![]() |
Cevap: Grosicki ayrılıyor (mu?)
[b]kamil sivassporu ligde tutan oyuncuların en önemlisiydi,ne olduysa adı gs ile filan anılınca ve evlendikten sonra ,problemli oyuncu oldu,busezonda yabancı sınırlamasının kurbanı oldu ,mehdi veatıf sakatlanmadan kadroya gireceğini sanmıyorum,sivasspor tarihinde en pahalı aldığımız oyuncu ben her 2 tarafıda düşünüyorum,kamil oynıyacağı takıma gitsin sivassporda karından vazgectim verdiğimiz parayı veren olursa vermek lazım,kimse vazgeçilmez değildir tahminim kasımpaşaya gider öyle oyuncuya ihtiyacları var bide istanbul olduğu için caziptir,ne olursa olsun herkes için hayırlısı olsun [/b]
|
***cok gec oldu bile
|
1 sene yattıgı yerden para alıyor gitmesinde hiç bir sakınca yok
|
Yolu acik olsun ..! Biz ki SİVASSPOR sevdalıları olarak bu takıma kimler faydalı olduysa basımızın tacı bızden bugune kadar gıden hıc bır futbolcu kotu ayrılmadı buda kulubun ılınden bızı yıgıtlıgımızden ansınlar yeter bıze guzel gunler de yasattın yıgıdo kamıl ALLAH yolunu acık etsın neyse hayırlı o olsun İnsALLAH:)
|
Kendisini çok seviyoruz ama 2 hoca ilede aynı sorun olduysa bunda futbolcunun hatası vardır. Para kazandıracak şekilde gönderilmesi uygundur bence
|
Faydalı olmayacak kim varsa biran önce yolları ayırıp gelecek sezonların planlamaların hesapları yapılmalı derim.
gecen sene hiç oynamadı ya havayı bahane etti ya ailesini bahane etti futbol oynamamak için ne varsa yaptı? giderse hiç üzülmem? gidenlerin hali ortada... |
Misyonunu bitirmiş bir futbolcu oynarsa güzel oyuncu fakat oynamıyor maçlarda hep 10 kişi oynuyoruz erman gibi Sivası bitirmiş en iyisi göndermek bak ermanın hevesi kursağında kaldı sende git yolun açık olsun EN BÜYÜK SİVASSPOR okadar..
|
Bence bu vakitden sonra grosickinin iyi bir fiyata gonderilmesi daha hayirli olur.
Katkilarindan dolayi grosickiye cok tesekkür ediyoruz |
[QUOTE=kursad1981;879383]Sivasspor ' a gelmıs bu kadar yeteneklı olup bu kadar vurdumduymaz bir oyuncu gormedım yolu acık olsun herseye ragmen[/QUOTE]
Aynen katiliyorum, hem hizli Orta yapabilen fakat dikis tutturamayan Kamil yazik.:confused::confused::confused: |
Satilsin. ama iyi paraya satilmaz cünkü sezon sonu bedava gitmesi de var.
talip olan takimlar fazla para vermez |
Beyler bence yigido genclere is dustu
Genclerbirligi macinda grosisckinin buyutulmus resimi getirmeleri lazim ve ustune Grosiscki eger istekliysen bizde kal ama isteksizsen seni zorla tutmayalim ve tessekur edip gonderelim |
[QUOTE=BSMM 1964;879478]Misyonunu bitirmiş bir futbolcu oynarsa güzel oyuncu fakat oynamıyor maçlarda hep 10 kişi oynuyoruz erman gibi Sivası bitirmiş en iyisi göndermek bak ermanın hevesi kursağında kaldı sende git yolun açık olsun EN BÜYÜK SİVASSPOR okadar..[/QUOTE]
aynen öyle sivasspor u kafasında bitirmişse bu saatten sonra yapacak bir şey yok kendisi bilir ama keşke para kazandırarak gitse sivasspor dan gidenler bizi mumla arıyorlar ama son pişmanlık fayda etmiyor |
grosickiyi gönderip belediyeden dokayı alalım
|
Bazı oyuncular vardır, falanca takıma gidersen yedekte çürürsün gitme dersin, bazı oyuncular ise tam idol olabileceği takıma gider fakat kendine verdiği zararlar futbolun önüne çıkar yok olur gider. Bunun o kadar çok örnekleri varki, her sene bu örnekler ligimizde çoğalıp duruyor.
Kamilin futbolculuğuna diyeceğimiz yok. Tabi oynamak istediği zaman yok. Ama adamda ruh yok, hırs yok.. allah yetenek vermiş ama bir küstüğü zaman hayatta bir daha o maçı çıkaramıyor. Sayın Başkanımızın onun üzerinde emekleri çok, ama o bir türlü kendisini veremedi burada futbola. Artık bonservisinin son senesine gelindiği şu dönemde üç aşağı beş yukarı profesyonelce düşünüp bir kulübe verilmeli ve onun mutlu olacağı ortama yolcu etmeliyiz. Futbol camiası maalesef bu kadar gaddar, çünkü artık futbol Dünyada da Türkiyede çok büyük bir Global pazar. Burada da aşırı derecede profesyonel düşünmeniz gerekiyor. Futbolcular o kadar ince ince denetleniyorlarki, sağlığından yediklerine; İstatistiklerinden, antreman verimliliğne kadar herşey ele alınıyor. Avrupada çok söz sahibi bir futbolcuysanız bu verilerinizin düşmesi halinde gözünüzün yaşına bile bakmıyorlar. Ondan sonra ver elini Türkiye Katar Arabistan vesaireye kadar gidiyorsunuz. Artık Kamilinde son şansları bunlar. Ya iyi değerlendirecek, ekmek parası kazanmaya devam edecek yada bu Global pazarın tozlu dosyalarında kaybolup gidecek. Seçim kendisinin. Ama biz onu seviyoruz. İyi, kafasında futbol düşüncesi olan Kamili görmek istiyoruz... |
kamil transfer'inden para kazanmamiz sartiyla, ama insallah takima geri kazandirilabilirse çok faydali olunabilir.
|
[B]Gitmeyi kafasına koyan futbolcuyu elde tutmayacaksın... Kendine de takımımıza da zarar veriyor..
Ama şu bir gerçekki; futbol oynamayı özleyen fakat forma şansı bulamayan bu hırsla bu Kamil, gideceği takımda (özellikle süper ligde) kanatlarını uçurur.[/B] |
isabet olur bence aydin 2 tane kamil eder bosuna yabanci statusunu mesgul etmesin bence yerine paulino yu alsinlar devre arasi zaten paulino takimda calisiyodu benim hatirladigim kadariyla
|
5-10 mac haricinde pek ise yaramadi, elimizden cikarmak lazim neye satarsak kärdir diyorum...
|
şu an lıgdeysek kamıl erman .enaramo sayesınde burdayız
|
[B][I]İpten aldığı hayat verdiği maçlar var, ama tekbir gerçek var oda sivassporun geleceği.. hakkında hayırlısı olsun umarım ıyı bır fıyata satılır.[/I][/B]
|
Gs ye takas yolu ile versek,sol kanatta onların işine yarar bizde genç bir yerli oyuncu alsak fenamı olur?
|
siteye yeni üye oldum bu ilk yorumum hayırlı olur inş :) Grosicky anadolu takımlarında büyük koz olur, kontratak için biçilmiş kaftan ama hiçbir büyük takımın görev adamı , maç kurtarıcısı olamaz; hele Türkiyede 6+0+4 varken hiçbir takım Grosickyle bu yeri doldurmak istemez Sivasta da böyle olmuştur. Takım geçen seneye oranla futbol oynamaya başlayınca Grosicky kenarda kaldı ancak kenarda kaldı diye diğer anadolu takımlarına bedavada yollanmamalı !Gs'nin Erman'ı küçük bir meblağ bile olsa parayla sattığını düşünürsek; Grosicky Sivastan bedava gitmemeli bu nedenle sözleşmesi 1 yıl uzatılıp gelen tekliflerden en iyisine derhal satılmalı. yerine de ortasahanın ortasına bir yabancı defansif ortasaha alınmalı diye düşünüyorum :)
|
Bu Gun duydum idmanlara bir orta saha oyuncusu çıkıyormuş kalitesi görev yeri itibariyle müthiş miş yabancı sınırlamasından dolayı devre arası bekleniyor,belki grosicki,rengifo veya navratilden biri veya ikisî gönderilirse kadroya dahil edîlecek Carlos bir bomba hazırlıyor haaaa bunlar duyum kesîn bîlgi değil isim de yok hatta terim bile istemiş transfer listesinde ismi varmış
|
[QUOTE=infial§;880069]Bu Gun duydum idmanlara bir orta saha oyuncusu çıkıyormuş kalitesi görev yeri itibariyle müthiş miş yabancı sınırlamasından dolayı devre arası bekleniyor,belki grosicki,rengifo veya navratilden biri veya ikisî gönderilirse kadroya dahil edîlecek Carlos bir bomba hazırlıyor haaaa bunlar duyum kesîn bîlgi değil isim de yok hatta terim bile istemiş transfer listesinde ismi varmış[/QUOTE]
bursasporda oynayan oyuncudur (ismini bilmiyorum) ya antrenmanlarda görülen hamdallahdir |
[QUOTE=SivasliMuhammed;880071]bursasporda oynayan oyuncudur (ismini bilmiyorum) ya antrenmanlarda görülen hamdallahdir[/QUOTE]
İsmi bende bilmiyorum ama hamdallah değil zaten hamdallah Bursaspor'a hiç transfer olmadı |
kardan çok zararı var maç seçen bencil oynayan biri alıcısı varsa bir an önce satılsın boşuna ekmek yedirmenin anlamı yok
|
[QUOTE=infial§;880074]İsmi bende bilmiyorum ama hamdallah değil zaten hamdallah Bursaspor'a hiç transfer olmadı[/QUOTE]
yok bursasporda baska bi oyuncu var.fatih terim almayi istiyordu ama galiba anteple anlasti |
[B]aldığım duyuma göre grosicki devre arası rus veya polonya kuluplerinden birine transfer olabilir...[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;880342][B]aldığım duyuma göre grosicki devre arası rus veya polonya kuluplerinden birine transfer olabilir...[/B][/QUOTE]
İnşallah Rus kulüplerine gider, oralardan iyi paralar kazanabiliriz. Devre arasına ayrılması çok iyi olur Çünkü sene sonunda sözleşmesi bitecek ve bonservissiz ayrılır. |
istediğiiz kadar para alamayız ama çok ucuzada yollaayalım gidene kadar bir kaç maçta oynasın yinede:rolleyes:;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:37. |