SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mağlubiyeti Hakettik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35759)

poolat58 17.03.2013 20:51

Cevap: Mağlubiyeti Hakettik

her hafta rıza(artık hoca kelimesini kullanmayacağım) aynı şey yapmaktan bıkmadı biz bırak git şu takımı Allah rızası için demekten...bakalım ne zamana kadar devam edecek...bugün orduspor hector cuper gibi bir adama istifa diye bağırırabiliyorsa bu rızanın vazgeçilemezliği nedir anlamıyorum...KEŞKE ERTUĞRUL SAĞLAM'ı getirebilseler nerde o günleeeerrr...

cemahmety 17.03.2013 20:55

Bülent Uygun'u istiyorum ben Gaziantep'e gitti takımı hemen küme düşme potasından çekti çıkardı, çoğu röportajında da Sivas ve Sivasspor'dan bahsediyor zaten ben takıma geri gelmesini çok isterim eski günler o eski ruh canlanır

ledig 17.03.2013 20:58

Ne diyelim, söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Sonumuz hayır olsun.

sivastatlıbelam 17.03.2013 20:59

hoca geri çekilmemeliydik demiş ama maç içinde beden dili geri yaslanın gol yemeyin sakın diyordu.

korkak futbolun sonucu bu,yenilsek de pozisyona girerek savaşarak yenilelim.

poolat58 17.03.2013 21:04

Sen bizim heyecanımızı bitirdinya hoca Allah senin bildiği gibi yapsın...YEMİN EDİYORUM BENİ FUTBOLDAN SOĞUTTUN ARTIK BAŞKA TAKIMLARIN MAÇLARINI İZLİYORUM EN AZIN FUTBOL ZEVKİ VAR....

poolat58 17.03.2013 21:15

iki sene önce de kümeye oynuyorduk ama her maç o stad neredeyse doluyor, maçları 4 gözle bekliyorduk..şimdi ise sadece sivassporu sevdiğimiz için maçını izler olduk..hiç bir zevk alamıyorum

Cley 17.03.2013 21:18

Ileride top tutacak adamları bir bir cıkarıp , top tutamadık demek sadece Rıza hocaya yakışır. Bu kadar korkak olma ne olur hoca. Yenilelim ama cesur yenilelim.

KaanK 17.03.2013 21:20

Bu sezonu kazasız belasız atlatmamız lazım ki atlatıcaz ben inanıyorum, ligde puanlar birbirine yakın, 3 seri galibiyetle ilk 5 şansın varken 3 mağlubiyetle düşme potasına giriyosun, bu grupta en son düşme adayı biziz bence şu aşamada

taraftarın kızgınlığı haklı, bu kadro saçma sapan taktikler , anlamsız oyuncu tercihleri, anlamsız futbolcu inatları yüzünden bu duruma geldi. Hocanın taraftarla iletişimdeki kopukluğu, yüksek egosu ve anlam verilemeyen oyuncu inatları ve bazı maçlardakii hakem hataları olmasa emin olun kesin ilk 3te yer alırdık hatta biraz şansımız olsa tepedekilerin bunca pun kaybında şampiyonluk bile konuşabilirdik ama dediğim gibi hocanın [B]anlamsız inatları ve yanlışları ve ayrıca bazı oyuncuların sorumsuz vurdumduymaz tavırları[/B] bizi bu hale getirdi

Buraya istediğimiz kadar yazalım [B]hocanın zerre haberi olmaz, olsa da umrunda olmaz [/B]emin olun

Ümit özat konusuna gelirsek umarım yönetim böyle bir [B][U]GAFLETE[/U][/B] düşmez, sivaslılığına ya da karakterine birşey denmez çünkü bilmiyoruz ama bildiğimiz şu ki ümit özat[B] ÇOK KÖTÜ VE YETERSİZ [/B]bir teknik adam..geçmişinde küçücük bir bişira veya başarı emaresi yok. O ışığı olsa birileri görür ve 2 senedir işsiz kalmazdı ve ayrıca teknik adamlık kariyerinde başarı emaresi olurdu. Şurası çok açık ümit özat gelirse bugünlerimizi mumla ararız orası kesin

Şimdi şu kritik bölgeden kurtulma ve kupada finale çıkmak için herşeyi yapmalıyız

Bu süreçte en son suçlu ise[B] TARAFTARDIR. [/B]

final 17.03.2013 21:44

Suanda altsirakardaki takimlarla ikili averajda en kotu olan biziz bid antep haric

cılgınsivas58 17.03.2013 21:58

bu takımda radikal kararlar alınmazsa bu takım gider
ama hoca bjk ugraştıgı için radikal kararlar alamaz

cılgınsivas58 17.03.2013 22:01

grosickiyi kadroya almadın diye piechi kadroya almamak hangi akla mantıga hizmet bu nasıl bir düşmanlık

cılgınsivas58 17.03.2013 22:02

takım gidiyor hocaaaaaaaaaa

cılgınsivas58 17.03.2013 22:03

sercanıda futbolcu diye aldık adam fos çıktı

58fatihcan 17.03.2013 22:05

Bugun akhisar galibiyetten kazandigi 900.000 tl nin yarisini riza hocaya vermeli. Hatta yarisi da az mi olur

kadirakin58 17.03.2013 22:07

Rıza Çalımbay, hani bjk teknik direktörü olmak istiyorsun ya, seni bırak bjk'ye, bjk'nin 7 yaş altı futbol takımına, yedek antranörün çanta taşıyıcısı bile yapmamak lazım. Olur da bir taktik verirsin de takımı göçertirsin diye. Yönetim'e bir tavsiyem var. Bir gün futbolculara söylesinler. Desinler ki aranızda konuşun seçim yapın, kendi kendinize çıkın oynayın. İddia ediyoruz Rıza Çalımbay'ın oynattığından çok çok daha iyi oynarlar. Bu işe yaramaz teknik direktörü bjk'ye gönderelim artık.

Ya anlamıyorum. Adam diyor ki, "bazı maçlarda 10 kişi oynamak iyi bir avantajdır ama biz bunu kullanamadık.". Sen önce 11 kişi ile maç kazanmayı öğren de, sonra çok bilmiş gibi konuş 10 kişi ile de oynamak bazen avantajdır diye. Off.. böyle hem başarısız hem de üstüne üstlük saçma saçma konuşanlara aşırı sinir oluyorum. Kovun gitsin bu adamı artık.

KaanK 17.03.2013 22:16

[B]Yönetim nerde?

Ya da pardon Sivassporun bir yönetimi var mı ?

Yoksa " ligde kalalım yeter zaten para geliyor, transfer sezonundan 4-5 ay önce de scout (?? ) ları gezmeye pardon oyuncu izlemeye gönderiyoruz yetmez mi ? " mantığı mı iyice yerleşti ?

Takım düşüyor ey yönetim kimse yok mu ???????[/B]

punisher58 17.03.2013 22:26

haftaya rıza beyi istifaya cagırmalı trübünler, ciddi ciddi bir tepki gerekli, bakalım kendi düşünceleri neler çünki bizler burada biyerimizi yırtıyoz istifa et diye ama burada yazılanlardan haberi yok sanırım bildigini okuyor bizde biat ediyoz sanıyor

58Sivaslilar 17.03.2013 22:33

Riza hoca ne zaman hyrettini oynatsan biz hep kaybediyoruz buna ragmen neden hatira ??????? ??????? vazgecmiyorsun anlayamadik:mad:

onun bunun cocugu hakemler sivassporu düsürünce MHK biryerlerine onlarla bagzilari kinami yakacaksiniz:mad: dürüs olsaniz hak yemezsiniz:confused::confused:

ZIYA cok iyi oynama cokta faul yapip takimi 10 kisi birakip bizi yendirme senin fazla hirsin bu kac seferdir bizi yakiyor akilli ol:confused::confused:

AK hisarin baskilarina dayanamayan cok rahat oynayan ligi garantilemis bir sivasspor izledik yaziklar olsun size :confused:sivasli size hicmi ekmek yedirmedi yoksa rahatlikmi batti:confused::confused::mad:

PETKOVİC 17.03.2013 23:02

Maçı özel nedenlerden dolayı izleyemedim. Sivaslı olmayan ne kadar arkadaşım varsa hepsi bu mağlubiyete çok üzüldüklerini söylediler. Çünkü takım öndeyken fazla geriye yaslanmışız kırmızı kart gelince ve bir de 90.dk da golü yiyince gerçekten çok yazık oldu

DOGU_BEY 17.03.2013 23:10

[B]Köy takımı karşısında yine REZİLLERİ oynayan bir Sivasspor vardı..Utanç duyuyorum artık şu rezaletten..Çalımbay'ın bir de hiçbirşey olmamış gibi çıkıp pişkin pişkin konuşmasından..Eeeee o kadar söyledik,uyardık; konuşunca da bazıları Rıza efendiye toz kondurmuyordu..Olay öyle bir boyuta geldi ki sırf SiVASLI diye Çalımbay dokunulmaz oldu ve malesef Sivassporun önüne geçti..Burnundan,kapris ve inatlarından vazgeçmeyen Rıza efendi geldin geleli başarı anlamında ne yaptın? Kupada yarı finaldeyiz zaten sırf bundan dolayı susalım ligi ortalarda tamamlarız dedik ama senin oynattığın çağ dışı futbol ve uzaylı futbolcuların hayrettin ve uğur yüzünden ptt'ye doğru yol alıyoruz..Allah'tan bu taraftar zamanında senin göz bebeğin Doğayı şutlattı da bu takımdan yoksa mersinin yerinde biz olurduk...Bu takımı resmen bozuk bir asansöre istikrarsız bir trene çevirdn..Haaa pardon gayet istikrarlısın ilk geldiğinde bu takım düşüyordu ve şimdi büyük ihitmal gideceksin ve bu takım yine düşme potasında..Helal olsun sana ve çağ dışı futbol anlayışına!!![/B]

favori58 17.03.2013 23:24

Rıza hoca Sivasspor değil yenilgiyi sen hak ettin sen... Bunu kafana sok! İnan hoca şu anda taraftarın yüzde 90'ı seni istemiyor,tabi hayretinide

favori58 17.03.2013 23:27

[QUOTE=58_SEMİH_58;842398]Basın toplantısına gerek yoktu hoca.Zaten biz biliyorduk bunu diyeceğini.[/QUOTE]

Harika bir yorum başka ne denebilir ki...

favori58 17.03.2013 23:30

[QUOTE=Gizemli58;842412]nerde bu taraftarlar yigido gençlik 1967 liler bedava biletciler siz taraftar deyilsainiz beleşçi futbol izleyicilerisiniz stadyuma gelip maç izlemekle bitmiyor bu işler cıkın orgaanize olun bir araya gelin bizde destek olalım yürüyüş yapalım istasyonda buluşalım tesislere yürüyelim protesto edelim hukuk cervevsinde bu hakkımız bireşyler duyuralım birilerine[/QUOTE]

Kardeşim sen bilmiyormusun bizim Sivaslılar sadece lafta vardır,bunu yapacak babyiğit nerde. Herkes asar keser ama kılını kıpırtatmaz,seninde dediğin gibi bunlar sadece maçtan maça gelir ama destek olmayıda beceremezler

Mete209 17.03.2013 23:36

Hazır milli maç arası verilmişken Rıza Hoca istifa etse ne kadar iyi olur!

DOGU_BEY 17.03.2013 23:40

[B][QUOTE=DOGU_BEY;842524][B]Köy takımı karşısında yine REZİLLERİ oynayan bir Sivasspor vardı..Utanç duyuyorum artık şu rezaletten..Çalımbay'ın bir de hiçbirşey olmamış gibi çıkıp pişkin pişkin konuşmasından..Eeeee o kadar söyledik,uyardık; konuşunca da bazıları Rıza efendiye toz kondurmuyordu..Olay öyle bir boyuta geldi ki sırf SiVASLI diye Çalımbay dokunulmaz oldu ve malesef Sivassporun önüne geçti..Burnundan,kapris ve inatlarından vazgeçmeyen Rıza efendi geldin geleli başarı anlamında ne yaptın? Kupada yarı finaldeyiz zaten sırf bundan dolayı susalım ligi ortalarda tamamlarız dedik ama senin oynattığın çağ dışı futbol ve uzaylı futbolcuların hayrettin ve uğur yüzünden ptt'ye doğru yol alıyoruz..Allah'tan bu taraftar zamanında senin göz bebeğin Doğayı şutlattı da bu takımdan yoksa mersinin yerinde biz olurduk...Bu takımı resmen bozuk bir asansöre istikrarsız bir trene çevirdn..Haaa pardon gayet istikrarlısın ilk geldiğinde bu takım düşüyordu ve şimdi büyük ihitmal gideceksin ve bu takım yine düşme potasında..Helal olsun sana ve çağ dışı futbol anlayışına!!![/B][/QUOTE]

ayrıca şunu da söyleyeyim Rıza efendi sana ve senin çağdışı futboluna rağmen belli bir kalitesi olan bu takım ligde kalacaktır...mağlubiyeti bu takım asla haketmedi senin saçmalıkların ve inatlarınla sen bir an önce burdan ayrılmayı gerekirse kovulmayı çoktan hakettin!!!
[/B]

ihtiyar yiğido 18.03.2013 00:51

Arkadaşlar maçı işimden dolayı seyredemedim ama maraton programında seyrettim Emrahın ziyanın dizine vurduğu taban için merkus direk kırmızı kart dedi yine verilen penaltıdan evvel Emrah topu barız birşekilde eli ile düzeltip önüne alıyor bu pozisyon içinde merkus direk kırmızı kart dedi bu pozisyonun devamındada kırrmızı kart ve penaltı geldi.Marataon program yorumcuları Şansal hakem Firat Aydınus ayıp oluyor Sivasın alın terine yazık oluyor niçin bu pozisyonları görmüyorsun yazıklar olsun diye hiç beklemedigim bir çıkış yaptı ve Sivas spordan bu pozisyonlar için hiçbir tenkit gelmedi diyede serzenişde bulundu Hakan da sivas sporun bariz hakkının yendiğini en çok kırmızı kart gösteren Fırat Aydınus un neden bu pozısyonları görmediğine bir anlam veremediğini söyledi yorumları okudum hiç bir arkadaş bu konulara değinmemiş Sivas sporumuz yine hakem hatasından dolayı üç puanı alınden alındı.Biz 1-0 önde iken emrahın Ziyanın dizine vurdugu pozisyonda kırmızı kart gösterse rakip 10 kişi kalacaktı işte maçın kırılma anı Artık yonetim sessizliğini bozup basın toplantısı ile bize yapılan bu haksızlıkları kamu oyuna duyurması ve hakemlerin bize karşı daha dikkatli olmasının sağlanması lazım yoksa daha çok böyle hakkımız elimizden gözgöre çalınır .
Yiğido kardeşlerim umutsuzluğa kapılmayın takımımıza sahip çıkalım ama tenkitlerimizide açık yüreklilikle seviyeli bir şekilde dile getirelim

Çılgın Türk 18.03.2013 01:10

[QUOTE=ihtiyar yiğido;842538]Arkadaşlar maçı işimden dolayı seyredemedim ama maraton programında seyrettim Emrahın ziyanın dizine vurduğu taban için merkus direk kırmızı kart dedi yine verilen penaltıdan evvel Emrah topu barız birşekilde eli ile düzeltip önüne alıyor bu pozisyon içinde merkus direk kırmızı kart dedi bu pozisyonun devamındada kırrmızı kart ve penaltı geldi.Marataon program yorumcuları Şansal hakem Firat Aydınus ayıp oluyor Sivasın alın terine yazık oluyor niçin bu pozisyonları görmüyorsun yazıklar olsun diye hiç beklemedigim bir çıkış yaptı ve Sivas spordan bu pozisyonlar için hiçbir tenkit gelmedi diyede serzenişde bulundu Hakan da sivas sporun bariz hakkının yendiğini en çok kırmızı kart gösteren Fırat Aydınus un neden bu pozısyonları görmediğine bir anlam veremediğini söyledi yorumları okudum hiç bir arkadaş bu konulara değinmemiş Sivas sporumuz yine hakem hatasından dolayı üç puanı alınden alındı.Biz 1-0 önde iken emrahın Ziyanın dizine vurdugu pozisyonda kırmızı kart gösterse rakip 10 kişi kalacaktı işte maçın kırılma anı Artık yonetim sessizliğini bozup basın toplantısı ile bize yapılan bu haksızlıkları kamu oyuna duyurması ve hakemlerin bize karşı daha dikkatli olmasının sağlanması lazım yoksa daha çok böyle hakkımız elimizden gözgöre çalınır .
Yiğido kardeşlerim umutsuzluğa kapılmayın takımımıza sahip çıkalım ama tenkitlerimizide açık yüreklilikle seviyeli bir şekilde dile getirelim[/QUOTE]

Sansal son olaylardan sonra kendini affettirmek istiyordur :)

Benim macta gördügüm hakemle ilgili bölümler

1) Ziyaya yapilan faul. Bu pozisyona sari veren, kirmizi veren hakemler garanti olur. Iyi niyetli hakem ikiside topa gidiyor zamanlama hatasi var o yüzden sari diyebilir.

2) Ziya'nin kirmizi gördügü pozisyon ve penalti: eger elle düzeltme olmasaydi kararin hepsi dogru idi elle düzeltme odlugu icin hic birisi dogru degil. Aydinus'un o pozisyonu görmesi imkansiz ama yardimcisinin önü acik cok net görmesi gerekirdi

3) Navratil ceza alani icinde Gekas'a sariliyor. Hakem penalti verse kimse birsey diyebilir mi? gecmiste calindi böyle penaltilar cok agir karar olur ama yinede kimse penalti degil diyemez.

4) Pedriel'in Cagdas'a dirsegi. Hakem sari ya da kirmizi kart verse kimse bir sey diyebilir mi?

Benim macla ilgili tartisilabilir olarak gördügüm pozsiyonlar bunlar..

sivistar 18.03.2013 02:31

Sıvasspor asıgı bırı olarak butun yorumları okudum lıgın basından bugune yazıyorum rıza hoca degıl.ve bırcok arkadas kızıyordu bana devre arası sonrası rızayla devam edersek duserız demıstım hocalıgıda gecın takımda ıkılık yyarattı hep cernı oyundan cıkardı kamıl tesellı ederdı bugunde sesu oyundan cıkarken ısyan ettı adeta mehmet nas gıbı orasahan var almadı yıne mal rıza oo cocugu adam gıbı bır spor medyamız yok olsa bu adam coktan gıtmıstı sıvas kanalındakı yorumcular borcana palyaco dıyorlardı gorduk bugun kım palyaco rıza ve yonetım ve spor kanalı yorumcularımızdır.hıc unutmuyorum önceden sıvaskanalının mesaj atmıstım gobeklı cıhanı oynatan rıza dıye spıkerde okudu galıba rızada seyredıyordu dahada takıma almadı gerısını sız dusunun rızanın hocalıgı bukadar ıste.

mnt3 18.03.2013 06:24

Rıza Çalımbay hemşerimizsin,zor zamanda takımımızın başına geçtin,Sivasspor a katkı sağladın,teşekkürler.
Ama sen de hep diyorsun ya kupada iyi bir yere geldik,ama önce ligde rahatlamalıyız diye,doğru söylüyorsun.Bizler için kupada finale kalmak çok önemli,hem de senelerdir bizimle her türlü pisliği yaparak uğraşan Trabzonspor'u eleyerek finale çıkmak daha da önemli.Ama sen ligde rahatlamamak için elinden gelen her şeyi yapıyorsun.Bursaspor maçını da senin hataların yüzünden kaybettik.Akhisar Belediyespor maçının işlk yarısını 1-0 önde kapatmışız.Devre arası konuşacaksın hoca futbolcularla ,oynayacağımız 45 dakika en önemli 45 dakikamız diye.Yenersek rahatlayacağız,1 hafta ara var dinlenip,sakatlarımızı iyileştiriceğiz.Devre arası Sercan ı oyuna alsan ,Eneramo ve Sercan a desen ki ileride çok iyi pres istiyorum,rakip üstüne böyle rahatça gelemese.Ligin dibindeki Akhisar Belediyespor son şansını oynuyor,saldırıyor,biz seyrediyoruz.Bu kadar korkak,kişiliksiz futbol oynanmaz.Gözünün önünde Ziya ya kırmızı kartlık hareketlik yapılıyor,tepkini göstersene hakeme,gerekirse seni tribüne göndersin,takım da hırslansın,hakem de ikinci yarıda olmayan penaltıyı çalamasın.Hafta sonları sırf senin saçmalıkların yüzünden maç kaybedip üzülmeyeyim diye Sivassporumun maçını izlemiyorum.Yeter artık...

tykinik58 18.03.2013 07:34

Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Rıza hoca demek ki sahaya mağlubiyet almak için çıktık.!!!!!!!!!!! :mad:

existence 18.03.2013 07:37

Eneramo ne iş yapar hoca ? Mehmet Yıldız bile Eneramoya 10 basar.

Ahwettt 18.03.2013 08:32

Seni bir Sivaslı olarak çok seviyordum. Ama bu kadar inat bu kadar dedğini yapan bu kadar kinci olduğunu bilmiyordum. Kendi eğolarını tatmin etmek için Sivassporu yakacaksın. Piech Suarezden dahamı kötü de Suarezi oyuna alıyorsunda Pieck 18 dahi almıyorsun. Sercanı sen kendin aldın diye oyuna soktun peki Sercan kaç defa olumlu hareket yaptı

karamik 18.03.2013 08:39

Allahını seviyorsan Rıza Başkan alma Hayrettini oyuna gerekirse on kişi oynayalım yapma etme canını yiyim etme tutma yalvartma adamı

calipso 18.03.2013 08:47

bu sene öyle böyle ligde kalırız ama seneye düşmeye en yakın adayız

Poyrazcan 18.03.2013 09:01

Oyundan atılan Uğur Kavuk olsaydı, fatura ona çıkardı.
Bu bütçeye böyle kadro diyemeyenler hatayı yönetime değil de hocaya buluyorlar.
Siz Rıza Çalımbay'a dua edin ki; daha geniş kadroya sahip takımlar ne durumdalar (Trabzon, Ordu, Mersin, Antep vs...)
Rıza Çalımbay Sivaslı ya...
Bu kadar boş eleştiriden sonra, onun yerinde olsam sezon sonu toplar ekibimi çeker giderim!
Sezon sonu kalacağını hiç sanmıyorum.

teknik 18.03.2013 09:19

[QUOTE=Poyrazcan;842575]Oyundan atılan Uğur Kavuk olsaydı, fatura ona çıkardı.
Bu bütçeye böyle kadro diyemeyenler hatayı yönetime değil de hocaya buluyorlar.
Siz Rıza Çalımbay'a dua edin ki; daha geniş kadroya sahip takımlar ne durumdalar (Trabzon, Ordu, Mersin, Antep vs...)
Rıza Çalımbay Sivaslı ya...
Bu kadar boş eleştiriden sonra, onun yerinde olsam sezon sonu toplar ekibimi çeker giderim!
Sezon sonu kalacağını hiç sanmıyorum.[/QUOTE]
bBiraz fazla korumacı bir yaklaşım.Pozisyon gereğidir ZİYA atılabilir,hakem yanlış yorumlayabilir.10 kişi kalmışşsın.Takımı ileriye taşıyacak ve ileride top tutacak futbolcu kim.Enaramo mu? hayır! Atıf tan başkası yok.Sen ilk oyuncu değişikliğini atıfa kullan yerine sercanı al, hayrettinin önünü aç.Al Enaramoyu at atıfı ileri ortasaha diz.Haa bunları yapmıyorsan mağlubiyeti hak edersin.Bu nedenle doğru söylüyorsun rıza hocam.Saha kenarına kadar bence süper hocasınız ama onbir oluşturma ve oyuna müdahale konusunda çok çok yetersizsin.

Champion_58 18.03.2013 09:22

işin komik tarafı şu bak rıza hoca ;

elindeki maçı verdiğin takım akhisar belediye yani evinde 6 maçtır gol dahi atamamış bir takım ;sen maçı verdin bak bu komik ..

10 kişi kalarak bu takım kimleri devirmişti bak bi google a ,çıkıp 10 kişi kalınca çaresiz kaldık diyorsun bu da bi hoca için daha üzülesi komik..

gol yememek için bütün takımı 30 metreye çekiyorsun sonra ileriye top taşıyabilen adamları tek tek kenara alıyorsun atıf gidebiliyordu; oyundan aldın ermanın ölüsü bile toptaşırdı ileriye aldın oyundan yani taktik olarak gelin ben daha gol falan atmam siz atın demiş oldun bilmem çözebildinmi taktik komedi eseri sayılabileceek tabloyu..
suç sende hemşehrim kusura bakma 10 kişi kalınca neler yapılacağına kafa yormamışsın belli..

keko 58 18.03.2013 10:03

[QUOTE=SivasSpor.Com;842392][IMG]http://www.bugun.com.tr/files/ajans/2013_03_17/haber/974629.jpg[/IMG]

Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak iki şekilde değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Başarılı hoca, "11 kişi iken her şey bizim lehimizeydi. İkinci yarı daha da iyi oynayacağımızı düşünüyorduk. 10 kişi kalmamız bizi zor duruma düşürdü. Ne olursa olsun bu kadar geriye yaslanmamamız gerekiyordu. İleride çok fazla top tutamadık. Halbuki bazı maçlarda 10 kişi oynamak iyi bir avantajdır ama biz bunu kullanamadık. Defansımız çok fazla açıklar verdi. Sağ ve sol beklerden çok etkili geldiler. Yapacak bir şey yok. 10 kişi oynadığımız bölüm bize hiç yakışmadı. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Akhisar takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler." dedi.

Mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Sivassporlu Kadir Bekmezci, "Maç istediğimiz gibi gidiyordu. İlk yarı 1-0 öne geçmiştik. Galibiyet için gelmiştik. 10 kişi kaldıktan sonra çok zorlandık ve rakibimize çok pozisyon verdik. Gollerin geleceği belliydi. Akhisar Belediyespor'u tebrik ediyoruz." diye konuştu.

Sivasspor'un golcü oyuncusu Eneramo da şunları söyledi: "Zorlu bir karşılaşmaydı. Yenebilirdik veya beraber kalabilirdik. Kırmızı kart pozisyonu takımımızı geriye düşürdü. Şanssızlığımız da vardı. Milli takım arasından sonra önemi bir maça çıkacağız. [B][COLOR="red"]Oradan galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz.[/COLOR][/B]"[/QUOTE]

[B]Her hafta ayne aciklama yani el classico konustu gene :D:D

Ne diyon Eneramo hangi yolu??

Heralde 2. Lig icin yolu devam etmek istiyo!! :mad:

Riza Hoca Lütfen git artik birdaha seni görmek istemiyorum yaninda

Eneramo , Ugur , Kadir , Erhan ve Egoist Erman da all ve defol

git biktim artik mac izleme..........

Dün Kamil ve Piech neden oynamadi??? bunu lütfen bi aciklama yap!!

Seninle hala tamm bir ilk 11 Kadro hala bulamadik cünkü sen Hoca deyilsin!!

senin deysik islere hala cösemedim :rolleyes: [/B]

58fast58 18.03.2013 10:37

hakem=rıza hoca 2sivasspor 1 bir hoca takımını bu kadar sabote edebilir atıfı çıkarmasının mantığını çözen varmı ilerde top tutamaz olduk atıf çıkınca hakan ilk 11 topçusu asla değil gol atsa bile antalya maçının kadrosu gerçek kadro adem hariç onun yerine mehmet nas olacaktı okdaronun yenemeyceği hiç bir takım olamaz adam her maça başka kadro ile çıkıyor diyorlarki başarılı hoca ne başarısı varsa söyleyin bilelim tam aksine rezalet hocalık kariyeri bu kadro başka bir hocanın elinde olsa kafaya oynar futbolcularda sevmiyor bu adamı inanın buna gitsede derinm bir nefes alsak

Kokomo 18.03.2013 11:04

Ligden düşmesek bile,

Hatta mümkün değil ama es kaza Türkiye Kupasını alsak bile,

Bu teknik direktör seneye gönderilmelidir !

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:38.