![]() |
Cevap: Sizin 11'iniz
[QUOTE=psychology58;916311][B]Bu sezon o kadar alternatifli kadromuz oldu ki kadro yapmak çok zor. Mesela İbrahim Toraman stoperde değerlendirilmek istenirse Ümit kesik yer, orta sahada değerlendirilmek istenirse Adem-Kadir ikilisinden biri kesik yer ki bence bu isimde Kadir olacaktır. Çünkü Roberto Carlos'un Adem'i daha çok beğendiğini düşünüyorum ama ben olsam şu oyuncular arasında Kadir'den asla vazgeçmezdim, her ne kadar top kayıpları olsa bile orta sahanın dinamosu ve onun olmadığı maçlarda ki oyunumuz da aşikar. Utaka forvet yada sol açık oynayabilir. Eğer sol açık oynarsa yeni transferimiz Chrisantus forvet oynar yada orta sahaya yabancı transferi yapılırsa belki de Chrisantus yerine Ahmet yada Batuhan'dan biri oynayabilir forvette kontenjan dolayısıyla. Ahmet ve Batuhan forvette yetersiz görülürse ve kontenjan dan dolayı Utaka forvete konulup Serdar Özkan sol açık oynayabilir. Yani oyuncuların form durumları ve ön liberoya alınacak yabancı bir oyuncu transferde hem oyuncuların oynayacakları mevkiyi hem de bazı yabancı oyuncuların zaman zaman kulübeye çekilmesine neden olabilir. Roberto Carlos'un işi bu yüzden bu sene zor olacak ama kadro da alternatifin bol olması, kulübemizin güçlü olması bizim lehimize bir durum. Maç izlerken kulübede maçın kaderini değiştirecek oyuncularımızın olması bizim daha rahat olmamızı sağlayacaktır. Eğer Roberto Carlos forma dağıtımı konusunda adaletli olursa kazanan Sivasspor olacaktır. [/B][/QUOTE]
Birebir katılıyorum ama inşallah carlos oyuncu sokmak için 85. Dakikayı beklemez bu kadar alternatifli bir kadroda |
KORCAN
CİCİNO-ÜMİT-DACOSTA-ZİYA BURHAN-KADİR-TRANSFER-AATIF UTAKA-CHRİSANTUS |
[B]Korcan, Ziya, Ümit Kurt, Manuel Da Costa, Cicinho, Serdar Özkan, Adem, Aatif, Burhan, M. Chrisantus, Utaka[/B]
|
------------- Ertuğrul
Cici-----toroman------costa----Ziya ----------------Adem---------------- BurhAn----baroni----Serdar ------atıf ----------------Chrisantus-------------- Batuhan Hakan Kadir Utaka Cihan Bu oyuncuları ve bu dizilişi inşallah görürüz bir gün |
----------Korcan----------
Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya -----Kadir, Toraman------- ----Burhan, Aatıf, Utaka---- --------Chrisantus--------- Bence ideal 11'imiz bu şekilde olmalı. Yedeklerde Serdar, Adem Koçak, Batuhan gibi isimler de var. Berk, Musa Sinan falan derken epey bolluk mevcut, gerçekten çok iyi :) |
[QUOTE=Soyözen;916401]----------Korcan----------
Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya -----Kadir, Toraman------- ----Burhan, Aatıf, Utaka---- --------Chrisantus--------- Bence ideal 11'imiz bu şekilde olmalı. Yedeklerde Serdar, Adem Koçak, Batuhan gibi isimler de var. Berk, Musa Sinan falan derken epey bolluk mevcut, gerçekten çok iyi :)[/QUOTE] Dacosta ve toramanın yeri değişebilir bol bol şut çeksin diye bir de serdar veya batuhan yerli olmanın avantajını değerlendirir diye düşünüyorum. Gerisi zaten banko oyuncularımız :) |
[QUOTE=Soyözen;916401]----------Korcan----------
Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya -----Kadir, Toraman------- ----Burhan, Aatıf, Utaka---- --------Chrisantus--------- Bence ideal 11'imiz bu şekilde olmalı. Yedeklerde Serdar, Adem Koçak, Batuhan gibi isimler de var. Berk, Musa Sinan falan derken epey bolluk mevcut, gerçekten çok iyi :)[/QUOTE] En İdaal kadro bende böyle düşüyorum |
KORCAN
CİCİ__DE COSTA___ÜMİT___ZİYA TORAMAN_ADEM BURHAN ATIF SERDAR UTAKA |
KORCAN
İ.TORAMAN- DA COSTA - ÜMİT - ZİYA CİCİNHO - ADEM - ATIF - KADİR -SERDAR ÖZKAN CHRİSTANUS BEN HOCA OLSAM BÖYLE BAŞLARIM |
[QUOTE=schahin;916425]KORCAN
İ.TORAMAN- DA COSTA - ÜMİT - ZİYA CİCİNHO - ADEM - ATIF - KADİR -SERDAR ÖZKAN CHRİSTANUS BEN HOCA OLSAM BÖYLE BAŞLARIM[/QUOTE] [B]Geçen sezonun yıldızlarından Burhan nerde hocam? :) [/B] |
[B]Korcan
Cicinho, Da Costa, Ümit (Toraman), Ziya Burhan, Adem, Aatif, Serdar Özkan M. Chrisantus, Utaka[/B] Bu 11 çok başarılı olacaktır inşallah.. |
.......................................korcan........................................
...cicinho.....toraman................da costa ............ziya............. .............................kadir....................adem......................... ..........burhan....................aatıf.......................serdar........... ...................................utaka ( chrisantus). ......................... bu şekilde olmalı bence |
------------ yeni kaleci--------
Cicinho---- da costa ----- ümit ------- ziya _-------------- Toraman ----------- -------------- yeni ortasaha --------- Burhan_--------aatif--------- serdar -------------- utaka------------- |
[QUOTE=tanju_58;916231]Korcan
Cicinho Costa Ümit Ziya Adem Kadir Burhan Hakan Aatıf Utaka Eldeki kadroyla büyük ihtimal ideal kadro bu oyunculardan oluşacak ancak henüz gözle görülür ilk 11 de geçen seneden farklı banko oynacak transfer yapılmadı.Yapılan transferler bana göre yedek kulübesini güçlendirmiştir.ilk 11 de banko oynayabilecek transferler yapılmalı.özellikle kale ve defans bölgesine büyük önem verilmeli.Unutmayalım geçen sezon bu defansla ençok gol yiyen 2.takımız. Korcan kalede güven vermiyor yerine Mert yada Ertuğrul olabilir.Cicinho geçen seneki performansını yakalayabilirmi muamma.Costa kırmızı kart hastası.Ümitte güven vermiyor.bunlara alternatif düşünülebilir.[/QUOTE] Bu yazımı yazalı 1 ay oldu ve dünki kadro aynen yazdığım gibi sahadaydı.Kadroda istikrar olması güzel birşey ancak güçsüz bölgelere ilk 11 de oynayabilecek kapasitede takımı sınıf atlattıracak yeni oyuncular kadroya katılmalıydı.Yapılan transferler dediğim gibi sadece yedek kulübesindeki seçenekleri artırmıştır.Ertuğruluda kalede yaşayıp görücez. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:17. |