![]() |
Cevap: Sivasspor - K.Erciyesspor
Kalecileri Gökhan çok formda.Necati Ateş,EDİNHO,Cem Can ilk 11 e giremiyor öylesi bir kadro genişliği var.İlhan Parlak da sakatlandı sezonu kapattı,düşünün!9 puan ve Eskişehir deplasmanından alınan bir puanı beğenmeyip hocayı gönderdiler.Yeni hoca Tütüneker.Yenersek istikbale ümitle bakabiliriz ama yenemezsek kötü..
|
Balıkesir maçından sonra takım daha iyi olur diye düşünüyordum,
Mersin maçı gösterdiki takımda ruh kalmamış, geçen yıl geriden gelip maç kazanıyorduk sebebide arzulu oyun, Hiç bir oyuncuda kazanma arzusu göremedim, Antep maçıda gösterdiki bizim oyuncularımız artık sivasda durmak istemiyor, teknik kadroda dahil, bu şartlarda gönlümüz erciyes maçının kazanılmasını istiyor ama zor. |
[b]GEÇEN sezon sivassporun dikkat çeken en önemli yönleri,dar alanda kısapaslaşmaları iyi yapması,enaz rakipkadar koşması,yardımlaşma ve takımdaşlık ruhu ,bu ryhu busezon göremiyoruz maalesef ,takım aynı, aynı olmasınada ne takım ruhu kalmış,ne koşacak derman,ne yardımlaşma ,nebir istek ,muhsin ertuğral dönemindeki gibi çok yumuşak bir takım olduk,herbiyerimiz tem otoyolu gibi,kanat beklerinin önünde oynayan oyuncular defansa dönemiyor,ortasahada mehdi ve adem dışında topla oynıyacak kimse yok,1 2 maçı saymazsak iyioyunuyormuşuz gibi görüntü veriyoruzda,sonuca gidecek işleri yapamıyoruz,erciyes maçının çok zor geçeceğini ve baskı altında olacağımızı düşünüyorum,gerçekten kaliteli oyuncuları var,sadece edinho bizde olsa enaz 7 puanımız olurdu,özellikle 4 zencisi çok iyi ,defansda boşluk bırakırsak ummadığımız şekilde fark yeriz,sabırlı ve dikkatli olmalıyız,yakaladığımız fırsatıda kaçırmayıp gol atmalıyız,bulunduğumuz yer itibariyle 6 puanlık maç olacaktır [/b]
|
ercıyesten fark yemeyelımde yenmemıze hıc umıdım yok bu vurdum duymazlarla mac zor kazanırız
|
üc puani almak zorundayiz ,aksi taktirde %65 düsecek üc takimdan biri olacak.
|
Ne yapılacaksa ARTIK bu maçta yapmak gerekiyor.Futbolcularımızı yüreklendirmek hakem üzerinde etkili olmamız gereken kader maçımıza çıkıyoruz.İnşallah kazanırız.uhsuz oynamayalım yeter.
|
[B]İki ekip arasında Süper Lig'de bugüne dek yapılan 6 maçtan 3'ünü Sivasspor kazandı, 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Sivas temsilcisi 8, Kayseri ekibi ise 2 kez gol sevinci yaşadı.
Sivasspor, Kayseri Erciyesspor ile iç sahada yaptığı 3 maçtan da galip ayrıldı. Taraflar arasında Süper Lig'de oynanan 6 maçta alınan sonuçlar şöyle: 2005-2006 sezonu Kayseri Erciyesspor-Sivasspor: 0-0 Sivasspor-Kayseri Erciyesspor: 3-0 2006-2007 sezonu Kayseri Erciyesspor-Sivasspor: 0-0 Sivasspor-Kayseri Erciyesspor: 2-1 2013-2014 sezonu Sivasspor-Kayseri Erciyesspor: 2-0 Kayseri Erciyesspor-Sivasspor: 1-1 [B] |
karabük rizeyi 3 ledi ve 11 puana ulaştı rize bu hafta düşme potasına düşen takım oldu ki rizede çok büyük ihtimal balkesle birlikte yolcu .
bu haftanın en kritik maçı sivas erciyes maçı ki bu maçı mtlaka yenmemiz lazım yenmemiz durumunda düşmeye aday 3. takım sivas erciyes ve karabük olacak eğer erciyes yenersede çok büyük ihtimal düşmeye aday iki takım kalacak ya sivas erciyes yada sivas karabük arasından bir takım lige veda eden 3. takım olacak bu yüzden mutlaka 3 puan olmadı 1 puan bile güzel olur derim . |
Rüyamda gördüm 2-1 alırız :)
|
[QUOTE=sawyer5892;926563]Rüyamda gördüm 2-1 alırız :)[/QUOTE]
İnşallah.Salih rüyaysa çıkar.:) |
[QUOTE=Ferhat06;926565]İnşallah.Salih rüyaysa çıkar.:)[/QUOTE]
Allah kardeşimizi salihlerden etsin. böylece rüyası gerçekleşmiş olur. :) |
Bizim özgüvenimiz sivas bu maci alacak sonalttan kurtulacak ve birdaha oraya inmeyecek o kadar karamsar degiliz erciyes iyi oynuyorda niye ensonlara kalanlardan yoksa tabellaya iyi bakmadinizmi biz inaniyoruzki göreceksiniz erciyesi ve iki macsonra istanbul bb ye yi yenecegiz vede ilk yariya rahat bir nefes alarak bitirecegiz biz buna inaniyoruz
|
rüyanın tersi çıkmaz inşallah..
|
yeneceğimizi düşünüyorum
|
Allah yardımcımız olsun, çok kritik bir maça çıkıyoruz. olası puan kaybında artık fren tutmaz!!!
|
[B]Daha dün hastane yataklarından (ameliyat masasından) kalkmış, evi ziyaretçi akınına uğrayan biri olarak, "hastanın duası kabul olur" inancıyla dualarımla ve gelen ziyaret tekliflerini bir gün sonrasına tehir ettirerek;
"gayım giyip" yanındayım Sivasspor... [/B] |
[QUOTE=Rallim58;926618][B]Daha dün hastane yataklarından (ameliyat masasından) kalkmış, evi ziyaretçi akınına uğrayan biri olarak, "hastanın duası kabul olur" inancıyla dualarımla ve gelen ziyaret tekliflerini bir gün sonrasına tehir ettirerek;
"gayım giyip" yanındayım Sivasspor... [/B][/QUOTE] Büyüksün abı sıvasspor adına sana sonsuz teşekkürler rabbım şifa versın ınşallah |
her zaman ve her koşuldaki gibi Allah nasip ederse akşam takımımızın yanındayız zorda olsa bir galibiyet çok çok önemli bu akşamın mutlu bir akşam olması dileğimle ...
|
*** Takımın durumu ortada,Bu akşam inşlh bu maç da şans bizden yana olur taraftarımızında büyük desteğiyle 3-0 yeneriz. takımın oyunda düştüğü 60 dak.sonra carlos 2 değişiklik birden yapar da skoru koruruz derim.
|
[img]http://i.hizliresim.com/042Jgo.jpg[/img]
|
ulan hıç utanmadan kayserı yener dıyen yobazlar var nasıl sıvaslısınız sız .yenılcekse bıle yenıceksın dıyeceksın
|
Bu maçtan da fark yemeye yerizde üstle puan farklı 6 ya çıktı bundan sonra da kazanacağimiz maç yok. İlk yarı sonunda 10 puana çıkar fark o farkıda kapatabilecegimizi sanmıyorum. Hayırlı olsun ptt 1.lig.
|
Bu mallardan HİİİİÇ BİŞEY OLMAZ...Devre arası doğru düzgün transfer yapılmazsa doğru kümeye...MECNUN mecnun olur toramanla ve karadenizle ŞOOOOW yapar...
|
Haftaya fener karşısında ne yapacak bu mal sürüsü acaba....Düzine düzine gelir goller artık...
|
uzun süredir yorum yazmiyordum ama kendimi tutamadim....
acaba diyorum bugün yenilsek bizim icin dahami hayirli olur? Muhtemel bi galibiyette carlosun ömrü uzamis olur, sivasspor icin bence kayip olur, bugün sonuca bakmaksizin carlosun apar topar gönderilmesi lazim, kimsede arkasinda durmasin isin ucunda bi sehrin kaderiyle oynamak var, carlos staj yapacak diye sivassporu kimse harcayamamz!!!!!!!!! |
Cevap: Sivasspor 1-1 K.Erciyesspor -ikinci devre-
Kadiri Carlos ikinci yarı çıkarmazsa hakem çıkaracak.
Mehdi bugün verimli, maçın başında çok güzel bir şutu vardı. Ziya ile Aatıf geçen senekine benzer paslar yaptılar. Ceza sahasına çok giriyoruz, sonuç yok. Utaka gününde değil, hem de hiç. Şimdilik bu kadar. Not: İkinci golü atmazsak garanti yenildik. |
Veeee sürünmeye devam....
|
[B]son paslarda zaafımız ve atıfın bencilligi son sürat devam ediyor kolay kart görme alışkanlıgımız devam ediyor carlosun saha kenarında pısırıklıgı ve oyuna müdahele etmelerde zaafı devam ediyor[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:13. |