SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'un Kasası Boş (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38436)

cengo64 20.11.2014 23:32

Cevap: Sivasspor'un Kasası Boş

[QUOTE=gogohan;924845]sadece geçen seneninkimi 40 trilyon?[/QUOTE]

Hergalibiyet 3 milyon beraberlik 1 milyon DOLAR alıyorlar kardeşim.Beceriksizler alamayıp ağlıyor.Hani bazı arkadaşlar hala yönetime sahip çıkıyorlar ya bilsinler ve görsünler bunu

adres58 20.11.2014 23:45

Kasanın boş olduğunu yada gelirin az olduğunu biz zaten tahmin ediyorduk. Çünkü alınamayan galibiyetler, tribünü olmayan yada tribüne zamanında seyirci çekemeyen bir durumumuz söz konusu. Bu ya yönetimsel yada TFF veya veya Yayıncı kuruluş. Şu bir gerçekki hepsinden daha önemlisi galibiyet alamayışımız. Şurda baktığımız zaman en az 3 galibiyetimiz buna mukabil 2-3 milyonumuz buhar oldu gitti. Buda demekki hem oyuncu taksitleri hemde personel ve seyahat giderleri karşılanamayacak durumda. B planı şu an için yapılamayacağı gibi, 3 büyütülmüşler le oynayacağımız ve seyirci beklentisi içinde olduğumuz maçlarda ligin 2. yarısında olacağına göre kara kara düşünülmesi gerekiyor. Şu pozisyonda istediğiniz kadar taraftar çekecek transfer yapın hepi topu 300-500 kişi artacaktır. Bu da imkansız. Özellikle Passolig olduğu sürece bırakın bizi hiç bir takımın seyircisi artmayacak. İşin içinden çıkması zor bir durumdayız. Burada çıkış noktası tek. Galibiyet almak... Seri yakalarsak bu virajı az hasarla atlatabiliriz. Ama galibiyet alabilirsek tabii...

balmandol 22.11.2014 13:50

Erdal Sarılar sanki 20 yıl öncekinin Sivasspor'u nu anlatıyor gibisiniz. O zamanki seyirci şimdi yok olmadığı gibi,artık teknoloji ve bilgi çağında olduğumuzu unutup ESNAF AĞZI yapıyor bize....Kim nerden,nasıl,kaç lira geldiğini senden iyi biliyor. Siz işte parayı harcamazsanız böyle harcatırlar. Fazla değil 3-4 tane iyi kumaş oyuncu alsaydınız bu takıma onlar kendi transfer paralarını çıkarttıkları gibi SİZİDE SIZIM SIZIM SIZLATMAZDI..!!!! Beyler paranın pulun ne olduğunu 13-14 yaşındaki çocuklar sizden daha iyi biliyorlar merak etmeyin. Düşüyoruz yaaaaa....düşüyoruuuzzzzzz parasının Allah belasını versin.. Sen devre arası transfer yapacaksın....O zamana kadar kaç ouan toplayacaksın hiç hesap ettinmi. Bu takım bu halde devre arası 10 puanı zor görür..Bu benim iddiamdır..Demedi demeyin.Hiç bişey bu takımda. Ondan sonra harcasan neeee,harcamasan ne parayı..ALIN BAŞINIZA ÇALIN....

34MUAMMER58 22.11.2014 17:22

[b]Hazıra dağ dayanmaz,sivasspor 10 yıldır süperligde ,heryıl milyon erolar harcıyor,heryıl ksanın bir köşesine para koyulabilirdi,parayı kasaya koyup ,şukadarı transfere,bukadarı personel ve güvenlik giderine diye harcanıyorsa ,yazık ,buzaman ne zaman be ,parayla para kazanılıyor,hiçbişeye aklınız çalışmıyorsa ,sivasspor namına hayvancılık yapın,1 trilyon harcarsın 2 yıl sonra 5 trilyon kazanırsın ,benzin istasyonu açarsın,firmalara sivasspor adına çalışacak 2 otobüs koyarsın,inşşaat işine girer ,hortum furyasından ,sivasında pay almasını sağlarsınız,marketler zinciri kurarsınız,örnekleri çoğaltabiliriz,para yattığı yerde b,şey kazanmaz,bu dediğim işler atla deve değilk,hepsi 1 -2 trilyona bilemedim 5 trilyona olacak işler,bi oldoniye ,rengifoya verilen paralar bunlar,sivassporun kasasının boş olmasını hazmedemiyorum,helede geçen sezon haybeden 2 3 milyon ero ,kur farkından zarar edilmesini kabullenemiyorum,50 bin eroyla hem kurdaki zararın önüne geçilir,sivasdan istanbuldan, deplesmanlara enaz 4 5 otobüs kaldırılır,yıl sonundada paran para 50 bin ero yine 50 bin ero ,yönetimde finans işinden anlıyan biri mutlaka bulunmalı ,hani sinekten yağ çıkartan cinsten biri :D[/b]

ready 22.11.2014 19:11

[B]o kadar sivaslı oldugunu böbürlenerek hava atarız el görünki sivassporda yöneticilik yapacak kapasiteye sahip bir de tane Allahın kulu yok onca sene erdal sarılar gibi insanları yönetici yapıyorsunuz [/B]

alboran 23.11.2014 18:46

gardaş 8 tane oyuncu aldınız bunların çoğu yerli.ülkede yerli oyuncular paranın babasını alıyor.şimdi o adamlara yıllık ödeyeceğiniz garanti parayı bir hesaplayın bakalım o paraya en az bir tane kaliteli yabancı oyuncu alınmaz mıydı ? kasa boşaldıysa ben mi boşalttım kasayı ? kim aldı bu sezonun başından beri 11'de en fazla 1-2 kere oynamış 8 oyuncuyu.taraftar gelmiyor diye zırlayacağına bu takıma cicinho gibi kariyerli veya yetenekli bir oyuncu daha alsaydın senin de tribünün dolardı.konya'nın hleb'i var kaliteli oyuncuları var yeni stadı var bak nasıl gidiyor adamlar.-ki konyaspor sanırım önceki sezonların hiçbirinde bizden çok ortalama seyirciye oynamamıştır.bu yönetim olarak sen ve senin gibilerin eseri.o yüzden kasa boş edebiyatı yapma.adama derler sivasta : ''harcamıyaydın gardaş baa mı harcadın o parayı ? ''

58YIGIDO58 23.11.2014 19:10

[QUOTE=alboran;925048]gardaş 8 tane oyuncu aldınız bunların çoğu yerli.ülkede yerli oyuncular paranın babasını alıyor.şimdi o adamlara yıllık ödeyeceğiniz garanti parayı bir hesaplayın bakalım o paraya en az bir tane kaliteli yabancı oyuncu alınmaz mıydı ? kasa boşaldıysa ben mi boşalttım kasayı ? kim aldı bu sezonun başından beri 11'de en fazla 1-2 kere oynamış 8 oyuncuyu.taraftar gelmiyor diye zırlayacağına bu takıma cicinho gibi kariyerli veya yetenekli bir oyuncu daha alsaydın senin de tribünün dolardı.konya'nın hleb'i var kaliteli oyuncuları var yeni stadı var bak nasıl gidiyor adamlar.-ki konyaspor sanırım önceki sezonların hiçbirinde bizden çok ortalama seyirciye oynamamıştır.bu yönetim olarak sen ve senin gibilerin eseri.o yüzden kasa boş edebiyatı yapma.adama derler sivasta : ''harcamıyaydın gardaş baa mı harcadın o parayı ? ''[/QUOTE]

Aynen oyle Konyasporun stadi her mac doluyor ve kaliteli oyuncularida var
bizim yönetim vizyonsuz yani ligde kalalim bize yeter kafasinda.
bize hedefi her sezon yükselten yönetim lazim.

HababamHa 25.11.2014 13:44

8000 passolig satılmış bunun 3000 kadarı kombine bilet alan 1000 kişi taraftar ortalamamız üç dört bin civarı ürün satışlarındaki sayılara girmeye hiç gerek yok maçta kazanamassak takım hep cepten yerse hazıra dağ dayanmaz seri galibiyetlerle kasayı doldurmamız gerek..

4eylül 25.11.2014 14:19

sivassporun kasası boşmuş ,boş bir haber .Geçen sezon galibiyet ve beraberlik primi 20milyon ,lig 5inciliğinden gelen 5veya 6milyon,yayın geliri,totu,iddia,havuz .bu paralar nerde iki sezon transfer yapma kasa boş de ya transfer yapılsa vay halimize ,o zaman iflas öylemi

arasan58 25.11.2014 20:23

Bunlar boş bahaneler. Bir galibiyetin 900 milyar ettiği bir ligimiz var. Ligin ilk yarısında kalan 7 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi alsan 5 trilyon parayı kasaya atarsın.

Adam gibi takımı motive edin, para kazanın. Böyle saçma sapan bahanelerle taraftarı uyutmayın.

Ya da açıklayın bağımsız denetimden geçmiş mali tabloları, biz de durumu kendi gözlerimizle görelim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:48.