![]() |
Cevap: Pedro Oldoni
Rafik gol kralıydı diye geldi ne oldu ? Bi izliyelim sonra karar verelim..
|
[QUOTE=alacakaranlik58;893259]Yanlış anlamayalım ama gerçekten merak ediyorum. Kaç adet forma satılmış acaba[/QUOTE]
Haklısınız, ama ben forma reklamını kastetmiştim... |
[B]Şimdiye kadar hep iyimser oldum, transferlerin gecikmesini iyi bir isim gelecek o yüzden iş uzuyor dedim ama eğer bu isim gelecekse tam bir fiyasko. İkinci bir Rengifo vakası olur. Böyle 3.sınıf yabancılara hiç gerek yok. Sezon sonu da bunun cebine parasını koyup sözleşmesini feshetmeye çalışırız. [/B]
|
Adamın yaşı 19 olsa kafalarda tek soru işareti olmazdı, hatta heyecanlanabilirdik bile. Fakat 28 yaşında Brezilya ikinci liginden bi adam deyince kafalarda soru işaretleri dolaşıyor. Umarım beni ve tüm olumsuz yazan arkadaşlarımı utandırır...
|
ikinci ersan martin vakası olmaz inşallah.
|
[B]:confused::confused::mad::mad::rolleyes::rolleyes:;);):D:D:):) Anlaşılacağı üzere kafam karışık ne desem ki seneye inşallah nasip[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;893201][B]Sivasspor Brezilya Serie A ekiplerinden ViTORİA'dan 1.91 boyunda ve 28 yaşındaki santrafor PEDRO OLDONİ anlaştı ...Bonservis ödenmeyecek...Oyuncu kulubüyle konuşup serbest bırkaılmasını istemiş ve onay almış....birinci ağızlardan öğrendim...[/B][/QUOTE]
Bu yazdığın yazıda beni en çok ürküten kelime "BONSERVİS ÖDENMEYECEK" bu kelime bu takımın başına çok iş açtı o bağlamda ...:rolleyes: |
Vitoria takımı Brezilya Seria A takımı...
|
Adi Pedro Oldoni degilde
Hüseyin yada Ahmet olsaydi genede alirmiydik acaba? Her Brezilyali iyi Futbolcu degildir her Sakallida Dede. |
Icimde bir ses ikinci Rengifo vakasi olacak diyor !!!
Not: hislerim cok kuvvetlidir aynisini Rengifo ya da hissetmistim. |
Transfer resmi olarak açıklandı biraz önce. Buyrun [url]http://www.ecvitoria.com.br/noticia/1478,comunicado.html[/url]
|
[QUOTE=GokhanTurna;893327]Transfer resmi olarak açıklandı biraz önce. Buyrun [url]http://www.ecvitoria.com.br/noticia/1478,comunicado.html[/url][/QUOTE]
daha gerceklesmedi yaziyior... |
Yabancı kontenjanını boşu boşuna doldurur bence
|
[QUOTE=Sivasli010;893330]daha gerceklesmedi yaziyior...[/QUOTE]
Portekizcen iyise çevirde tam okuyalım kardeşim ;) |
ben de 1.91im, yaş 23 daha gencim, hava hakimiyetim iyidir biraz kondisyon lazım :D adam gol orucunda 3 yıldır golü yok :D brezilya 2.ligi bizim bölgesel amatöre yükselme ligi gibi...yabancı kontenjanı için bence çok kötü bir tercih... maiga yattı demektir bu.. neyse belki de bir Niasse vakası da biz yaşarız..
|
Bu arada Maiga'nın menejeri bu hafta sonu Maiga Türkiye'ye gidip görüşme yapabilir demiş. Bir yerde okumuştum gece.
|
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Pgx3VvIxnSo[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=yqoV58GBAv8[/url] (ilk unce buna bakin) pedro oldoni ^ ben begenmedim sizce nasil? |
[QUOTE=Sivasli010;893342][url]http://www.youtube.com/watch?v=Pgx3VvIxnSo[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=yqoV58GBAv8[/url] (ilk unce buna bakin) pedro oldoni ^ ben begenmedim sizce nasil?[/QUOTE] valla ben Piech'in videosunu izlediğimde bu adam Sivas'ı uçurur Wooter etkisi yaratır demiştim 5 maç 1 golle döndü bu videodan herhangi bişi hissetmedim adam YAVAŞ,AĞIR,TEK VURUŞLUK...yani bu tarz bi adam Türk tercih edilmeliydi (Sinan Kurumuş,Batuhan Altıntaş,vs genç yetenekler...) hayırlısı olur inşallah.. |
beş para etmez adam 28 yaşında kariyeri 0 :) :)
|
57 maçta 10 gol bir golcü için utanç tablosudur.
bizim dacosta'nın 57 macta 20 golun altına düşmesi mümkün değil.. |
ınanmayın kımseye kulupten açıklama gelmeden
|
[B]Cicinho'nun da 2.ligden geldiğini unutmayalım..[/B]
|
Her boyu uzun olanin hava hakimiyeti olacak diye busey yok.
Bakiniz : Ersen Martin. Brezilya 2. Ligden nasil forvet aliriz ya? Hemde 28 yasina gelmis kendini kanitlamamis birini. Allahim sen bu taraftara sabir ver. Biz zamaninda Pedriel hatta Eneramo'ya bile burun kiviriyorduk!!! Ne hallere düstük !! |
[B]adminlerimizden ricam: VİTORİA takımı BREZİLYA SERİE A takımı yani 1.lig takımı SERİ- B olarak yanlış yazılmış... düzletirseniz sevinirim..[/B]
|
Cevap: PEDRO OLDONİ
[QUOTE=DOGU_BEY;893205][B]
evet artık bekleyip göreceğiz, bu transfer bir soru işareti ya da kapalı kutu... ben sadece şunu söyleyebilirm adam 1.91 boyunda ve fizik gücü olan bir isim ve PİVOT santrafor özelliğinde..belki de o dediğimiz ceza sahası içinde olmasını istediğimiz ve duvar olacak bir oyuncu tipi...[/B][/QUOTE] gol karalıda aldık aslında cebbur renfıgo bunlar fıs cıktı barı gol atamayan forvet alalım da ne cıkarsa bahtımıza helal olsun sıvassporuma alsın yeter kı |
[QUOTE=burak58as553;893398][B]Cicinho'nun da 2.ligden geldiğini unutmayalım..[/B][/QUOTE]
o futbol kariyerinin son baharini yasarken orda oyniyordu sonra bize geldi carlos sayesinde ama bu oldoni 2nci degil birinci ligdenmis hatta yanlis yazmislar ama ne yazarki dogru dürüst gol atamayanan futbolcuya |
Ya yeter adami bir Sivasspor formasiyla izleyin ondan sonra konusun , ben ne kötü ne iyi diyebiliyorum , ama ümid ediyorum ve inaniyorum azda olsa katki saglayacaktir Pedro Oldoni.
|
adam yırmı sekız yasına kadar gol atamamıs askerden kacmak ıcın lısans cıkarmıs yedek kulubesinde orurmaktan basur olmus kurtarıcı diye takıma geliyor yonetim bu adam karın tokluguna gelse almayın yazık gunah
|
Pedro Oldoni Sivasspor'da
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43277&token=48572[/IMG]
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda iddiasını sürdürmek isteyen Sivasspor, Brezilyalı forvet oyuncusu 28 yaşındaki Pedro Oldoni ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Utaka'nın sakatlığı ve Rafik Djebbour'un takımdan ayrılması ile gol bölgesinde sorunlar yaşayan Sivasspor bu sıkıntısını Brezilyalı Pedro Oldini ile anlaşarak çözdü. Teknik direktör Roberto Carlos'un onayı doğrultusunda görüşme yapılan Vitoria takımı oyuncusu 1.91 boyundaki Pedro Oldoni ile her konuda anlaşma sağlandı. Sivas'a gelen ve 1.5 yıllık sözleşme imzalanan Oldoni, Sivasspor'un bugün gerçekleştirdiği antrenmanı da saha kenarından izledi. Yeni forvet teknik direktör Robert Carlos ile de saha kenarında bir süre sohbet etti. Oldoni'nin yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Oldoni'nin daha önce de İspanya'nın Real Valladolid ve Brezilya'nın Atletico Paranaense takımlarında forma giydiği öğrenildi. DHA |
Pedro Oldini Sivas'a Geldi
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/01/23/fft104mm2747212.jpg[/IMG]
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda iddiasını sürdürmek isteyen Sivasspor, Brezilyalı forvet oyuncusu 28 yaşındaki Pedro Oldoni ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Utaka'nın sakatlığı ve Rafik Djebbour'un takımdan ayrılması ile gol bölgesinde sorunlar yaşayan Sivasspor bu sıkıntısını Brezilyalı Pedro Oldini ile anlaşarak çözdü. Teknik direktör Roberto Carlos'un onayı doğrultusunda görüşme yapılan Vitoria takımı oyuncusu 1.91 boyundaki Pedro Oldoni ile her konuda anlaşma sağlandı. Sivas'a gelen ve 1.5 yıllık sözleşme imzalanan Oldoni, Sivasspor'un bugün gerçekleştirdiği antrenmanı da saha kenarından izledi. forvet teknik direktör Robert Carlos ile de saha kenarında bir süre sohbet etti. Oldoni'nin yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Oldoni'nin daha önce de İspanya'nın Real Valladolid ve Brezilya'nın Atletico Paranaense takımlarında forma giydiği öğrenildi. [B]Fanatik[/B] |
Cevap: Pedro Oldonı Sivasspor'da
İnşallah Bol Bol gol atar en verimli yaşında şuan fanatikte tesislere geldiginin resmide var
|
Cevap: Pedro Oldonı Sivasspor'da
Sonucu en çok merak edilen transfer bu olsa gerek
|
Cevap: Pedro Oldoni Sivasspor'da
Haydi hayırlısı bakalım ...
|
Bize hayırlı olsun demek ve teknik ekibe hocaya futbolcuyu izleyen kişilere güvenmek düşer. Şansı bol olsun bol bol gol atsın :)
|
Bu adamin zatn golu yok nasil faydali olsun diye alindiki bu nasil bir dusunce anlamiyorum.:confused::confused:
|
Takımıza hayırlı olsun! İnşallah beklentilerimizi karşılar!
|
[B][I]Sivassporumuza hayırlı olsun...
Önyargılı olmamak lazım, bekleyip görmek en doğrusu... Hoşgeldin Pedro demek düşer...[/I][/B] |
Hayırlı olsun demekten başka çaremiz yok inşallah faydalı olur ama 1 forvet daha şart.
|
İnşallah Rengifo Djebbour ve Utaka vakası gibi olmaz. Sivasspor taraftarı çok merak ediyor. Bu vesile ile Aatıfın da daha verimli olacağını düşünüyorum. Çünkü onun gelmesi ile Aatıfın performansında bir yükselme olacaktır. Ayrıca asist özelliği olan futbolcularımızın çokluğu onun gol yollarındaki becerisi ile birleşince inşallah güzel tablolar çıkar meydana... ama şu bir gerçekki hem istatistikleri hemde bu yaşına kadar attığı gol sayısı çok düşündürücü.. Bekleyip göreceğiz...
|
İnşallah hayırlı uğurlu olsun. Önyargılı yaklaşmayalım. Belki de takımdaki asist potansiyeli yüksek oyuncular sayesinde güzel goller atar. Sonuçta Oldoni alınmasa takımda forvet yok idi, bu açıdan bile düşününce güzel :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:28. |