![]() |
Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!
Göndermek kolay asıl sorun gelecek olandır...
Şenol Güneş veya Ertuğrul Sağlam gelecekse gitsin diğer durumlarda kalması taraftarıyım... Herkes rıza hocaya suç buluyo bu gayet normal dünya'nın her yerinde böyledir ama bazı durumlarda rıza hoca yapabileceği bişey yok neden çünkü bir çok oyuncu kendini takımdan büyük görüyor,gitmek istiyor dolayısıyla performansları iyi değil rıza hoca nerde yanlış yaptı diyosanız sağ bek ve hayrettin hataları var,futbol hiç bir zaman duygusallığın yeri yoktur şabanı kiralık verip burda misyonunu tamamlamış hayrettinin tutmanın hiç bir mantığı olamaz.sağ bekteki durum ortada zaten yedeğiyle asıyla çok kötü durumda birde rıza hocanın kişiliğinden kaynaklı sorunlar oluyor çok inatçı ve sert mizaçlı durum kontrolu yok ama bence transfer konusunda yüzde olarak cok başarılı bir hoca... |
yeter artık yeter bu takım kesin küme düşer bunun sebebide rıza çalımbaydır antalya maçının en iyi adamı adem koçak bu maçta yok pedriyel uğur kavuk hayrettin bunlar futbolcumu ya takımn bu durumda olmasının sebebi rıza hocadır takımı küme düşürmek için elinden geleni yapıyornasıl bir teknik direktörlük bu orduda yener bizi sivas bu sene kümeye mecnun başkan bu konuya el atmalı oda susuyor nedir bu ya takımın düşmesini istiyorlar sanki yazık yaz ık çok yazık
|
yazıklar olsun rıza hocça sana bu takımın düşmesi için elinden geleni yapıyor hayrettin uğur pedriel bunlar futbolcumu hakanı kendi aldıya antalya maçının en iyi adamı adem koçak sanada yok illi hakan oynayacak enaramo topçumu gülünç oluyor ya ve buna 90 dakika sabrediyor yaezıklar olsunnnnnn
|
şimdi istifa etmemeli çünkü kupa hedefimiz var sene sonu beklenmeli oturup konuşulmalı aklında ne varsa söylemeli ona göre bi yol haritası çizilmeli ama oyunu okuyamadığı kesin
|
Öncelikle konu başlığına değinmek gerekirse kıyas yapılırken ilgili dönemleri ve şartları dikkate almakta fayda var.
Rıza Hocanın emeği çoktur. Özellikle transfer konusunda oldukça başarılıdır. Kritik zamanda elini taşın altına sokmaktan geri durmamıştır. Dürüsttür, Ahlaklıdır, Şike sürecinde çok dik durmuştur. Sivaslıdır,bu bile bizim için yeterlidir. Ancak; Takıma oynattığı 1960 model ilerideki iri forvete top şişir dönen topu al karambolden gol at,adam adama marka yap futbolu, Oyunu okuyamaması nedeniyle yaptığı saçma sapan oyuncu değişiklikleri, Her röportajında dillendirmekten vazgeçemediği Beşiktaş sevgisi, Anlamsız kaprisleri ve inadı, Başarısızlıkta suçu kendinden başka herkeste araması(taraftar,futbolcu,medya,hakem vs.), Hedef belirleyecek,hedefe götürecek vizyonunun olmaması, nedeniyle kredisini tüketmiştir. TFF nin sitesine baktım istifa etmesine gerek yok sene sonu sözleşmesi bitiyor. Bence sözleşme yenilemeyi ne kendisi ne de yönetim istiyordur. Biz hiç istemiyoruz. Hasılı seneye Rıza Çalımbay olmaz ama yerine kim olacak onu merak ediyorum. |
Adını bile söylemek istemediğim bu adam hemen gönderilmeli.Durduğu her dakika Sivasspor'a zarardır.Anlayın bunu artık.
|
ERTUĞRUL BAŞGAAANN SİVASA GEL BİR TARİH DE SİVASSPORLA YAZ YENİ BÜLENT BAŞGAAAANIMIZ OL BE...
|
[QUOTE=GokhanTurna;842427]Ordu ve Akhisar düşer, Mersinle beraber merak etmeyin. Diğer takımların kötü olması sayesinde yine ligde kalırız.
Sezon sonuna kesin gidicek zaten Rıza Çalımbay. Yerine büyük ihtimalle Ümit Özat gelecek hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Yıllar öncesinden başkanın "Ümit Özat için, ilerde takımın başında olacak" sözü hala aklımda bu söz bu sefer gerçekleşecek gibi. Benim gönlüm Ertuğrul Sağlam'dan yana eğer büyük takım olmak istiyorsak bu şekilde olmalı zaten.[/QUOTE] ben metin diyadinden yanayım ümit özatın hocalıgı pek iyi degil |
[QUOTE=cılgınsivas58;842793]ben metin diyadinden yanayım ümit özatın hocalıgı pek iyi degil[/QUOTE]
ümit özatla olmaz kardeşim onun daha çok kendisini geliştirmesi lazım yine duygusal davranmayın... |
[QUOTE=skep06;842738]Öncelikle konu başlığına değinmek gerekirse kıyas yapılırken ilgili dönemleri ve şartları dikkate almakta fayda var.
Rıza Hocanın emeği çoktur. Özellikle transfer konusunda oldukça başarılıdır. Kritik zamanda elini taşın altına sokmaktan geri durmamıştır. Dürüsttür, Ahlaklıdır, Şike sürecinde çok dik durmuştur. Sivaslıdır,bu bile bizim için yeterlidir. Ancak; Takıma oynattığı 1960 model ilerideki iri forvete top şişir dönen topu al karambolden gol at,adam adama marka yap futbolu, Oyunu okuyamaması nedeniyle yaptığı saçma sapan oyuncu değişiklikleri, Her röportajında dillendirmekten vazgeçemediği Beşiktaş sevgisi, Anlamsız kaprisleri ve inadı, Başarısızlıkta suçu kendinden başka herkeste araması(taraftar,futbolcu,medya,hakem vs.), Hedef belirleyecek,hedefe götürecek vizyonunun olmaması, nedeniyle kredisini tüketmiştir. TFF nin sitesine baktım istifa etmesine gerek yok sene sonu sözleşmesi bitiyor. Bence sözleşme yenilemeyi ne kendisi ne de yönetim istiyordur. Biz hiç istemiyoruz. Hasılı seneye Rıza Çalımbay olmaz ama yerine kim olacak onu merak ediyorum.[/QUOTE] Herkesin emeği var bu takımda. Hepsi bir yana takımı ligde tutan oyunculardı. Kendilerini iyi motive ettiler. Ama Rıza Hoca artık bu takımda kendini ayrılmaz bir parça sanıyor. Kendi inatları, kaprisleri bu takımı harcayacak. |
Teknik direktörlük bilgisi süper lige yetmeyen bir kaç hocadan birisin Rıza hoca. Bir kadro ancak bu kadar kötü kullanılır. Daha değişiklik yapmayı skor korumayı bilmiyorsun bi an önce git gözünü seveyim ne kendin üzül ne biz üzülelim. Beşiktaşın alsın senide görelim. Türkiyede en çok para alan teknik direktörler listesinde 3. sıradasın yazık ya vallahi o paraya yazık. Ben almadım diye Piech'i oynatmamak nedir ya. Gidip alsaydın o zaman birilerini.
SON OLARAK; Ertuğrul Sağlam bu takımın başında olsaydı şu an Avrupa kesindi, kafaya oynuyorduk. |
Bu sezon böyle geçer geçmesine de seneye için Ertuğrul Sağlamla anlaşılsa harika olur, bu takımın başına gelebilcek en iyi ihtimal bence. Bursasporda iken her oyuncuyu maksimum verimle oynatıyordu.
|
Seneye PTT 1.liğde başarılar diliyorum.
|
Futbolcular oyun içinde kafalarına göre kendi kurgularını yapıyor.Hoca yokmuş gibi kendi kafalarına göre takılıyorlar.Kenardan kendini hoca zanneden zatı muhteremin biri oyuna müdahale etmek istiyor sahadaki futbolcu el kol hareketi ile hadi lan sende kimsin diyor.Bu kadar zavallı aciz bir hoca görmedim. yazık bu takım bir düşerse Diyarbakır Spor gibi amatörlüğe kadar gider bu böyle biline....
|
Riza Calimbay basarilimi sorusuna ,önce kaldigi süre icerisinde bu takima hangi genc oyuncuyu katti ona bakilir.Böyle birsey söz konusu olmadigindan basaridanda bahsedilemez.
Göze hos gelen bir futbol oynatiyormu? hayir.Futbolcu degisimleri takima bir güc katiyormu? hayir. Taraftara kulak vermiyerek hizla takimi ucuruma dogru götürüyormu?evet.Yarin öbür gün oynayacagimiz Türkiye kupasindan bu hocayla bir basari beklentimiz varmi?onada hayir.Peki bu hocaya neden tahammül ediyoruz,hemserimiz oldugu icinmi?Hadi canim sende.... Ümit Özat bu takima care olamaz cünki gecmiste bir basarisi yok bu bir,ikinciside Ertugrul Saglam bizim yönetimle asla calismaz.Cünki transfer sezonunda yönetim transferlerde istenilen oyunculari almakta maddi yönden zorlaniyor. UYAN MECNUN BASKAN UYAN ,YAPTIKLARINI BIR ANDA YIKMA. UYAN MECNUN BASKAN UYAN,ORDU GELECEK,YENECEK VE GIDECEK. UYAN MECNUN BASKAN UYAN,SIVASSPOR ELDEN GIDIYOR... UYAN MECNUN BASKAN UYAN, SEN HALA SUSMAYI TERCIH EDIYORSUN... NEZAMANA KADAR SÜRECEK BU SESSIZLIK. |
[QUOTE=skep06;842738]Öncelikle konu başlığına değinmek gerekirse kıyas yapılırken ilgili dönemleri ve şartları dikkate almakta fayda var.
Rıza Hocanın emeği çoktur. Özellikle transfer konusunda oldukça başarılıdır. Kritik zamanda elini taşın altına sokmaktan geri durmamıştır. Dürüsttür, Ahlaklıdır, Şike sürecinde çok dik durmuştur. Sivaslıdır,bu bile bizim için yeterlidir. Ancak; Takıma oynattığı 1960 model ilerideki iri forvete top şişir dönen topu al karambolden gol at,adam adama marka yap futbolu, Oyunu okuyamaması nedeniyle yaptığı saçma sapan oyuncu değişiklikleri, Her röportajında dillendirmekten vazgeçemediği Beşiktaş sevgisi, Anlamsız kaprisleri ve inadı, Başarısızlıkta suçu kendinden başka herkeste araması(taraftar,futbolcu,medya,hakem vs.), Hedef belirleyecek,hedefe götürecek vizyonunun olmaması, nedeniyle kredisini tüketmiştir. TFF nin sitesine baktım istifa etmesine gerek yok sene sonu sözleşmesi bitiyor. Bence sözleşme yenilemeyi ne kendisi ne de yönetim istiyordur. Biz hiç istemiyoruz. Hasılı seneye Rıza Çalımbay olmaz ama yerine kim olacak onu merak ediyorum.[/QUOTE] Iste sunulacak en iyi analiz |
biri bana söyleyebilir mi, açılan bu başlık, düzenlenen bu anket ortalığı bulandırmaktan başka ne işe yarıyor. bu başlığı açanların amacı malum, ya başlığa müsade eden site yönetiminin amacı ne.
Allahtan sivassporun başında nerede ne yapması gerektiğini bilen mecnun odyakmaz var. inanıyorum ki bu kötü gidişe dur diyecektir. diyeceğim şu sizler istiyorsunuz diye teknik direktörünü gönderecek bir başkan yok sizin karşınızda. sivas ligde kalır. elde edilen başarıya göre de hocayla devam edip etmeme kararı alınır. daha önce de söyledim, rıza hoca ve futbolcular biraz kendilerine çeki düzen verirse ligi ilk 10 da bitirir, kupada da final oynarız. yeterki gölge etmeyin. |
adam sivaslı ilk önce...
bana da bu kadroyu verseler ancak bu kadar oynatırım.. hatalar yokmu; var... uğur gibi adama bu kadar katlanmak yanlış... ha eneramonun yerine iyi topçuyu yönetim alabildi de rıza mı oynatmıyor? ayrıca borjanı raynochu ziyayı atıfı, ümit ve hakanı kim monte etti takıma? 2 galibeyet alsan avrupaya oynarsın zaten.. hem kupada da trabzonu yenip zaten final ve avrupadayız. ben hocadan memnunum..takdir sizin... |
Ankete katılanların yarısı hoca hemen istifa etsin demiş; ligin bitmesine 7 - 8 hafta kala böyle düşünenlere hayret ediyorum... şu vaziyette hangi hoca bir takıma gelip, alışıp, başarı sağlayabilir.gerçekten merak ediyorum.. tolunayın vs.. durumu ortada..
|
Sene sonu sozlesmesi bitiyor. O zaman hersey konusulur cozulur. Gidecekse gider
|
[QUOTE=poyrazer5858;842932]biri bana söyleyebilir mi, açılan bu başlık, düzenlenen bu anket ortalığı bulandırmaktan başka ne işe yarıyor. bu başlığı açanların amacı malum, ya başlığa müsade eden site yönetiminin amacı ne.
Allahtan sivassporun başında nerede ne yapması gerektiğini bilen mecnun odyakmaz var. inanıyorum ki bu kötü gidişe dur diyecektir. diyeceğim şu sizler istiyorsunuz diye teknik direktörünü gönderecek bir başkan yok sizin karşınızda. sivas ligde kalır. elde edilen başarıya göre de hocayla devam edip etmeme kararı alınır. daha önce de söyledim, rıza hoca ve futbolcular biraz kendilerine çeki düzen verirse ligi ilk 10 da bitirir, kupada da final oynarız. yeterki gölge etmeyin.[/QUOTE] Takım ligden düşünce ortalık nasıl bulanacak o zaman gör sen. |
[QUOTE=sivasfutbol;842979]Takım ligden düşünce ortalık nasıl bulanacak o zaman gör sen.[/QUOTE]
ortada fol yok yumurta yok. bir tutturmuşsunuz " sivas küme düşecek"". bu takım seyircisiyle bütünleşirse bütün dünya bir araya gelse küme düşüremez. şayet düşerse iç karışıklıklar yüzünden düşer. |
[QUOTE=Külhan;842442]Riza hoca o eranamo denen adami al basina cal nedir bu forvet rezilligi hemi sakat diyon hemde her mac ilk onbirde görev veriyon adam bütün toplari öldürüyor bu nasil forvet sivasin kaderiyle oynuyor sende bunu seve seve seyirediyorsun ondan sonrada surdan talihsiz gol yedik surda iyi vuramadik son vuruslarimiz iyi degildi eften püfden sebebler ileri sür bu olacak is degil Vallahi bu sivasin kaderiyle bir oynayan varsa siz bir eranamo iki ben baska bilmiyorum.[/QUOTE]
Yüzde yüz dogru yazmissin, , ama eneroma midir nedir, onun sucu ne ki, oynatan hocasi oldugu müddetce cebini de doldurdugu müddetce. sivas onun umurunda mi,, riza hoca denen kisi varsa cok cok utanmali |
[QUOTE=GokhanTurna;842427]Ordu ve Akhisar düşer, Mersinle beraber merak etmeyin. Diğer takımların kötü olması sayesinde yine ligde kalırız.
Sezon sonuna kesin gidicek zaten Rıza Çalımbay. Yerine büyük ihtimalle Ümit Özat gelecek hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Yıllar öncesinden başkanın "Ümit Özat için, ilerde takımın başında olacak" sözü hala aklımda bu söz bu sefer gerçekleşecek gibi. Benim gönlüm Ertuğrul Sağlam'dan yana eğer büyük takım olmak istiyorsak bu şekilde olmalı zaten.[/QUOTE] Bu ertugrul adi cok gecmeye basladi.ilk once ona bir bilgi eklemek isterim. E. Saglam kasimpasa ile sezon sonunda kesin anlasmaya vardi.simdi prensipte deniyor ama kesin anlasildi ve imzalar atildi.buradan ilk defa duyuyorum ozat ismini. Yazmis oldugunuz ileride takimin basina gecebilir sozunu muhakkak birebir size soylemis olmali cunki arastirdim hicbir aciklamasinda rastlamadim oyle bir demecine.fakat benim en buyuk hayalim bu takimi sampiyonlar liginde oynatmak ve takimin basinda riza calimbayi gormek en buyuk hayalimdi diye demecini c ok iyi biliyorum. Bence riza hocaya besiktastan resmi bir teklif gelmedigi surece hatta velse bile sayin odyakmaz izin vermedigi surece takimin basinda olacaktir. Birde hocaya buradan mesaj iletmek isteyen arkadaslarin bilgisine. Yilmaz vural fatih terim hikmet karaman tolunay kafkas belki ve bunlar gibi sakraban sovmenler ilgilenir taraftar siteleriyle basinla. Bizim hoca sivassporun resmi web sitesinden bile bir haber. |
[QUOTE=arkia;842999]Bu ertugrul adi cok gecmeye basladi.ilk once ona bir bilgi eklemek isterim. E. Saglam kasimpasa ile sezon sonunda kesin anlasmaya vardi.simdi prensipte deniyor ama kesin anlasildi ve imzalar atildi.buradan ilk defa duyuyorum ozat ismini. Yazmis oldugunuz ileride takimin basina gecebilir sozunu muhakkak birebir size soylemis olmali cunki arastirdim hicbir aciklamasinda rastlamadim oyle bir demecine.fakat benim en buyuk hayalim bu takimi sampiyonlar liginde oynatmak ve takimin basinda riza calimbayi gormek en buyuk hayalimdi diye demecini c ok iyi biliyorum. Bence riza hocaya besiktastan resmi bir teklif gelmedigi surece hatta velse bile sayin odyakmaz izin vermedigi surece takimin basinda olacaktir. Birde hocaya buradan mesaj iletmek isteyen arkadaslarin bilgisine. Yilmaz vural fatih terim hikmet karaman tolunay kafkas belki ve bunlar gibi sakraban sovmenler ilgilenir taraftar siteleriyle basinla. Bizim hoca sivassporun resmi web sitesinden bile bir haber.[/QUOTE]
Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yok tabi ki bu benim isteğim. Ümit Özat işine gelince bu sözü 2 3 yıl önce tvde kendisi söyledi. Kaynak olsaydı paylaşırdım yoksa hava da kalıyor böyle. Sezon sonu bakalım ne olup ne bitecek. |
Kasimpasa sota ile cok iyi. Ertugrulla anlasmalari mantikli olmaz bana gore. E.saglam sne sonuna kdar calimayacagini soyledi. Sivas da takimda antrenor varken baskalariyla gorusecek takim degil
|
[QUOTE=58fatihcan;843012]Kasimpasa sota ile cok iyi. Ertugrulla anlasmalari mantikli olmaz bana gore. E.saglam sne sonuna kdar calimayacagini soyledi. Sivas da takimda antrenor varken baskalariyla gorusecek takim degil[/QUOTE]
Fakat Antrenörü Sivassporu çalıştırıyorken başka takımla görüşebilecek kalitede bir antrenör.. Sezon sonu için benim teklifim... 1. Metin Diyadin 2. Şota (ertuğrul kasımpaşa'ya giderse) |
[QUOTE=Serdar63972;843033]Fakat Antrenörü Sivassporu çalıştırıyorken başka takımla görüşebilecek kalitede bir antrenör.. Sezon sonu için benim teklifim...
1. Metin Diyadin 2. Şota (ertuğrul kasımpaşa'ya giderse)[/QUOTE] Orasi oyle kaliteli teknik adam. Ama takimin basinsa hoca varken hatta sivAsli hoca bu biraz ayip olabilir. Gorusulecekse de cok gizli gorusulsun. Anlasilsin. Hemen gelsin takimin basina insallah. Verdigin iki teklif de cok iyi. Sivasa da gelebilirler iyi isler de cikarabilirler. Cunku kasro buna musait |
[QUOTE=GokhanTurna;843001]Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yok tabi ki bu benim isteğim. Ümit Özat işine gelince bu sözü 2 3 yıl önce tvde kendisi söyledi. Kaynak olsaydı paylaşırdım yoksa hava da kalıyor böyle. Sezon sonu bakalım ne olup ne bitecek.[/QUOTE]
Sezona buyuk ihtimalle hocayla devam edilecek.mersin macindan sonra riza hocanin morali cok bozuktu.fakat yeni sezon icin hocaya yeni bir butce sozu verildi aldigim bilgilere gore eger kupa finali olursa ki buyuk ihtimallede olacak. (Bu kadar hakem hatasinin elbetteki bir diyeti var.) Seneye yeni transferler ve riza calimbay ile devam gibi gorunuyor simdilik. Ama nu aradaki genel kuriluda unutmamak lazim tabi. |
[QUOTE=poyrazer5858;842980]ortada fol yok yumurta yok. bir tutturmuşsunuz " sivas küme düşecek"". bu takım seyircisiyle bütünleşirse bütün dünya bir araya gelse küme düşüremez. şayet düşerse iç karışıklıklar yüzünden düşer.[/QUOTE]
Fikstüre bakmadın her halde. |
Mecnun baskan su an tek güvenimiz sensin ne hoca ne yönetim bu isi düzeltir sadece siz agirliginizi koyub bu kötü gidisati sorgulamaniz lazim hocadaki o inadina benim dedigim olacak kaprisi oldukca biz riza hocanin sivasliligindan süphe etmeye basladik kamile ve piech e karsi adeta oynatmamak icin türlü bahaneler üretiyor yok transferi ben yapmadim yok ne zaman oynayacagini bende bilmiyom bunlar akli selim bir hocanin yapacagi isler degil lütfen büyük baskan bu knuyuda sorgularsaniz acikliga kavusur ve bizde bunu ögrenmis oluruz.
|
[B]Ligin bitimine daha sekiz hafta var dördü içerde dördü dışarda sekiz maç oynayacağız çoğu yiğido takımı şimdiden düşürmüş, dekoderlerini teslim etmiş maç TRT de izlenir havasına girmişler.:)[/B]
[B][U]Bu Ta Kım Düş mez.[/U][/B] |
[QUOTE=58fatihcan;843052]Orasi oyle kaliteli teknik adam. Ama takimin basinsa hoca varken hatta sivAsli hoca bu biraz ayip olabilir. Gorusulecekse de cok gizli gorusulsun. Anlasilsin. Hemen gelsin takimin basina insallah. Verdigin iki teklif de cok iyi. Sivasa da gelebilirler iyi isler de cikarabilirler. Cunku kasro buna musait[/QUOTE]
Kardeş neden anlamıyorsun... Başındaki Sivaslı teknik direktör, Sivassporun başındayken gidip Bjk ile kırıştırıyor ayıp olmuyor da, sen küme düşme hattının sıcaklığını ense kökünde hissediyorken başka teknk adamla görüşmen mi ayıp oluyor. Biz, yani Sivasspor, sizin zannettiğiniz kadar küçük değiliz, ayrıca Rıza Hoca (kimin hocasıysa) zannedildiği kadar büyük değil... |
kötü senaryolar çizmeye gerek yok. bu takım ligde kalır.
hatta iki maç kazansa üst üste avrupa kupalarını hedefleyerek ligi bitirir. rıza hoca ilk geldiğinde bulunan kadrodan daha iyi kadromuz ve oyunumuz var. rıza hocaya bu kadar eleştiri yapanlar biraz da fırat aydunusa ve diğer maçlardaki hakemlere eleştiri yapsa da bir işe yarasalar. tek büyük sivas... |
STY 27.HAFTA TAHMİNLERİNE BAKIN;
Takıma hiç güvenmeyen yok. 37 kişiden 36 sı sivasspor yenecek demişler..hem de 3-4 atarak. tabi benim gibi yenileceğiz diye oraya skor yazmaya eli gitmeyenler başka.. takıma güvenip hocaya mı güvenmiyorsunuz? peki bu takımı oynatan kim? |
Bizden kadro kalitesi ve oyun olarak kötü onca takım varken kesinlikle küme düşmeyiz.8 maçtan ikisini alsak bile bize yeter.Hele bu hafta Orduyu yenersek puan farkı 6 ya çıkar ki alt taraftan bağımızı tamamen kopartmış oluruz.
Zaten Rıza Çalımbayı eleştirmemizin, seneye anlaşma yenilenmemesini istememizin nedeni takımın puan sıralamasındaki yeri değil. Bir önceki mesajımda belirttiğim nedenlerle artık bu nikahın sürmesinin hem Hocaya hem de Takımımıza bir fayda sağlamayacağıdır. Yönetim şimdiden gelecek sezonun planlarını yapmalı ve bize vizyon sahibi,heyecanı yüksek, güzel ve çağdaş futbol oynatan bir teknik direktör arayışına girmelidir. |
Evet beyler son akhisar maçını aamtör küme hocaları bile vermezdi,bir hafta önceki antalya maçı hemen hemen aynı takım arada dağlar kadar fark var.Rıza hoca bu işi çok iyi biliyor(!) kimi nerde oynatırsa takım iyi oynar veya kötü oynar çok iyi biliyor,ordu maçı bizim alacaz ama deplasmanlar kimin bilmiyorum,içeride mümkün olduğunca taraftar tepokisini çekmemek için çaba sarfediyor,ama dışarda çok rahat,Takımı tehlike sınırına getirip yine o kurtaracak,bizde takımı rıza hoca düşimekten kurtardı diyecegiz ve kahraman yapacağız(!) Heralde o bi takımla anlaştı gönderilmeyi istiyor,yokssa durup dururken niye ayağına sıksın,akhisar maçındaki müdaheleyi aklı başında hiç kimse bçyle yapmaz,bu yenilgiyi hazırlayan tek sorumlu Rıza çalımbaydır,hayrettine bahane bulmayın sivasın çoçuğu onun istanbula gitmek gibi bi derdi yok,gücü bu kadar,enaramo,pedriel bunların nesi var Allah aşkına vur birini al ötekini,
Korkulu rüyalar ordu maçından sonra. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler |
Devre arasında bir tek Sercan ı o da pavyonlardan uzak durması için kiralayabilen zihniyet küme düşmüştü zaten.Takımın moralini bozan teknik direktör olur muymuş olurmuş dedirten kenar yönetimle yüreğimiz ağzımızda.Kadro kalitesi ne takımın.Bence ve değer olarak da sanırsam en azından ilk beştedir.Parasını tıkır tıkır alan nerdeyse yegane takımdır.Tesis olarak yine önlerdedir.Sorun bence kompleximiz ve biz bu yüzden hep alt sıralardayız.Çoğumuz sanıyor ki Rıza giderse öksüz kalacaz.Bi de herkes onun galiba bedava çalıştığını zannediyor.O kadar çok hava atıyor ki Sivas a ve yönetime hepimiz onun, lütfen takımın başında olduğunu zannediyor.Haa sonuç kötü de futbol oynuyormuyuz.Sırf süper liğin değil nerdeyse bütün liğlerin topu en az ayağında tutabilen takımıyız.O yüzden korkuyorum.Başkan bu 8 haftayı kazasız geçirmek için bence rotayı ele alıp sezon sonu da derin bir neşter vurmalı takıma.Ertuğrul haberi de doğruysa demek ki sırf biz bunları düşünmüyoruz.
|
[B]Takimin bu sene form grafigi [/B]
[COLOR="Blue"]G[/COLOR]-B-B-[COLOR="DarkRed"]M[/COLOR]-[COLOR="Blue"]G-G[/COLOR]-B-[COLOR="DarkRed"]M-M-M[/COLOR]-[COLOR="Blue"]G[/COLOR]-B-[COLOR="Blue"]G[/COLOR]-[COLOR="DarkRed"]M-M-M[/COLOR]-[COLOR="Blue"]G[/COLOR]-B-[COLOR="DarkRed"]M[/COLOR]-[COLOR="Blue"]G-G[/COLOR]-[COLOR="DarkRed"]M-M-M[/COLOR]-[COLOR="Blue"]G[/COLOR]-[COLOR="DarkRed"]M[/COLOR] Takim bu sene 2 defa iki mac arka arkaya kazanabilmis ama 3 defa üc mac arka arkaya kaybetmis. 3 de üc mac arka arkaya kaybediyorsan bu tesadüf olamaz!!! |
[b]rıza hoca sivasspora geldiğinde takım umutsuz vakaydı neredeyse herkes ligden düşmeyi kabullenmişti ertesi sezon sivasspor ligin en güzel oyununu oynuyordu yensekde yenilsekte takım zevk veriyordu,hakemler puanlarımızı gaspetmese avrupaya gidecektik ,busezon istemediğimiz yerde olmamamızın sebebleri çok, bunun enbüyük nedeni hakem hatalarının sivasspora karşı kasıtlı olması ,rıza hocanın bazı oyuncularda ısrar etmesi ,geçensezon iyi performans gösteren uğur ,navratil,kadir,erman,eneramo,groseçki ,pedriel gibi oyuncuların performansının düşük olması ,ara transferde istediğimiz oyuncuları alamamamız,rıza hocanın özel sorunları nedeniyle takımla yeteri kadar ilgilenememesi sakatlıklar vsbunlara rağmen yinede iyi durumda sayılır, okadar ligin en ses getiren takımı diye lanse edilen eskişehir antalya gibi takımlarla aramızda 4 5 puan var eğer hakem hatalarıyla kaybettiğimiz puanlardan 6 puan olsaydı ,6 puanıda rıza hoca sayesinde kurtarsaydık,6 puanıda bazı oyuncular birazdaha dikkatli olup kurtarsa şimdi 50 puanımız olurdu ,enteresan birlig yaşıyoruz [/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:53. |