SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Michael Petkovic (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3775)

BROTHERS58 05.12.2005 02:50

KİMSENİN AKLINA PETKOVİÇ GİBİ BİRİNİN BUNU YAPACAGI GELMEZDİ,AMA MAALESEF BAZAN BÖYLE HATALAR OLUYOR.DİĞER MAÇLARDAKİ O ÜSTÜN PERFORMANSINI TABİKİ UNUTTURMAZ.BİR HATADIR AMA SON OLMASI GEREKİR.

sivaslıavukat 05.12.2005 02:56

İnanamıyorum , şok oldum izlerken gerçekten bu nasıl profesyonelliktir. Bu nasıl futbolculuktur.Akıl da lazım biraz akıl.
Gören de yıllar öncesinden kalan bir kini var zanneder.Yahu kimse görmeyecek mi sanıyor bu hareketi , böyle yalnız bırakılır mı takım.İkinci golü yer miydik kalede petkoviç olsaydı...

Dağcı 05.12.2005 07:35

Petkoviç'in bu hareketi asla yapmaması gerekiyordu. Hem takım arkadaşlarını 60 dakika 10 kişi oynamak zorunda bıraktı, hem de bu haftada ki önemli Konya maçında oynamayacak.

Kaleci Vedat ikinci goldeki hatasını Gökhan'ın o müthiş plasesini tokatlayarak kendini affettirdi.

shadow3458 05.12.2005 07:38

SORUMSUZLUK VE CİDDİYETSİZLİK BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL BU...............

CÜSSKB-Aynur 05.12.2005 07:43

Petkoviç in bu hareketinin, yoğun baskı ve stres ten kaynaklandığını düşünüyorum.

05.12.2005 07:52

PETKOVİÇİN BU HAREKETİNİN CEZASIZ KALMAMASI LAZIM.......

GEREKSİZ BİR HAREKETTİ.......

ElbeyLi58 05.12.2005 08:07

Petkovun hareketini kendini koruma amacli
yaptini düsünü yorum!!!
orda kas hareket yok...

Arif Coşkun 05.12.2005 08:31

[QUOTE=drummer]bugünki hareketi petkoviç gibi bir profosyonele yakışmadı.
ve maçı zora soktu.
işallah aynı hatayı tekrarlamaz.[/QUOTE]
Katılıyorum size Reşat bey . Amatör kümede oynayan bir futbolcunun bile yapmayacağı bir haraketi yaparak takımı eksik bıraktı,Şükürki şansımız vardı yine bir puan alarak döndük buda biraz stresimizi bir nebzede olsa azalttı.
Saygılar

serrkann58 05.12.2005 08:34

Arkadaşlar bence PETKOVİÇ hata degil bariz olarak bilerek yaptı ve cezasız kalmamalı ama ceza vermiyecekler 2 maç yok bu nedemek ligde kaç maç kaldı 2 yabancılar için ne demek NOEL TATİLİNE erken başlamak demek

rguler 05.12.2005 08:35

petkoviçe yakışmayan bu hareket az kalsın sivasın mağlup olmasına sebep oluyordu.aman petkoviç dikkat.böyle efendi bir adamın bunu yapması akıl alacak birşey değil.

Etem-Murat 05.12.2005 09:09

PETKOVİC

PETKOVİC KOCUM BU MACTA CILDIRMIŞIN GALİBA NE HİDDET O CELAL KİME YAPIYON SİVASA TABİKİ YAPTIGIN DOĞRU BİR HAREKET DEĞİL EKMEĞİNİ BURALARDAN KAZANAN KİŞİLERSİNİZ YAPTIGIN O KİŞİNİN SPOR HAYATI BİLE BİTE BİLİRDİ BEN TASVİP ETMİYORUM

hemso58 05.12.2005 09:19

[b][color=blue]PETKOVİÇ DÜN 3 PUNIMIZA MAL OLDU.YAPTIGI HAREKET AKIL MANTIK ALACAK BI SEY DEGIL SEN TOPU TUTMUSSUN MAC ZATEN GERGIN ADAMA O TEKMEYI ATMANIN MANASI NEY YANI.
KLUPTEN PETKOVICE CEZA VERILMESI IYI OLUR...[/b][/color]

Siir_Misali 05.12.2005 09:34

TEK SÖZÜM VAR...HİÇ YAKIŞMADI SANA BE PETKOV...

drummer 05.12.2005 23:55

petkoviçe bu hareketi yakışmadı doğru.
ama bir maçtaki hata yüzündende asmayalım adamı, o daha çok iyi işler yapar eminim.

Arif Coşkun 06.12.2005 00:00

Evet atmosferi çok yüksek bir maçtı. Oan belkide bilerek yaptığı birşey değildi,hızla kendine doğru gelen futbolcudan kendini koruma içgüdüsünün verdiği bianlık refleksti. Yoksa bile bile o haraketi yapacak biri değil. Petkoviç çok iyi niyetli biri aslında.

AdamGibi 06.12.2005 00:06

Yorumsuz.......

Arif Coşkun 06.12.2005 00:11

[QUOTE=AdamGibi]Yorumsuz.......[/QUOTE]
Neye yorumsuz:)

AdamGibi 06.12.2005 00:13

[QUOTE=arifcoskun]Neye yorumsuz:)[/QUOTE]
Siz bu kalecinizi daha hala koruma altina aldiginiz yorumlara yorumsuz kaldim.

Ben Sivasin Idaresinde olsaydim bu Arkadasa güzel bir ceza verirdim,allahtanki Sivas berabere kaldi,yenilseydi burdaki yorumlar nasil olurdu merak ediyorum,ama tahmin etmemde zor degil ama :).

Saygilar

Arif Coşkun 06.12.2005 00:17

Koruma değil sadece yorumlarımızı yazıyoruz. Ne yapılmalı sizde fikrininizi açıklayın isterseniz,süresiz kadro dışı felanmı bırakılsaydı sizce?

AdamGibi 06.12.2005 00:25

[QUOTE=arifcoskun]Koruma değil sadece yorumlarımızı yazıyoruz. Ne yapılmalı sizde fikrininizi açıklayın isterseniz,süresiz kadro dışı felanmı bırakılsaydı sizce?[/QUOTE]
Yok canim ama güzel bir Para cezasi verilsede akli basina gelse,bu Petkovic icin gecerli.
Birde Bizden Size yolladigimiz Balili ye ne demeli,bu YAhudi´nin kulagi cekilmezse valla Sivasin cok daha cani yanar,tamam adam gol atiyor,bizdede atiyordu ama sahada icindeki ve disindaki hareketler,takim arkadaslarini olumsuz etkileyebilir,söylemedi demeyim.

Sanki Kayserinin Parasi yokmuydu bunu tutmak icin,ne alaka,vardi elbet ama bu tavirlari yüzünden yolladik,bence iyide ettik,cünkü Kayserimizi görüyorsunuz,Adam gibi bir takim ortaya cikti,umarim sizde katilirsiniz.

Arif Coşkun 06.12.2005 00:31

Herşeyin aşırısı iyi değildir,herşey normalinde olmalı.Sevinmeninde bir usulu vardır.Abartmış olabilirler,bunlara hiç gerek yoktu.Ama oluyor işte buna benzer hatalar.O atmosferde oluyor demekki buna benzer şeyler. Umarım hataları anlayıp tekrarını yapmamaktır. Bu oyuncuyu evet sizden aldık,o oyuncununda size karşı biraz hırslı olması doğaldır.Bunu herkes yapıyor.Anlayışla karşılamanızı dilerim.

AdamGibi 06.12.2005 00:42

Haklisiniz bu atmosfer yani 30000 kisi kolay degil, Türkiyede SükrüSaracoglu Stadindan sonra bizim stadin atmosferi bambaska.
Insallah Sivasinda bukadar Seyirci Kitlesine sahip olurda sunakinden daha büyük Stadda mac seyredersiniz.

Serd@r 06.12.2005 01:06

[QUOTE=AdamGibi]Yok canim ama güzel bir Para cezasi verilsede akli basina gelse,bu Petkovic icin gecerli.
Birde Bizden Size yolladigimiz Balili ye ne demeli,bu YAhudi´nin kulagi cekilmezse valla Sivasin cok daha cani yanar,tamam adam gol atiyor,bizdede atiyordu ama sahada icindeki ve disindaki hareketler,takim arkadaslarini olumsuz etkileyebilir,söylemedi demeyim.

Sanki Kayserinin Parasi yokmuydu bunu tutmak icin,ne alaka,vardi elbet ama bu tavirlari yüzünden yolladik,bence iyide ettik,cünkü Kayserimizi görüyorsunuz,Adam gibi bir takim ortaya cikti,umarim sizde katilirsiniz.[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Ya şu bizim arslan parçası BALİLİye israilli deyip aşağılamaya çalışma o kadar muhafazkardınızda siz niye aldınız,unutmayın biz bu futbolcuyu sizden aldık,yahudi denince dahamı aşağılamış oluyorsun,amacın dini boyuta taşımaksa hiçbir yabancı futbolcuyu oynatmayın o zaman rodici yere göğe sırdırmıyorsunuz,kaleciniz alman pankçı traşıyla sizin önünüze çıkıyor sen hala BALİLİnin dinini ön plana çıkarıyorsun.Aynasi iştir kişinin bakılmaz yaşına...[/B][/COLOR]

AdamGibi 06.12.2005 01:12

[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Ya şu bizim arslan parçası BALİLİye israilli deyip aşağılamaya çalışma o kadar muhafazkardınızda siz niye aldınız,unutmayın biz bu futbolcuyu sizden aldık,yahudi denince dahamı aşağılamış oluyorsun,amacın dini boyuta taşımaksa hiçbir yabancı futbolcuyu oynatmayın o zaman rodici yere göğe sırdırmıyorsunuz,kaleciniz alman pankçı traşıyla sizin önünüze çıkıyor sen hala BALİLİnin dinini ön plana çıkarıyorsun.Aynasi iştir kişinin bakılmaz yaşına...[/B][/COLOR][/QUOTE]

Sence bir Yahudiye yahudi demek asalamaksa,evet asaladim,ama ben bana müslüman demelerinden gurur duyarim.
Sen sadece yorumumun bir parcasini ön plana cikarmissin,diger geri kalan bölümüne yorum yapmamisin,neyse sanirim biz seninle arficoskun abimizde oldugu gibi ayni görüste olamiyacagiz.

GuNaY 06.12.2005 01:16

[QUOTE=AdamGibi]Sence bir Yahudiye yahudi demek asalamaksa,evet asaladim,ama ben bana müslüman demelerinden gurur duyarim.
Sen sadece yorumumun bir parcasini ön plana cikarmissin,diger geri kalan bölümüne yorum yapmamisin,neyse sanirim biz seninle arficoskun abimizde oldugu gibi ayni görüste olamiyacagiz.[/QUOTE]
[B]madem yahudilik kısmı önemli değil onun bir ismi var BALİLİ neden onun yerine yahudi diyorsun??? kulagını cekilme kısmında sıfat kullanmana gerek yoktu yahudi diyerek???karışmayacağım dedim ama...
aşağılayıcı konuşmuyorum diyorsun su yazını kim okursa isim yerine diniyle ona hitap etmenin onu aslında bir asagılama olgunu anlar... kendince tabi!!!!![/B]

bbptek58 06.12.2005 07:10

petkoviçin noel için yaptığı benim de aklıma geşmişti ama bi sivassporlu bunu yapmaz demiştim...

khz58 06.12.2005 07:26

BÜYÜK SİVASSPOR TARAFTARI

Sevgili sivasspor taraftarları bugün sizlere taraftarlar için bir iki kelime edeceğim en son Beşiktaş maçını izlerken kendilerini taraftar sanan maratonda nasıl yer almışlarsa(beleşciler) bilmiyorum daha maç başlamadan birbirleri ile seviyesiz saygısız bir şekilde davranışlarda bulundular.Takip ediyorum her zaman aynı haraketleri görüyorum.Üç beş tane beeşçi sivasspor taraftarı olamaz bunların maça gelmemeleri daha iyi olur çünkü bunlar Büyük SİVASSPOR taraftarı değiller.

rguler 06.12.2005 07:56

[QUOTE=AdamGibi]Haklisiniz bu atmosfer yani 30000 kisi kolay degil, Türkiyede SükrüSaracoglu Stadindan sonra bizim stadin atmosferi bambaska.
Insallah Sivasinda bukadar Seyirci Kitlesine sahip olurda sunakinden daha büyük Stadda mac seyredersiniz.[/QUOTE]

sivassporun taraftar kitlesini bilmediğin yukarıdaki yazıdan anlaşılıyor.
kayserinin bu potansiyele ulaşabilmesi için çok ekmek yemesi gerekiyor.

bbptek58 06.12.2005 08:07

galatasarayın 1500 kişiye oynadığı olimpiyat stadında sivas 2.ligdeyken 40 bin kişi vardı....ayrıca şunu da ekleyelim...şampiyonlar ligi finali bizim süper lige çıkışımıza denk gelmişti...istanbula gelen turistler her tarafta sivas bayrakları görünce sivas a mı istanbula mı geldiklerini şaşırmışlardı...

Etem-Murat 06.12.2005 08:18

PETKOVİC

ARKADAŞLAR BELKİ İYİ KALACİ OLABİRİR .AMA NE YAZIKKİ GENC BİR KALECİNİN YAPACAĞI BİR KAREKETİ YAPARAK HEM TAKIMINA ZARAR VERDİ HEMDE KARŞI TAKIMININ ADAMINI SAKATLAMAYA YÖNELİK BİR HAREKET YAPTI BUNU TASVİP ETMEM MÜMKÜN DEĞİL BİR KİŞİNİN SPOR HAYATINI BİTİREBİLİRDİ O YÜZDEN PETKOVİÇİC DAHA DİKKATLİ OLMASINI İSTİYORUM

AdamGibi 06.12.2005 14:11

Görmemisin bir Oglu olmus tutmus s.... koparmis misali.
Biz yillardir süper ligde oynuyoruz,hicbirzaman simarmadik havalar girmedik.
Sevinmek hakkiniz ama biraz dozajini kacirmiyormsunuz???

Yinede SAMPIYON OLSUNDA ANADOLUDAN OLSUN......Kayseri Sivas Konya farketmez,hepimizi Kardesiz........

1967_DERNEK_10UR 06.12.2005 14:13

[QUOTE=AdamGibi]Görmemisin bir Oglu olmus tutmus s.... koparmis misali.
Biz yillardir süper ligde oynuyoruz,hicbirzaman simarmadik havalar girmedik.
Sevinmek hakkiniz ama biraz dozajini kacirmiyormsunuz???

Yinede SAMPIYON OLSUNDA ANADOLUDAN OLSUN......Kayseri Sivas Konya farketmez,hepimizi Kardesiz........[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]O NASIL AVATAR BURASI SİYASET MEYDANIMI ZATEN AKŞAMA KADAR TV LERDE GÖRÜYOZ..[/COLOR]

06.12.2005 14:21

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]O NASIL AVATAR BURASI SİYASET MEYDANIMI ZATEN AKŞAMA KADAR TV LERDE GÖRÜYOZ..[/COLOR][/QUOTE]

BUNLARIN HERŞEYİ CİNS.....

1967_DERNEK_10UR 06.12.2005 14:24

[QUOTE=eren1]BUNLARIN HERŞEYİ CİNS.....[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]YALAKALIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK[/COLOR]

ElbeyLi58 06.12.2005 14:26

No body is perfect
Hatasiz Kul olmas
büyüksün Petkov...............

GuNaY 07.12.2005 02:20

[B]A[COLOR="Red"]lemde teksinnnnn değişilmezsiiiinnnnn,,,
petkov sen bizim herşeyimizsiiinnnnn....[/COLOR]

her haftada haftanın kalecisi olma artık bu ligde sadece sen yoksun petkovum :D açıkara önde olmakta biryere kadar rakip olacakki itici güç olsun sende fark kapansın diye yaptın bunu değilmi, sende az değilsin haaa :D

[COLOR="Blue"]valla bravo gariban dostu petkov :D[/B][/COLOR]

puar 11.12.2005 15:42

yine gördükki petkoviçsiz olmuyor petkovicinde yaptığı hata 2 haftada 4 puanın kayıb olmasına yol açtı...ağır bir ceza verilmeli.

Dağcı 16.12.2005 15:30

Petkoviç'e 4 maç ceza...

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Sivasspor kalecisi Petkoviç'e 4 resmi müsabakadan men cezası verdi...

[COLOR="Red"][B]Sivasspor bu cezaya itiraz etti mi acaba? Bilen var mı?[/B][/COLOR]

DJMuRaT 16.12.2005 15:32

[B]yAKTIN BİZİ pETKO..sENİN KIMETİNİ DAHA İYİ BİLİYOZ ŞİMDİ1!!![/B]

GuNaY 17.12.2005 00:51

[QUOTE=DJMuRaT][B]yAKTIN BİZİ pETKO..sENİN KIMETİNİ DAHA İYİ BİLİYOZ ŞİMDİ1!!![/B][/QUOTE]
[B]haklısın be murat, kaleci takımın yarısı demekmiş!!![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:07.