![]() |
Cevap: Manuel da Costa
[QUOTE=MaXiMuM;870219][B]Hemende yanlışımı yüzüme vurmasan olmaz değil mi[/B] :D[/QUOTE]
chivas sehir degil, maskot |
[QUOTE=münihliyigido58;876612]chivas sehir degil, maskot[/QUOTE]
[B]05.08.2013, 20:43 Bayağı bir geriden geliyon sen gardaş [/B] |
Topa öyle vurduki zırıl zırıl ağlattı.:D
|
[QUOTE=Ferhat06;876622]Topa öyle vurduki zırıl zırıl ağlattı.:D[/QUOTE]
kaleci kurtarmaya bile calismadi :D |
kariyer golünü sivasta attı inanılmazdı
|
Abi ne goldü yaa helal olsun valla
|
ALLAH cc nazardan korusun şimdi her kaleci aynı golden isterse şaşırmayın
inşallah her maçta aynı golü atar darısı diger kalecilerin başına |
Bu nasil gol la ;) bizim takim aliskin degil bogle gollere isallah devami gelir
Idmana gitmisitim bikez costa topa bi vurdu top tesislerin disina cikmistir.heralde belli bi sure sonra ben topun nereye gittigini goremedim :) |
[QUOTE=MaXiMuM;876620][B]05.08.2013, 20:43
Bayağı bir geriden geliyon sen gardaş [/B][/QUOTE] gercekler zamansizdir hahaha. ok pardon |
da costanın füzesi kaleye doğru ağır ağır ,ağır çekimde kaleye doğru ilerlerken topun önünde bulunan futbolcuların kendilerini topun önündedn çekmeleri ve kalecinin baka kalmasına çok güldüm o nasıl goldü öylee laa...
|
[B]Manuel da Costaaaaaaaaaaaaaaaaaa
müthiş gol Sivastaaaaaaaaaaaaaaaa:)[/B] |
[B]Bugün Da Costa'nın topa vurduğu yerden taksiye bindim kaleye 20tl yazdı.
Taksici dayıya niye bu kadar uzun sürdü dedim.Sen gafayı yedin elleeaam biz o gadar hızlı nasıl gidek gardaş dedi :mad:[/B] |
4 eyluldeki ilk macimda muthis bir gol kaydettin. Tesekkurler Costa:)
|
teşekürler manuel decosta teşekürler maçı anlatan spiker bu negüzel gol bu negüzel anlatım böyle gözümüzün kulağımızın pasını sildiniz
|
manuel da kosta
müthiş gol sivasta hay ağzına sağlık sipiker gardaş :) |
Da costa 5 sarı kart aldı cezasını kupa maçında cekebilirmi?
|
da costa kırmızı kartın cezasını kupa maçında çekecek
Ama eğer gençlerbirliği maçında yine sarı kart görürse 8. Haftadaki maçta cezalı duruma düşer |
Abi bu adam böyle devam ederse kulüp tarihimizin en pahalı transfer olmanın hakkını da verirse, en pahalı satışı da olur :D
|
cezalı olmasa bu haftada sallardı fileleri
|
[QUOTE=Respect58;876865][B]Bugün Da Costa'nın topa vurduğu yerden taksiye bindim kaleye 20tl yazdı.
Taksici dayıya niye bu kadar uzun sürdü dedim.Sen gafayı yedin elleeaam biz o gadar hızlı nasıl gidek gardaş dedi :mad:[/B][/QUOTE] Süpeeerrrrr.... Koptum gülmekten gözümden yaş geldi. :) :D :D Teşekkürler... |
[B]Manuel Da Costa Çıkış Yönleri Vuruşu Çok İyi Sezon Başında da Kendini Belli Edenlerdendi.. Utaka İle İyi Anlaşabiliyor Takıma %60 Katkıda Bulunanlardan Biridir..[/B]
|
Costa topa öyle vuruyorki canını çıkarıyor.Patlatırsan ödersin demek lazım.:D
|
Da costa golcü çıktı Carlos baba
|
Kırmızı kartları da yemese bonservis bedelini misliyle kendi kazsndırır
|
Sivasspor futbol tarihine adini altin harflerle yazdirmaya namzet bir oyuncu.Serbest vuruslardaki bu isabetli ve sert sutlari onun klasini ortaya cikariyor.Avni Aker´de ,Olimpiyat stadinda ve Türk Telekom Arenada´da ayni gollerini bekliyoruz.
Cok isabetli bir transfer ve her Sivas´li onu cok seviyor... Basarilarinin devamini diliyoruz. |
[b]transfer edildiğinde pek tanımıyordum,kuşkularım vardı,kasımpaşayla oynadığımız hazırlık maçında ,kalitesini belli etti,ogünden beride üstüne koyarak oynuyor, çok sarı kart görmesi normal ,mevkii itibariyle zor yerde oynuyor,lig sonuna kadar 10 gol atarsa şaşırmam ,geri dönüşü olan oyuncu bu formunu devam ettirirse sezon sonunda çok zor tutarız [/b]
|
Büyük takımlara gitme isteğinde performansta yükselme yapıyor doğal olarak
|
iyi bir oyuncu. iyki aldik
|
rengi fo hariç tüm yabancılar güzel..Carlos bu iş biliyor.rengifo da iyi olacaktır ama zaman lazım..
|
[B]Takımımızın yıldız ismi Manuel Da Costa Lig Tv'ye çok güzel roportaj vermiş, Şehri takımı, taraftarı, Yönetimi, Carlos'u kısaca Sivas ile alakalı ne varsa güzel anlatan güzel insanın ropörtajı ;[/B]
[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/uzaktan-vuruyorum-gol-oluyor[/url] |
[QUOTE=Besyo_cu;897576][B]Takımımızın yıldız ismi Manuel Da Costa Lig Tv'ye çok güzel roportaj vermiş, Şehri takımı, taraftarı, Yönetimi, Carlos'u kısaca Sivas ile alakalı ne varsa güzel anlatan güzel insanın ropörtajı ;[/B]
[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/uzaktan-vuruyorum-gol-oluyor[/url][/QUOTE] Seviyorum ben bu keloğlanı yahu. Acaip depiyor toplara, göğleniyo göğleniyo gol oluyo :D |
[b]bugüne kadar yabancı stoperler içinde kalla,diallo,bilica,karim saidi ,navratil ,son olarakda da costa en çok sevdiğim stoperlerden ,çok sevdiğim futbolcu ,ilk oynadığı maçta çok kaliteli bir stoper olduğu belliydi,oynadıkça kalitesini belli etti,türkiyedeki en iyi yabancı stoperlerden diyebilirim kendisini çok seviyorum başarılarının devamını diliyorum[/b]
|
Da costa super bir oyuncu sivasa getirmek için emegi geçen herkesten allah razi olsun
|
öyle yüksek bonservisler ödeniyosa böyle adamlara ödensin!!!!!!!!!
|
Adam parasının hakkını veriyor. Forvete koysak daha çok gol atar:)
|
Sağlam adam kendisini her yerde belli ediyor Costa oynadığı takımlar ülkelerinde hep üst sıralara oynamış böyle 2 topçu daha alabilseydik ilk 3 garanti olurdu
|
[QUOTE=Besyo_cu;897576][B]Takımımızın yıldız ismi Manuel Da Costa Lig Tv'ye çok güzel roportaj vermiş, Şehri takımı, taraftarı, Yönetimi, Carlos'u kısaca Sivas ile alakalı ne varsa güzel anlatan güzel insanın ropörtajı ;[/B]
[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/uzaktan-vuruyorum-gol-oluyor[/url][/QUOTE] Duruşu düşünceleri attığı golleri ve efendiliği ile yönetimin yaptığı en iyi transferlerden biride Costa diyebiliriz, inşallah uzun yıllar takımda kalır. |
Bu maçta costaya çok iş dusecek inshallah basarili olur.
|
[B]Cok basarili bir mac cikardi (Y) (Y) (Y)[/B]
|
Manuel Da Costa'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:43. |