- Borjan çıktı ve tüm takımın emeğinin mücadelesinin içine etti..Borjana kötü dediğimde onu fanatikçe savunanlar hemen kızıyorlardı fakat bugün yine sazı eline aldı..Çünkü Borjanda kaleci istikrarı ve devamlılığı yok...2-3 maç iyi sonra olmadık anda çıkıyor piyasaya herşeyi berbat ediyor..Sitede bile borjandan muhteşem geri dönüş diye başlık açıldı ama açılır açılmaz ilk maçta hayal kırıklığı oldu...Ama bu sene borjanla bitecek , yapacak bişey yok...Maçı kıyaslama adına iki takımın KALECİLERİNE bakmak yeterli olacaktır...Rıza hoca Erman yerine Atıfı almalıydı, ayrıca Uğur Kavuk 10 kişi kaldık diye hemen defasa takviye girdi..Ya ne gerek var sen zaten 1-0 yeniksin ya üçlü defansa dön ya da hakan veya kadiri stopere çekip ortaya yeniden adam al..maç 0-0 ya da önde olsak anlaycağım da her neyse...Dediğim gibi mücadele ve oyun genel olarak fena değildi ama maçın sonucunu KALECİ farkı belirledi...[/B][/QUOTE]

bir ekleme daha: fener ve ts galibiyetlerinden sonra kasımpaşa galbiyeti veya alınacak en kötü 1 puan bu sene istikrarsız görüntüyü silme adına çok iyi olacaktı.ama malesef hocada ve takımda bu istikrar yok...kasımpaşa maçından önceki yorumlarda istikra adına böyle maçlardan da puan almamız gerektiğini belirtmiştim ama olmadı. fakat bugünkü genel mücadele ve oyuna güzeldi, o yüzden eleştiride acımasız olmamak da lazım..ama 2 maç iyi 2 maç kötü şeklinde bir alışkanlık kazandık ki ilerisi için işte bu çok kötü..tipik gençler gibi antep gibi orta sıra takımı kimliğine büründük vesselam...
[/B]

Külhan 18.02.2013 23:06

Cok sahane oynadik böyle oynarsak ilerisi icin cok ümitvarim yenemiyecegimiz takim yok bu defa cok hirsli oynadik benimcok hosuma gitti ama futbol bu yenilirsinde yenersinde ermanin boyu yetise idi o golu yemezdik kaleci yerde iken cok ugrasti ama olmadi caniniz sag olsun yigido gelecege bakalim.

DoomsDay58 18.02.2013 23:10

İyi oynadık en kötü malubiyetimiz böyle olsun haftaya inşallah beşiktaşı yener durumu düzeltiriz

kadirakin58 18.02.2013 23:17

Kaybedeceksek de böyle mücadele edip kaybedelim.. Tabrikler takıma, kazanmış kadar mutlu ettiniz bizi.

sivaslıadem 18.02.2013 23:20

balıktan bir gol yedik ve golden sonra hiçbir şey oynamadık
navratil bu takımın değişmezi olduğunu gösterdi
ziya hayal kırıklığıydı bu maçta dikine hiç gidemedi ikinci yarı

golden sonra değişiklikler çok saçmaydı
piech daha erken girmeliydi oyuna
ermanın yerine kamil çıkmalıydı
uğurun girmesi kadar saçma bir şey yoktur
artık emekli olsun sivasspora hizmet edecekse başka kulvarda etsin artık

hakeme gelecek olursak bizim kartları koşa koşa gösterdi
kasımpaşalılara ise nazlanarak sanki arkasından biri iteliyormuş gibi gösterdi

genel olarak nazar boncuğu diyelim
beraberlik bu maçın hakkıydı
en önemli artımız ise piechin neler yapabileceğini görür gibi olduk ve umutlandık

sivaslıadem 18.02.2013 23:23

[QUOTE=Mete209;836990]Rıza Hoca yeni bir forvet bulmuş: [B]UĞUR KAVUK[/B] :D[/QUOTE]

gol atacakmış da zaman yetmemiş abisi
:D

Besyo_cu 18.02.2013 23:24

[B]Yüzlerce yiğido ile birlikte maçı stadyumda izledim, Öncelikle bize ayrılan yeri tıklım tıklım dolduran taraftarları kutluyorum.

Oyuncu değişikliğini daha erken yapmamız gerekiyordu, Eneramo Yalçın ve El Yasa'yı çok oyalıyıp kanatlara kadar çekti geriden içeri bir oyuncu girse çok rahat kaleci ile karşı karşıya kalırdı.

Piech çok hareketli bir oyuncu mutlak suretle bize faydalı olacaktır. Hakan çok iyi bir oyuncu toplu ve topsuz alanda oyun zekası gerçekten üst seviyede. [/B]

58sinan58 18.02.2013 23:28

[QUOTE=kadirakin58;837003]Kaybedeceksek de böyle mücadele edip kaybedelim.. Tabrikler takıma, kazanmış kadar mutlu ettiniz bizi.[/QUOTE]

Doğru söylüyon gardaşım en azından iyi mücadele ettik hatta istatistiklerde de onlardan üstünüz ama ne yapalım kalecileri ve şansları sayesinde yendiler bizi sağlık olsun

58sinan58 18.02.2013 23:38

Eğer bu gün piech oyuna girer girmez o golü atsaydı Drogba kadar meşhur olurdu ama yine de ben beğendim çalımları adam geçişleri harika

sivastatlıbelam 18.02.2013 23:53

ÇOK GÜZEL OYNADIK AMA OLMADI.

KASIMPAŞA BİZDEN İYİ DEĞİLDİ AMA ÇOK İYİ BASIYORLARDI.

ŞANS YANIMIZDA DEĞİLDİ,BEŞİKTAŞI MUTLAK SURETTE YENMEMİZ LAZIM.

SAĞ KANATTAN HİÇ BİR BİNDİRME OLMAMASI ACI:mad:

alaattin 5858 18.02.2013 23:55

[QUOTE=mayhos;836904]atif tam bir sorumsuz adam kaybettigi hic bir topun pesinden kosmadi tam bir ruhsuz ziya da onun yuzunden telef oldu.her zamanki gibi ligin en sacma golleinden birini daha yedik[/QUOTE]
gardaş sen futboldan anlıyonmu ömründe maça gittinmi maçtan şimdi geldim maçı stadda seyrettim sahanın yıldızı aatıftı adam sahada basmadık yer bırakmadı bu adamı nasıl eleştirirsin ziya aatıfın yüzünden değil kendi formsuzluğundan bu gün kötüydü

Kasim58 18.02.2013 23:59

[QUOTE=kadirakin58;837003]Kaybedeceksek de böyle mücadele edip kaybedelim.. Tabrikler takıma, kazanmış kadar mutlu ettiniz bizi.[/QUOTE]

Söylediklerine kismen katiliyorum gardas dogruluk payi var gercekten takim olarak iyi mücadele ettik.

Ancak benim kanatimce Riza hoca takima kazanmayi degil bir puan icin adapta etmis izlenimi geldi bana.
Neyse saglik olsun kazansak cok iyi olacakti kayip ettik yapacak birsey yok önümüzdeki macta 8 tasli kargalardan acisini cikarmamiz gerek.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:48.