![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Aatif takımı unuttu kendisine oynuyor. Gol kralı olmayı kafasına koymus, son haftalardir bencilce oynadigi icin puan kaybediyoruz. Birisi Aatif'a takım icin oynaması gerektigini soylemeli.
Kadir'deki ruhsuzluga ne demeli, hatali pas veriyorsun bari geri kos, ellerini havaya kaldırıyor seyrediyor rakip atagi utanmadan.. Boyle kaptan mı olur ! |
***takım sahipsiz yönetim yok teknik adam sıfır ve hakemler takımın kaderile oynuyor ve takımımız kontrolsüz bir şekilde gidiyor.deplasmandasın 2 kez öne geciyorsun ve sonucu koruyamıyorsun .bir diğer tarafta şeşo takımın kaderiyle oynuyor 15 mactır benci oynayıp, takımı 10 kişi bırakıyor bunu hic kimse fark etmiyor mu
|
Aatıfı satın gitsin ya hiç bir getirisi yok.İnşallah seneye carlos takımın başında olmaz :mad:
|
[QUOTE=rsimsek;905486][B]yazıl oldu rahat 3 puan alacağımız maçtan malesef malup ayrılıyoruz....[/B][/QUOTE]
rahat 3 puan yoktur..Bunu Bursasporluyum diye söylemiyorum |
[QUOTE=migroArmis;905539]rahat 3 puan yoktur..Bunu Bursasporluyum diye söylemiyorum[/QUOTE]
haklisin kardesim, kagit üstünde kazanmasi zor veya kolay mac vardir ama en kolay mac bile sahada oynamadan kazanilmiyor!! ve ne yazikki bursa bizden bir fazla atti ve kazandi |
[QUOTE=34MUAMMER58;905527][B]SİVAS İle tek bağım sivasspor ,ancak böyle giderse kalpten gidecem,şu saattten sonra yönetim şunu aldı, bunu sattı demenin anlamı yok,adam suçunu hatasını kabul etti,takım 2.yarıya çok güçsüz başladı,öylede devam ediyor,sevindirici olan 2 haftada 6 gol atıyoruz,gol sıkıntısını aşmış görünüyoruz,kötü olan 2 maçta 6 gol yiyoruz ,kaledeki ve defansdaki sıkıntımız devam ediyor,1-0 öne geçiyorsun 10 dakkda 2 gol yiyorsun,2-2 yapıyorsun,3-2 -3-3 yapıyorsun bu dakikalarda dikkatli olmamız gerekirken,devreye saatli BOMBA kaDİR giriyor ,oyuncularımız ilerdeyken rakibe pas verip takımın gardını düşürüyor:mad:,böyle oyuncularla avrupaya gitsen nolur,amerikaya gitsen nolur,antartikaya gitsen nolur:mad: ilk yarı rus ruleti gibi oynadık,2.yarıda 2 takımda temkinli oynamaya çalıştı,bursa iyi takım ,yeni hocaları iyi oynatıyor,daum olsaydı çok rahat galip gelirdik,fernandaoyu resmen yıldız yaptık,bizim takımda çok eksikler var ,nihatın korcandan eksiği yok,çocuğun suçu sivaslı olmakmı?korcan ve mahmutla sivasspor gol manyağı oldu ,:mad:defansda ümit çok aksıyor,navratilin kapasitesi bukadar fazlasını beklememek lazım,ortasahada al kadiri vur ademe ,:mad:utaka gol haricinde maçta yoktu,biraz aydın çabaladı ,birazda burhan ,atıf bu mağlubiyetin baş sorumlusudur ,çektiği zayıf isabetsiz şutlar,pas vereceği yerde gereksiz çalıma gidip topu kaybetmesi,resmen takımı frenledi,4-3 öne geçseydik ,bambaşka bir skor olurdu,neticede puana daha çok ihtiyacı olan,hocası daha iyi olan,futbolcuları tek tek irdelediğimzde sivasspordan daha iyi olan takım kazandı,hakem 1 2 pozisyon hatası hariç ,diğer haftalardaki hakemlere baktığımızda iyi maç yönetti ,r.carlos rakibi iyi analiz edememiş,herhafta rakibin eniyi adamı kimse bizi mahfediyor,maç oynanırken oyuna müdehale etmiyor,oyuncu değiştirmek sanki suç günah :mad:kazma kadirin yüzünden 4-3 yeniksin,15 dak var maçın bitmesine al cihanı ,yada oldoniyi,al aykutu ,topu rakip alana yık,ya 4-4 olur yada 6-3 yeniliriz ,haftalardır hocada formsuz :mad:yardımcıları yabancı oldu olalı kimseyi yenemiyoruz,geçen hafta şansımıza kazandık ,bu sonuçla yönetimin istediğini yapmış olduk avrupa şansımız zorken imkansıza getirdik,:mad:ne kadar gurur duysak azdır :mad::mad:[/b][/QUOTE]
Üstaadım yorumunuza ekleyecek tek kelımem bile yoktur...saygılar.... |
Bu arada dünyanin sayili savunmacilarindan Roberto Carlosun savunmasinin evlere senlik olmasi düsündürücü.. Carlos savunmaya yapmayi bilmiyor demek aptallik olur, bu durumda bu adam antremanlarda hic mi bisey ögretemiyor oyunculara?
Sol bek Ziyaninda gecen sezona göre daha düsük performans göstermesi cok üzücü bir durum. Halbuki hocasi Roberto Carlos'tan ögrenecegi o kadar cok sey varken... |
Rahatlıkla gideceğimiz Avrupa Ligi'ni inatla reddediyoruz.Bursaspor'un getirdiği santrafaora bakın bir de bizim Renfigo ile sonradan gelen Brezilyalı santrafora8adam oynamadığı içimn adını bile bilmiyorum.Şu takıma devre arası gerçekten kaliteli bir santrfor alınsaydı ligi rahatlıkla 3.bitirirdik
|
Bu maç Bursa kesınnlıkle kaybetmez dedım...Bursa dısındayım telle kayınbiraderımı aradım mac ne alemde dıye deı kı enıste Bursa 3,2 mağlup...Ona Dedım 5 -3 bu macın skoru dıye....4-3 olmus....bazı macların skoru mac baslamadan bellıdır...Bu musabakada oyleydı...Sivasspor olduğu ıcın değil bu musabakada Bursaspor kaznmalıydı öylede oldu tam tahmın etttığım gibi öncedende söylediğim gibi...Lakın bana göre mağlubu olmaayan musabakadır bu... Hayırlısı olsun Sivasımıza Bursamızı hayır getirsin daim olsun...
__________________ Curwa Sud TEXAS |
kadir yüzünden kaç haftadır yeniliyoruz. orta sahamız tırt. gelen geçiyor giden geçiyor. hoca oyundan aldığında ise artistlık yapıyor. kendisi bilir. bundan sonraki durağı bank asya olur. atıf pas verse 4 olacağız ama kaleye vurmayı seçiyor. carlos ne yapsın. seneye iyi bir kadro kurmak gerekiyor.
|
[B]Bu takıma seneye çok iyi RUH transfer etmek lazım ..Takımda gördüğüm en büyük eksik bu[/B] :mad::mad::mad:
|
bu defenstan bir ....olmaz yediğimiz 4 göl defans hatası şu an itibariyle en çok göl yşyen 2 takımız en çok göl atan 2 takımız demekki defans bir ....yaramaz özellikle ümit ve navratil kadir adaem bu takıma yakışmıyor.
|
Bursa maci sunu gösterdiki Sivasspor ´da yardimlasma olursa takim hareketleniyor.Hem gol atiyor hemde gol pozisyonlarina cok daha cabuk giriyor.Aatif´in atipta sayilmayan golüne gelince o gole gercekten yazik olmus ,cünki Ibrahim ´in ayaklari birbirine girdiginden dengesini kaybedip düsünce hakem temas var zannedip ve golü vermedi, oysaki temas yok.Bir Aatif pozisyonu daha var topu solundaki Utaka´ya cikarsa gol sansi dahada yükselcek ,fakat o pas yerine sut cekmeyi deneyince basarili olamiyor ve bir gol sansi daha kaciyor.
Korcan´in uzaklastirmak isterken uzaklastiramadigi toplar basimiza dert oluyor artik.Bu hareketler resmen yenilmemize sebep oluyor.Bursa´nin 4. golü ise tamamiyle Kadir´in hatasi.Bugünde sari kart gördü.Kirmizi kartdan ötürü ceza alipta oynamaya basladigindan beri her macda sari karti kesin görüyor. Önümüzdeki sezon transfer zamani geldiginde yönetim Carlos´un isteklerini umarim kulak arkasi etmez. Orta sahaya bir dinamo gerekli yani gercek bir pasör toplari tam adresine gönderebilecek bir kabiliyete ihtiyaci var Sivasspor´un.Tabiki forvetede .Güzel bir forvet gerekli.Utaka´nin takimda kalmasi saglanmali.Korcan kaldigi taktirde güzel bir yedek kalecide alinmali. Bugünki maci kaybetmemiz gercekten cok üzücü.Uzun zamandan beri bu kadar istekli oynamamisti Sivasspor. Sivasspor´daki görünen hatalardan biride Cicinho ileri ciktiginda geri dönemediginden rakibin bu koridoru kullaniyor olmasi bizim icin cok büyük bir eksiklik.Umarim Carlos bu sezondan yeterince ders almistir.Birde bir dahaki sezon hakem faktörünüde göz önünde bulundurur artik. t gerekli.Utaka´nin takimda kalmasi saglanmali.Korcan kaldigi taktirde güzel ve kaliteli bir yedek kalecide gerekli. |
topu orta alanda tutamıyoruz.
topu uzun süre ayağımızda veya defansda tutup kontrllü çıkamıyoruz... rus ruleti gibi bir oyun tercih ediyoruz,genelde silah bizim kafamızda patlıyor:confused: utaka-atıff-aydın rakibe nerdeyse hiç basmıyor 3 eksik... kadir top kaybedince kazanmak için yeterli çabayı göstermiyor 1 eksik daha. cicinho ileri çıkınca geri dönüş çok sürüyo 1 eksik daha.. kaleci tam bir SÜRPRİZ... Bursa çok istekliydi,biz de istekliydik,ama biz daha dengesizdik. hakemlik bir şey yok,kendimize bakalım,transferler şart bu takıma,artık tüm umutlar yeni seneye kaldı. |
Gecen hafta 3-2 kazandık bu hafta 4-3 kaybettik.Mahalle macı sonuçları gibi değil mi.Bugün aslında ezilmedik ama epeydir 3 golden az gol yemiyoruz zaten.Haa gol pozisyonu mu.En çok gol pozisyonu veren takımızdır uzak ara.E neyi değerlendirelim.Haftalardır değerlendirdik.Aslında macın en önemli kritiği Carlosun yardımcısı olan Brezilyalı neüdüğü belirsiz adamın mactan önce Carlosun takımı olarak her maca olduğu gibi bu maca da galibiyet için çıkıyoruz derken kahkahalarla gülmesiydi.Dalga mı geciyorlar acaba bütün camiayla diye düşünüyor insan tabi.Bu maça da 2 gün izinden sonra 2 gün çalışarak hazırlandık biliyor musunuz.Neyse şimdi umudumuz yeni sportif direktörümüz de bunları görüyordur da bu gidişata son verir ve Sivas a yakısır disiplinli bir takım görürüz sahada.Bu sene sadece 1 puan daha alıp ligde kalma barajının üstünde kalmaktan başka da bir hedefimiz olduğunu söyleyen saçmalar.
|
Bu kalecilerle bizden bir cacik olmaz nerde petkovicli gunler kardesim getirin bi itandje bi isaksson ya da yetistir bi ertugrul bi gokhan yazik ya bu takimin kalecisi bunlar olamaz
Boyle defans olur mu navratil umit bank asyada oynayamaz bu kadar agir bu kadar beceriksiz olunur mu. Da costanin yaninda genc dinamik bir stoper lazim acilen. Kadire laf edenler golde hataliydi bende bugune kadar cok elestirdim ama adem gibi artis artis ortada dolanmiyor adam kosuyor canla basla mucadele ediyor. Cihan ozkara hep boyle yedek mi kalicak? Pedro niye alindi? Edinho, fernandao bizde niye yok? Kafamda deli sorular |
[B]Teknik kadro saha kenarında tiyatro izler gibi oturuyor, oyunu yaşamıyorsa...
[/B]CV'sine "gol kralı" yazdırmak için "golü ben atayım" diyen, Aatıf egoist oyun oynuyorsa... [B]Takımın kaptanı yanlış ve kısa pas verdiği halde hamle yapmayıp olduğu yerde kalıyorsa... [/B]Oyundan düşen futbolcu olduğu halde erken oyuncu değişikliği yapılmıyorsa... [U][B]Mağlubiyeti hak eden taraf olmaya mahkumuz... [/U][/B] |
bu maçta maglup olmanın nedenleri
1-korcanın her maçta gol yeme arzusu 2-ümit ve navratılın nasıl olsa her maçta hata yapıyoruz bu maçta da hata yapma istegı 3-kadir bekmezcinin her maçta gereksiz bir şekılde hatalar yapması |
bu defansla galatasaray forvetı bızı dagıtır...
|
Rahatlıkla gideceğimiz Avrupa Ligi'ni kadirler le ümitlerle korcanlarla redediyoruz
|
gs maçında ümit yerine navratil oynamalı
|
Kaybetmemizin sebepleri;
1.Korcan'ın kurtardığı topların şanssız bir şekilde Bursaspor'lu futbolcuların önünde kalması 2.Atif'in bencil oyunu,asist yapmaktan kaçınması.3 net %100 lük pozisyonu harcadı. 3.Kadirin hatalı pasıyla gelen (İKRAMIYLA) gol 4.Hakem diyorum.Hakanın ayağı 1 adım geride olmasına rağmen ofsayt gerekçesiyle golümüzü vermedi.Atifinde aynı şekilde faul gerekçesiyle golünü vermedi.Bursanın kornerden attığı gol öncesi korner olduğunu düşünmüyorum. Bence deplasmanda çok iyiydik tek sorunumuz defansın zamanlama hataları ve bencillik. Galatasaray'ı kendi evimizde devirip 3 puanı hanemizi yazdıracağımıza inanıyorum. |
[B]Yediğimiz goller amatör takımların maçlarındaki gollerden faksız.Bu durumda rakipten fazla gol atmanız lazım ama oyuncular bencil.Sonuç mağlubiyet.
Kadir bugün yaptığı hatayı telafi için uğraş vermeye bile tenezzül etmemesi birşeylerin bittiğini gösteriyor.Carlos ile ters düşüyor olsa gerek. [/B] |
bu maçın sorumluları başda carlos oyun ahiç müdahale etmiyor oyunu rolantıya aldırmıyor gol atıyoruz peşinden hemen gol yiyoruz.atıf bu maçın resmen kaderiyle oynadı yanındaki adama pas verse iş bitecekti. kadirinde pas hatası tuzu biberi oldu kalecide 1 top kurtardı gerisi hikayeden korcan artık kalede hiç güven vermiyor defansada ziya dersen allahlık ümit ondanda beter. bu maçın en iyileri ccinyo burhan aydın. utaka gol harici hiç bir şey yapmadı deli dana gibi sahada dolaşıyor yazık oldu bu maça omurgasız bir takımız hiç direncimiz yok
|
Ligin EN ÇOK GOL YİYEN 2.Takımıyız !
Başka yoruma gerek var mı sizce ? * *Şimdi bazı arkadaşlar diyeceklerdir ; "Öyle ama Ligin de EN FAZLA GOL ATAN 2.takımıyız diye ! " Ama tüm dünya liglerinde çok gol atan değil AZ GOL YİYEN başarılı olmaktadır. Avrupa Şampiyonu olan Yunanistan örneğindeki gibi ! |
Bu ligin mazlumu olduk:) hangi takıma gol galibiyet lazım bizim maçı bekliyorlar...son 6 maçta 20 yemişiz korkunç bi rakam..!!
|
Geçmiş sezonlarda ligde kalma mücadelesi verdiğimiz maçlarda bile taraftar daha mutlu ve coşkuluydu şimdi geldiğimiz noktaya bakılırsa herkesi futboldan soğuttular belli olmayan oyun sistemi saçma anlamsız yapılan transferler takım içerisindeki disiplinsizlik ayrışmalar vs vs amatör spor klupleri bile daha profosyonel yönetiliyor bence...
|
Yeni Sportif Direktörün eski bi menejer olması manidar ve düşündürücü değil mi..?? Bu takıma yıllardır emek vermiş 2 lige süper lige çıkmasında en büyük pay sahibi Hakkı Hocaoğlu Muhammet Ali Kurtuluş gibi isimler getirilemezmiydi...
|
bu kaleci ve ikinci hayrettin vakası kadir ile bu kadar. Kadiri övenler görmüyor mu adamın futbolla uzaktan yakından alakası yok bende onun kadar oynarım Allah için iyi bir kaleci bulun. şu takıma bir kaleci lazım dediler gittiler mahmutu aldılar.santrofor lazım dediler oldini yi aldılar.bu sonuçlar normal.
|
kadirinki bence istemeden yapılan bir hata o esnada defans ne yapıyor ziya kaç kere hata yaptı gelen geçti ziyayı kadir hiç değilim orta sahayı ayakta tutyor olabiliyor hata yanlış pas attı bence maç boyunca kadir çok iyi oynadı defans vede atıf iyi olsaydı bu durum olmazdı
|
Sivasspor inşallah ligde kalir
|
Carlos faturayı Kadir'e keserse gözümde hocalığı biter.Aatıf'a da kes o zaman adam bal yapmayan arı sürekli top kaybı 2 adam geçiyor 3.de takılıyor Erman'ı aratıyor.
|
[B]rezil rezil rezil...... :mad::mad:
Simdi Kadir Dynamo diyenlere nerde??? Lütfen cikin!!! Yeter artik böyle Amatör oyuncu her hafta ayne bok her hafta sari kart anasina satayim yeter.... Atif kafasi bitmis yüz de yüz....... heralde baska yere gitmek istiyo biri iyi para verse hemmen satsin gitsin bu egoist böyle oyuncu bize lazim deyil..... ILAKI BEN ATACAM... YETER YETER YETER [COLOR="red"]Dün benim son macimdi..... Mac öncesi Kadir ilk 11 de olursa MAC BAKMIYORUM!!! [/COLOR] Carlos efendi sen hala ders calismadin ve calismayacaksin!!! Bu Kafayla bi yere gidemiyoruz bize BÜLENT UYGUN GIBI TD LAZIM!!!!!!!!!!!!!!![/B] |
Değerli arkadaşlar takımımız, Hocasıyla futbolcusuyla ligin ilk yarısı hiç kimsenin beklemediği bir performans gösterdi. YİĞİDOLAR avrupaya gidecek diye hemen önü kesildi, yönetimde devre arası transfer de masabaşı oyunlarına destek çıkınca durum bu hale geldi.Bu saatten sonra ne değerlendirme yapılır nede eleştiri diye düşünüyorum. Takımımıza son haftalarında başarılar diler herkese saygılar selamlar.
|
[B]Carlos hoca takimi kurma oyuncak araba saniyor.
18 kisilik kadroyu belirle, ilk 11´i yaz ondan sonra yat asagi. Oh n ala memleket. Seyirciden farkin yok, listeyi email at, hic gelme evden seyret. Teknik direktörlük bundan ibaret degil iste, sezon bitti hoca bu isi ögrenemedi :mad: En gec 60. dak Atiif´i oyundan almaliydi. Ya Cihan´i yada Aykut´u alabilirdi. Ya arkadas hic olmadi Fatih`i sag beke al, Cicinho´yu orta sahaya cek. Cünkü Cicinho´da O gerekli oyun zekasi var. Gecmisi solbek olan bir hoca takimi 28 macta 50 gol yiyor, olacak is degil. Bunlar antremanda ne calisiyor ALLAH askina.[/B] |
herkese rezil oluyoruruz yeter artık kümede kaldık nasıl olsa a 2 takviyeli kadro oynasın bundan sonraki maçları
|
çok yazık oldu bu maçı almalıydık.
|
Macin hakkini vererek dogrusunu söyleyelim herkes iyiydi elinden geleni yapti bursa bizden daha cok calisti ve istedi birde iyi oyuncu transfer etmisler macin en kötüsü bize adam gibi bir oyuncu transfer yapmayan yönetim:confused:
|
Değerlendirme yapacak ne oyun,ne futbolcu,ne teknik ekip,nede yönetim bulabildim dünkü maçta. Sadece şunu diyorum '' YAZIKLAR OLSUN SİZE,TÜMÜNÜZE ''....
|
Arkadaş şu ligde mutlu etmediğimiz takım kalmadı yaaa..Bu hafta inşallah ben 5 tane gol daha bekliyorum..rekora gitmek için..!!!! Hadi çocuklar biraz daha kötü oynayın,çok daha REZİL edin kendinizi...!!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:01. |