SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35908)

EneS ElmaS 17.04.2013 20:40

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Benim değinmek istediğim tek bir konu var: Hakemler.

Hakemlerden çok yandık bunu hepimiz biliyoruz ve de haliyle suçu hakemde bulmayada aynı şekilde alıştık. Elinizi yüreğinize koyun ve söyleyin, eğer 2. golden önce atif'in yaptığı hareket bize yapılmış olsaydı ve biz bunun neticesinde gol yeseydik hepimiz yine hakeme yüklenmezmiydik? Kesinlikle çok kritik bir karar. Foul verse yanlış karar verdi diyemeyiz. Ümit'in yaptığı hareket kesinlikle foul. Dolayısıyla o kararada birşey diyemeyiz. Ziya'nın pozisyonuna penaltı verecek hakemler belki % 5i.

eee biz daha neyin peşindeyiz? Hakem bu maça etki yapacak müdahelede bulunmadı! Bulunduysa şayet ancak bizim lehimize bulunmuştur. Biraz daha objektif olmaya davet ediyorum sizleri.

hakan367 17.04.2013 20:40

hepinizin yüreğine sağlık turu geçeceğimizden en ufak şüphem yok

Abdullah DuMaN 17.04.2013 20:41

Pozısyonda faul ıle alakası yok gel gelelım ümitin bu müdaheleyi düşünmesı bıle yanlıs serbest vurusta borjan ters ayakta yakalandı barajın kalabalık olması gormesını engelledı deplasmanda 1 gol bıze fınalı getırır

poyrazer5858 17.04.2013 20:45

ümitin gereksiz faulü turu zora soktu maalesef.
yazık oldu verilen emeklere. oradaki maçta işimiz zor. trabzon seyirci baskısıyla yüklenecek üzerimize. taraftar olarak bizim üzerimize düşen vazife ise kırgınlıkları unutup takımımıza moral vermek.morali yerinde , formda bir sivasspor ordan turla döner.yeterki biz sahişpo çıkalım hoca ve futbolculara.

DOGU_BEY 17.04.2013 20:46

[B]Böylesine önemli bir maçta bu kadar satılmışça, ucuzca bir faul çalınması ile resmen tarafını ve finale kimin gitmesini istediğini gösteren bir hakem ve fedarasyon izledik...Bu maç 2-0 iken isterse bir 45 dakika daha oynansın şu ahı gitmiş vahı kalmış ts denen takım bozuntusu hayatta gol atamazdı...Ancak böyle satılık böyle ş...siz böyle haysiyetsiz bir varlığın yardımıyla atabilirdi golü...1-0 olana kadar tam bir kör döğüşü vardı ts ye 0-0'a razı mısın deseler düdük çalmadan maçı bırakıp gitmeye hazırdı...1-0 dan sonra Atıfın liderliği ve mükemmel futboluyla ve bana göre akıllıca değişikliklerle 2-0 bulduk...2-0 olmadan tolunay aptalı ortasahadan Colmanı alınca hakimiyet bize geçti...Ademin girmesi doğruydu ama belki onun yerine erman veya kadir çıkabilirdi...2-0 dan sonra dediğim gibi ts asla bu takımla ve bu oyunla bize gol atamazdı ama o ş ..siz satılmış kanı bozuk hüseyin göçek devreye girdi...Ve işin garibi ve tsnin düştüğü rezilliği gösteren şu tabloya bakın: biz 2-1galibiyete sevinemiyoruz onlar 2-1 yenildiye seviniyor hatta sapara maç sonu diyor ki 2-1 yenilmemiz daha güzel oldu!

•Rıza hoca sonuna kadar itiraz etti ve direndi ve de sonuna kadar haklıydı böylesine kritik bir kupa maçında bu kadar ucuz ve tiksindirici bir faul nasıl çalınabilir? Bu faul ts nin sahasında olsa bize çalarlar mıydı?

•Son sözüm de o artist Sivas emniyetine: Sivas taraftarı maça yağmurlu diye şemsiye getirdiğinde bile suçlu olur, şemsiyesi alınır adeta yahudiler gibi didik didik aranır ama o tsli y..şaklar ne zaman buraya maça gelse yanıcı patlayıcı maddeyi meşaleyi poşet poşet içeri sokarlar...Ey emniye bu mudur sizin adalet anlayış? Siz anca tribüne dönüp Sivas taraftarını kameraya çekmeyi bilirisniz, ve o üniformayla anca hava atarsınız..Sizin de hepinize yazıklar olsun ve hem ligde hem kupada hakkımızı gaspeden hakemlere hakkımız zehir zıkkım olsun..

•Son bir not: Maç öncesi tsyi aynı ligdeki gibi rahat yeneceğimizi söylemiştim deplasmanda da turu geçecek skoru alacağız merak etmeyin, sadece devreye satılık i..neler girmezse..Ve ey sevgili yönetim artık biriniz de çıkın da adam akıllı ağzınızı açın şu ş..sizlere!!![/B]

B.DUMANLI 17.04.2013 20:46

Sivasspor rövansta geregini yapacaktir,oynayacagi 90 dakika sonunda finale cikmasi halinde,finalde yenilsede otomatikman UEFA´ya katilacaklar.Sivasspor direnecektir ve golünüde bulacaktir.Sivasspor´a beraberlik yetiyor yenmek zorunda olan Trabzonspor,onlarin düsünmesi lazim.

Ferhat06 17.04.2013 20:47

Bu haysiyetli çocuklar, rakibini Avni Akere gömecek,göreceksiniz.Spikerine kadar ,medyasına,parababalarına kadar gömecek.
Koltukları parçaladı kuduruklar,ödeyin lan kuruşuna kadar!

by_romantic 17.04.2013 20:47

haydi yigido uefa aşkına

Çılgın Türk 17.04.2013 20:47

[B]- En az 3 farkla bitecek mac 2-1 bitti
- Böyle dükülen Trabzsonspor Avni Aker'de de olur mu? Bilmiyorum...
- Hakemlik bir sey yoktu. Golü getiren faulde Ümit'in acemiligi vardi. Kolay degil PTT liginden gelip STSL'de hatasiz oynamak.[/B]

badger5858 17.04.2013 20:48

Yazıklar olsun böyle taraftarlık olmaz olsun ulan vicdansız herifler sizin Sivaslı olmadığınızdan şüphem yok artık. Kalkıyoruz oturun oturun, bağırıyoruz karşı tarafa susun hepimiz kardeşiz (benim öyle ş.....siz kardeşlerim yok), dakika 58 olmuş niye kalktınız bi de utanmadan 59. dakika oldu hadi oturun diyorlar. Size stada gelin kim diyor ya maç açık kanaldaydı oturun evinizde çekirdeğinizi de alın ne halt yiyorsanız yiyin. Gelip destek olana da engel olmanın ne manası var DEFOLUN ARTIK BU STADDAN DESTEK OLMAYACAKSANIZ GELMEYİN. Vallahi hiç bu kadar sinirlenmemiştim yaşınıza dua edin ondan sabrettim yeter artık. Bir daha stadda hiç kimse oturun susun demesin ya... Utanmaz herif hakemler o kadar adilik yapmış ağızlarından gık çıkmıyor....

Herşeye rağmen TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR sonu biraz buruk oldu ama hepinizin ayağına emeğine sağlık..

DOGU_BEY 17.04.2013 20:50

[B][QUOTE=Ferhat06;848207]Bu haysiyetli çocuklar, rakibini Avni Akere gömecek,göreceksiniz.Spikerine kadar ,medyasına,parababalarına kadar gömecek.
Koltukları parçaladı kuduruklar,ödeyin lan kuruşuna kadar![/QUOTE]

bizima rtis Sivas emniyeti öylee izledi..meşale ve patlayıcı sokmalarını izledikleri gibi..onlar ancak bizim tribünleri kameraya çekmeyi bilir ve Sivas taraftarına yahudi muamelesi yapmayı bilir!!![/B]

Çılgın Türk 17.04.2013 20:52

[QUOTE=Çılgın Türk;848209][B]- En az 3 farkla bitecek mac 2-1 bitti
- Böyle dükülen Trabzsonspor Avni Aker'de de olur mu? Bilmiyorum...
- Hakemlik bir sey yoktu. Golü getiren faulde Ümit'in acemiligi vardi. Kolay degil PTT liginden gelip STSL'de hatasiz oynamak.[/B][/QUOTE]

Ufak bir ekleme yapayim: Macin kirilma ani 82. dakika Aatif'in cikisi ve Adem'in girisi. Futboldan birazcik anlayan [B]cesur hoca[/B] bu degisikligi yapmazdi. Hic birsey oynamayan Trabzonspor macin son dakikalarinda arkada dahada cok poziyon verecegini ve tam Aatif'lik alanlar acilacagini [B]iyi bir hoca [/B]görürdü.

Ne demisler? Korkaklar hergün cesurlar 1 gün ölür.

B.DUMANLI 17.04.2013 20:52

Trabzonspor bir enkazdir rövansta bu enkazin altinda kalacaklardir.Sivasspor ilk golü atan taraf olursa Trabzon bunun altindan kalkamaz ve Sadri kendi sonunu hazirlamis olacak belkide.

ROMANTİK KATİL 17.04.2013 20:54

Futbolcularımız, Taraftarımız. Teknik ekibimiz cok istedik macı. Elestiriyosunuz diye bize kızan arkadaslar söylüyorum simdi, Bu mac için Rıza hocayı tebrik ederim takımı iyi hazırlamıs elinden geleni yaptı ama o serefs..z hakemler gene bizi yaktı. Birde ümit arkadasımıza bişey söylemek istiyorum. Gencsin tecrübesizsin hatada yapacaksın ama mac bitmişken bu davranısta bulunamazsın. Elimize aldıgımız finalin bir tarafını geri trabzona verdik. Ben bu turu gececegimize gene yürekten inanıyorum. Su oyunu sezon basından beri oynasaydınızda bizlerde bu kötü durumlara düsmeseydik :mad::mad:

onurcngr 17.04.2013 20:55

ümitin hatasına kadar herşey güzeldi canınız saolsun bizde gider hamsi tavayı avni akerde yaparız. rıza hocayı haklı tepkisinden dolayı tebrik ediyorum. o kupa sivasa gelecek bu yıl :)

PoTt! 17.04.2013 20:57

[B]vura vura vura kıra kıra kıra Türkiye kupası gelsin Sivas'a[/B]

58sinan58 17.04.2013 21:01

Ümit'in hamsileri ümitlendirmesine rağmen yinede gömeceğiz çimlere bu korkuşmuş hamsileri

58_SEMİH_58 17.04.2013 21:06

Kendi bacağımıza sıktık başka açıklaması yok.Aatif'ın oyundan çıkması ve Ümit'in gereksiz faulü.2-0ken 3 gol gerekliydi rakibe şimdi sadece 1 gol!

burak58as553 17.04.2013 21:06

Hakeme yüklenmeyelim arkadaşlar,eğer maça etki etmiş bir hatası varsa o da 2.golümuz öncesinde Atıf'ın yaptığı fauldür.Son dakikada ki verdiği faul doğru karardı asıl suç bizim oyuncuda.

Ha bu arada her şey bizim 1 gol atmamıza bakar Avni Aker'de.Bir gol demek final demek,şampiyonluk demek.Adamlar bu Ordu'ya kendi evinde zar zor 1 gol atıyorsa bugunde bize karşı zar zor gol atan takımı gözümüzde büyütmeyelim..

35gürün58 17.04.2013 21:06

Güzel giden oyun varken ve son dakikalarda topu ayağında tutan ve taşıyan oyuncuların rol oynayacağı bir maçta yorulduğu gerekçesiyle de olsa Atıf'ın alınmasını ve Adem'in oyuna girmesini doğru bulmadım Atıf top tutuyor ve taşıyor aynı zamanda rakibi tedirgin ediyordu , ya adem nesiyle rakibi tedirgin ediyor acaba ayağına top geldimi, Adem'in gönderilen Doğa dan farkı yoktur..

Ümit te akılsızca bir çekme ile rövanşı zora soktu.. yazıklar olsun..

Hakemlerin sivas'ımıza karşı tutumu belli iken hakeme koz vermemeli oyuncular ayaklarıyla değil birazda akıl ve beyinleri ile oynamalılar

shang 17.04.2013 21:07

trabzonun hiç bir şey yapmadığı bir maçta son dk golüne çok üzüldüm ama trabzondaki maçtada iyi birmaç çıkaracağımızı düşünüyorum atıf ve erman çokiyitop oynadılar

mucahit5884 17.04.2013 21:21

[url]https://twitter.com/sabriugan[/url] Bugünkü maçta Sivasspor gol atınca sanki Yunan takımı gol atmış gibi susan, Trabzonspor gol atınca bir yerlerini yırtan Spiker.
Twitter'ı olan arkadaşlar yüklenelim !!!:mad::mad:

ccey 17.04.2013 21:38

Takım olarak iyi oynadık herkesi tebrik ediyorum ben karektersizlere değil onlara fırsat veren bizim aptal oyuncumuza kızıyorum bütün emekleri heba etti ona rağmen tebrikler inşallah trabzondada böyle oynarız

eyuphulagu 17.04.2013 21:41

Maçın ilk yarısı dengede 2. yarısı ise sivassporun üstünlüğünde geçti..Maçta trabzonsporun neredeyse hiç pozisyonu yok..Sivasspor trabzonsporu bir daha böyle yakalar mı bence çok zor..Ama yine de 2. maça galibiyetle gitmek çok güzel..Atv de daha fazla reklam alabilmek için Trabzon-f.b finali istiyor...Yenilen gol öncesinde malesef Ümit'in acemiliği ön plana çıktı..Rakibi çekip bırakmasaydı sonuç 2-0 olurdu...Hakem maç içinde defalarca olan bir çekme pozisyonunu işin içinde büyük takım olunca rahatlıkla çaldı...Rıza Hoca nın neden atıldığını hala anlamış değilim;Bu işte bir iş var;ya Rıza Hoca ya da hakem yanlış anladı bu pozisyonu..Çünkü son g.s maçında da Fatih Terim atılınca hareketi aynı Rıza Hoca gibi kendi oyuncusuna tepki göstermek için yaptığını söylemişti..Asıl maç Pazar günü ;Rıza Hoca ve yardımcıları için kupanın daha önemli olduğunu bugün B. Albayrak canlı yayında bir kez daha teyit etti..Ben taraftar için ligde mücadele etmenin daha önemli olduğunu düşünüyorum..Onun için Sivasspor için bence Kayseri maçı daha önemli olmalı diyorum..Kupada final de oynayabilirsin hatta alabilirsin de;ama geçmişte kupalarda final oynayan hatta kupayı alan ; şu anda hangi ligde olduğu bilinmeyen Sakarya,Zonguldak,Ankaragücü,Kayseri Erciyes, Kocaeli gibi küme düşen takımlar da olduğunu hatırlamamız gerekiyor....Şu anda o takımlardan hangisi bizim g,ibi süper ligde sürekli oynamak istemez bunuu da bir düşünelim arkadaşlar...

sefilix 17.04.2013 21:57

Sivasspor - Trabzonspor Kupa Maçını izlemek için İstanbul'dan gelerek tribünde yerini alıp takımıza destek veren Nedim Hakkı Toprak kardeşimize teşekkür ediyoruz :) Hayırlı Yolculuklar Kardeşim...

savaş2 17.04.2013 22:07

***rıza sen hoca değilsin 2 bulmuşsun neden şeşoyu cıkarıyorsun 3 le gitsin, her macta olduğu gibi takımı geri cekiyorsun sen ,turda şansımız büyük sende inşlh 5 mac ceza alırsında kayseriden de 3 puanla döneriz.

salihmete 17.04.2013 22:11

[QUOTE=savaş2;848273]***rıza sen hoca değilsin 2 bulmuşsun neden şeşoyu cıkarıyorsun 3 le gitsin, her macta olduğu gibi takımı geri cekiyorsun sen ,turda şansımız büyük sende inşlh 5 mac ceza alırsında kayseriden de 3 puanla döneriz.[/QUOTE]

Senin gibiler kabak tadi verdi iyice....her zaman elestiri yeter artik.. trabzonlumusun gayserilimisin cik aramizdan fesat....

58MUAMMER58 17.04.2013 22:18

[b]MAÇTA GÖZE ÇARPANLAR : ?:mad:bukadar hayati önemdeki maçda trübünlerin boş kalması ,hakem müsvettelerinin sivassporun hocasını tirübüne yollaması

MAÇ HAAKINDA Kİ GENEL GÖRÜŞLERİNİZ NELER : ?ilk 10 dak hariç oyunun genelinde sivasspor üstündü,araya pasları düzgün atabilsek farklı kazanırdık ,rakibin pozisyonu yoktu adeta ,golü atınca çok geri yaslandık ,rıza hoca kızdı ileri çıkın diye ,gol yemesek daha iyiolurdu tecrübesiz ümitin kurbanı oldu takım,final kapısını sonuna kadar açmışken zora sokmuş olduk

MAÇIN EN İYİSİ KİMDİ : ?
atıf
MAÇIN EN KÖTÜSÜ KİMDİ : ?
eneramo,groseçki
HAKEM HAKKINDA Kİ GENEL GÖRÜŞLERİNİZ NELER : ?
oyunun genelinde aslında iyiyönetti,ts li oyuncuların kasti faulerine kartını esirgedi,son dak halile yapılan hareketi görmemezlikten gelse dahada iyiolurdu,öyle abartılı pozisyon yok ikili mücadele az bi çekme var ondan agır pozisyonları görmez gelir bunu görür,rıza hocaya kimse böyle terbiyesizlik yapamaz adam oyuncusuna kızıyor hakem üstüne alınıyor kim bunlarYA dokunulmazmı?bu hakemlerle lig bitmez vesselam
RIZA HOCA'NIN OYUNA HAMLELERİNİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ : ?
beklenen kadroyla çıktı,ümit aşkı sivası bitirdi,raynoch daha tecrübeliydi ,yapacak bişey yok kısmet böyleymiş son dak oyunu soğutma adına rakibi uyuttabilirdi 3.oyuncu değişebilirdi yaw kenardaki oyuncular 3 dak oynıyacak kapasitede değilse ne işi var sivasta [/b]

savaş2 17.04.2013 22:18

***şu kamil artık bu takımda yer verilmesin ,adam oyun içerisinde hic bir olumlu hareketini ve pasını görmedim ben. oyunda olduğu sürece her macta olduğu gibi takım 10 kişi kalmış oluyor.

Morten58 17.04.2013 22:21

[QUOTE=burak58as553;848230]Hakeme yüklenmeyelim arkadaşlar,eğer maça etki etmiş bir hatası varsa o da 2.golümuz öncesinde Atıf'ın yaptığı fauldür.Son dakikada ki verdiği faul doğru karardı asıl suç bizim oyuncuda.

Ha bu arada her şey bizim 1 gol atmamıza bakar Avni Aker'de.Bir gol demek final demek,şampiyonluk demek.Adamlar bu Ordu'ya kendi evinde zar zor 1 gol atıyorsa bugunde bize karşı zar zor gol atan takımı gözümüzde büyütmeyelim..[/QUOTE]

Aatif, hic bir Faul yapmadi , Trabzonda, Serkan , Olcan Adin , ve Volkan Sen gibi kilolu göbekli , futbolcular var , yer düsmeleri normal , Serkan, Aatifa carparak , dengesiz gibi yere düstü, bos bos konusurken ,bence maci tekrar izleyip yazsaniz daha iyi olacak-

ahhguzum 17.04.2013 22:29

sabriye 3 tveet attım en sonuncuda "SEN SUS PARDON SEN VURMA SABRİ"dedim.:))

mnt3 17.04.2013 22:45

Takımımızı bu maça çok iyi hazırlayan Rıza Çalımbay ve ekibini,çok iyi futbol oynayan futbolcularımızı tebrik ederim.Her şey tam istediğimiz gibiydi,maç 2-0 bitse yüzde doksandokuz oranında finale çıkmış olacaktık.Karaktersiz,utanmaz Hüseyin Göcek baktı ki Trabzonspor bir şey yapamayacak,uzatmanın son dakikasında faul olmayan pozisyonda frikiği yarattı.Ama buna rağmen bence orada iyi bir maç çıkarıp finale çıkacağız.

Maçta göze çarpanlar :Maçın ilk yarısında Serkan Balcı'nın Ziya'yı düşürdüğü pozisyonda penaltı vermeyen hakem Hüseyin Göcek'in son dakikada Halil Altıntop'un bile faul beklemediği pozisyonda faulü yaratması.Bazı şerefsiz Trabzonspor taraftarlarının gene tribünde koltukları kırmaları.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Çok iyi oynadığımız ve 2-0 kazanacağımız maçı hakemin taraflı kararı ile 2-1 kazanmamız

Maçın en iyisi kimdi : Hüseyin Göcek(!!!!!!!!)

Maçın en kötüsü kimdi : Sivasspor(!!!!!!!)

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Merkez Hakem Kurulunda karaktersiz,utanmazların sayısının sandığımdan fazla olduğunu ispatlaması

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Yerinde idi

Ben son olarak şunu söylemek istiyorum.Bu maça gelen tüm yiğidolara teşekkürler.Bu maça gelmeyen Sivaslılar,lafa gelince Sivası ,Sivassporu sevdiğinizi söylersiniz.Sivasın neden gelişmediğini konuşup durursunuz.Takımımız kupada yarı final oynuyor,stadın yarısı boş.Stat dolu olsa hakem çekinir,o haksız faulü son dakikada belki veremezdi.Bunları da düşünün lütfen

yigidolar06 17.04.2013 22:59

[QUOTE=Serdar63972;848196]Kardeş benden sana tavsiye, yaşını falan bilmiyorum ama küçük çocuğun olursa sakın yere düştüğünde kafasını kapıya çarptığında gidip yeri dövme, kapıyı vurma çocuğu susturacağım diye. Çocuk büyüdüğünde başına her gelen sıkıntıda dövecek yer arıyor kapı arıyor.

Ne mi demek istiyorum. Dakika 90+2 hakem o dakikaya kadar Ziya'nın tartışılacak pozisyonunda penaltıyı vermemiş... 10 hakemden 5 i verir 5 i vermez. Aatıfın ikinci gol öncesi Serkanı ezip geçmesine düdük çalmamış. 5 hakem faul der 5i devam ettirir. YAni ortada Sivasspora yapılan bir kasıt yok. Gelmişiz dakika 90+2'ye futbolcun olmayacak yerde gereksiz faul yapmış. Hakemde vermiş. Kim orda faul yok diyebilir? Şimdi golü yemişiz, herkes o çocuk gibi dövecek kapı arıyor... Eee kim olacak o kapı tabiiki hakem... Hem hakeme yüklenince kimse savunmada yapamıyor.

[B][U]Ey ahali hakeme mi kızıyorsun al sana kızılacak adam... Spiker bile Aatıf'ın çıkmasına anlama veremedi düşünün. 80 inci dakika'da savunma yapacağım diye sahada ayağında topu tutan tek adamı çıkaran kızılacak adamdır. Kapıyla döşemeyle uğraşmayın. Deyinki hoca senin başına ilk defa mı geliyor önde olduğun maçta ofans oynayan 4 adamdan birini çıkarıp defansın önünü üçledikten sonra verdiğin maç...[/U][/B][/QUOTE]
[B]Muhammet bizim Başkentli Yiğidomuz yeni evlendi baba olmuşturmu:D:D:D[/B]

sabri simsek 17.04.2013 23:16

[QUOTE=savaş2;848273]***rıza sen hoca değilsin 2 bulmuşsun neden şeşoyu cıkarıyorsun 3 le gitsin, her macta olduğu gibi takımı geri cekiyorsun sen ,turda şansımız büyük sende inşlh 5 mac ceza alırsında kayseriden de 3 puanla döneriz.[/QUOTE]

hoca daha ne yapsin sende taraftar degilsin her mac sonunda hocaya yukleniyorsunuz

58fatihcan 17.04.2013 23:33

Basit gol yemek uzuyor ama hala avantaj bizde

cılgınsivas58 17.04.2013 23:39

bir hatanın nereye gittigini gördük eger deplasmanda yenilirsek ümit hatalıdır

DOGU_BEY 17.04.2013 23:44

[B][QUOTE=cılgınsivas58;848325]bir hatanın nereye gittigini gördük eger deplasmanda yenilirsek ümit hatalıdır[/QUOTE]

bu kadar ucuz ve adice bir faulu daha doğrusu olmayan bir faulü emin ol avni akerde olsa bize çalmazlardı...[/B]

onurcngr 18.04.2013 02:40

riza hoca defalarca oyunculara kiziyor cok geri yaslandiniz ileri cikin diye, taraftar hocaya kiziyor takimi geri yasladin diye???

58fatihcan 18.04.2013 07:47

Butum seref...sizliklere ragmen oyunu kazandik. Yine avantajliyiz. Avantajim buyuk.bolumunu elimizden almis olsalar da

keko 58 18.04.2013 09:05

[QUOTE=savaş2;848279]***şu kamil artık bu takımda yer verilmesin ,adam oyun içerisinde hic bir olumlu hareketini ve pasını görmedim ben. oyunda olduğu sürece her macta olduğu gibi takım 10 kişi kalmış oluyor.[/QUOTE]

[B]
10 kisi kalmis hemmi sen bu lafi önce Eneramo, Kadir veya Ugur de ondan sonra Kamile konus....;)

Kardesim senin cok yorumu katiliyorum ama Kamil konusunda hic katilmam cünkü.......

Dün ki Maci Kamilin 2 tane net Position vardi!!! O kisi Kamile bos kale önde neden pass vermedi??
Top almaza Adam ne yapsin bana biri anlatabilecek mi ve resmen bazi kisi 2 li oyniyorlar dün gene gördüm yazik cook yazik :confused:
aamaaaa dedin gibi bizim takim da bir kac Egoist var da ondan bisey yapamiyo siz bunlar neden görmiyorsunus anlamadim gitti...

Simdi sizi bisey soriyorum.... siz bu oyunla Avrupa mi gitmek istiyorsuns??

Yönetim siz Riza bu sezon sonu GÖNDERIN adami görünce morelim coook bozuliyo Adam ot gibi mac serediyo :mad:

[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:57.