SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mağlubiyeti Haketmedik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35701)

A.Turan Korkmaz 04.03.2013 00:28

Cevap: Mağlubiyeti Haketmedik

[I][B][U]Mağlup olmamak için ilk şart takım oyunudur.[/U][/B][/I]
Haftaya rakibimiz olan Antalyaspor'un G.Antepspor'u 5-2 yendiği maçın özetini seyrettim az önce. İlginçtir,G.Antepspor'un da Antalyaspor kadar gol pozisyonu var maçta ama arada nüans farkı var. Antalyaspor daha iyi takım oyunu oynuyor. Gol pozisyonlarında Antalyaspor'lu oyuncular topu kaleye en yakın,en müsait oyuncuya top gelinceye kadar sabırla pas yapıyorlar. 'Ben atacağım' kaygısı yok, birlikte atıp beraber seviniyorlar.
Ardından Sivassporumuzun Bursaspor'a 0-1 kaybettiği maçın özetine baktım.
[B]Sırasıyla gol pozisyonlarımızı nasıl atamadığımızı inceledim.
-Eneramo,sağdan ceza sahasına giriyor,Hakan'a pas yerine kaleye vuruyor.
-Gene yakaladığımız kontratakta Atıf Eneramo'nun koşuyoluna atıyor,kendisi de yardıma gidiyor ama Eneramo'nun tercihi gene pas değil şut.
-Ardından Kadir sağdan ceza sahasına giriyor,4 oyuncu pas alabilme durumundayken o da kaleye şut,üstten farklı aut.
-2. yarı Atıf'ın al da at dercesine Ziya'ya pasına vurulan şut kaleciden dönünce Ziya dönen topu Erman'a yuvarlasa daha iyi olacakken kendi vuruyor.
Eneramo'nun üstten aşıramadığı,üstten avuta yolladığı topu da düşünürsek bizim de net 5-6 pozisyonumuz var. Şayet Antalyaspor'un Antep'e yaptığı gibi bireysel değil de takım gibi oynasak son paslarda inanılmaz kötü tercihler yapmasak bugün kötü oynayan Bursaspor'u yenmemiz işten bile değildi.
Navratil'in Bellushi'ye müdahalesi ceza sahasından 1 metre dışarıda yani penaltı yok,serbest vuruş var. Rajnoch'un golü ise nizami,ofsayt değil.[/B]'Eee, öyleyse niye Rıza hoca'yı eleştiriyorsun,madem pozisyon bolluğu bizde,o mu çıkıp atacak?' diyen çıkabilir. Ligin sonu yaklaşıyor ama kadromuz hala bir bütün olarak hareket edemiyor,kaleyi gören şut çekiyor,üç pas yapamıyorlar,derdimiz budur,yoksa 11 süperlig oyuncusu hiç hocasız da çıkar,bu düzeyde oynar. Hoca'nın yapması gereken ahengi kurup takım oyunu oynatması.
Rıza hoca'nın bir haftası var. Antalyaspor şu an fit ve hazır gözüküyor. Bugün oynasak bizi dağıtırlar. Ama bugün girdiğimiz kadar pozisyona girip son pas tercihimizi doğru yaparsak ve takım gibi oynarsak onlara kafa tutabiliriz. Aksi halde tribünde ne yapsak da mağlubiyeti önleyemeyiz.
Bu arada ruhumuzu okşayan mı desem güzel işler de oluyor. Antalyaspor maçında:
_Atıf'ın asistlerini görünce Erman'ın yerine forvet arkası serbest oyuncu olarak Atıf'ı deneyebiliriz gibi geliyor.
_Ümit iyileşir defansa gelirse Rajnoch orta sahaya çekilebilir. Geçen haftaki röveşatası,bu hafta sayılmayan golüyle ben stoperden fazlasıyım diyor.
_Arek ve Kamil iki kanatta,Eneramo önde olursa Antalya maçı kadrosu:
Borjan,Ziya,Navratil(Murat),Ümit,Erhan,Kadir,Adem(Rajnoch),Atıf,Kamil,Erman(Arek),Eneramo gibi olacağını sanıyorum.

Has Sivas`li 04.03.2013 00:47

Bazi arkadaslar "Riza hoca`nin sucu yok" diyorlar ama öyle degil. Bu Forum`da bir anket yapilsa "Hangi futbolcular puan kayiplarindan sorumlu" desen, büyük bir ihtimalle %90 ilk 3`e girecek isimlerde hem fikir olur. Macin henüz 30-35 dak. hücum oyuncunun yerine Hayrettini alirsan, malubiyetten kendisine pay cikarmasi lazim sayin Calimbay`in. Son iki macin kaybedilmasinde bence hocaminizin epey bir pay var.:mad::mad::mad:

muspol58 04.03.2013 08:38

NERELERDESİN BÜYÜK BAŞKAN YETİŞ GİDİŞAT HİÇ İYİ DEGİL UÇURUMUN UCUNA GELDİK BİR EL AT ARTIK SESİN SOLUGUN ÇIKMAZ OLDU

58g0kberk58 04.03.2013 09:00

Tamam belki piyangodan bir gol yedik buna her ne kadar grosickinin yerine(!) aldigin hayrettin neden olsa da. Hocam bunu gecelim de top mu oynuyoruz gozunu seveyim ya bu hafta eskisehiri izlemediniz mi adamlar galatasarayi sildiler resmen sahadan. Bizse dan dun karambole pozisyonlar pesindeyiz. Kalecimiz borjan ermandan fazla asist yapiyor resmen bu zorlu donemde kalemizde boyle formda bir Borjan olmasa sorun cok daha buyuk olurdu

kadirakin58 04.03.2013 09:12

Rıza işe yaramaz bir teknik direktör olduğun açık, sen git beşiktaş sevginle valizini al istanbul'a git. defolup gitsen artık diyorum. Beşiktaş'a gidersen de orada Kelaynak sokak var, cidden bak. Kelaynak sokağın orada hemen köşede bir çocuk parkı göreceksin. Ha sen işte o çocuk parkındaki çocuklara teknik direktör ol. Futbol bilgin, teknik kapasiten ancak o çocuklara teknik direktör olmaya yeter. İddia ediyorum, sivasspor futbolcularının teknik direktörleri olmasa, hadi çıkın oynayın çocuklar dense zaten böyle oynarlardı. Ama senin hiçbir kapasiten olmadığı için ancak çocuk parkındaki çocuklara teknik direktör olursun.

nunni5858 04.03.2013 09:14

[QUOTE=Salim58;839697][B]Rıza hoca bizim bir hatamızla Bursaspor golü buldu demiş o hataya sende ortaksın hocam, Hayrettin'den başka değişiklik yapma şansımız yokmuydu vardı ama yapmadın Hayrettin'de ısrar ettin.

Geçen hafta Uğur yaktı bu haftada Hayrettin oh babam ne güzel.[/B][/QUOTE]

kamil sakatlanınca herkesin aklına gelen değişiklik sadece rızanın aklına gelmiyor hayret bişeysin hoca.sivasa geldiğinde basit goller yiyoruz demiştin aradan bunca zaman geçti düzeltilen bişey yok...hocam gitmen gerekiyo anla artık...

Kokomo 04.03.2013 09:20

Rıza Çalımbay İSTİFA

Hayrettin Kadro Dışı

Uğur Kavuk Kadro Dışı

serrrkan 04.03.2013 11:04

RIZA ÇALIMBAY BEŞİKTAŞ'A !

serrrkan 04.03.2013 11:04

[QUOTE=Kokomo;839849]Rıza Çalımbay İSTİFA

Hayrettin Kadro Dışı

Uğur Kavuk Kadro Dışı[/QUOTE]

ALLAH DERİM ALLAH!!!

ahmet ali 04.03.2013 11:13

Bu demecinden anlaşılan şu...Rıza Çalımbay kendisinde hiç hata görmüyor..Bu da aynı hatalara yılmadan devam edecek demektir....
İstifa etmeyi hiç düşünmüyor..Yönetimin kovmasını bekliyor..Yönetim ise sadece seyirci...Bu takımı 2.ligden Super lige çıkaran başkanımız düşmeyeceğimize inanıyor ki hiç sesi çıkmıyor.....
Antalya ve Akhisar maçlarının ikiside kazanılamazsa işimiz çok zor.....
Enaramo çok yarasız.... her takımda Bekir olmadığından bir şey yapamıyor ama dokunulmaz oyuncusu Rıza Çalımbay'ın......Gol atma şansımızı zayıflatan bir takıntısı..son 3 maçta hiç gol atamayan tek takım biziz.....Güya hucumda iyi takımız???

nunni5858 04.03.2013 11:50

[QUOTE=gdodeğilyiğido;839822][I][B][U]Mağlup olmamak için ilk şart takım oyunudur.[/U][/B][/I]
Haftaya rakibimiz olan Antalyaspor'un G.Antepspor'u 5-2 yendiği maçın özetini seyrettim az önce. İlginçtir,G.Antepspor'un da Antalyaspor kadar gol pozisyonu var maçta ama arada nüans farkı var. Antalyaspor daha iyi takım oyunu oynuyor. Gol pozisyonlarında Antalyaspor'lu oyuncular topu kaleye en yakın,en müsait oyuncuya top gelinceye kadar sabırla pas yapıyorlar. 'Ben atacağım' kaygısı yok, birlikte atıp beraber seviniyorlar.
-Gene yakaladığımız kontratakta Atıf Eneramo'nun koşuyoluna atıyor,kendisi de yardıma gidiyor ama Eneramo'nun tercihi gene pas değil şut.
-Ardından Kadir sağdan ceza sahasına giriyor,4 oyuncu pas alabilme durumundayken o da kaleye şut,üstten farklı aut.
-2. yarı Atıf'ın al da at dercesine Ziya'ya pasına vurulan şut kaleciden dönünce Ziya dönen topu Erman'a yuvarlasa daha iyi olacakken kendi vuruyor.
Eneramo'nun üstten aşıramadığı,üstten avuta yolladığı topu da düşünürsek bizim de net 5-6 pozisyonumuz var. Şayet Antalyaspor'un Antep'e yaptığı gibi bireysel değil de takım gibi oynasak son paslarda inanılmaz kötü tercihler yapmasak bugün kötü oynayan Bursaspor'u yenmemiz işten bile değildi.
Navratil'in Bellushi'ye müdahalesi ceza sahasından 1 metre dışarıda yani penaltı yok,serbest vuruş var. Rajnoch'un golü ise nizami,ofsayt değil.[/B]'Eee, öyleyse niye Rıza hoca'yı eleştiriyorsun,madem pozisyon bolluğu bizde,o mu çıkıp atacak?' diyen çıkabilir. Ligin sonu yaklaşıyor ama kadromuz hala bir bütün olarak hareket edemiyor,kaleyi gören şut çekiyor,üç pas yapamıyorlar,derdimiz budur,yoksa 11 süperlig oyuncusu hiç hocasız da çıkar,bu düzeyde oynar. Hoca'nın yapması gereken ahengi kurup takım oyunu oynatması.
Rıza hoca'nın bir haftası var. Antalyaspor şu an fit ve hazır gözüküyor. Bugün oynasak bizi dağıtırlar. Ama bugün girdiğimiz kadar pozisyona girip son pas tercihimizi doğru yaparsak ve takım gibi oynarsak onlara kafa tutabiliriz. Aksi halde tribünde ne yapsak da mağlubiyeti önleyemeyiz.
_Atıf'ın asistlerini görünce Erman'ın yerine forvet arkası serbest oyuncu olarak Atıf'ı deneyebiliriz gibi geliyor.
_Ümit iyileşir defansa gelirse Rajnoch orta sahaya çekilebilir. Geçen haftaki röveşatası,bu hafta sayılmayan golüyle ben stoperden fazlasıyım diyor.
Borjan,Ziya,Navratil(Murat),Ümit,Erhan,Kadir,Adem(Rajnoch),Atıf,Kamil,Erman(Arek),Eneramo gibi olacağını sanıyorum.[/QUOTE]

süper bi maç yorumu olmuş.semnin gördüklerinide rıza görseydi keşke uyarılarda bulunurdu ama sanmıyom gördüğünü bir de enaramo hiç arkadan geleni görmüyor duvar olmuyor hemen kaleyi düşünmesi uyarılması gerekenlerdendi geldl geleli.ranjongtan orta saha olmaz yavaş kalır sadece buna katılmıyorum,birde rıza hocanın en büyük sıkıntısı forvetten kanat olmaz illa oynatmak istiyorsa sistemini bozup çift forvete geçmeli....

58sinan58 04.03.2013 12:39

[QUOTE=ahmet ali;839872]Bu demecinden anlaşılan şu...Rıza Çalımbay kendisinde hiç hata görmüyor..Bu da aynı hatalara yılmadan devam edecek demektir....
İstifa etmeyi hiç düşünmüyor..Yönetimin kovmasını bekliyor..Yönetim ise sadece seyirci...Bu takımı 2.ligden Super lige çıkaran başkanımız düşmeyeceğimize inanıyor ki hiç sesi çıkmıyor.....
Antalya ve Akhisar maçlarının ikiside kazanılamazsa işimiz çok zor.....
Enaramo çok yarasız.... her takımda Bekir olmadığından bir şey yapamıyor ama dokunulmaz oyuncusu Rıza Çalımbay'ın......Gol atma şansımızı zayıflatan bir takıntısı..son 3 maçta hiç gol atamayan tek takım biziz.....Güya hucumda iyi takımız???[/QUOTE]

güya hücumda iyi takımız demişsin ya
dünkü maçta da hücümda çok iyiydik ama kaleleri karıştırıp kendi kalemize hücum ettik ve kendi kendimize yenildik

58musab58 04.03.2013 12:41

[QUOTE=DOGU_BEY;839691][B]yeter artık yeterrrrrrrrrrrrrr! ayıptır ya her hafta aynı laflar aynı hikayeler...çıkıp yaptığım yanlış ve anlamsız hayrettin değişikliğiyle maçı verdik demiyorsun, diyemiyorsun da aynı şeyleri geveliyip duruyorsun!!! herkes izledi maçı maçta bırak mağlubiyeti hakedecek bir oyunu , futbol adına hiç bişey yoktu, bursa da bişey oynamadı sadece senin yaptığın süper değşiklikle maçı aldılar!!!

ayıptır yeter ya bari her maç sonrası çıkıp aynı masalları anlatmayın yeterrrrrrrrrrrrrrr!![/B][/QUOTE]

eğer artık bilerek yapmıyorsa bende adam değilim dünyanın nersinde sağ açığı sakatlanan bir hoca oyunun kontrolü elindeyken sol bek alır bunun akılla mantıkla bi açıklması varmı yazıklar olsun

58musab58 04.03.2013 12:46

Tek söyleyeceğim laf şu rıza çalımbay artık art niyetli hareket ediyorsun ve bunu birisinin görmemesi için kör olması lazım..borjan ziyanın emeğine yazık değilmidir..bu adamlaraa mevki yaratma saçmalığından ne zaman vazgeçeceksin yetmezmi verdiğin zarar hem takımın hemde futbolcuların performansını yerlere düşürdün derdin neyse söyle sağ açığı sakatlanan bir hoca eğer sol bek alıyorsa üstelik oyunda bir sol bek varken..hala bu adamı destekleyenler ya kör yada art niyetli...dahada lafım yok..

58Sivaslilar 04.03.2013 12:58

kendi kalesine defalarca gol atan yada attiran hayrettini neden oyuna soktun onun ve arkadaslarinin yüzünden kac kez düsmeden kurtulduk tek o ve ugur kavuk kaldi bu takimda hatira ??? yersen sonu olacagi buydu:confused::mad:

58Sivaslilar 04.03.2013 13:03

defansi saglama almadan cif forvert oynatmadan rakibi yenemeyecegimizi düsme potasina girdik hala görmemekte israr ediyorsun sayin riza bey Mağlubiyeti Haketmedik tek cevabin bu her zaman ayni fasil gözün körmü senin bunlari hala göremiyormusun:confused: :mad:

Yusuf Çevik 04.03.2013 13:05

[QUOTE=SivasSpor.Com;839685][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/1.rizahoca11.jpg[/IMG]

[B]Çalımbay: Mağlubiyeti hak eden bir futbol oynamadık.

Sivaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde Bursaspor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da mağlubiyeti hak eden bir futbol oynadık." dedi.[/B]
[/QUOTE]

[B]
Bu cümlede kelime yanlışlığı yok mu ?[/B]

58Sivaslilar 04.03.2013 13:08

Tamam gün birlik beraberlik günü fakat kardesim sende hala yanlislarinda hatalarinda israr ediyorsun biz can cekistirmege basladik den hala ???????????????????????????? Mağlubiyeti Haketmedik:mad:

58SARKISLALI58 04.03.2013 13:12

Rıza hocanın gıtme vaktı geldıde gecıyor hsyrettın neden hala takımda Uğur neden hala takımda adamlar I'n yası doldu halen neden ısrar bu anlamış degılım düşmeye dusmeyızde rezıl olduğumuz yanımıza kar kaldı

holigan 04.03.2013 13:19

Ben hiç bir yorum yapmak istemiyorum fakat allah rizasi için bu rıza hocayi istemeyenlwrden. Bir alternatif yorum isim duymak.istiyorum.bu rıza hoca. Düşmanlarından bir isim söylemelerini. Istiyorum.

holigan 04.03.2013 13:29

[QUOTE=gdodeğilyiğido;839822][I][B][U]Mağlup olmamak için ilk şart takım oyunudur.[/U][/B][/I]
Borjan,Ziya,Navratil(Murat),Ümit,Erhan,Kadir,Adem(Rajnoch),Atıf,Kamil,Erman(Arek),Eneramo gibi olacağını sanıyorum.[/QUOTE]
Arkadaşım nihayet aklı başında bir yorum okudum. Burada herkes iskembeden sallıyor.klavyenin karşısında herkes kendini otorite zannediyor.böyle araştırıp görüp aklı selim bor yorumlA ilk kez karşılaşıyorum burada sana aslında bir ödül vermek lazım.saol. Garda işin rast. Gelsin

DOGU_BEY 04.03.2013 13:50

Rapor Zamanı!!!

[B]•Takımın şu an ligde bulunduğu durum bazıları rahat konuşsa da çoğumuza göre oldukça kritik...Bu seneki lig tablosunda hem alt hem üst sıralar arasında fazla puan farkı yok...Takımımız da şu an tam ortada ama son haftalardaki daha doğrusu bu sezonun genelinde gösterdiği İSTİKRARSIZ tabloyla küme düşme potasına daha yakın...

•Bu takımı zorlu süreçte hiç düşünmeden korkmadan teslim alıp önce ligde tutan daha sonra da geçen yıl play off oynatma başarısı gösteren Rıza Çalımbay'dır...Bunu hiçbir Yiğido unutmaz ve inkar da etmez...

•Aynı şekilde bu sezon başında sözleşmesini uzatırken o sözleşmeye bjkden teklif gelirse maddesini koyduran, daha sonra bjk ile adı geçip bir anda o kulube gitmeye can atan ve bu yüzden de ilk geldiği sene gibi ne takıma ne de transfere gereken önemi veren ve ilk yılındaki gibi transfer için yönetime baskıda bulunmayan da RIZA ÇALIMBAY'dır.

•Geldi geleli ben transfer konusu dışında hocadan bir bilgi veya rapor istendiğini hatırlamıyorum..Şu anki istikrarsız ve kritik tabloya baktığımızda ise eğer hemen bu yaraya neşter vurulmazsa lig sonunun karanlık olabileceği hepimizi endişelendiriyor...

•Çözüm: Bu aşamada kısa vadede sonuç getirecek en mantıklı yol yönetimin daha doğrusu sayın başkanımızın acilen hocadan RAPOR istemesi, teknik kadro ve oyunculara gereken soruları sormasıdır...Hoca değişikliği ise bence de şart ama artık bu iş, şu aşamada fayda sağlamaz, sezon sonuna kalmalıdır. Burda isim vermeyeceğim zaten hepimiz kimlerin bu formayı hakettiğini veya ne diye oynatıldığını biliyoruz...İşte bu konularda başkanımızın devreye girip gerekirse bu takıma artık zarar vermeye başlayanlara kadro dışı veya para cezası vermesi ve teknik kadrodan da ayrtıntlı bir rapor istemesi şart olmuştur...Çünkü ligimizde bazen böyle kritik dönemlerde başkanların devreye girip olaya el atması genelde olumlu sonuçlar vermiştir..İş işten geçmeden hocasından futbolcusuna hatta yöneticisine kim bu takıma zarar veriyor ve bu takımı haketmiyorsa gereken hesap sorulmalıdır..Bazıları hala rahat davransa da şu anki lig tablosu ve hakemlerin son haftalarda bize aldığı tavrı ve perde arkasında dönenleri düşünürsek hiç de rahat değiliz!

•Unutmayalım isimler ve kişiler geçicidir kalıcı olan SİVASSPOR'umuzdur...Bu şehrin tek umudu bu takımdır, başka SİVASSPOR yok!!![/B]

legolass 04.03.2013 14:33

Cevap: Rapor Zamanı!!!

Ben Rıza Çalımbayın iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum.Keşke beşiktaşa gitseydi sezon başında ama beşiktaşlıları takdir ediyorum bu adamdan kendilerine hayır gelmeyeceğini anladılar ki getirmediler takımın başına.Sivasspor'a bu sene zarardan başka hiçbişey vermedi rıza bey.tamam takımımıza geçen yıllarda çok önemli şeyler kattı inkar edemeyiz bu senede geçen 2 yılın aksine tam tersi bir şekilde yarar yerine daha da zarar verdi. Geçen sezon o zor dönemlerde takımımız play off ta ilk 8 e kalmayı başardı.Geçen sezon ligin en çok gol atan takımıydık çokta gol yiyorduk ama 2 yediysek 3 atmasını biliyorduk.Bu sezon tam aksi en az gol atan takım en fazla gol yiyen takımların başını çekiyoruz.Beşiktaş sevdası yüzünden bu takıma transferde fiyaskoyu yaşatanda rıza hocadır.Her suçu hakemlere bireysel hatalara bağlayan ama kendine toz kondurmayanda rıza hocadır.Oyuncularla bağlantıyı iyi kuramayıp oyunculara cephe alan oyncuları küstürende rıza hocadır.Bazı torpilli oyuncularımıza her maçta 11 de görev verip onların yüzünden yenilmemizde rıza hocanın suçudur.

İnatçı, taraftara kulak vermeyen sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışan bir teknik direktöre sahibiz.Taktik 0 teknik 0 oyunu okuma 0 rakipten korkma 10 oyuncu değişikliği yapmayı bilmeyen saçma sapan adamları oynatan hücum yapmamız gerekirken 1 gol attığı zaman anında geri çekilen bu hataların sonucu olarak mağlup olmak rıza hocanın genel karakteristik özellikleridir. Hemşehrimizdir bu takıma ondan başka kimse sahip çıkmaz diye sana güvenenleri inatçı tavırların yüzünden üzmeye hiç bir şekilde hakkın yok.

Sivas'ın markası SİVASSPOR'DUR.Eğer bu takımın başına bir iş gelirse kimse sahip çıkmaz şimdi çıkmadıkları gibi.Hayrettin ziya rıza çalımbay mış bu takıma bir şey olursa en çok üzülenler !!!! Kusura bakmayın ama herkesin paranın peşinde hiç kimse bu takıma bu şehre sahip çıkmaz.Yazıklar olsun Sivas'lıyım diye geçinip bu şehre en ufak faydası dokunmayıp İSTANBULU KAYSERİYİ ANKARAYI İZMİRİ kalkındırıp oralara yatırım yapanlara kendi memleketine sahip çıkmayanlara. Burda söylenecek daha çok söz var ama o kadar doluyum ki şu anda. Anlayan zaten anlar bunları.

RK sTyLa 58 04.03.2013 14:34

YETER ARTIIIK ENERAMODAN CEKTIMIZ RIZA HOCA YETEERRR PIECH I ILK ONBIRE AL ARTIK ADAM OYNAMIYOR ISTEMIYOR OYNAMAK PIECH CAN LA BAS LA OYNUYOR;)

ankastre 04.03.2013 14:40

ah ulan rıza yapılırmı bu bana diye şiirmi vardı ne.
seninkide o rıza hoca.
kusura bakma dandik dandik oyuncu değişikliği, taraftarın beklediği futbolcuyuda 90. dakka oyuna al.
sonrada bu mağlubiyeti hak etmedik de.
ayıp ya insan biraz erken oyuna müdahale eder gardaş.
niye 60 dakkadan sonraa oyuncu değişmezsin hakkında ayetmi var hadismi var etme dutma gardaş.
oyuncuyu biraz erken değişte ne yapacaksa oyuncuda yapsın.
ısınmadan hatta ayağına top değmeden oyun bitiyor.
olan sivasıma oluyor giden puanalrımzıa oluyor, kısaca yazık oluyor.
bide çıkıp haketmedik diyon bal gibi hakettin.hemde sadece senin yüzünden

keko 58 04.03.2013 14:47

[QUOTE=Kokomo;839849]Rıza Çalımbay İSTİFA

Hayrettin Kadro Dışı

Uğur Kavuk Kadro Dışı[/QUOTE]

[B]Kardesim biri Unutmusun........

Kadir kadro Disi!!!

okadar hatta yapiyor ki neden gören yok!! Dün

gordük gene bu Adam hatta dan baska bisey yapamiyo hele kendise

kalleye sut atacak kim isin verdi?? yoksa Forvet mi oldu??:rolleyes:[/B]

ankastre 04.03.2013 14:58

radikal karar alcaksın gardaşım.disiplin olmazsa olmaz.sivassporda displin yok.uygulama yok ceza yok.herkes babasının çifliği gibi vakit geçiriyor ellamki

ankastre 04.03.2013 15:01

mağlup olduğu halde kendi evinde oyandığımzı maçlarda bile 90. dakkada oyuncu değişenden hayır gelmez. yiğidolar çırpınıyor piek piek diye adamı 90. dakka oyuna alıyor. akşam gördük bak adamlar 60. dakkadan sonra 2 oyuncuyu birden oyuna alıp maçı dönderiyorlar.bizimkide başka yerini dönderiyor tövbe tövbe

etlidöktürek 04.03.2013 15:27

rıza çalımbay istifa edecek olursa bu durumda buna en çok ben tepki gösteririm bu saatten sonra..ne zaman matematiksel olarak ligde kalmayı garantiler isek istediği yere gitsin..bu durumda takımı bırakırsa işte ben o zaman delikanlılık manasında tereddüt ederim, zamanında bırakmalıydı bu işi...Bu ligden kesin düşecez anlamı taşımıyor ama olası bir küme düşme konusunda bizi morinyo bile kurtaramaz..(takımın son 3 hafta ki perfmansına göre)
Samet aybabanın dün fbye karşı almış olduğu galibiyet kredi limitini oldukça yükseltmiştir ve bu bana ne yazıkki Rıza Çalımbayın sivassporu en az bir sene daha bırakmamaısını çağrıştırıyor...

kempes 04.03.2013 15:56

geçen sezon son maçta bizim Samsunsporu yenmemizle ligde kalan Antalya'yı şu puan tablosunda evimizde ağırlayacak olmamız neyin tezahürü acaba...
Umut edelim de karga gözümüzü oymasın.

HababamHa 04.03.2013 16:57

üç haftada sıfır puan hocamız mağlubiyeti hakedmedik diye hala aynı nakaratta devam ediyor

58MUAMMER58 04.03.2013 17:06

[b]kasımpaşa ve bjk maçlarında yenilgiyi asla hakedecek oyun oynamadık bursa maçını izliyemedim çalışıyordum altttaraf iyice kızıştı maalesef sivassporda potaya girdi ben oyundan ziyade sahaya çıkan ve değiştirilen oyuncu yanlışlıkları yüzünden yenilgi aldığımıza inanıyorum rıza hoca takımın bi dişlisiyle oynadımmı dırrık tutmuyor kaç haftadır iyi oynayan erhanın yerine uğuru oynatıyor onun yüzünden yeniliyoruz kasımpaşa maçında oldukça istekli olan pieci oyuna çok geç alıyor tam oyunu rakip yarıya yıkıyoruz buseferde zaman yetmiyor bursa maçında mademki grosecki çıkmış yerine girecek oyuncu mehmetnas piech pedriel adem olur ama hayrettin olmaz bunu bilmek içinde illede hoca olmak gerekmez rızahoca birazda kendi hatalarına bakmalı takım yardımlaşmadan uzak bireysel oynuyor nezamanki takım halinde oynanır sivasspor puanları toplar hakan 1 maç oynadı sonra ortada yok henüz bu ligde oynayacak kapasitede değil ademle mehmet nası değiş tokuşlu oynatması gerekiyor ortasahadan top daıtamıyoruz bunu adem yapar kadiride çalıştırır takım biran evvel toparlanmalı acil toplantı yapılıp gereken önlemler alınmalı yoksa yenilmeyi haketmedik diye diye sonra küme düşmeyi haketmedik diye dövünürüz [/b]

yigidolar06 04.03.2013 19:07

[B]Kasımpaşa, BJK, Bursa maçlarında hep oyunun son yarım saatinde gol yedik ve üç maçtada atak oyun sergiledik. Burdan Rıza hocaya soruyorum oyun 0 - 0 iken neden defansa çekilip 1 puana yatmadın. 3 puan almak akıl işi be Rıza hocam[/B]

SIVAS58FOREVER 04.03.2013 19:41

[QUOTE=58MUAMMER58;839952][b]kasımpaşa ve bjk maçlarında yenilgiyi asla hakedecek oyun oynamadık bursa maçını izliyemedim çalışıyordum altttaraf iyice kızıştı maalesef sivassporda potaya girdi ben oyundan ziyade sahaya çıkan ve değiştirilen oyuncu yanlışlıkları yüzünden yenilgi aldığımıza inanıyorum rıza hoca takımın bi dişlisiyle oynadımmı dırrık tutmuyor kaç haftadır iyi oynayan erhanın yerine uğuru oynatıyor onun yüzünden yeniliyoruz kasımpaşa maçında oldukça istekli olan pieci oyuna çok geç alıyor tam oyunu rakip yarıya yıkıyoruz buseferde zaman yetmiyor bursa maçında mademki grosecki çıkmış yerine girecek oyuncu mehmetnas piech pedriel adem olur ama hayrettin olmaz bunu bilmek içinde illede hoca olmak gerekmez rızahoca birazda kendi hatalarına bakmalı takım yardımlaşmadan uzak bireysel oynuyor nezamanki takım halinde oynanır sivasspor puanları toplar hakan 1 maç oynadı sonra ortada yok henüz bu ligde oynayacak kapasitede değil ademle mehmet nası değiş tokuşlu oynatması gerekiyor ortasahadan top daıtamıyoruz bunu adem yapar kadiride çalıştırır takım biran evvel toparlanmalı acil toplantı yapılıp gereken önlemler alınmalı yoksa yenilmeyi haketmedik diye diye sonra küme düşmeyi haketmedik diye dövünürüz [/b][/QUOTE]

Kardeş, maçı izlemedim diyorsun, onun icin ben bazı konulara açıklık getireyim ondan sonra daha iyi yorum yapabilirsin, Grosicki nin yerine Hayrettin i aldı zannetmişsin, normaldir çünkü maçı izlemedin ve bu sitedeki yanlış yorumlara aldanıp öyle zannettin ki Grosicki çıktı onun yerine de Hayrettin girip sol açık oynadı. Ancak bu dogru degil, Grosicki sakatlanınca kanat oyuncusu alması gerekiyordu, Ziya Erdal i Grosicki nin yerine kaydırdı, Ziya bin yerine de Hayro yu aldı ve ınan bana fena oynamadılar, yani Ziya sol kanadı otobana çevirdi, bir ileri çıktı bir geri döndü Hayro ya yardım etti, ama maalesef Hakan hatalı bir pas verdi ve Hayro da boş bulundu, yoksa Bursa iyi oynamadı. Diyeceksin ki Grosicki nin yerine Mehmet Nas yada Adem koçak alınsaydı, ama orta sahanın ortasında oynayan oyuncular, Piech, Sercan ve Pedriel ise santrafor, belki Pedriel olabilirdi, ama Ziya Persembe gunu oynanan Kupa maçında sol açık mevkiinde denendi ve tam not aldı. Dar bir kadromuz oldugu icin o perşembe bu tip varyasyonlar denendi, herhangi bir sakatlık yada ceza durumunda kim nereye alternatif olabilir diye ve Ziya orada cok iyi bir sol açık olabileceğini gösterdi.

neyse, demissin ya Kasımpaşa ve Beşiktaş maçında kötü oynamadık diye, Bursa maçında da kötü oynamadık, şanssız bir gol yedik

sefilix 04.03.2013 20:00

Yiğidolar!
Zaman eleştirmek yermek zamanı değil..
Şimdi Destek Zamanı...
Son maçlarda kötü oynamadık şansızdık ve hakem hataları vardı.
Şimdi önümüzde zorlu bir periyot var...

Sivasspor - M. P. Antalyaspor
Akhisar Belediyespor - Sivasspor
Sivasspor - Orduspor
Eskişehirspor - Sivasspor
Sivasspor - Gençlerbirliği
Kayserispor - Sivasspor
Sivasspor - İstanbul B.B.S.K.
Galatasaray - Sivasspor
Sivasspor - K.D.Ç. Karabükspor
S.B.Elazığspor - Sivasspor

Gördüğünüz gibi çoğu maç 6 puanlık maç.
Bu maçları özellikle evimizde oynadığımız maçları alırsak süper olacak.
Bunun için şehrin havaya girmesi lazım.
Ne olursa olsun Tam destek Hep Destek.
Hem kupa maçları için hemde lig için.
Haydi Sivaslı Takımına Sahip Çık...
ANTALYA maçı Çıkış maçımız olsun....

(Formda hala konu açamadığım için buradan yazdım. Konu açabilen varsa bu içerikte konu açarsa güzel olur.)

SIVAS58FOREVER 04.03.2013 20:08

[QUOTE=sefilix;839974]Yiğidolar!
Zaman eleştirmek yermek zamanı değil..
Şimdi Destek Zamanı...
Son maçlarda kötü oynamadık şansızdık ve hakem hataları vardı.
Şimdi önümüzde zorlu bir periyot var...

Sivasspor - Orduspor
Kayserispor - Sivasspor
Galatasaray - Sivasspor

Gördüğünüz gibi çoğu maç 6 puanlık maç.
Bu maçları özellikle evimizde oynadığımız maçları alırsak süper olacak.
Bunun için şehrin havaya girmesi lazım.
Ne olursa olsun Tam destek Hep Destek.
Hem kupa maçları için hemde lig için.
Haydi Sivaslı Takımına Sahip Çık...
ANTALYA maçı Çıkış maçımız olsun....

(Formda hala konu açamadığım için buradan yazdım. Konu açabilen varsa bu içerikte konu açarsa güzel olur.)[/QUOTE]

Eline sağlık kardeş, işte tam destek zamanı, ortada kötü oyun yok, ben Antalya maçıyla galibiyet serisi yakalayacagimiza inanıyorum

holigan 04.03.2013 21:17

Sivasspor - Orduspor
Kayserispor - Sivasspor
Galatasaray - Sivasspor

Bunu herkes aklında tutsun haftaya antalya maçı zor yenebilirizde. Ondan sonra galataşaray maçına kadar bu takım maç kaybetmez. Üç hafta sonra havlu atanlar başlar.ama sivas. hakkında hoca hakkında ileri geri yorum yazanlarda unutmasin bu takım dizeleri ya ben ya onlar alıp kapak yaparlar.

SIVAS58FOREVER 04.03.2013 21:42

[QUOTE=holigan;839988]Sivasspor - M. P. Antalyaspor
Sivasspor - Orduspor
Kayserispor - Sivasspor
Galatasaray - Sivasspor

Bunu herkes aklında tutsun haftaya antalya maçı zor yenebilirizde. Ondan sonra galataşaray maçına kadar bu takım maç kaybetmez. Üç hafta sonra havlu atanlar başlar.ama sivas. hakkında hoca hakkında ileri geri yorum yazanlarda unutmasin bu takım dizeleri ya ben ya onlar alıp kapak yaparlar.[/QUOTE]

Bence Galatasaray i da yenebiliriz, yeterki inanalım ve gerekli desteği verelim, ilk yarıda Galatasaray elimizden ucuz kurtuldu, Rajnoch a faul verilmedi gol attılar

DOGU_BEY 04.03.2013 22:47

[B][QUOTE=DOGU_BEY;839911][B]•Takımın şu an ligde bulunduğu durum bazıları rahat konuşsa da çoğumuza göre oldukça kritik...Bu seneki lig tablosunda hem alt hem üst sıralar arasında fazla puan farkı yok...Takımımız da şu an tam ortada ama son haftalardaki daha doğrusu bu sezonun genelinde gösterdiği İSTİKRARSIZ tabloyla küme düşme potasına daha yakın...

•Bu takımı zorlu süreçte hiç düşünmeden korkmadan teslim alıp önce ligde tutan daha sonra da geçen yıl play off oynatma başarısı gösteren Rıza Çalımbay'dır...Bunu hiçbir Yiğido unutmaz ve inkar da etmez...

•Aynı şekilde bu sezon başında sözleşmesini uzatırken o sözleşmeye bjkden teklif gelirse maddesini koyduran, daha sonra bjk ile adı geçip bir anda o kulube gitmeye can atan ve bu yüzden de ilk geldiği sene gibi ne takıma ne de transfere gereken önemi veren ve ilk yılındaki gibi transfer için yönetime baskıda bulunmayan da RIZA ÇALIMBAY'dır.

•Geldi geleli ben transfer konusu dışında hocadan bir bilgi veya rapor istendiğini hatırlamıyorum..Şu anki istikrarsız ve kritik tabloya baktığımızda ise eğer hemen bu yaraya neşter vurulmazsa lig sonunun karanlık olabileceği hepimizi endişelendiriyor...

•Çözüm: Bu aşamada kısa vadede sonuç getirecek en mantıklı yol yönetimin daha doğrusu sayın başkanımızın acilen hocadan RAPOR istemesi, teknik kadro ve oyunculara gereken soruları sormasıdır...Hoca değişikliği ise bence de şart ama artık bu iş, şu aşamada fayda sağlamaz, sezon sonuna kalmalıdır. Burda isim vermeyeceğim zaten hepimiz kimlerin bu formayı hakettiğini veya ne diye oynatıldığını biliyoruz...İşte bu konularda başkanımızın devreye girip gerekirse bu takıma artık zarar vermeye başlayanlara kadro dışı veya para cezası vermesi ve teknik kadrodan da ayrtıntlı bir rapor istemesi şart olmuştur...Çünkü ligimizde bazen böyle kritik dönemlerde başkanların devreye girip olaya el atması genelde olumlu sonuçlar vermiştir..İş işten geçmeden hocasından futbolcusuna hatta yöneticisine kim bu takıma zarar veriyor ve bu takımı haketmiyorsa gereken hesap sorulmalıdır..Bazıları hala rahat davransa da şu anki lig tablosu ve hakemlerin son haftalarda bize aldığı tavrı ve perde arkasında dönenleri düşünürsek hiç de rahat değiliz!

•Unutmayalım isimler ve kişiler geçicidir kalıcı olan SİVASSPOR'umuzdur...Bu şehrin tek umudu bu takımdır, başka SİVASSPOR yok!!![/B][/QUOTE]

benim açtığım bu konuyu kapatıp mesaj olarak maçı değerlendirelim konusuna taşıyan site yönetimini ve bu SANSÜRCÜ anlayışını protesto ediyorum..yazıklar olsun sanki hakaret ettik küfür ettik!!![/B]

SIVAS58FOREVER 04.03.2013 22:57

[QUOTE=DOGU_BEY;840011][B]

benim açtığım bu konuyu kapatıp mesaj olarak maçı değerlendirelim konusuna taşıyan site yönetimini ve bu SANSÜRCÜ anlayışını protesto ediyorum..yazıklar olsun sanki hakaret ettik küfür ettik!!![/B][/QUOTE]

Actigin o konuda yazdıklarınin hiçbirisine katılmayan bir kişi olarak sansurlenmis olmasini kınıyorum. Bu tip forum sitelerinde insanlar düşüncelerini hakaret ve kufur içermediği sürece özgürce aciklayabilmelidir ki adı forum sitesi olsun, aksi halde bi esprisi kalmaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:42.