SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Zarar Veriyorsunuz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35667)

reform 24.02.2013 19:25

Cevap: Zarar Veriyorsunuz!

grosiçki tepki vermekte haklı.Adam beni yi,n çıkaracakmıki acaba düşüncesinde kendini oyuna veremiyor.Rıza hoca alışkanlığı her zaman ilk değiştirilen oyuncu o oluyor.Kim ne derse desin bu takımın en kaliteli ve her an oyunu değiştirecek bir oyuncu.Fakat ona güven ve gaz veren bir hoca olmalı.

hoLiGan Enes 24.02.2013 19:33

Öncelikle bu güzel yazıdan dolayi site yönetimine teşekkurler.
Bu yorumuma isteyen katılır katılmaz bilmem ama ben eneramoyu fener maçındada hiç begenmedim nedenide şu evet çok güzel topu ilerde tutmamızı saglıyor ama teknik zayıf o maçta kafa golu atti ama biz defalarca eneramonun boş kaleye atamadığı kafa gollerine saç baş yolmadıkmı geçen sezondan beri dedikki eneramonun yanina teknik oyuncu alınsın dedik oda alındı hemde harika bir oyuncu ee peki neden oynatılmıyor ? Yada sorun polonyali olmasimi buda olabilir beşiktaş maçında sağ kanatta bekleyen atıfı oyunda tutup grosickiyi oyundan almandan anlasılıyor her maç bu adami 60da oyundan almandan anlaşılıyor polonyali sevmediğin yada başka bir neden dendiği gibi istenilen adamını almıyorlar o zaman neden duruyorsun seni dinlemiyorlarsa hocam saten ben böle bisi oldunuda zannetmiyorumda.

ihtiyar yiğido 24.02.2013 19:35

[QUOTE=MaXiMuM;838225][B][I]Yıllarca sağ bek olarak başarıyla futbol oynamış bir rıza hoca sağ bekten anlamayacak ta biz mi anlayacağız. Hoca haklı, Uğur kavuk bu ülkenin yetiştirdiği en iyi sağ bektir. O kadarrrr [/I][/B]:D:D:D:D[/QUOTE]

Evet takımını yendirmek için elinden geleni yapan bir sag bektir

trafocu 24.02.2013 19:41

YETER ARTIK - YETTİ GAYRİ
Şahsi kanaatim odur ki ; Bu takımda Uğur Kavuk, Kadir Pekmezci , Jakup Navratil ve son olarak Rıza Çalımbay oldukca küme düşüp Süper liği ancak rüyalarımızda görürüz.Bir arkadaş yabancı antrenör getirelim diye yazmış.Bir zamanlar Sivasspor forması giymiş Sivas paf takımını şampiyon yapmış ve bu günlerde de Zarasporu başarıdan başarıya koşturan Ahat hoca takımın başına getirilmelidir.

holigan 24.02.2013 21:09

bu site güzelde yorumlar bölümünde sadece tesekkür bölümü var.begeniyorsan onayliyorsan tesekkür et aksi halde hicbisey yapma 3-5 kisi tesekkür ettiyse süper cok güzel bir yorum yapmisiz oluyor bunun adi.bence yorum bölümde (+) veya (-) olarak degerlendirilmeli.editör bey coook güzel ölcülü ve seviyeli bir elestiri yapmis cok iyi fakat bu fener ve trabzon galibiyetlerinin ardindan sampiyonluk rüyalari gören cok bilen yorumcularimiz bu görüslerini bildirseydi görüsler birbirine yakin olurdu en azindan.simdi siz ne yapmis oldunuz rizacilar-anti rizacilarlar diye ikiye ayirdiniz veya ayiriyorsunuz.sizi onaylayanlar hemen yapistirmis tesekkürü bende tesekkür ederim bu seviyeli elestiriden ötürü,fakat altindaki yorumlara biz göz gezdirirseniz neredeyse küfre hakarete varan yorumlar siralanmis.herkes bol keseden atiyor riza gitsin ertugrul gelsin tabi ertugrul hoca rizayi bekliyor sivasa gelmek icin.alternatif isimlerin hicbirisi riza hocanin sinifi degil.uygun bir mac kazandi antepte millet hemen tav oldu olmaz gardasim bu sezonu bile cikartamaz,onun hocaligi bizim baskanin sayesinde idi.hatta hoca bile degildi sivasa geldiginde.uygun sivasa bisey vermedi,biz uyguna hocalik belgesi verdirdik misyon kazandirdik.yani sizin elestirinizi belki riza hoca okumuyacak belki sivasspor yöneticilerinin umrunda bile degil ama buradaki sohbetlerin elektirigini yükseltiyor siniflandiriyor.riza hoca uguru oynatmakta inat ederek büyük bir yanlis yapiyor yeni transfer piechi oynatmamakla hem futbolcuya haksizlik ediyor hemde taraftari merakta birakiyor.bu herkesin görüsü,fakat bu hocanin istifasini gerektirmiyor,taraftar dogayi nasil sevmediyse ve nasil tepkisini koyduysa ortaya aynisini yapmali.burada insanlari hocaya karsi doldurma sivasspora zarar vermektir.siz muhakka bunu yapmak istemiyorsunuz fakat yorumunuzun altinda kümelenmis topluluk bunun icin yeterli bir potansiyeldir.onun icindirki sizin yorumunuza katilmayan bir bölüm ayirirsaniz diger görüslere bu daha $IK olur.herkes size karsi veya diger yorumlar karsi muhalefet yapmak istemez belki bu kadar yazmak istemez onun icin sizden ricam yorumlarin altina bir kritik bölümü eklerseniz bu mükemmel olur.size katilanlat veya diger görüslere katilmayanlarinda hakkini vermis olursunuz.

ayhandemir58 24.02.2013 21:48

Teşekkürler sevgili yiğido,hislerimizin bir defa daha sizin kaleminizden çıkması haklı olduğumuzun bir göstergesi diye düşünüyorum.Ama sanırım yanlış kapının zilini çalıyoruz gibime geliyor.Doğru kapı sayın başkan Mecnur Odyakmazdır.Başkanın bir an önce el atması gerktiğine inanıyorum.Çünkü T.D. ler her zaman kendilerinin haklı olduğunu sanırlar.Bu sadece Rıza hocayla sınırlı değil,bir çok TD. lerde aynı sendromu görebilirsiniz.Lütfen başkan olaya bir an önce eğil ve SS.uzu düştüğü bu durumdan kurtar.Deman sendedir sende..:rolleyes:

mühendisburak58 24.02.2013 23:05

erman kesinlikle 11 de başlamamalı kaç maçtır kötü oynuyor hemde oyuna sonradan girerse daha çok iş yapacağını düşünüyorum. ayrıca piech konusuna gelince adamı en azından sağ açık oynatsın her zaman ki yaptığı şeyi. adama biraz şans verilse iyi olacak. grosickide kaybedilmemeli diye düşünüyorum.

ledig 24.02.2013 23:25

holigan nickli arkadaşımızın Rıza Çalımbay ile ilgili görüşlerine katılmıyorum. Rıza Çalımbay'ın yüzünden biz üç dört senelik süreçte tarihi hezimetler yaşadık maalesef ve inanılır gibi değil ama takımda en sevdiği ve beğendiği futbolcu Uğur Kavuk. Bu bir teknik direktör için gerçekten ironik bir durum ve dayanağını ben çözebilmiş değilim. Rıza Çalımbay ile Bülent uygun kıyaslamasına ve Bülent Uygun ile ilgili görüşlerine de katılmıyorum. Bence bu kadro ile Bülent Uygun olsa kafaya oynardık, onun da tasvip etmediğim özellikleri ve hataları vardı ama teknik direktörlüğünü Rıza Çalımbay ile kıyaslamak büyük haksızlık olur...

cılgınsivas58 24.02.2013 23:28

yönetim ugur kazmasını göndermiyor mare taraftar olarak biz gönderelim
dogaya yapılanların aynısını yapma zamanı geldi bana göre...

cılgınsivas58 24.02.2013 23:37

nasıl olsa kendinizini kupaya verdiniz yatın uyuyun
sezon bitince 1.ligde gözünüzü açarsınız

vedat58 25.02.2013 01:14

Bir insan bu kadar mi güzel yazar yaa helal olsun demekten baska bisey diyemiyorum , arada bi böyle taraftarimizin sesini duyurmamiz gerekiyor anlasilan tekrar tebrikler EDITÖR:)

vedat58 25.02.2013 01:31

[QUOTE=holigan;838266]bu site güzelde yorumlar bölümünde sadece tesekkür bölümü var.begeniyorsan onayliyorsan tesekkür et aksi halde hicbisey yapma 3-5 kisi tesekkür ettiyse süper cok güzel bir yorum yapmisiz oluyor bunun adi.bence yorum bölümde (+) veya (-) olarak degerlendirilmeli.editör bey coook güzel ölcülü ve seviyeli bir elestiri yapmis cok iyi fakat bu fener ve trabzon galibiyetlerinin ardindan sampiyonluk rüyalari gören cok bilen yorumcularimiz bu görüslerini bildirseydi görüsler birbirine yakin olurdu en azindan.simdi siz ne yapmis oldunuz rizacilar-anti rizacilarlar diye ikiye ayirdiniz veya ayiriyorsunuz.sizi onaylayanlar hemen yapistirmis tesekkürü bende tesekkür ederim bu seviyeli elestiriden ötürü,fakat altindaki yorumlara biz göz gezdirirseniz neredeyse küfre hakarete varan yorumlar siralanmis.herkes bol keseden atiyor riza gitsin ertugrul gelsin tabi ertugrul hoca rizayi bekliyor sivasa gelmek icin.alternatif isimlerin hicbirisi riza hocanin sinifi degil.uygun bir mac kazandi antepte millet hemen tav oldu olmaz gardasim bu sezonu bile cikartamaz,onun hocaligi bizim baskanin sayesinde idi.hatta hoca bile degildi sivasa geldiginde.uygun sivasa bisey vermedi,biz uyguna hocalik belgesi verdirdik misyon kazandirdik.yani sizin elestirinizi belki riza hoca okumuyacak belki sivasspor yöneticilerinin umrunda bile degil ama buradaki sohbetlerin elektirigini yükseltiyor siniflandiriyor.riza hoca uguru oynatmakta inat ederek büyük bir yanlis yapiyor yeni transfer piechi oynatmamakla hem futbolcuya haksizlik ediyor hemde taraftari merakta birakiyor.bu herkesin görüsü,fakat bu hocanin istifasini gerektirmiyor,taraftar dogayi nasil sevmediyse ve nasil tepkisini koyduysa ortaya aynisini yapmali.burada insanlari hocaya karsi doldurma sivasspora zarar vermektir.siz muhakka bunu yapmak istemiyorsunuz fakat yorumunuzun altinda kümelenmis topluluk bunun icin yeterli bir potansiyeldir.onun icindirki sizin yorumunuza katilmayan bir bölüm ayirirsaniz diger görüslere bu daha $IK olur.herkes size karsi veya diger yorumlar karsi muhalefet yapmak istemez belki bu kadar yazmak istemez onun icin sizden ricam yorumlarin altina bir kritik bölümü eklerseniz bu mükemmel olur.size katilanlat veya diger görüslere katilmayanlarinda hakkini vermis olursunuz.[/QUOTE]

Usta cok hakli bir konuya deginmissin , Konuya veya yoruma tesekkür edenler gözüküyor ama konuyu veya yorumu begenmeyenler gözükmüyor bu haksizlik , bunu defalarca dile getirip EDITÖRÜN bu meseleye el atmasini ümit ediyorum

Salim58 25.02.2013 07:53

[B]Kaptan gemiyi terketmemiş resmen batırmıştır bu gemiyi tekrar yüzdürmenin tek yolu artık Uğur'u oynatmamakla olur. Bu takımın yenemeyeceği takım yok yeterki hocamız yanlışlarından dönsün ve maçlara düzgün kadro ile çıksın.[/B]

Kokomo 25.02.2013 07:55

İnanılmaz güzel, seviyeli ve yerinde tespitler, tebrik ederim bu yazıyı yazanı.

RIZA ÇALIMBAY - Sen de oku bu yazıyı ve gereğini yap artık !

TEKOTORİTE58 25.02.2013 07:59

çünkü gol atamassan maçı kazanamıyon bjk maçı kötü oynadık diyelim ama en az 5 tane net gol posizyonu var ama gol yok neden

sivasporun en büyük en büyük eksigi adam gibi bir golcü oyuncusu yok en büyük proplem burda yatıyor

ben hocamıza bir ricada bulunuom kupa maçında piek ile suarezi ilk 11 oynatsın kesin gol atar bu iki oyuncu bu eneramoda ne var bir fb maçında iki tane tesadüf gol attı hepsi bu sezon sonuna kadar gol

ben her zaman yazdım yine yazıyom eneramo sivasporun oyun düzenini bozuyor ve faydadan çok zarırı var birde eneramo çıkmaz diye kaydemi var hep grosocki hep grosocki birde eneramoyu çıkar pieki oyna

bjk maçında çıkacak 2 adam vardı maçta biri erman biri eneramo

yorum yok yorum yok gekası alsak diyon alsan ne olacakki sanki hoca oynatacak piekin kötü oldugunu kim

kempes 25.02.2013 08:04

uğur uğur dedik te, ne kendisine, ne takıma, ne de teknik heyete uğurlu geldin be uğur. rakip takımların uğuru oldun, acıların taraftarı olmak istemiyoruz uğur, uğurlar ola uğur...

anadolu5858 25.02.2013 08:20

değerli site yöneticilerimize teşekkür ediyorum. umuyoruzki burda bahsedilenler dikkate alınır.

Serdar63972 25.02.2013 08:52

Çok güzel ama eksik bir yazı... Mevcut durum ortaya konulmuş ama mevcut durumu ortaya çıkaran mantalite farklılığından dolayı ulaşılması gereken sonuca ulaşılamamış. Rıza Hoca'ya göre düşmeyen takım başarılıdır. Sivas halkı, sivasspor camiası ise daha iyi olmayan bir kadroyla fakat hayalleri olan insanlarla yüksek hedefler koymuşlar ve Türkiye'de ses getirmişler. Şimdi hemşericilik oynamadan mantalitesi bize uyacak, çalıştırdığı takıma gönül bağı olan, kendine, takıma ve takımdaki her futbolcuya hedefler koyabilen bir hoca bulmalı. Rıza Hoca'nın düşmeme hedefiyle Grosicki'ler Aatıflar bu takımda oynayamaz, fırsatını bulunca da kaçar gider.

*58* 25.02.2013 08:59

Kesinlikle haklısın. En çok canımı yakan Uğurun oynaması ve Piechin oynatılmaması. Sayın ÇALIMBAY Yetti Gayri

*58* 25.02.2013 09:07

Bence bu web sayfanın yöneticileri
[url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/[/url] sayfasını da yayına hazırlamalılar. Çünkü hale 1. haber Mersin yenilgimiz. Fenerbahçe, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Beşiktaş maçları yok. Bu nasıl iş???????????????

Soyözen 25.02.2013 10:44

[QUOTE=*58*;838312]Bence bu web sayfanın yöneticileri
[url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/[/url] sayfasını da yayına hazırlamalılar. Çünkü hale 1. haber Mersin yenilgimiz. Fenerbahçe, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Beşiktaş maçları yok. Bu nasıl iş???????????????[/QUOTE]

Haberlerde Mersin maçı iyi yine, altta fotoğraflar kısmında "Yiğidonun Antreman Günlüğü - 16 Eylül 2011" yazıyor. Gülsek mi ağlasak mı... Haber Aktif'de sorduklarında "Site mi var?" denmişti...

cengo64 25.02.2013 10:48

Altına imzamı atıyorum bu bildirinin.Zaten biz defalarcasını haftalardır yazıyoruz.Ama Rıza bey inadım inat diyor.Meydan bu kadar boş değildir umuyorum.

alaattin 5858 25.02.2013 10:55

bu yazıyı yazan arkadaşımıza teşekkür ederim bir yazı ancak bukadar seviyeli ölçülü olabilir.bu yalnız bu yazıyı yazan arkadaşımızın düşünceleri değil bütün taraftarımızın düşüncesi olduğunu düşünüyorum bizlerde hep aynı şeyleri söylüyoruz aynı şeyleri yazıyoruz ama bazen ölçüyü kaçırıyoruz onun için çok seviyeli bir yazı olduğu için bu yazıyı rıza hocaya mutlaka birilerinin okutması lazım yoksa bu güzel yazınında bir anlamı olmaz.

aRsima58 25.02.2013 11:14

yaa bu adam neyapmaya çalışıyor ben takımın başına geçsen valla daha iyi yönetirim uğurdan futbolcumu olur gitmiş inşaatcıyı 11 almış halısaha maçı yapsam valla çağırmam grosickiye kızmanyın adam haklı hermaç ilk grosickiyi çıkarır adam haklı bende olsam bende giderim madem sağ beke hakanı alıcaktın ozaman niye gittin uğuru aldın Rıza hocammmmmmmmmmmmmmm

aRsima58 25.02.2013 11:17

ahhh Abdurrahman ahh yerini kimlere bıraktın :mad:

58SARKISLALI58 25.02.2013 11:29

Kim ne derse desin riza hoca taraftari takmiyor taraftarda sanirsam siteden bende dahil olmak uzere bagiriyoz cagiriyoz elde var sifir riza hoca gitsinde bi trabzonda antronorluk yapsin taraftar Aninda yer haksizmiyim ?

58sinan58 25.02.2013 11:29

[QUOTE=Salim58;838293][B]Kaptan gemiyi terketmemiş resmen batırmıştır bu gemiyi tekrar yüzdürmenin tek yolu artık Uğur'u oynatmamakla olur. Bu takımın yenemeyeceği takım yok yeterki hocamız yanlışlarından dönsün ve maçlara düzgün kadro ile çıksın.[/B][/QUOTE]

ne kaptanı abi Allah ını seversen bundan tayfa bile olmaz bu olsa olsa ancak küçük balıkçı tekneleri var gırgır mı ne diyorlar ona kaptan olur

yiğido gardaş 25.02.2013 11:44

Yorumcu arkadaş gayet nezaket içerisinde yorumunu yapmış ve de çok haklı,diğer arkadaşlarda gayet güzel tespitler yapmışlar katılmamak mümkün değil.
Beşiktaş maç kadrosunu gördüğümde eyvah dedim.Savunma ağırlıklı,son günlerin iki başarısız ve hatalı ismi uğur ve navratil yanyana,görünüşte hücumda güçlü gibi aatif,enaramo! ve Kamil,orta saha Hakan,erman ve kadir,
Fena değil gibi,
peki bı kadro trabzon maçı kadrosundan,fener kadrosundan farkı ne,navratil ,uğur,
Saha da diziliş ve geriye yaslanış ,korku!
Ya kimden korkuyorsun? en kötü sezonlarından birini geçiren Beşiktaştanmı?
Uğurun olmadığı Ermanın kaptan çıktığı maçta erman döktürüyor,Kamil parçalıyor,
Uğur ;Kaptan yıldızlar bir birr dökülüyor,
Yazık be hocam,Gerçekten yazık Kazanmak istediğin ve kaybetmek istediğin maçı sen belirliyorsun
Maçlara çıkardığın kadro diyorki ben bu maçı alacam veya kaybedeceğim,
Defansa güvenmeyen kalecin hata yapıyor.Enaramo işi gücü bırakmış altı pastan top çıkarmaya çalışıyor(belkide çok çalışıyor görünmek için)

Kadir vızır vızır arı gibi ama bal yok,hatalı paslarda rekor kıracak
Pedrielden santrofor falan olmaz,
Daha öncede iddia ettim takımda bir şeyler oluyor diye,ama bunun hocadan kaynaklanacağını hiçmi hiç aklıma getirmezdim.yinede aynıosını düşünmek istiyorum,fakat Hocanın uğur,enaramo ısrarı,kamilin yarım devre oynatılması,Piech in kesik yemesi,ve sivassporun Cetveldeki yeri futbolcuların değil Rıza hocanın Başarısıdır.

existence 25.02.2013 11:58

Senede ligde 34 maç yapıyoruz. Bir futbolcu formsuz olabilir cezalı olabilir. En fazla 5-6 maç iyi durumda olmaz. Geriye kalır 28-29 maç. Takımda geçtik 28 maçı 15 maç düzenli oynayan kaç futbolcu var. 34 maçın kaçında gol atan forvetimiz var. Erman sağlam kaç maç oynuyor, kadir sağlam kaç maç oynuyor, eneramo kaç maçta gol atıyor.
Hoca kırmızı kart olmuş anında futbolcu değişyor, gol yemişin anasını satayım maç gidiyor hatta gitti neden 5 dakika sonra oyuncu değiştiriyorsun. Sonrada taraftar maça gelmiyor. maça yetişeceğim diye kahvaltı ile maça geldim. Stadtta bayat bir puaça zorla aldım, rica minnet 3 tane kalmıştı. Niye maça yetişeyim sivasım yensin bende moral bulayım diye. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. başta Rıza hoca ve futbolcular sizde üzerinize düşeni yapın. duygularımızla oynamayın. Oynamayacaksanızda çekin gidin. Yüreğiyle oynayan 3. lik teki sivasspor sizden daha değerlidir.

PoTt! 25.02.2013 12:34

[B]doğa kaya'ya yapılan olayı uğur'a da yapmak şart oldu yoksa hoca hayatta kesmez k.paşa maçı 1-0 yeniliyoruz aatıf cıkıyor uğur giriyor oyuna biri bunun mantığını söylesin daha yorum yapmıyacam hoca ile ilgili [/B]

DOGU_BEY 25.02.2013 12:48

[B]ilk 10'u başarı sayan, ligde kalalım yeter anlayışına sahip, taktik bilgisi ve vizyonu dar bir hocadan beklenen sonuç ancak bu kadar olur...takım 2 hafta iyi 3 hafta kötü yani bir ileri iki geri..bravo size sonunda bu takımı sıradan hedefsiz orta sıra takımı kimliğine soktunuz!!! uğur kavuğunla, borjanınla, pedrielinle bu takıma daha nereye kadar zarar vereceksin?

sivaslı kimliğini de kullanarak dokunulmaz olduğunu mu sanıyorsun sayın çalımbay? körü körüne her fırsatta onu savunan, yanlışlarını bile bazı bahanelere dayandıran arkadaşlar siz de onu böyle yüceltmeye devam edin..tabi bu sonuçlardan, takımın bir iyi bir kötü olmasından memnunsanız!![/B]

karasarlıyiğido 25.02.2013 12:53

Cevap: Maç saati değişti...

Uğurun suçu yok arkadaşlar rıza hoca banada forma verse bende oynarım. Birde futbolcular maç seçiyor trabzona ayrı fenere ayrı beşiktaşa ayrı oynuyorlar bence motive etmede sorun var. Ama hayırlısı inşallah iyi oluruz

infial§ 25.02.2013 16:03

Rıza çalımbAy teknik direktör mü teknik traktör mu tartışılır,teknik direktörlük öğretmenlik gibidir öğrencine ne verirsen ne öğretirsen onu yaparlar

davulcu 25.02.2013 16:05

iyi günde değil kötü gündede yanındayız rıza hocam

infial§ 25.02.2013 16:11

*takımı öne geçerse forvetten adam çıkarıp defansif orta saha sokar.
*takımı yenik duruma düşerse defansif orta saha çıkarıp forvet alır.
Rıza hocanın yaptıkları bunları herkes yapar üstün bir yeteneğe veya Engin bir bilgiye gerek yoktur

FurkaN 25.02.2013 16:32

[B]Konu belki doğru düşünüldü ve nazik bir dille ifade edildi ama bence maksadını aştı. Teknik direktörle, taraftar arasına mesafe koyacak hale geldi. Bu konu ve mesajlar bence iyi düşünülmeli.[/B]

58_babacan_58 25.02.2013 19:01

Ağzınıza sağlık. İnşallah şu uğura ftboldan men cezası verilirde bizde kurtuluruz şu gereksizden .

RsT4 25.02.2013 19:59

maçta doğa kaya ya yapılan hakaretin 2 katını bu kareteciye yapmak lazım yoksa teknik ekibin göndereceği yok.

Külhan 25.02.2013 21:11

Sayin baskanimiz mecnunbey bakiyoruz su siralar hic sesiniz cikmiyor nedir bu tamin hali nicin taraftara karsi oldugun yükümlülükleri yerine getirmiyorsun biz sizden her an bir aciklama bekliyoruz sizse kocaman takimi riza hocanin ihtiraslarina terk etmis gibi bir durum icine giriyorsunuz bizim sizden özellikle bu konular hakkinda bizi rahatlatacak bir aciklamanizi bekliyoruz siteyi herhalde sizde okuyorsunuz durumu anlatmaya gerek yok.

forbyy 25.02.2013 21:42

teşekkürler site yönetimi taraftarın sesi olduğunuz için inşallah rıza hoca da artık bu inadından vazgeçip adaletli forma dağıtır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:37.