![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Yenilmekten, gol sevinci yaşayamadan maç bitirmekten sıkıldık hocam...
Yorum yapmak istemiyor insan. |
[QUOTE=legolass;839573]Milan borjan tek gercek bu sezon bizi bircok macta farktan kurtardi[/QUOTE]
Borjan hakeme başgeldi penaltıyı kurtardı ama hayretine başgelemedi |
Yeter ya yeter. Sivasspor sahipsiz degil ,.
|
Eğer Borjanı orta sahada veya forvette oynatalım takıma daha büyük katkı sağlar,istediği kadar gollük pozisyonları engellesin biri çıkıp içine ediyor bütün emeklerin
|
Penaltı olmayan pozisyonu ceza alanı icine taşıyan hakem..
Rajnoch'un buz gibi golünü iptal eden yan hakem Sakatlanan grosicki'nin yerine oyuna Hayrettin'i taşıyan Rıza Hoca.. Gole kadar pozisyon bulamayan Bursaspor'a Hayrettin'in ikramı ile gelen gol.. Ziya ile, Eneramo ile kaçırılan net pozisyonlar.. Ve hiç birşey yapmadan kazanan bir Bursaspor.. Maçın değerlendirmesi... |
[B]•Oldukça rezil bir futbol, ruhsuz ve rezil oynayan birçok oyuncu ve adeta şu kötü bursaya gel ne olur şu 3 puanı sen al denilen bir maç...
•ve böyle bir ortamda takıntılı ve inat bir hocanın hangi akla hizmet oyuna aldığı saatli bomba hayrettinin sahneye çıkması ve maçın adamı olması!!! •özellikle ilk yarı rezil bir hakem yönetimi.. •maçın başından sonuna kadar ne yaptığını ne oynadığını bilmeyen bir takım ve oyuna hiçbir zaman taktik anlamda müdahale edemeyen bir hoca.. •giderek küme düşme potasına yaklaşan ve her hafta artık kritik maçlara çıkacak bir takım.. -bu başlıkları daha da çoğaltabiliriz..bugünkü maçı resmen hediye ettik her iki takımın da hiçbirşey oynamadığı ve adetaya bursaya gel bizi yen dediğimiz bir maç oldu...takımın en iyisi kaleci borjandı..maçın adamları ise saaatli bomba hayrettin ve onu oyuna alan hocasıydı! elinde adem-sercan-piech gibi adamlar varken neden artık futbolu bitik ve her an hataya hazı hayrettini oyuna alırsın sen hoca? taktik değişiklik mi? asla, çünkü sende o kapasite yok, sadece senin bu takımda sırf prim alsın diye oynattığın topçulardan biri hayrettin diğeri de kankan uğur kavuk! golü yiyene kadar baskıyı yiyioruz bursa dalga dalga geliyor sen iyi bir hoca olsan korkmasan o an oyuna sercan veya piech gibi bir forveti alırsın ama sen illa golü yememizi bekldin..golü de senin adamın hayrettinin mükemmel hatasıyla yiyince inadın ve gururun onu tekrar çıkartmaya izin vermedi ziyayı alıp sercanı koydun! ama iş işten geçmişti elin oğlu atar golü kapar 3 puanı...idda ediyorum hayrettin değişikliği olmasa yerine yine bir hücumcu alsaydık yine en kötü 0-0 biterdi bu maç..tamam kamil sakatlandı mecburen çıktı da sen böylesine önemli ve KRİTİK dediğin bir maçta neden o ana kadar fazla bir hata yapmayan defans hattını bozarsın ve hayrettini oraya patlayıcı olarak yerleştiririsin? - konuşmayalım konuşmayalım diyoruz ama şu rezil ve saçma oyunu ve değişiklikleri görünce dayanamıyoruz..ondan sonra bazı arkadaşlar hemen köpürüyor..bir güne bir gün onlardan birinin de çıkıp hocanın yaptığı şu bariz hataları mertçe söylediğini görmedim!!! - son bir not: hani ligde hedefimiz yok hedef kupa diyorduk ya artık ligde de hedefimiz belli oldu:LİGDE KALMAK!!! daha 4 hafta önce küme düşme hattında olan kayseriden şu an 6 puan fark yiyorsak başka söze gerek yok...[/B] |
Rıza Hocaya sahip çıkalım ama Hayrettine de diyecek bişey bulamıyorum o oyuna girer girmez diken üstünde maç izlemeye başladım belliydi zaten yanlış pas yapacağı sağlık olsun kaptanımızdır ama sezon sonunda teşekkür etmenin zamanı gelmiştir.
|
Kamil grosicki cikti Muhtesem Riza hoca Süperstarr dünya yildizi Hayrettin i alarak müthis taktiksel degiskligini yapti Hayrettin üzerine düsen görevi müthis sekilde yaparak Gol Asistini yapti ve Riza hocayi mahcup etmedi.
Daha degerlendirilecek baska bisey varmi bilmiyorum. Riza hoca senden sapkadan tavsan cikart istemiyoruz hayrettin bu takimda misyonunu tamamlamis isim sen onu 10 numara oyuncunun yerine alirsan oda Macin kahramani olur sezon boyunca Riza hocam senin inat etmen sebebiyle maclari kaybediyoruz sivaslilar olarak seni kaybetmek istemedigimiz icin bu Kadar isyanimiz. |
[QUOTE=junior_69;839571]bu rıza manyadı ya sağ açık çıkarıyor sol bek alıyor sol açık çıkarıyor sağ bek alıyor. Adam sağını solunu bilmiyor. :((([/QUOTE]
Gardaşım hocayı eleştirirken dikkat et birazdan savunma avukatları çıkar meydana gerçi bu gün pek görünmüyorlar ortada ama ne olur ne olmaz |
Hayrettin hatalıyıdı maçı katlettide golde hata yüzde 70 Hakanda yüzde 30 Hayrettinde
|
Hayrettine yaptıklarından dolayı bi vefa borcumuz var ama böyle devam ederse kendi kredisini dolduracak HİÇ OYNAMASIN DAHA İYİ!
|
Alıntı:
mayhos Nickli Üyeden Alıntı eskisehirli arkadaslar diyordu zaten bu adamdan kurtuldugumuz gun kurban kestik derlerdi,etmedikleri kufur kalmamifs bizdende yiyecek gidecek,,gordugum en kotu hoca hoca bile denmezz bozuntusu ***gol sut cekmeyle olur ,enaramo a...sıyla sabaha kadar top cevirmekle olmaz calımbay, 3 ü gitsin ben 3 öküz keserim. |
YARIN ÇOK GEÇ OLMADAN SİZ RIZAYI BIRAKIN EY YÖNETİM SİGARAYI BIRAKMAYIN AMA SİZ RIZAYI BIRAKIN
|
[QUOTE=DOGU_BEY;839589][B]•Oldukça rezil bir futbol, ruhsuz ve rezil oynayan birçok oyuncu ve adeta şu kötü bursaya gel ne olur şu 3 puanı sen al denilen bir maç...
•ve böyle bir ortamda takıntılı ve inat bir hocanın hangi akla hizmet oyuna aldığı saatli bomba hayrettinin sahneye çıkması ve maçın adamı olması!!! •özellikle ilk yarı rezil bir hakem yönetimi.. •maçın başından sonuna kadar ne yaptığını ne oynadığını bilmeyen bir takım ve oyuna hiçbir zaman taktik anlamda müdahale edemeyen bir hoca.. •giderek küme düşme potasına yaklaşan ve her hafta artık kritik maçlara çıkacak bir takım.. -bu başlıkları daha da çoğaltabiliriz..bugünkü maçı resmen hediye ettik her iki takımın da hiçbirşey oynamadığı ve adetaya bursaya gel bizi yen dediğimiz bir maç oldu...takımın en iyisi kaleci borjandı..maçın adamları ise saaatli bomba hayrettin ve onu oyuna alan hocasıydı! elinde adem-sercan-piech gibi adamlar varken neden artık futbolu bitik ve her an hataya hazı hayrettini oyuna alırsın sen hoca? taktik değişiklik mi? asla, çünkü sende o kapasite yok, sadece senin bu takımda sırf prim alsın diye oynattığın topçulardan biri hayrettin diğeri de kankan uğur kavuk! golü yiyene kadar baskıyı yiyioruz bursa dalga dalga geliyor sen iyi bir hoca olsan korkmasan o an oyuna sercan veya piech gibi bir forveti alırsın ama sen illa golü yememizi bekldin..golü de senin adamın hayrettinin mükemmel hatasıyla yiyince inadın ve gururun onu tekrar çıkartmaya izin vermedi ziyayı alıp sercanı koydun! ama iş işten geçmişti elin oğlu atar golü kapar 3 puanı...idda ediyorum hayrettin değişikliği olmasa yerine yine bir hücumcu alsaydık yine en kötü 0-0 biterdi bu maç..tamam kamil sakatlandı mecburen çıktı da sen böylesine önemli ve KRİTİK dediğin bir maçta neden o ana kadar fazla bir hata yapmayan defans hattını bozarsın ve hayrettini oraya patlayıcı olarak yerleştiririsin? - konuşmayalım konuşmayalım diyoruz ama şu rezil ve saçma oyunu ve değişiklikleri görünce dayanamıyoruz..ondan sonra bazı arkadaşlar hemen köpürüyor..bir güne bir gün onlardan birinin de çıkıp hocanın yaptığı şu bariz hataları mertçe söylediğini görmedim!!! - son bir not: hani ligde hedefimiz yok hedef kupa diyorduk ya artık ligde de hedefimiz belli oldu:LİGDE KALMAK!!! daha 4 hafta önce küme düşme hattında olan kayseriden şu an 6 puan fark yiyorsak başka söze gerek yok...[/B][/QUOTE] Antalyaspor gibi 2-3 gol yineyelim ama 5-6 gol atip maci kazanalim. Ama RIZA HOCA ile olmuyor, olmuyor , RIZA seninle olmuyor. |
hayrettine ne kadar yükleniyorlar anlamıyorum ki adam o pozisyonda topa yetişemedi sadece üstelik o pzoisyonda topu öylece geri pas yapan hakana kimse birşey demiyor. Sivasspor çok mu iyi oynadı soruyorum anca doldur boşalt onu bile yapamıyoruz.
|
Kendini TD sanan rıza gittin kendini futbolcu sanan el bombası hayrettini aldın. bu nasıl değişiklik.
oyuncu değişikliğinden bir gram çaktığın yok. resmen maçı katlettin. sen bu değişilikle 1 değil 4 oyuncuyu harcadın. nasıl mı. solda oynayamayan Aatıfı sırf hayro oyuna girsin diye sağa çektin, solbek ziyayı solkanat oynatmaya çalışıp orayı da öldürdün, solkanat boş kalınca eneramo da oraya kaydı..yani sen takımın kimyasını bozdun. aatıf, eneramo ve ziyayı harcadın. zaten hayro Allah'lık. ben o adam girince dedim zaten bu maç gitti diye. Grosicki sakatlanıp HAYRETMEYEN girdikten sonraki oyunla daha öncekini bi karşılaştır da gör farkı tabi görebilecek kapsite varsa Allah sizi bildiği gibi yapsın Hayt-rettini de al git bu takımdan sana yalvarıyoruz. :mad::mad::mad::mad::mad: |
birbirinin aynısı 3 maç kaybettik 2.yarı adım atamaz hale geliyoruz hatalardan ziyade oyundan bu kadar düşüş hiç normal değil...
|
[COLOR="Red"][B][U]Rıza Hoca İSTİFA!
Rıza Hoca İSTİFA! Rıza Hoca İSTİFA! Rıza Hoca İSTİFA! Rıza Hoca İSTİFA! Rıza Hoca İSTİFA! Rıza Hoca İSTİFA! Rıza Hoca İSTİFA! Rıza Hoca İSTİFA![/U][/B][/COLOR] |
[B]Evet sayin seyirciler, Sivasspor'un Süper STARI Hayrettin , Grosicki'nin yerine oyuna giriyor, Aman cok heycanli,. Simdi , Hayrettin , aldi , Hayrettin kendi kendini calimladi ,ve asist hayrettin goooooolllllllllllllllllllll Bursaspor 1-0 öne geciyor. Hayrettin süpersin , Hayrettin , muazzamsin, Hayrettin iste bu Hayrettin iste adamsin yok kingsin king the KING. Cok güzel asist cok güzel gol,. [/B]
RIZA HOCA'NIN sayesinde Kafa'yı yedik galiba! |
Rıza Çalımbay hemşehrimizdir,dürüstlük timsalidir,zor zamanda Sivassporumuzun başına geçip takımımıza çok emek ve katkı vermiştir.Şimdiye kadar hakkında olumsuz yorum yapmadım ama yeter artık.Bursaspor sahada yürüyor,rezalet durumda ,ikinci yarının başında Eneramo'nun yanına Sercan veya Piech'i al.Atalım golümüzü ,üstün oynadığımız maçı kazanalım.Ama Hikmet Karaman oyuna Ferhat Kiraz'ı alıyor,Sestak'ı alıyor,sahada yürüyen takımını ayağa kaldırıyor,sen kenardan seyrediyorsun,ne zaman golü yiyoruz Sercan'ı alıyorsun Piech'i alıyorsun.Bu adamlar rakip takım öne geçip skoru korumak için defansı sağlama aldıktan sonra son 20 dakikada ne yapacaklar?Piech genç hırslı adam,Sercan yeniden kendini kanıtlama peşinde,koy şu adamları en az 1 devre de bak neler oluyor.Bıktık senin korkak ilkel futbol anlayışından ve oyuna zamanında müdahale etmemenden.Bu takım kötü durumdaki Trabzonspor'u kupada rahat eleyip finale kalır.Bizi bu mutluluktan mahrum etme.2-0 yendiğimiz Trabzonspor maçında rakip takım 10 kişi kalıp sahada yürümeye başladığında 2.forveti alsan maçı 4-0 veya 5-0 kazanacaktık.Sivasspor-Trabzonspor rekabetinden haberin ve senelerdir Trabzonsporluların bize yaptıklarından haberin yoksa bu takımın başında durma.Kasımpaşa maçını da senin korkaklığın yüzünden kaybettik.Yeter artık.Bu futbolcu kadrosu böyle mi futbol oynamalı?Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarına gelen seyircilerimize yazık değil mi?Sercan'ı oynatmayacaksan neden aldırdın?Piech'i sen istemesen de yönetim aldı.Bu takımın başında isen bu takımın gol atması için bu adama şans vermek zorundasın.
|
RIZA ÇALIMBAY İSTİFA
HAYRETTİN KADRO DIŞI UĞUR KAVUK KADRO DIŞI |
[QUOTE=mühendisburak58;839600]hayrettine ne kadar yükleniyorlar anlamıyorum ki adam o pozisyonda topa yetişemedi sadece üstelik o pzoisyonda topu öylece geri pas yapan hakana kimse birşey demiyor. Sivasspor çok mu iyi oynadı soruyorum anca doldur boşalt onu bile yapamıyoruz.[/QUOTE]
Sana katılıyorum dostum.Hakanın hatası hayrettinden çoktu.Adamı resmen patlattı.Ayrıca navratili artık defanstan çıkarmanın zamanı geldi.Çok ağır kalıyor çok.Rajnoch-Ümit ve ilerisi içinde Ümit-Murat ikilisi ile daha iyi olacağımıza inanıyorum. Ha bu arada Sivasım düşmez düşmez ama bizede dokuz doğurtur.Ama seneye defansta bu dediğim değişikliği yapmalıyız. |
Bu maci degerlendirmekten ziyade yönetimin bazi hususlarda dikkatini cekmek istiyorum.
Su anda icinde bulundugumuz durum icler acisi.Bugün öyle bir Bursaspor´la oynadikki,bu takimyenilmiyecek bir takimmiydi.Fakat bizim takimda Grosicki,Navratil ve Eneramo sanki takimi sabote ediyorlar.Eneramo ve Grosicki´nin sakatliklari inandirici degil gibi geliyor bana.Eneramo bugün ne yapti?Hicbirsey yaziklar olsun. Grosicki sakatlaniyor,onun yerine Hayrettin neden aliniyor ve neden Ziya orta sahaya cekiliyor. Riza hocanin mac sonrasi aciklamasi bir kac mac öncesi aciklamalarinin aynisi.Hakem hatalari ve beklentisi olan oyuncularin beklenileni verememesi. Haftaya isimiz cok zor Antalya suanda müthis oynuyor.Sorunumuz gol atamamak.Bu Eneramo ile olacak gibi degil.Bu gercekleri kabul etmemiz gerekli artik.Ilk yari üstünlük bizdeydi Bursa´yi adeta oynatmadik.Ikinci yari önde top tutamadik adeta caresiz kaldik.Piech ise son üc macda son 10-15 dakikada oyuna giriyor,fakat suana kadar üc sari kart gördü.Fakat bugünki sari kart ,adeta rakip oyuncu güresciler gibi bogazindan tutup asagi atti,sonrada gögsünü tutarak artistlik yaparak Piech´in sari kart görmesine sebep oldu. Bugünki macin tek ve kisa özeti,Sivasspor´a yazik oldu. |
Tamam yönetim paraya kıymayıp, iyi futbolcular almıyorda; sana ne demek lazım Rıza hoca! Takım orta sahada top yapamıyor, hücuma hiç destek veremiyor. Senin elinde orta sahanın ortasında oynatabileceğin,tekniği vasatın üstünde olan sadece Adem Koçak varken ; Kadir ve Hakan gibi yetenekleri sınırlı 2 tane oyuncuyla maça başlayıp bitiriyorsun. Aylardır kadronun yetersizliğinden bahsediyorsun. Savunmanın sağında özellikle defansif anlamda iyi işler yapan Erhan'ı bile Uğur kavuk olmadığı için oynatıyorsun. Bu kadar güvendiğin Hayrettin, Uğur, Kadir ve Navratil gibi oyuncuların hatalarından kaç puan kaybettik zahmet edipte hesapladın mı? Niye bu oyuncuları oynatma konusunda inat ediyorsun arkadaş! Bjk maçından sonra bursa maçında da 2.yarıda oyunda üstünlük sağlamışken ; oyuncu seçiminde ki inadın yüzünden rakiplere resmen maçı hediye ettin. Yönetiminde artık, bu takımın formasını giymeyi ve süper ligte oynamayı hakeden oyuncularla yeni sezonda devam etmesi gerekir. İnşallah gelecek sezon kadro yapılanmasında doğru işler yaparlar.
|
maçı değerlendirmesi kısa ve öz yine hatalı oyuncu değişiklikleri yine bir rıza çalımbay klasiği bu sefer baş rolde hayrettin ve sonuç hayrettin 1-0 sivasspor
|
NEYİ DEĞERLENDİRECEN HAYRETTİN OYUNA GİRDİ TAKIMIN DENGESİ BOZULDU 3 LİG MACIDA 0 GOL NEYİ DEĞERLENDİRECEN KÜME DÜŞME HATTINA İKİ PUAN KALMIŞ NEYİ DEĞERLENDİRECEN YARIN ÇOK GEÇ OLMADAN RIZA GÖNDERİLMELİ
|
Arkadaşlar demedi demeyin Hayrettinden sonra yeni saatli bombamız Hakan ARSLAN olcak hiç iyi topçu şöyle böyle demeyin
|
[QUOTE=ddolphiner;839611]Sana katılıyorum dostum.Hakanın hatası hayrettinden çoktu.Adamı resmen patlattı.Ayrıca navratili artık defanstan çıkarmanın zamanı geldi.Çok ağır kalıyor çok.Rajnoch-Ümit ve ilerisi içinde Ümit-Murat ikilisi ile daha iyi olacağımıza inanıyorum.
Ha bu arada Sivasım düşmez düşmez ama bizede dokuz doğurtur.Ama seneye defansta bu dediğim değişikliği yapmalıyız.[/QUOTE] [B]Hakan yüzde yüz gol olacak Posizyonu kurtardi , kafasiyla. Hayrettin zararindan karri nedi???[/B] |
[QUOTE=karamik;839617]Arkadaşlar demedi demeyin Hayrettinden sonra yeni saatli bombamız Hakan ARSLAN olcak hiç iyi topçu şöyle böyle demeyin[/QUOTE]
Hakan yüzde yüz gol olacak Posizyonu kurtardi , kafasiyla. Ve kaptan ve tercübeli dedigimiz Hayrettin'e geri pas verdi , cünkü baski vardi. Hayrettin'e güvendi diye Hakan Arslan dami kötü oyuncu oldu vay sizin anlayisiniza. |
[QUOTE=Morten58;839605][B]Evet sayin seyirciler, Sivasspor'un Süper STARI Hayrettin , Grosicki'nin yerine oyuna giriyor, Aman cok heycanli,. Simdi , Hayrettin , aldi , Hayrettin kendi kendini calimladi ,ve asist hayrettin goooooolllllllllllllllllllll Bursaspor 1-0 öne geciyor. Hayrettin süpersin , Hayrettin , muazzamsin, Hayrettin iste bu Hayrettin iste adamsin yok kingsin king the KING. Cok güzel asist cok güzel gol,. [/B]
RIZA HOCA'NIN sayesinde Kafa'ya yedik galiba![/QUOTE] ______________________________________________________ |
Maçın ilk yarısı 2 takım için de orta sahada geçti...İlk yarı dengede bir oyun oldu...İlk yarının 2 önemli poziyonu vardı;2 sine de Bursaspor girdi..Maçın ilk dak. larında verilen penaltı hakemin bir hediyesiydi;çünkü pozisyonun yapıldığoyer ceza sahasının dışıydı,oyuncu içeriye düştüğü için penaltı çalındı...2. yarı sivassporun oyundan düşeceği belliydi çünkü ilk 11 de oynayan Raynoch,Ziya,Hayrettin,Kadir,Hakan,Grosecki gibi oyuncular perşembe günkü kupa maçında da oynayan oyunculardı..Halbuki Bursaspor kupa maçında ilk 11 den sadece Wederson u lig maçında ilk 11 de oynattı..2. yarı Hayrettin in ikramıyla yenilen golden sonra hepimiz Rıza Hoca dan değişiklikler bekledi ama o ilk oyuncu değişikliğğini 70 lere doğru yaptı hemde uzun zamandır hazır olamayan Sercan ı Bursa taraftarının ıslıkları altında sahaya sürdü;Aynı Sercan kupa maçında da 90 dak oynamış bir gol atmış ama Bursa taraftarı tarafından 90 da. her top ayağına geldiğinde ıslanmıştı..Lig maçında da aynı senaryo oldu;Bursa taraftarı Sercan her topu ayağına aldığında ıslıkladı;Sercan da tabiki oyuna hiç katkı sağlayamadı...Antremanlarda bile yüzüne bakmadığı,her fırsatta takımı tanımadığı için oynatmadığını söylediği Pieceh i ise mecbur kaldığı için kurtarıcı olarak oyuna aldı...Oyunda fazla gözükmese de Piech Enaramo değişikliğini de doğru bulmuyorum..Sivasspor Enaramo çıktıktan sonra ölü toplar hariç hiç pozisyona giremedi...Yine Rıza hocanın yanlışlarından birisi de sarı kartlı Hayrettin i oyunda tutmasıydı..Halbuki oyunu okuyabilen cesur bir hoca o dak. da hata yapan,moralmen çöken Hayrettin'i hücuma dönük bir oyunuyla değiştirip Ziya yı da defansın soluna tekrar çekerdi..Ama Rıza Hoca Grosecki sakatlandıktan sonra 0-0 a yatıp maçı berabere bitirmek istedi ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve oyunda golü yiyince ip koptu..Golden sonra gerekli değişilklikleri yapmayarak maçı rakibe hediye etti...Piech olayına gelince Serdar Aziz in yaptığı harekete nedense hakem tarafından hoş görülüp Piech kartı yedi;bu pozisyonda Pieck kırmızı da görebilirdi ama Serdar Aziz de rakibin resmen tahrik etti..Rıza Hoca bu hafta resmen kupayı düşündüğünü açıkca söyledi..Umarım Rıza Hoca nın bu kupada final oynayıp kupayı kazanma hedefi sivasspor için lig sonunda kabusa dönüşmez..Çünkü geçmişte K. Erciyes ,Eskişehir,G.Birliği,Sakarya gibi kupada final oynayıp ligi boşveren ve küme düşen bir çok takım var...Rıza Hoca nın artık kredisi doldu bundan sonra sivassporu ligde çok zorlu maçlar bekliyor..
|
[QUOTE=Morten58;839619][B]Hakan yüzde yüz gol olacak Posizyonu kurtardi , kafasiyla.
Hayrettin zararindan karri nedi???[/B][/QUOTE] Evet haklısın kurtardı.Ben o pozisyon için konuştum.Hayrettinide savunmuyorum.Sadece pozsiyonu sağlıklı süzün.Hakan o riskli bölgede böyle bi pas vermemeliydi, hele hele önü boşken vur gitsin kardeşim vur kimse senden başka bişey beklemediki.;) |
[B]Tam Uğur gitti derken bu sefer Hayrettin geliyor bunlar azalmadan bir şekilde devam ediyorlar.
Kamil sakatlandıktan sonra oyuna girecek tek oyuncu Adem KOÇAK'tı. Hayrettin yüzünden Ziya'yı oyundan almak zorunda kaldın. Ligin düşme hattında bulunan Elazığ ile aramızda sadece 2 (İKİ) puan fark var haftaya değil Antalya rakibimiz Türkiye karması bile olsa ne olursa olsun yenmemiz şart.[/B] |
Sadece üzülüyorum.Hatalar ısrarla yapılıyor.Hiç bir yaratıcılık yok takımda.Atıfa ver topu kaybet sonra yine koş kazan .Atıfa ver topu kaybet.Topla oynayabilen tek adamımız var Adem ısrarla oynatılmıyor.Enaramoyu 1-0 yenikken çıkarıp Sercan ı alıyor ya helal olsun.Biz mi göremiyoruz bu Sercan da ne var.Yine 5 forvet çıktık sahaya sonra allahtan bu sefer Grociskinin lifi attı daha dengeli bir takım oldu sahada Hayrettin girince.Artık bişey demiyorum forumdaki bazı arkadaşlar Rıza hocalarına desteğe devam etsinler.
|
Arkadaş rıza hoca gitsin diyenler bu saatten son ra maceramı arayacağız kimi getireceksiniz, şu an dokunsalar ağlayacağım o kadar canım sıkkın ama rıza hoca ne yapsın oyuncular gol atmıyorsa, ceza saha içinde geri pas yapan bir tane profosyonel futbolcu gösterin bu hata halı sahada bile yapılmaz, herkese sukunet tavsiye ediyorum, eğer bu hafta antalyayı yenemez isek elazığ kendi evinde bizim üstümüze çıkar allah korusun
|
hayrettin saçına bakmaktan topa bakamıyor...yılların tecrübesi HAYRETtin...
|
Bence bugün sinifta kaldik...
haftaya böyle ilk inbir olabilir: [Borjan(Mecburen)] Erhan-----------Ümit--Navratil-----------Ziya ------------Adem---Hackan------------------ Ceco-----------Erman-------------Sercan -------------Piech------------------------ |
Yazık oldu yine takıma,küçük ve de sonuca etki eden bariz hatadan gol yedik ve yenildik.Ama biri bana izah edebilir mi acaba Grosiçki-Hayrettin değişikliğini? Yapma Rıza hocam,bunun hiç mi hiç izahı yok.Eğer son dakikalar olsa anlarım ama daha maçın 35. dakikası!:mad:Ziya'dan sol açık olur mu?Bu nasıl değişiklik?Galiba sen kendini kovdurmak isitiyorsun ki bu acemi ve aptalca oyunlara giriyorsun.Ama şunu bilmelisinki Sivas'a ve Sivassporlu tüm yiğidolara zarar veriyorsun.Yazık eğer bu takımı düşürmeyi başarabilirsen bil ki sende küme düşeceksin.:mad:
|
Vallahi maça gitme isteğim kalmadı ya...Böyle maç kaybedilir mi??? Böyle basit mi herşey...Niye uğraşıp her maçına geliyoruz sizin??? Bu mu karşılığı Sivassporum BU MU?????
|
[B][I]Son 3 haftadır resmen tepe taklak aşağı doğru iniyoruz.
Elazığın nefesini ensemizde hissediyoruz resmen. Her maçta bir oyuncumuzun hatasıyla maç kaybeder olduk. Bjk maçı uğur, Bursa maçı hayrettin en yakın örnekler. Sezon başından bu yana ise Rıza hocanın akıl almaz taktik ve oyuncu değişimleri. Artık bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor Mecnun başkan !!![/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:37. |