![]() |
Cevap: Burhan Eşer Sivasspor'da
-Asabibaba sen bu adamın yaptığını içine sindiriyorsan,benim sana söyleyecek bir lafım yoktur.İşin rastgele bana bir daha cevap verme.
|
[QUOTE=Turan 59;859606]-Asabibaba,biz her zaman doğrulara AMİN deriz.Ne olursa olsun her şartta doğruları söylemekten kaçınmayız.[/QUOTE]
Futbolda dogru veya yanlis yokdur, iyisi veya kötüsü var. Olumlu veya olumsuz vardir, Sivasspor'umuz ve Carlos da bu transferi olumlu gördüyse , sok gevezelemeye gerek yok abi. Bende önce karsiydim, lakin adam Sivasspor ne küfür etti , ne birsey yapti, belki RIZA hocayla bir sorunu vardir belki baska nedenlerden dolayi. |
[QUOTE=Morten58;859610]Futbolda dogru veya yanlis yokdur, iyisi veya kötüsü var.
Olumlu veya olumsuz vardir, Sivasspor'umuz ve Carlos da bu transferi olumlu gördüyse , sok gevezelemeye gerek yok abi. Bende önce karsiydim, lakin adam Sivasspor ne küfür etti , ne birsey yapti, belki RIZA hocayla bir sorunu vardir belki baska nedenlerden dolayi.[/QUOTE] [B]Not:[/B] Dogru veya yanlis sadece oyunun bir parcasinda vardir, ama transfer'de ne dogru ne yanlis konusulmaz. |
Hayırlı olsun hepimize :) en kötü transferimiz böyle olsun :) :)
|
Morten sanırım sen Yurtdışında yaşadığın için bazı kelimelerin anlamını bilmiyorsun koçum.
|
[B]Doğruna teşekkür ettiğimi de sen bilirsin .....Adama müşteri olduk anlaşamadık parayı veren düdüğü çalar ..adamlara parayı verdi aldı biz alamadık bunu olgunlukla karşılamak lazım değil mi? Kinle hırsla hışımla daha adam gelmeden tepki vermek doğru bir hareket değil ......Geçen yıllar da biz yedek kulübemizin zayıflığından yakınmıyor muyduk? yedek kulübemiz zenginleşiyor . belik de kamil yedek kalacak 6 ya bie giremeyecek...KALBİZİNİ KIRDIM (GALİBA DEMEYECEM KIRIDIĞIMI BİLİYORUM) ÖZÜR DİLERİM ....herşey Sivas ve Sivasspor için .... olumsuzluklardan bıktım anlayışla karşılayınız.[/B]
|
burhan efendi beğenmediğin kapıya nasıl geldin :)
|
[QUOTE=B.DUMANLI;859598]Riza hoca´yi istemeyiz diye bu siteye yaza yaza adamin görevine son verdirdin.:D
Bundada basarili oldun,yeni bir hocayla yeni yüzlerle bir sezona basliyacagiz ,birakta bu önümüzdeki sezonu doyasiya yasayalim. Biraz hosgörü icin kendimizi zorlasak ne dersin ha arkadasim Turan 59. Sana tas atana zeytin dali uzatsak nasil olur,birde gecmise takili kalmasak. Selamlar...[/QUOTE] B.Dumanlı abi sizi bu hoşgörünüzden ve göstermiş olduğunuz sağduyudan dolayı tebrik ediyorum sonuçta burası herkesin fikrinini açıkça ifade ettiği biryer beğeniriz beğenmeyiz ama kalp kırmanın bir anlamı yok |
İlk teknik adamlık deneyimine “Yiğidolar”da başlayan Roberto Carlos’un takıma kazandırmak istediği ilk isimse Arjantinli Lucho González.
Geçtiğimiz sezon başında Porto’ya transfer olan Gomez şu anda bonservisini elinde bulunduruyor. Arjantinli oyuncu 3 milyon euro gibi yüksek bir ücret istese de herhangi bir bonservis bedelinin ödenmeyecek olması transferin gerçekleşmesi ihtimalini artırmış durumda. Öte yandan çalışmalarını sürdüren Sivasspor’un Burhan Eşer ve Gerard Gohou ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. |
[QUOTE=Turan 59;859600]Sayın DUMANLI,bizi satan adamı nasıl unuturuz.[/QUOTE]
Sartlar ne olursa olsun insanlari yaptiklari hatalara göre yorumlama yönüne gitme. Bu dünyada dört dörtlük insan zaten bulamazsin,yapilan hatalar insanlarin bu hatalardan ders almasi icin degilmidir? Dedigim gibi kücük seyleri büyültüpte kendine saplanti haline getirme.Hayat herseyi ile devam ediyor ve edecekte... Önce Carlos´u izlemeye devam edelim.... |
Yigidolara gerzekleme demegi sana yakistiramadim Turan 59 abi , neyse bildigin gibi yap.
|
Morten,ben de sana bir yiğido'ya "Gevezelenme" demeyi hiç mi hiç yakistiramadim.
|
Bumuymus bomba transferler, grisocki gidecek diye yerine burhan aliniyosa vay halimize
|
oturup carlosun ,transferlerin zevkini çıkaracağınıza ceviz kabuğunu doldurmayan şeyler için tartışıyorsunuz gardaşlarım olmuyor hiç
|
hayırlı olsun SİVASSPORUMA yerli olarak kalburüstü bir kanat oyuncusu güzel transfer..
|
[QUOTE=Morten58;859567]Eski Hocamiz RIZA CALIMBAY simid demesin mi , bende istemistim Sivasspor'a gelmedi , ama Carlos gelinci aha simdi geldi diye: D
Takimimiza hayirli ugurlu olsun , fena oyuncu degil , ayrica bu oyuncu Diyarbakirli , bir dönemde Batmanli oyuncumuz vardi Devran Ayhan diye gercekten oda iyi bir Orta saha oyuncusuydu. Benim tek gicik oldugum husus , daha cok para veren Mersin'e gitmesiydi ,ve Mersin kümeye düsünce eskiden istedimgiz oyunun gelmesi. Ama biraz profesyonel düsünmek gerekir. Insanin kafasinda birseyler oluyor. [B]Uzun lafin özü: [/B]HAYIRLI UGURLU OLSUN Sivasspor'umuzun 2013/2014 Sezonunun ilk Transferi :)[/QUOTE] A[B]ynı şeyleri düşünmüşüz morten :D Hani Sivasa futbolcu gelmiyordu ? Hele durun bunlar daha garnitör :D Kulakların çınlasın Rıza hoca, Allah yolunu açık eylesin:D[/B] |
[QUOTE=58_babacan_58;859570]Resmi sitedede açıklandı haber doğru beyler.[/QUOTE]
[B]Gardaş boşver resmi siteyi. Konu açan kim sen ona bak merak etme [/B]:D |
gerçekten iyi bir hamle mersine gidince çok takmamıştım ama mersinde oynadığı oyun ve türkiye kupasında bire bir izleme fırsatım olmuştu ve çok iyi hareketli gole dönük ortasaha bire bir tutuyor bizde kesinlikle faydası olacak
|
[B]Bir kaç yorum dikkatimi çekti. Burhan bizi sattı falan deniyor..
Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Burhan bize söz verdi veya tam iş imzaya kalmıştı da bizi yarı yolda bırakıp Mersine mi kaçtı. Parayı fazla veren düdüğü çaldı diye hatırlıyorum ama ?[/B] |
Burhan Eşer Sivassporumuza hayırlı olsun...
Futbol transfer borsasında dün yoktur. Bugün vardır. Dün bize gelmek istemeyen bir çok futbolcu vardı. Bunun örnekleri çoktu. Ama artık dün değil bugün. Çünkü Sivassporun başında Rıza Çalımbay yok, Roberto Carlos var. Ben Roberto Carlos gelsin derken bunlardan bahsetmiştim. Daha dün Sivassporumuza gelmek istemeyen birçok futbolcu koşa koşa gelecekler. Sebebi gayet basit. [B]V İ Z Y O N[/B] Futbolcu kimliğini çok beğendiğim ve ayrıca SAĞ BEK!!! oynama özelliği olan Burhan Eşer artık Sivassporumuzda... Yok Grosicki yolcuymuş, yok o gidecek yok bu gidecek dememeliyiz. Kalitesini bildiğimiz ve özellikle son 4-5 maç kendini salan bir futbolcu idi. Bunun sebebi açık. Küme düşmesi garantileyen bir takımda artık kendini koruma amacından başka bir şey değil. Neyse artık bana göre Sağ bek bazılarına göre sağ kanat oynayacak denilen Burhan Eşer hayırlı olsun. |
[IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/971260_569962819722217_276794782_n.jpg[/IMG]
VE BURHAN EŞER 2 YILLIĞINA SİVASSPORUMUZDA HAYIRLI UĞURLU OLSUN... Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, gole dönük orta saha oyuncusu Burhan Eşer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Eşer'in transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah, güvenimizi boşa çıkarmaz" dedi. Eşer ise yeni sezonda Sivasspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Sivasspor'a transferinin daha önceki yıllarda da gündeme geldiğini ancak 3-4 kez kırmızı-beyazlı ekibin kapısından döndüğünü aktaran Eşer, teknik direktör Roberto Carlos ile çalışmaktan mutluluk duyacağını belirtti. Sivasspor'un önemli bir kulüp olduğunu dile getiren Eşer, "Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Eşer, kırmızı-beyazlı ekiple 2 yıllık sözleşme imzaladı. Eşer, geçen sezonun ikinci yarısında Mersin İdmanyurdu takımında forma giymişti. KAYNAK: SPORX.COM |
Herkes gibi futbolcularda ekmek paralarının pesindeler. Futbolda satma vs gibi durumlar olamaz. Herkesin ailesi yaşam tarzı belli baslı ihtiyacları var. Örnek benim akrabamın bir marketi var pirinc 10 lira yanındaki bakkalda 5 lira ben 5 lira verip o malı alıyorsam akrabamı satmış olmam diye düsünüyorum. Burhana fazla ücret verildigi için Mersini tercih etmesi gayet normal. Bu adamın colugunun cocugunun ailesinin gecimini bizlermi saglıyoruzki sitem ediyoruz. Gecen sene Mersindeydi bu sene bizde hos geldin BURHAN basarılar kardesim.
|
[IMG]http://cdn.sporx.com/img/3/2013/1979eafb0fe7aa323de9deeb73d41b73.jpg[/IMG]
[B]Carlos'lu Sivasspor Burhan'ı aldı Sivasspor, geçen sezon Mersin İdmanyurdu forması giyen Burhan Eşer'i kadrosuna kattı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, gole dönük orta saha oyuncusu Burhan Eşer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Eşer'in transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah, güvenimizi boşa çıkarmaz" dedi. Eşer ise yeni sezonda Sivasspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Sivasspor'a transferinin daha önceki yıllarda da gündeme geldiğini ancak 3-4 kez kırmızı-beyazlı ekibin kapısından döndüğünü aktaran Eşer, teknik direktör Roberto Carlos ile çalışmaktan mutluluk duyacağını belirtti. Sivasspor'un önemli bir kulüp olduğunu dile getiren Eşer, "Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Eşer, kırmızı-beyazlı ekiple 2 yıllık sözleşme imzaladı. Eşer, geçen sezonun ikinci yarısında Mersin İdmanyurdu takımında forma giymişti. [/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;859641][B]Bir kaç yorum dikkatimi çekti. Burhan bizi sattı falan deniyor..
Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Burhan bize söz verdi veya tam iş imzaya kalmıştı da bizi yarı yolda bırakıp Mersine mi kaçtı. Parayı fazla veren düdüğü çaldı diye hatırlıyorum ama ?[/B][/QUOTE] illaki kardeşim oyle olmuyor mu zaten şimdi sanki bize geliyorum derken yanındaydık görki neler gelişti belki |
kim ne derse desin futbol oynama kabiliyetine laf edemem ama saha icinde karakter rakibinin emegini calan hakemi kandiran ortami geren oyuncu olarak hic begenmedigim bir futbolcu
O forma ona hic yakismamis Sivasspor hep yeteneksiz dahi olsa üst düzey karakterli isimlere o formayi giydirdi yigido olmak yigit olmak kolay seyler degil. Bu transfere hic sevinmedim |
Aslında eğer büyük futbolcular getirmemiz söz konusu ise bu tarz futbolcular için ufak da olsa bedeller harcamamalıyız bu oyuncular için bence zaman bile ayırmadan Carlos'un yıldızlar listesindeki oyuncuların işini bitirmeliyiz
|
Grosiçkiyi kesemez diyen arkadaş bu grosiçki geldiği ilk maç hariç ne yaptı bana anlatsın.bence sağ kanat için daha iyisi yok alınacak en iyi adam bize göre
senin grosiçki kadroya girmek için biraz kasmalı artık malum 2 yıldır yata yata bir yerleri büyüdü belki kendine gelir bu sayede. |
[QUOTE=Turan 59;859608]-Asabibaba madem beni takip ediyorsun,şunu söylemenide beklerim.Her söylediğin doğru çıkıyor desene.[/QUOTE]
Ya kardeş boşuna lafı uzatıyorsunuz Bu adamların hepsi profesyönel para için oynuyorlar.Su akarken testiyi dolduruyorlar,gayet doğal değilmi.... kendini yerlerine koy Forma aşkı falan hikaye. para varsa işin içinde gerisi yalan inanma sen. o yüzden boşuna gönül koyma burhana sen de olsan aynını yaparsın inan. Bence yerinde bir transfer olmuş göreceksin sende . |
harika bir transfer bu yıl hızlı gidiyoz bakalım. her yıl beklerdik baya
|
Kacirdigimizda uzuldugum faydali bir futbolcu. Sevindim. Insallah takima hayirli olur. Insallah basaili olur
|
iyi bir futbolcu sivasımıza yararlo olcagını düşünüyom
|
valla ortalıkta BAPTİSTA,LUGANO,LUCHO VE RONALDİNHO :D gibi isimler dolanırken bu transfer bana çok sönük kaçtı :D
şaka bi yana yerli açısından çok iyi oldu ermandan sonra takımaki en kaliteli yerli şuan |
Turan 59 rica etsem güzelim transfer haberin icine limon sikmasak ve kavganizi özelden devam etseniz :confused:
|
camiamıza hayırlı olsun..geçen sezon tamamen duygusala bağlayana burhan bu sezon için uyanık davrandı ve Sivassporumuzu seçti bunda en büyük faktör tabikide Carlos ve teknik heyeti olmuştur..
|
Sıradan bir oyuncu aldık..Son yıllarda dşüşe geçen bir oyuncu..G.birliğinde en iyi dönemini geçirdi..Eskişehirde zaman zaman parladı;yedeklikten öteye gidemedi..Süratli ama tekniği zayıf bir oyuncu...Sivasspor için yedek kulübesi için alınan bir oyuncu...M.Nas dan hiçbir artısı yok...Takıma girip giremeyeceği bile tartışılacak bir oyuncu..Lig uzun bir maraton ilerki haftalarda şans da bulabilir..Bence sivasspora Burhan'dan daha iyi doymamış ,başarıya aç, genç oyuncular lazım...
|
[B]Kesinlikle memnun degilim bu transferden. Gecen sene bizi reddetti para icin, Ligin dibine demir atmis Mersin IY'na imza atti. Simdi baktiki ortada kalacak Eskisehir istemiyor, hazir Roberto Carlos gelmis takimin basina, kosa kosa geldi. Bizim böyle oyunculara ihtiyacimiz yok, Sivasspor'da forma giymeyi gercekten cok isteyen Hakan Arslan'lar lazim bu takima. Bu adami simdiden sevmiyorum ama Sivassporlu olarak desteklemeliyim takim icin. Bu benim fikrim.[/B]
|
Ya adam 2 gol atar tribüne koşar her şeyi unutursunuz merak etmeyin. Ayrıca adam Sivaslı değil Yiğido değil babasının hayrına mı gelecek? Şimdi Allah bilir daha az paraya gelmiştir önceki teklifimizden.
|
Yorumların bazılarına hayret ettim. Biz bir sezon boyu sağ kanadımız çalışmadığından(Grosicki'nin formsuzluğu ve Uğur'la anlaşamamasından), tek kollu boksör gibi kala kalmadık mı? Garibim Aatıf,bir o kanada,bir bu kanada koştu. Bu sezon transferde aklıma ilk gelen isimdi,kaç defa da yazmışlığım vardır. Bence yerinde bir transfer oldu. Çalım atmak falan hikaye. O mantıkla şimdi görüştüğü Ç,Rizespor'a da çalım mı atmış oldu? Ayrıca, Mersin'den 100bin dolar fazla verseydik, geçen sezon adam bizdeydi. O parayı o zaman vermeyenlerde suç olmasın? Aldığı parayı da asist ve golleriyle eminim helal ettirirdi.
Herneyse, dua edelim, sakatlık falan olmasın da sağ kanadımız için rahat bir nefes alalım. Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun. Allah mahcup etmesin. |
Yiğidolar bu takımın başında Carlos olduğuna göre 4 büyükler (ve belki Bursa) takımları istemediği takdirde istedğimiz yabancı oyuncuyu alabiliriz işte bu yüzden ince eleyip sık dokumalıyız ve doğru transferler yapmalıyız
|
Hayırlı olsun, takıma faydalı olacağına inanıyorum. Yerinde transfer. İstedikte gelmemişti kırgınız küskünüz gibi çocukca yorumlara gerek yok. Özbeöz sivaslı olupta Antalya Spora 3 kuruş için kaçan. beşiktaş maçlarında sivassporlu futbolcuların üzerine yürüyen futbolcuların olduğu yerde bunların lafı bile edilmez.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:35. |